çok ii öznur hayırlı olsun
bnde kapı susu spt altınyastıgı var
şeker bide buzgulu keseyle keseye takılacak sus alcm
sen resım koysana akşam öznur
silikonlamı keseye yapıştırcn susu o şekilmi
ben takip ediyorum sizi kızlar, takılın siz.. .. üzülmek insanın elinde olan bir duygu değil ki arkadaşlar.. eşim sabah üzdü beni.. özetlemek gerekirse şuanki hislerimi, hiç bir zaman naz yapmadım kızlar.. nazlan nazlanabildiğin kadar laflarına aldırmadan.. deli gibi araba kullanmaya devam etti, zaman zaman sinir patlaması yaşayıp bağırıp çağırdım ama yine de tam bir tepki vermedim.. ve şimdi hamile hamile hiç tınlamadan beni üzüyor.. onu çok seviyorum.. kötü bir erkekte değil ama, çok ince düşünceli olduğunu da söyleyemem.. dün akşam bana bebeğe şu fırça tarak seti aldım diye bile marketin ortasında " hep al al al al" diye sitem etti.. öyle kırıldım ki.. sabah ta tokamı bulamadım, bana "kimbilir nereye atmışsındır" dedi.. ben de aniden delirdim bağıra çağpıra atladım arabadan.. şu halimle onun arkasını ben topluyorum kızlar salata yapmayı bile beceremez.. akşam beni annem yıkarken aman bişey olmasın diye, o kendini sabunlatmaya çağırdı beni.. siz düşünün artık.. bir sürü kötü mesaj attım bende.. pişman değilim.
kızlar benim oğlanın odasında düz beyaz bir abajurum var onun üzerine silikonla bir şeyler yapıştırayım diye düşünüyorum ama sıcak silikonla mı yapılması gerekiyor yoksa soğukla da tutar mı bilmiyorum fikri olan var mıdır?
ben 3 ayrı model aldım sadece 1 model silikonla yapıştırılacak şekilde diğerleri çok kolay bitanesinin iğnesi var keseyi oraya takıyosun diğeride biberon şeklinde içine şekeri koyuyosun üzerinede keseyi geçiriyosun..
eve geçtiğim zaman çeker resmini koyarım ama daha evde kalamıyoruz biz(
onu blmyrm ama
stıcker da yapıştırabılırsın bilge
bu arada ben hala bulamadım avıze
gunaydınn kıslarrr,,kahvaltımızı yaptık işlerımızı bıtırdık geldıkk...
ya doğum ruyalarıma gırmeye başladı kızlar,,bugun ruyam adeta gerçek gıbıydı,,gece tuvalete gıdıyorum sanıyorum kı tuvaletım var fakat bır akmaya başlıyoo bır turlu durmuyo suu,,tutamıyorumda nası hızlıca akıyo oramdan su,,cok korkuyorum anlıyorum kı suyum geldı fakat tutamıyorum hzla akıyo,,hemen eşimin yanında gıdıyorm kalk dıyorum bebek gelıyo dooguma gıdıyoruz fakat canta manta hıç bıley hazır değil daha 2 ay var dıye,,eşim de hiç yapmayacağı şeyı yapıyo ruyamda dalga gecıyo benle,,yok dıyo sana oyle gelıyo daha var doğuma falan ınanmıyo bana ben poşete pijama falan koymaya çalışırken bı taraftan ona laf anlatıyorum,aşkım sana bebek gelıyo dıyorum ne dıyısoun sen hemen hasteneye gıtmelıyız çabuk dıyorum yokkk eşim agır agır hareket edıyo boşa gıdıyoruz dogurmazsın şimdi diyoo ama benım butun su boşalmış,,nası doğurmıyım,,ayy kızlarr cok acayıptıı gerçek gıbıydı
pelincim altı kapalı bezden bir şeyler yapmışlar benim hayatta kullanmayacağım kadar kalabalık şeyler... bulursam resmini yollarım
ben de düşündüm madem altı kapalı bulamıyorum o zaman kendim yapar odanın elektrik düğmesini de ayarlıya (dimmerli) çeviririm dedim yerimseniben sticker aklıma gelmemişti ama abajur ısınıp da stickerı bırakmaz mı fisfisfis
aaaaa dur şimdi aklıma geldi... koçtaşta japon feneri tarzında olup altı kapalı olanlar vardıııııııı... süslü şeyler değil dümdüz beyaz hatta ama gazlı kalemle falan resim yapılabilir belkiiiiiiii :jeyyar:
GÜnaydın kızlar, nasılsınız gÖrÜŞmeyelİ??
slm arkadaşlar nasılsınız biraz önce doktordan geldim moralim çok bozuk bebeğimde 2 haftalık gelişim geriliği varmış şuan 1470 gr kendim minyon tipliyim doktor ondan olabilir önemli bişi yok dedi ama ben korkuyorum
selam kızlar nasılsınız biz geldik minik kızımla
benim sancılar kasılmalar başladı kızlar sağlık ocağındaki ebe hazırlıklarını bitir bu bebek fazla beklemez erken gelir diyor
arzucum senin sevgili eşin hamile baba sendromunda olmasın??? bazı baba adayları kıskanırmış ve ilgiyi yitirdiklerinden endişelenip hamileler gibi depresif / garip davranışlar gösterebilirmiş... google'dan "hamile babalar" "gebelik sürecinde erkek depresyonu" falan gibi bir araştırsana... böyle bir şeyler kalmış benim aklımda yerimseniben
şimdiye kadar yapmalıydım onu pelin.. çok haklısın.. hep fedakarlık ettim.. en basiti annesi beni onun yanında kovup o da sus pus öööyle durduğunda çekip gitmeliydim tavrımı koymalıydım, ama yok ona bunu yapmamalıydım salak kafamca.. herşeyi yutunca böyle kadın yerine konmuyosun.. hamileliğinde bile üstüne titreyen bir kocan olmuyo pelin.. dediğim gibi kötü biri değil.. hatta çoğunlukla ona hayran olurum iyiki benim kocam demişimdir ama, şuan herşeyin en kötüsü aklımda.. he birde bana sabah bıktım senin kaprislerinden dedi.. simit istemiştim simitçiye yanaşınca tartışırkene, istemiyorum dedim.. o da öyle dedi.. ne kaprisi mi gördü acaba?akıl vermek gibi olmasın arzu ama
biraz muhatap olmasan eşinle senı uzmesıne ızın vermemiş olursun
o zaten hatasını anlayıp gelecektır
GÜnaydın kızlar, nasılsınız gÖrÜŞmeyelİ??
slm arkadaşlar nasılsınız biraz önce doktordan geldim moralim çok bozuk bebeğimde 2 haftalık gelişim geriliği varmış şuan 1470 gr kendim minyon tipliyim doktor ondan olabilir önemli bişi yok dedi ama ben korkuyorum
bnde yatak odamda ayarlı dugme kullanıyorum memnunum kızımın odasınada alcm ama nekadr pahallı alt tarafı dugme 25 tldı bauhauseta
yegenımın avızesıne resmen duvar borduru yapıştırıp satmışlar kalkmıyor
ikeadada var o fener tarzından ankarada ikea varmı bilyrm ama
akıl vermek gibi olmasın arzu ama
biraz muhatap olmasan eşinle senı uzmesıne ızın vermemiş olursun
o zaten hatasını anlayıp gelecektır
onu blmyrm ama
stıcker da yapıştırabılırsın bilge
bu arada ben hala bulamadım avıze
tamam cnm
bittimi peki boya kokusu çıksın dıyemı kalmıyorsunuz
biz iyi olmaya çalışıyruz sen nasılsın denız
bebiş nasıl işyerınden ayrıldınmı
hzırlıklar bittimi cnm
iyiyiz canım biz de, ayrıldım çok şükür 2 haftadır evdeyim, hazırlıklar bitmedi henüz, alınacak sadece perde ve halısı kaldı. oda takımı aldığımız yerdeki perdeleri beğenmedim, şimdi de perde derdine düştüm, çıkıp dolaşmam lazım, oda kasım başında gelecek, sonra bi tek yerleştirme işi kaldı, kasım ortasında biter hepsi.
Sen neler yaptın, neler aldın? bi kısmını gördüm resimlerden çok güzellerdi :)) Perde aldın mı tavsiye edebileceğin biyer var mı?
dur cnm aman enaz 2-3 hafta daha beklesın söyle elifcıge :)
hayırdır inşallahgunaydınn kıslarrr,,kahvaltımızı yaptık işlerımızı bıtırdık geldıkk...
ya doğum ruyalarıma gırmeye başladı kızlar,,bugun ruyam adeta gerçek gıbıydı,,gece tuvalete gıdıyorum sanıyorum kı tuvaletım var fakat bır akmaya başlıyoo bır turlu durmuyo suu,,tutamıyorumda nası hızlıca akıyo oramdan su,,cok korkuyorum anlıyorum kı suyum geldı fakat tutamıyorum hzla akıyo,,hemen eşimin yanında gıdıyorm kalk dıyorum bebek gelıyo dooguma gıdıyoruz fakat canta manta hıç bıley hazır değil daha 2 ay var dıye,,eşim de hiç yapmayacağı şeyı yapıyo ruyamda dalga gecıyo benle,,yok dıyo sana oyle gelıyo daha var doğuma falan ınanmıyo bana ben poşete pijama falan koymaya çalışırken bı taraftan ona laf anlatıyorum,aşkım sana bebek gelıyo dıyorum ne dıyısoun sen hemen hasteneye gıtmelıyız çabuk dıyorum yokkk eşim agır agır hareket edıyo boşa gıdıyoruz dogurmazsın şimdi diyoo ama benım butun su boşalmış,,nası doğurmıyım,,ayy kızlarr cok acayıptıı gerçek gıbıydı
kısım sen sağmısınGÜnaydın kızlar, nasılsınız gÖrÜŞmeyelİ??
merak etme be güzelimslm arkadaşlar nasılsınız biraz önce doktordan geldim moralim çok bozuk bebeğimde 2 haftalık gelişim geriliği varmış şuan 1470 gr kendim minyon tipliyim doktor ondan olabilir önemli bişi yok dedi ama ben korkuyorum
selam kızlar nasılsınız biz geldik minik kızımla
benim sancılar kasılmalar başladı kızlar sağlık ocağındaki ebe hazırlıklarını bitir bu bebek fazla beklemez erken gelir diyor
günaydın idare ediyoruz işte sen nasılsın bakalım?
hoşgeldin de doktorun önemli bir şey yok demiş neyine takılıyorsun şimdi? sonuçta doktorlarımıza güvenmezsek nasıl geçer bu gebelik?
benim evde 4 oda ayarlı zaten çocuk odası olacak odayla oturma odasının düğmesini değişicem valla o 25 lirayla oğluma başka bir şey alırım :kedi:
ankarada ikea yok güzelim ama fener tarzı olanlardan zamanında kullanmıştım toz zaman içinde grileştiriyor ve çocuk odasında o görüntü mafoldumben ha gerçi pahalı bir şey değil sık sık değiştirilebilir ama ne bileyim ya kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?