2009 Aralık Anneleri

selam kızlar nasılsınız biz geldik minik kızımla

benim sancılar kasılmalar başladı kızlar sağlık ocağındaki ebe hazırlıklarını bitir bu bebek fazla beklemez erken gelir diyor

hoşgeldin nerimancım idare ediyoruz biz
e elif kız acele etmesin yahu beklesin işte aralığı

ilgisiz kaldığından olmuyor ki o endişe... "ya ilgisiz kalırsam ya ben birinci sıradan düşersem" diye kaygı yerimseniben ki seninki o kadar yoğun ilgiye bu kaygıyı yaşar normaldir yani çünkü gücün yetmeyecek ve evladın öne geçecek çok doğal olarak...
en güzeli karşına alıp konuşman arzucum ama sakince bağırıp çağırmadan ne kadar üzüldüğünü ne kadar yıprandığını bu en özel zamanlarında hiç özel hissetmediğini anlatırsan anlayacaktır be güzelcim

öznur koysana avizenin resmini???

pelin bak dediğim kapalılar bunun tipinde ama benim gördüklerim çok daha rüküştü http://www.bebekmarket.com/magaza/product_info.php?products_id=232

tamam cnm hadi duşunup dellendırme kendını
emınım eşinde bu kadar senı uzdugunun farkında degildir
sen şimdi ogluşundan destek al sen ogluşuna destek ol
muhatap olma eşinle
o sana kedı gibi gelince sakın sakın anlat tum hıssettıklerını
bebgınde bunlardan etklendıgını dogduktan sonrada bu ortamda buyumesını ıstemdıgını
ilişkinize çeki duzen vermenız gerektıgını sakınce anlatırsın
emınm anlayacaktır senı
bazı erkeklrın olgunlaşması uzun zaman alıyor arzucum
o suredekı sıkıntılarada eşini sevdiğin için sakınce katlanıp ustesınden gelirsin ALLAHın
izniyle hadi bakalım unut hiç olmazsa işyerındeyken aklına getirip olayları sıkma canını

kızlar kahwaltımızı yaptık geldık gorusemedıklerıme yenıden selam

kanal 1 de cok guzel bı program war

bebegın gazı ıcın cok guzel bılgıler werılıyo

super

ızlerken nedense gozelrım doldu ya

merhabalar tatlı anneler cumartesi pazar yoktum yeniden geldim herkes iyi değil mi opuyorumnanaktan

biz öyküyle yemeğe çıkıyoruz kıslaaaaaarrrrrrrr
sizlerede bizede afiyet olsun

afiyet olsun ilik kemik olsun öykü kıza

var hayatım koçtaşta gördüm ben de... pembe vardır herhalde pek dikkat etmedim "kız işi" diye kaydirigubbakcemile3 bir de kelebekliler vardı onu da es geçtim du bakalım bi hal çaresi bulcaz inşallah

avizeyi ben de arıyorum pelin de arıyor ama ben sanırım beyaz avizemin üzerine silikonla bebek malzemesi yapıştırıp ayarlı elektrik düğmesi takma yoluna gitcem sonuçta akannehir

afiyet olsun meralcim

bende çıkıyorum kızlar yemeğeee hepinize afiyet olsun

afiyet olsun elif kıza ilik kemik olsun neriman arayı açma lütfen

Selam kızlarhihoyyyt

selam nerelerdesin yahu sen sengözlerimebaksanab

not al bize de anlat neler yapacağımızı bırak ağlamayı hadiiiiiii laelaelaelaelae

biz de gittik yemeğe hoşçakalınnnnnnnn

tamamdır kızlar notlarımı aldım

geldıgınızde hatırlatın anlatayım

sımdık oglusumla bı guzel bıcı bıcı yapalım opuyorumnanaktan

günaydım 2010 anneleri...ben 2009 şubat annelerindenim...bebeğim için almış olduğum bazı eşyaları satmayı düşünüyorum..bunlar arasında hamile iken kullandığım angelsound doppler (bebeğin kalp atışlarını dinliyorsunuz), weewell wma 290 bebek telsizi, tiny love activitot oyun adası, tiny love sunny stroll,erkek bebek için denizci kapı süsü (büyük boy), dönence vb. çok az kullanılmış ürünler var...(zaten bebeğim 8 aylık düşünün yani)...yarı fiyatına vereceğim...isteyen olursa özel mesaj atabilir....

sağol şekerim, mobilya, avize ve uyku setimizde melek desenli olduğundan funna baby perdelerinden istemedim. düz bi perde bakıp üstüne melekli perde süsü istedim ama, stor mu yaptırsam halkalılardan mı karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…