2009 Aralık Anneleri

denız eger daha önce stor kullanmadıysan diye yazyrm
ben çok pişmnım temızlıgı sor sok tak bagla
ama zmanında aparatlarıyla çok para tuttu dıye kıyamayıp tulunun rengını degstırıp degerlendrdım
halka da hoş oluyor ve sok yıka hemen daha kullanışlı bence

peliiiiin öyle deme yaaa c.tesi bütün salonun uzun tüllerini katlamalı yapsınlar diye verdimm....bende onları ütülemekten bıkmıştım daha kolay olur diye düşündüm :kedi:

biz öyküyle yemeğe çıkıyoruz kıslaaaaaarrrrrrrr
sizlerede bizede afiyet olsun

AFİYET OLSUNNN CANIMMMM

selam canımmm nasılsınnnn

aynı fikirdeyim pelincimm..bu arada nasılsın haftan nasıl başladı...

bu arada herkese ii haftalar kıslarrrr,ben dr. dan geldim artık 2. adresim oldu biliyorsunuz..hareketleri azaldı gibi geldi bana yani 10 defa normalde hareket ediyosa şimdi3 defa gibi ama bana inat mı yaptı gayet kıpır kpır dı maşallah..genede nts ye bağladılar tam emin olalım diye ..rahim yapımdan dolayı plesanta previa olmuşum yani plesantam aşağıda imiş..oğluşum maşallah iyiymiş teyzeleri 2235 gr. olmuşuz..yalnız duruş itibari ile abuk duruyor ve canımı yakıyor dr. cuma dedim ki şu göğsümün altında nesi var uyutmuyor dokunamıyorum bile o kadar canım yanıyo bi baktı kalça kemiğini yaslamış oraya yer etmiştir ona rahat gelmiştir orası dedi: dr.)))kafamçokkarıştı
benim kanamadan sonra kaşıntım oldu meğersem kanama neden oluyormuş..bununla ilgili de fitil verdi...

artık doğum ne zaman gelirse gelsin korkmuyorum çok şükür..biliyorum ki oğluşum dayanacakkkkk:))yeri de rahattt...riskide atlattıkk :))) heyyooozemuszemusopuyorumnanaktan:sm_cool:

peliiiiin öyle deme yaaa c.tesi bütün salonun uzun tüllerini katlamalı yapsınlar diye verdimm....bende onları ütülemekten bıkmıştım daha kolay olur diye düşündüm :kedi:

geçmiş olsun öznur
valla bana çok zor geliyor söküp takmak
hele iplerını baglarken iki tarafını denk getirmek
artık vermişsin siparişi hayırlı olsun dıyeyım

yok canım için rahat olsun benim salonumun ve mutfağımın tül ve gölgelikleri mekanizmalı bugün yaptırsam gene aynı yaptırırım takmak bence tül ütülemekten daha kolay

maşallah seçil ya negüzel haberler verdin çok sevindim. İnşallah acele etmez biraz daha dayanır senin kuzuğun..

yok canım için rahat olsun benim salonumun ve mutfağımın tül ve gölgelikleri mekanizmalı bugün yaptırsam gene aynı yaptırırım takmak bence tül ütülemekten daha kolay

sağol canım ya içimi rahatlattın gerçekten ütülemek daha zor bide 4'er metrelik 2 camın tülünü ütülemek ölüm resmen bide deli gibi her ay tül yıkayınca benim gibi zor oluyo gerçekten

VAY BIDIK VAY BULMUŞ RAHATI DAYAMIŞ POPOSUNU kaydirigubbakcemile3 AMAN İYİ RAHAT OLSUN DURSUNLARDA NEREYE YASLANIRLARSA YASLANSINLAR

hafta iyi basladı dun açık bufe kahvaltıya yumuldum
gezdım biraz sanırım yaradı
ay bende de aynı acı var demekkı kalça kemıgı ha yerım onların kalçalarını
benım kız baya buyuk popolu olck o zaman çok acıtıyor :)
maşallah koca adam oldu annesı dediğin gibi beklesn azdaha ama artık risk azaldı çogumuzun

maşallah seçil ya negüzel haberler verdin çok sevindim. İnşallah acele etmez biraz daha dayanır senin kuzuğun..

ben de çok sevindim canım yaaaa..rahatını bozmaya niyeti yokmuş dr. teyzesi öyle dedi...bu gidişle plesanta bişi çıkarmazsa zorla alırız dedi...
delikafadulden

VAY BIDIK VAY BULMUŞ RAHATI DAYAMIŞ POPOSUNU kaydirigubbakcemile3 AMAN İYİ RAHAT OLSUN DURSUNLARDA NEREYE YASLANIRLARSA YASLANSINLAR

evet bu işe en çok bozulan eşim olduu..biz biraz tümseklik var dite başı sanıyoduk eşim dedii heh başı diye poposuyla konuşuyormuşuz bu çocuk şimdiden bizi böyle dinlerse ilerde ne yaparız?laelaelaelaelae

sevindim senin adına canımm..doymama hissim devam ediyor benim yaaaaaaaa...yemek, kahvaltı arkası mutlaka meyveler,ya da içecek bişiler ya da kuruyemiş en en kötü soda falan içiyorum yaa boş kalmıyor ağzım ne olacak benim sonum bilmiyorummm..bu arada 80 kiloyum vatana millete hayırlı olsunnn..kocama annemlere söylüyorum bana durun diyin biriniz ya da şu buzdolabını kilit takalımm neymiş çok güzel iştahlı yiyormuşum...

neyse şekerler 1,5 saat kadar bir izin isteyeyim öpüyorum hepinizi..öğleden sonra görüşürükkkkk...

ıyıyım secılcım

durumunun ıyı olmasınada ayrıca cok sewındım canım benım

benım bebegımde ters rahım seklımden dolayı
sagda bıyerı war ama cozemedım canımı acıtıyo hatta bazen agrıtıyo yaa

Canım benim bunları okurken gülsemmi ağlasammı karar veremedim ben
kocamı anlatmaya kalksam ancak bukadar olurdu :umursamaz:
Herşeyi yaparsın ama biturlu yaranaamadığın bi tip . .sen yorgun argın gelir yemek yaparsın ama beyimizin umru bile olmaz . .varsa yoksa PC ve lig tv . .üstelik ben daha 1 sene oldu evleneli senin ne kadar bilmiyorum ama . .seni çok çok iyi anlıyorum . .
hemen bi şikayetin olsa bi sallamamazlık tavrı sanki sen hep böylesin gibi felan ..neysa Arzucum bak şimdi sen cok sinirlisin değilmi ona cok kızgınsın hatta boğmak stiyorsun ama akşama eve gidipde barıştıgınızda yada iyi bi yönünü gördügündede böyle düşündüğün için pişman olup ona haksızlık ettiğinide düşünüyorsun degilmi ..? nasıl ama haksızmıyım ahhhhh ahhh bu kocalarrr . .sen yine yat kalk sükret bişeyler alabiliyosun ooooo ben bişey almayı bırak bebek gelcek ne yapcaz dedimde . . telaş yapma şimdiden diyo ..:)) bi oda var toparlanması gereken oylece duruyo evler temizlencek cıldırmamak içten ddegil gamzsızlık abidesi bi adam ..Ama bende kolayını buldum bende boşveriyorummm ..aman diyorum bu bu bebek acıkta kalcak degilya çarşafa sarar yine sararız :dance::teytey: Tamam abarttım biraz galiba ama öyle takmak hiç çözüm degil ben onu anladım . .yoksa ya ben kanser olucam erkenden göcüp gidicem yada habire tartıscaz cok rahat benım kocam coook . .sen de gördüğüm kadarıyla kendini sinir yapmışsın iycene . .Ama su bi gerçekki biz onları cok ama cok seviyoruz onlara tavizlerimiz yine onlara kıyamadıgımız icin ... yoksaki dünya da herkes bi şekilde hayatını yanlızda olsa idam ettirir bizde ki bu aşk bu nazlama varkende onlar bunun farkında olmıycaklar . .Olsun biz yinede kocamızı coooooookkk seviyoruz değilmi Arzum . .:1hug:

selam kızlar nasılsınız bklmmmmmmm ne var ne yok.arzucum sıkma sende canını erkekler kadınlar kadar hassas olmayabiliyor

Selam arkadaşlar herkes iyidir umarımm.
Ben iyiyim ama bebişim çok hareketli değil bugün nedense zorladım az bir hareket etti durdu.yarın görmeye gidecez onu .Çok özledim ya bir ay zor dayanıyorum gitmeden:sinifsinif:

nehir çokşiştim yazmışsın ençok kıloyu 27-31.haftalar arası aldım ben birden 3 kılo fazla çıktm sanırım bbş ençok kg ozaman alıyor

Canım o gün aşırı şiş ve gergin hissediyordum kendimi sanki karnım yırtılıp patlayacak gibiydi aşırı rahatsız olmuştum ama şimdi normalim.Geçen ay 26+3te 9 kilo almıştım toplam bakalım yarın ne çıkacak.Bebişim alsın da kiloyu inş.Ben de fırçamı yer gelirim artık.Gerçi son gittiğimde hızlı gidiyorsun dikkat et demişti dr.sadece.

KOLAYI VAR CANIM SİZDE DOĞUNCA DEMEK BİZİ POPONLA DİNLERSİN HA DİYİP ISIRIRSINIZ ONUN POPOSUNU :sm_cool:

pelincim nasılsın bklm evini temizledinmi,bebişin odası tamammııı

bısey dıcem
benımde sagımda hep tumsek war
sırt ustu yatınca hep sag yukarda sol asagıda
bı cozemedım o neresı yaa
bı kafası bı sırtı dıyo dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…