selam kızlar nasılsınız biz geldik minik kızımla
benim sancılar kasılmalar başladı kızlar sağlık ocağındaki ebe hazırlıklarını bitir bu bebek fazla beklemez erken gelir diyor
keşke öyle olsaydı bilge, evveliyatını da biliyorum ben bunun.. ilgiyi yitirmedi ki hiç bir zaman.. o bana yapacağına ben o na banyoyu hazırlarım, mumlar yakarım, meyveler götürürüm.. öperim severim.. yemeğini ne kadar yorgun olursam olayım hazırlarım.. o eve gelir gelmez bilgisayarın başına oturur ben sitem etmesem gelip yanıma oturmaz bu eve taşındığımızdan beri.. hiç bir ev işine yardım etmiyor şuan.. bebeğe bişey alsam müsriflikle suçluyor.. gereksiz lüks şeylere de hiç girmedim zaten.. lafını bile etmedim.. bu bence tamamen aşırı ilgiden bir tarafı kalkmış afedersin.. kendimi kadın gibi hissetmiyorum hele hele bir canlıyı içinde büyüten anne adayı gibi ne biliyim özel hissetmiyorum.. bazen acaba diyorum eşşek miyim ben..
şimdiye kadar yapmalıydım onu pelin.. çok haklısın.. hep fedakarlık ettim.. en basiti annesi beni onun yanında kovup o da sus pus öööyle durduğunda çekip gitmeliydim tavrımı koymalıydım, ama yok ona bunu yapmamalıydım salak kafamca.. herşeyi yutunca böyle kadın yerine konmuyosun.. hamileliğinde bile üstüne titreyen bir kocan olmuyo pelin.. dediğim gibi kötü biri değil.. hatta çoğunlukla ona hayran olurum iyiki benim kocam demişimdir ama, şuan herşeyin en kötüsü aklımda.. he birde bana sabah bıktım senin kaprislerinden dedi.. simit istemiştim simitçiye yanaşınca tartışırkene, istemiyorum dedim.. o da öyle dedi.. ne kaprisi mi gördü acaba?
evet canım boya bittide benim eşim pimpirikli biraz koku çıkmamıştır daha diye kalamıyoruz evde
pelincim bauhause'a baktınmı güzel avizeler vardı orda çok sevimlilerdi benimki oda ile birlikte gelecek yoksa onlardan birini alırdım mutlaka
biz öyküyle yemeğe çıkıyoruz kıslaaaaaarrrrrrrr
sizlerede bizede afiyet olsun
keşke öyle olsaydı bilge, evveliyatını da biliyorum ben bunun.. ilgiyi yitirmedi ki hiç bir zaman.. o bana yapacağına ben o na banyoyu hazırlarım, mumlar yakarım, meyveler götürürüm.. öperim severim.. yemeğini ne kadar yorgun olursam olayım hazırlarım.. o eve gelir gelmez bilgisayarın başına oturur ben sitem etmesem gelip yanıma oturmaz bu eve taşındığımızdan beri.. hiç bir ev işine yardım etmiyor şuan.. bebeğe bişey alsam müsriflikle suçluyor.. gereksiz lüks şeylere de hiç girmedim zaten.. lafını bile etmedim.. bu bence tamamen aşırı ilgiden bir tarafı kalkmış afedersin.. kendimi kadın gibi hissetmiyorum hele hele bir canlıyı içinde büyüten anne adayı gibi ne biliyim özel hissetmiyorum.. bazen acaba diyorum eşşek miyim ben..
şimdiye kadar yapmalıydım onu pelin.. çok haklısın.. hep fedakarlık ettim.. en basiti annesi beni onun yanında kovup o da sus pus öööyle durduğunda çekip gitmeliydim tavrımı koymalıydım, ama yok ona bunu yapmamalıydım salak kafamca.. herşeyi yutunca böyle kadın yerine konmuyosun.. hamileliğinde bile üstüne titreyen bir kocan olmuyo pelin.. dediğim gibi kötü biri değil.. hatta çoğunlukla ona hayran olurum iyiki benim kocam demişimdir ama, şuan herşeyin en kötüsü aklımda.. he birde bana sabah bıktım senin kaprislerinden dedi.. simit istemiştim simitçiye yanaşınca tartışırkene, istemiyorum dedim.. o da öyle dedi.. ne kaprisi mi gördü acaba?
biz iyi olmaya çalışıyruz sen nasılsın denız
bebiş nasıl işyerınden ayrıldınmı
hzırlıklar bittimi cnm
iyiyiz canım biz de, ayrıldım çok şükür 2 haftadır evdeyim, hazırlıklar bitmedi henüz, alınacak sadece perde ve halısı kaldı. oda takımı aldığımız yerdeki perdeleri beğenmedim, şimdi de perde derdine düştüm, çıkıp dolaşmam lazım, oda kasım başında gelecek, sonra bi tek yerleştirme işi kaldı, kasım ortasında biter hepsi.
Sen neler yaptın, neler aldın? bi kısmını gördüm resimlerden çok güzellerdi :)) Perde aldın mı tavsiye edebileceğin biyer var mı?
sagol cnm bizim buakşam odamız gelecek inşallah sonra birtek avıze kalıyor
bilge guzelmış o yolladıgın bakayım pmbe varmı
tepehome da da vardı buna benzer ama pembe yoktu hemde 60 tldı:)
bnım albume bak denız stor vardı o odada benım bebek odası yapınca pembeye çevrttm stor tulleri
kızlar kahwaltımızı yaptık geldık gorusemedıklerıme yenıden selam
kanal 1 de cok guzel bı program war
bebegın gazı ıcın cok guzel bılgıler werılıyo
super
ızlerken nedense gozelrım doldu ya
slm
13:30 dada kanalturkte gul gölgeyı ızlyrm o da guzel bak ıstersen bugun
İyiyiz Bilgecim biz de kızımızla, bi avize mevzusu geçiyo ama kim arıyo anlamadım, geçenlerde kendi yatak odam için koçtaştan kağıt avizelerden almıştım, uçuk pembe renkli, çocuk odasına da çok yakışır diye düşünüyorum. Ankarada var mıdır bilmem ama. Varsa kağıt avizelere bakabilirsin.
afiyet olsun meralcim
bende çıkıyorum kızlar yemeğeee hepinize afiyet olsun
Selam kızlarhihoyyyt
kızlar kahwaltımızı yaptık geldık gorusemedıklerıme yenıden selam
kanal 1 de cok guzel bı program war
bebegın gazı ıcın cok guzel bılgıler werılıyo
super
ızlerken nedense gozelrım doldu ya
bakarım onada sekerımsagol cnm bizim buakşam odamız gelecek inşallah sonra birtek avıze kalıyor
bilge guzelmış o yolladıgın bakayım pmbe varmı
tepehome da da vardı buna benzer ama pembe yoktu hemde 60 tldı:)
bnım albume bak denız stor vardı o odada benım bebek odası yapınca pembeye çevrttm stor tulleri
slm
13:30 dada kanalturkte gul gölgeyı ızlyrm o da guzel bak ıstersen bugun
Selam kızlarhihoyyyt
Pelincim perdeyi gördüm çok güzel, aldığın yer neresi ?? ne kadara mal oldu??
2 hafta oldu gideli, yoktu bişey, geçen hafta e-bebek mağzasına gittim, çooooook güzeldi, son kalan eksikleri aldım ordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?