sağol şekerim, mobilya, avize ve uyku setimizde melek desenli olduğundan funna baby perdelerinden istemedim. düz bi perde bakıp üstüne melekli perde süsü istedim ama, stor mu yaptırsam halkalılardan mı karar veremedim.
denız eger daha önce stor kullanmadıysan diye yazyrm
ben çok pişmnım temızlıgı sor sok tak bagla
ama zmanında aparatlarıyla çok para tuttu dıye kıyamayıp tulunun rengını degstırıp degerlendrdım
halka da hoş oluyor ve sok yıka hemen daha kullanışlı bence
biz öyküyle yemeğe çıkıyoruz kıslaaaaaarrrrrrrr
sizlerede bizede afiyet olsun
kızlar kahwaltımızı yaptık geldık gorusemedıklerıme yenıden selam
kanal 1 de cok guzel bı program war
bebegın gazı ıcın cok guzel bılgıler werılıyo
super
ızlerken nedense gozelrım doldu ya
denız eger daha önce stor kullanmadıysan diye yazyrm
ben çok pişmnım temızlıgı sor sok tak bagla
ama zmanında aparatlarıyla çok para tuttu dıye kıyamayıp tulunun rengını degstırıp degerlendrdım
halka da hoş oluyor ve sok yıka hemen daha kullanışlı bence
peliiiiin öyle deme yaaa c.tesi bütün salonun uzun tüllerini katlamalı yapsınlar diye verdimm....bende onları ütülemekten bıkmıştım daha kolay olur diye düşündüm :kedi:
peliiiiin öyle deme yaaa c.tesi bütün salonun uzun tüllerini katlamalı yapsınlar diye verdimm....bende onları ütülemekten bıkmıştım daha kolay olur diye düşündüm :kedi:
AFİYET OLSUNNN CANIMMMM
selam canımmm nasılsınnnn
aynı fikirdeyim pelincimm..bu arada nasılsın haftan nasıl başladı...
bu arada herkese ii haftalar kıslarrrr,ben dr. dan geldim artık 2. adresim oldu biliyorsunuz..hareketleri azaldı gibi geldi bana yani 10 defa normalde hareket ediyosa şimdi3 defa gibi ama bana inat mı yaptı gayet kıpır kpır dı maşallah..genede nts ye bağladılar tam emin olalım diye ..rahim yapımdan dolayı plesanta previa olmuşum yani plesantam aşağıda imiş..oğluşum maşallah iyiymiş teyzeleri 2235 gr. olmuşuz..yalnız duruş itibari ile abuk duruyor ve canımı yakıyor dr. cuma dedim ki şu göğsümün altında nesi var uyutmuyor dokunamıyorum bile o kadar canım yanıyo bi baktı kalça kemiğini yaslamış oraya yer etmiştir ona rahat gelmiştir orası dedi: dr.)))kafamçokkarıştı
benim kanamadan sonra kaşıntım oldu meğersem kanama neden oluyormuş..bununla ilgili de fitil verdi...
artık doğum ne zaman gelirse gelsin korkmuyorum çok şükür..biliyorum ki oğluşum dayanacakkkkk:))yeri de rahattt...riskide atlattıkk :))) heyyooozemuszemusopuyorumnanaktan:sm_cool:
yok canım için rahat olsun benim salonumun ve mutfağımın tül ve gölgelikleri mekanizmalı bugün yaptırsam gene aynı yaptırırım takmak bence tül ütülemekten daha kolay
AFİYET OLSUNNN CANIMMMM
bu arada herkese ii haftalar kıslarrrr,ben dr. dan geldim artık 2. adresim oldu biliyorsunuz..hareketleri azaldı gibi geldi bana yani 10 defa normalde hareket ediyosa şimdi3 defa gibi ama bana inat mı yaptı gayet kıpır kpır dı maşallah..genede nts ye bağladılar tam emin olalım diye ..rahim yapımdan dolayı plesanta previa olmuşum yani plesantam aşağıda imiş..oğluşum maşallah iyiymiş teyzeleri 2235 gr. olmuşuz..yalnız duruş itibari ile abuk duruyor ve canımı yakıyor dr. cuma dedim ki şu göğsümün altında nesi var uyutmuyor dokunamıyorum bile o kadar canım yanıyo bi baktı kalça kemiğini yaslamış oraya yer etmiştir ona rahat gelmiştir orası dedi: dr.)))kafamçokkarıştı
benim kanamadan sonra kaşıntım oldu meğersem kanama neden oluyormuş..bununla ilgili de fitil verdi...
artık doğum ne zaman gelirse gelsin korkmuyorum çok şükür..biliyorum ki oğluşum dayanacakkkkk:))yeri de rahattt...riskide atlattıkk :))) heyyooozemuszemusopuyorumnanaktan:sm_cool:
AFİYET OLSUNNN CANIMMMM
maşallah seçil ya negüzel haberler verdin çok sevindim. İnşallah acele etmez biraz daha dayanır senin kuzuğun..
VAY BIDIK VAY BULMUŞ RAHATI DAYAMIŞ POPOSUNU kaydirigubbakcemile3 AMAN İYİ RAHAT OLSUN DURSUNLARDA NEREYE YASLANIRLARSA YASLANSINLAR
hafta iyi basladı dun açık bufe kahvaltıya yumuldum
gezdım biraz sanırım yaradı
ay bende de aynı acı var demekkı kalça kemıgı ha yerım onların kalçalarını
benım kız baya buyuk popolu olck o zaman çok acıtıyor :)
maşallah koca adam oldu annesı dediğin gibi beklesn azdaha ama artık risk azaldı çogumuzun
keşke öyle olsaydı bilge, evveliyatını da biliyorum ben bunun.. ilgiyi yitirmedi ki hiç bir zaman.. o bana yapacağına ben o na banyoyu hazırlarım, mumlar yakarım, meyveler götürürüm.. öperim severim.. yemeğini ne kadar yorgun olursam olayım hazırlarım.. o eve gelir gelmez bilgisayarın başına oturur ben sitem etmesem gelip yanıma oturmaz bu eve taşındığımızdan beri.. hiç bir ev işine yardım etmiyor şuan.. bebeğe bişey alsam müsriflikle suçluyor.. gereksiz lüks şeylere de hiç girmedim zaten.. lafını bile etmedim.. bu bence tamamen aşırı ilgiden bir tarafı kalkmış afedersin.. kendimi kadın gibi hissetmiyorum hele hele bir canlıyı içinde büyüten anne adayı gibi ne biliyim özel hissetmiyorum.. bazen acaba diyorum eşşek miyim ben..
şimdiye kadar yapmalıydım onu pelin.. çok haklısın.. hep fedakarlık ettim.. en basiti annesi beni onun yanında kovup o da sus pus öööyle durduğunda çekip gitmeliydim tavrımı koymalıydım, ama yok ona bunu yapmamalıydım salak kafamca.. herşeyi yutunca böyle kadın yerine konmuyosun.. hamileliğinde bile üstüne titreyen bir kocan olmuyo pelin.. dediğim gibi kötü biri değil.. hatta çoğunlukla ona hayran olurum iyiki benim kocam demişimdir ama, şuan herşeyin en kötüsü aklımda.. he birde bana sabah bıktım senin kaprislerinden dedi.. simit istemiştim simitçiye yanaşınca tartışırkene, istemiyorum dedim.. o da öyle dedi.. ne kaprisi mi gördü acaba?
nehir çokşiştim yazmışsın ençok kıloyu 27-31.haftalar arası aldım ben birden 3 kılo fazla çıktm sanırım bbş ençok kg ozaman alıyor
ben de çok sevindim canım yaaaa..rahatını bozmaya niyeti yokmuş dr. teyzesi öyle dedi...bu gidişle plesanta bişi çıkarmazsa zorla alırız dedi...
delikafadulden
evet bu işe en çok bozulan eşim olduu..biz biraz tümseklik var dite başı sanıyoduk eşim dedii heh başı diye poposuyla konuşuyormuşuz bu çocuk şimdiden bizi böyle dinlerse ilerde ne yaparız?laelaelaelaelae
sevindim senin adına canımm..doymama hissim devam ediyor benim yaaaaaaaa...yemek, kahvaltı arkası mutlaka meyveler,ya da içecek bişiler ya da kuruyemiş en en kötü soda falan içiyorum yaa boş kalmıyor ağzım ne olacak benim sonum bilmiyorummm..bu arada 80 kiloyum vatana millete hayırlı olsunnn..kocama annemlere söylüyorum bana durun diyin biriniz ya da şu buzdolabını kilit takalımm neymiş çok güzel iştahlı yiyormuşum...
neyse şekerler 1,5 saat kadar bir izin isteyeyim öpüyorum hepinizi..öğleden sonra görüşürükkkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?