günaydın pelin
pimapencilerin başında mı bizim ustabaşı kaydirigubbakcemile3
süt/yoğurt saati hanımlar
maaşallah kızına öznurcum.. yerim ben bu bizim mniklerimiziı.. bende cumartesi sepet aldım bebeğime çok güzel bir sürü eksiğinide aldım.. daha da var tabi..
resim koyarım yarın filan.. moralim çok bozuk, bugün size pekk katılmam ben, kimsenin de keyfini kaçırmayayım.. çarpıntı da cabası,
maaşallah kızına öznurcum.. yerim ben bu bizim mniklerimiziı.. bende cumartesi sepet aldım bebeğime çok güzel bir sürü eksiğinide aldım.. daha da var tabi..
resim koyarım yarın filan.. moralim çok bozuk, bugün size pekk katılmam ben, kimsenin de keyfini kaçırmayayım.. çarpıntı da cabası,
arzuuuuuuuu moralin bozulunca oğlunda üzülüyor unutma bunumaaşallah kızına öznurcum.. yerim ben bu bizim mniklerimiziı.. bende cumartesi sepet aldım bebeğime çok güzel bir sürü eksiğinide aldım.. daha da var tabi..
inşallah geldilerse ewt cnm
izn alcm diyordu hiç olmazsa öglene kadar
sanada geçmiş olsun bu arada
doktora gidip ii haberlerle dönenler gözunuzaydın
öznurcum maşallah sende buyutmuşsu kızı
meral hepimizde var uyku problemı dogum sonrası hazırlık yaptrıyor kızlar bize:ecrin_bebek:
nehir çokşiştim yazmışsın ençok kıloyu 27-31.haftalar arası aldım ben birden 3 kılo fazla çıktm sanırım bbş ençok kg ozaman alıyor
inşallah geldilerse ewt cnm
izn alcm diyordu hiç olmazsa öglene kadar
sanada geçmiş olsun bu arada
doktora gidip ii haberlerle dönenler gözunuzaydın
öznurcum maşallah sende buyutmuşsu kızı
meral hepimizde var uyku problemı dogum sonrası hazırlık yaptrıyor kızlar bize:ecrin_bebek:
nehir çokşiştim yazmışsın ençok kıloyu 27-31.haftalar arası aldım ben birden 3 kılo fazla çıktm sanırım bbş ençok kg ozaman alıyor
valla kusura bakmasınlar
ne gersinler ne de gerilsinler
yapacak birşey yok
biz can taşıyoruz ve hakkımız olan raporuda alır istediğimiz zamanda yatarızvereliniortak
sen kendini ve yavrunu hiiiiiiiiiiiç germe bilgecim
zaten hassas dönemiz hiç kusura bakmasınlar:1hug:
baktın şartlar senin ve oğluşun için zorlaştı alır raporu çekilirsin köşenea.s
bende biraz ücretsiz inin birazda yıllık izin alırım diye düşünüyorum
bakalım hayırlısı canım.
yeterki sen canını sıkma
moralini bozma canım:1hug:
Patronum geldi içemiycem adam beni habire bişeyler yerken göruyo yaff . .utanıyorum artık birazdan gider ozaman içerim artık ..soylesı çok ayıp ama mide asitlerim yusunden bu sabah yedıklerımde artık benle degıl lavabodalar ..yaa arkadaşlar benım çok fena midem surekli asit durumunda canım çok yanıyo aglamak istıyorum oyle olunca . .mide ilacım renne kulanyorum ama başka bi çozumu yokmu ..süt demeyin onuda içiyorum . .laelaelaelaelae
sabah çok sağlam bir kahvaltı ayptın şekerim
valla sudan başka birşey geçmez boğazımdam
artık öğlen yerim yoğurdumu yerimseniben
sağol pelincim toplamda anneside 14 kilo almış bulunmakta:))
c.tesi eminönüne gittim havuzlu han'a şekerlerimizi de aldık hemde çook ucuza geldi
bu arada orası acaip güzel bir han bebekle ilgili herşey birarada çıkasım gelmedi hiç
sağol pelincim toplamda anneside 14 kilo almış bulunmakta:))
c.tesi eminönüne gittim havuzlu han'a şekerlerimizi de aldık hemde çook ucuza geldi
bu arada orası acaip güzel bir han bebekle ilgili herşey birarada çıkasım gelmedi hiç
günaydın kızlar dün bütün gün oğluşumun her bi şeyini yıkadım. kaç makine etti bilmiyorum valla sabah başladım yatana kadar bi yıka bi as şeklinde geçti :) o minnacık şeyleri asarken söylediklerimi bi duyan olsa deli der heralde bana, hele çoraplarla yaşadığımız aşk :) yarın da annemle 1-2 arkadaşı gelecekler ütüye, dolabını yerleştireceğim, sonra çantamı da hazırlıyım diyorum ne olur ne olmaz.
günaydın herkese...
en büyük aşk tutku sevgi bağlılık bu tarifler az gelir bebişlerimize duyduğumuz hisler için opuyorumnanaktan
ben de bu hafta sonu yıkama ve ütüleme işlemlerini yapmayı düşünüyorum tabi valizimi de hazırlıycam dediğin gibi nolur nolmaz kaydirigubbakcemile3 tabi inşalah zamanında gelir hepsi :Saruboceq:
ii hadi o işte bitmiş içinin şekerını aldınmı
kaç tl kılosu
peki netten daha uygunmu
yeri kolay buldunmu
haftaiçi sakınken giderim olmazsa
Öznurcum maşallah bebişine...
benimki nekadar oldu acaba!? 1 hafta oldu gitmeyeli, haftada ortalama ne kadar alıyor şimdi bebişler bi fikriniz varmı kızlar??
şekerini almadım daha izne çıkayım öyle alıcam zaten hepsi hazır gibi sadece büzgülü keselere koymak kaldı şekerleri.
dur söyliyeyim sana fiyatları 60 şeker malzemesi+sepet(bebek arabası şeklinde:)))+altın yastığı+kapı süsü hepsini 100 tl ye aldım yeride çok kolay kime sorsan gösteriyo zaten ama c.tesi çok kalabalık oluyo haftaiçi gidersen belki daha rahat olur
gunydın arzu
moralın neden bozuk hayırdır
e kötuysen katıl aramızada unutmaya çalış
teşekkür ederim arzucum
senin neyin var peki anlat bakalım
arzuuuuuuuu moralin bozulunca oğlunda üzülüyor unutma bunu
günaydın herkese...
en büyük aşk tutku sevgi bağlılık bu tarifler az gelir bebişlerimize duyduğumuz hisler için opuyorumnanaktan
ben de bu hafta sonu yıkama ve ütüleme işlemlerini yapmayı düşünüyorum tabi valizimi de hazırlıycam dediğin gibi nolur nolmaz kaydirigubbakcemile3 tabi inşalah zamanında gelir hepsi :Saruboceq:
ben takip ediyorum sizi kızlar, takılın siz.. .. üzülmek insanın elinde olan bir duygu değil ki arkadaşlar.. eşim sabah üzdü beni.. özetlemek gerekirse şuanki hislerimi, hiç bir zaman naz yapmadım kızlar.. nazlan nazlanabildiğin kadar laflarına aldırmadan.. deli gibi araba kullanmaya devam etti, zaman zaman sinir patlaması yaşayıp bağırıp çağırdım ama yine de tam bir tepki vermedim.. ve şimdi hamile hamile hiç tınlamadan beni üzüyor.. onu çok seviyorum.. kötü bir erkekte değil ama, çok ince düşünceli olduğunu da söyleyemem.. dün akşam bana bebeğe şu fırça tarak seti aldım diye bile marketin ortasında " hep al al al al" diye sitem etti.. öyle kırıldım ki.. sabah ta tokamı bulamadım, bana "kimbilir nereye atmışsındır" dedi.. ben de aniden delirdim bağıra çağpıra atladım arabadan.. şu halimle onun arkasını ben topluyorum kızlar salata yapmayı bile beceremez.. akşam beni annem yıkarken aman bişey olmasın diye, o kendini sabunlatmaya çağırdı beni.. siz düşünün artık.. bir sürü kötü mesaj attım bende.. pişman değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?