2009 Aralık Anneleri

günaydın pelin
pimapencilerin başında mı bizim ustabaşı kaydirigubbakcemile3

inşallah geldilerse ewt cnm
izn alcm diyordu hiç olmazsa öglene kadar
sanada geçmiş olsun bu arada
doktora gidip ii haberlerle dönenler gözunuzaydın
öznurcum maşallah sende buyutmuşsu kızı
meral hepimizde var uyku problemı dogum sonrası hazırlık yaptrıyor kızlar bize:ecrin_bebek:
nehir çokşiştim yazmışsın ençok kıloyu 27-31.haftalar arası aldım ben birden 3 kılo fazla çıktm sanırım bbş ençok kg ozaman alıyor

gunydın arzu
moralın neden bozuk hayırdır
e kötuysen katıl aramızada unutmaya çalış

teşekkür ederim arzucum
senin neyin var peki anlat bakalım

arzuuuuuuuu moralin bozulunca oğlunda üzülüyor unutma bunu

ah sorma pelin
gece tuvalet ve öykü'nün tekmeleri beni perişan ediyor.
zaqten her yanım ağrıyor:sinifsinif:
sol tarafıma yatmaktan sol kol ve bacakta uyuşukluklar olmaya başladı.
kilo zaten aldı başını gitti:kedi:

sağol pelincim toplamda anneside 14 kilo almış bulunmakta:))
c.tesi eminönüne gittim havuzlu han'a şekerlerimizi de aldık hemde çook ucuza geldi
bu arada orası acaip güzel bir han bebekle ilgili herşey birarada çıkasım gelmedi hiç

N e alakası var arzu yaa burda birbirimizin sıkıntılarını dertleri ni paylaşmak için varız oyle soyleme .. bazen kocalarımızı bazen patronlarımızı bazende kaynanalarımı çekiştirip rahatlıyoruz demi ama :))

hem hasta hem hamile olunca alınganlık ettim herhalde normalde ben de hiç takmam öyle şeyleri hamile değilken bile sağlığım uygun değilse uygun değildir alırım raporumu yatarım da bu kez bi garip oldu işte amaaaaaaan umrum değil en kötü ihtimalle tartışırız patronla kaydirigubbakcemile3

neyinden utanıyosun güzelim hamilesin sen tabii ki yiyip içeceksin boşversene ne düşünürse düşünsün ayrıca hamilelik dışında bile yiyip içen insana bir şey denmez denilemez şeker hastasıdır düzenli olarak yemesi gerekiyordur nereden bilecek??? boşveeeeeer ne isterse onu düşünsün patron sen yavrucağını besle sadece yerimseniben
açıkçası şeker için diyete girdiğimden beri inanılmaz azaldı mide yanmalarım asitlerim... diyetisyene mi gitsen acaba?? bir de leblebi dene tercihen sarısını... mide asidini alır çünkü

çarpıntı cabası değil güzelim moral bozukluğunun bonusu :teselli: insan insanın zehrini alırmış anlat bakalım aplalarına nedir seni zehirleyen sengözlerimebaksanab akıtalım ki oğluşuna zarar veremesin o zehir Şeniz

sabah çok sağlam bir kahvaltı ayptın şekerim
valla sudan başka birşey geçmez boğazımdam

artık öğlen yerim yoğurdumu yerimseniben

afiyet şeker olsun meralcim hayal oldu sağlam kahvaltılar :sinifsinif:

öznurcum maşallah kuzucuğa

ii hadi o işte bitmiş içinin şekerını aldınmı
kaç tl kılosu
peki netten daha uygunmu
yeri kolay buldunmu
haftaiçi sakınken giderim olmazsa

günaydın herkese...

en büyük aşk tutku sevgi bağlılık bu tarifler az gelir bebişlerimize duyduğumuz hisler için opuyorumnanaktan

ben de bu hafta sonu yıkama ve ütüleme işlemlerini yapmayı düşünüyorum tabi valizimi de hazırlıycam dediğin gibi nolur nolmaz kaydirigubbakcemile3 tabi inşalah zamanında gelir hepsi :Saruboceq:

gunaydınnnnnnnn
inşallah cnm

ii hadi o işte bitmiş içinin şekerını aldınmı
kaç tl kılosu
peki netten daha uygunmu
yeri kolay buldunmu
haftaiçi sakınken giderim olmazsa

şekerini almadım daha izne çıkayım öyle alıcam zaten hepsi hazır gibi sadece büzgülü keselere koymak kaldı şekerleri.
dur söyliyeyim sana fiyatları 60 şeker malzemesi+sepet(bebek arabası şeklinde:)))+altın yastığı+kapı süsü hepsini 100 tl ye aldım yeride çok kolay kime sorsan gösteriyo zaten ama c.tesi çok kalabalık oluyo haftaiçi gidersen belki daha rahat olur

Öznurcum maşallah bebişine...

benimki nekadar oldu acaba!? 1 hafta oldu gitmeyeli, haftada ortalama ne kadar alıyor şimdi bebişler bi fikriniz varmı kızlar??

çok ii öznur hayırlı olsun
bnde kapı susu spt altınyastıgı var
şeker bide buzgulu keseyle keseye takılacak sus alcm
sen resım koysana akşam öznur
silikonlamı keseye yapıştırcn susu o şekilmi

gunydın arzu
moralın neden bozuk hayırdır
e kötuysen katıl aramızada unutmaya çalış

teşekkür ederim arzucum
senin neyin var peki anlat bakalım

arzuuuuuuuu moralin bozulunca oğlunda üzülüyor unutma bunu

ben takip ediyorum sizi kızlar, takılın siz.. .. üzülmek insanın elinde olan bir duygu değil ki arkadaşlar.. eşim sabah üzdü beni.. özetlemek gerekirse şuanki hislerimi, hiç bir zaman naz yapmadım kızlar.. nazlan nazlanabildiğin kadar laflarına aldırmadan.. deli gibi araba kullanmaya devam etti, zaman zaman sinir patlaması yaşayıp bağırıp çağırdım ama yine de tam bir tepki vermedim.. ve şimdi hamile hamile hiç tınlamadan beni üzüyor.. onu çok seviyorum.. kötü bir erkekte değil ama, çok ince düşünceli olduğunu da söyleyemem.. dün akşam bana bebeğe şu fırça tarak seti aldım diye bile marketin ortasında " hep al al al al" diye sitem etti.. öyle kırıldım ki.. sabah ta tokamı bulamadım, bana "kimbilir nereye atmışsındır" dedi.. ben de aniden delirdim bağıra çağpıra atladım arabadan.. şu halimle onun arkasını ben topluyorum kızlar salata yapmayı bile beceremez.. akşam beni annem yıkarken aman bişey olmasın diye, o kendini sabunlatmaya çağırdı beni.. siz düşünün artık.. bir sürü kötü mesaj attım bende.. pişman değilim.

kızlar benim oğlanın odasında düz beyaz bir abajurum var onun üzerine silikonla bir şeyler yapıştırayım diye düşünüyorum ama sıcak silikonla mı yapılması gerekiyor yoksa soğukla da tutar mı bilmiyorum fikri olan var mıdır?

amin canım inşallah.

arzucum senin sevgili eşin hamile baba sendromunda olmasın??? bazı baba adayları kıskanırmış ve ilgiyi yitirdiklerinden endişelenip hamileler gibi depresif / garip davranışlar gösterebilirmiş... google'dan "hamile babalar" "gebelik sürecinde erkek depresyonu" falan gibi bir araştırsana... böyle bir şeyler kalmış benim aklımda yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…