pelincim nasılsın bklm evini temizledinmi,bebişin odası tamammııı
Dünkü rüyamı anlatayım size.Rüyamda sezeryanla doğum yapmışım ,bir ayılıyorum erkek yerine kızımız olmuş çok da tombik bi şey yeni doğmuş gibi değil.Çok güzel renkli gözlü falan.Ben düşünüyorum eşim de ben de renkli gözlü değiliz.Sonra aklıma takılıyor bebek karımış olmasın diye eşime diyorum o da emin olamıyor o kadar kötü bir histi ki sonra ağlamaya başlıyorum ben nasıl emin olacam benm bebeğim mi diye diyorum.Ağlamaklı bir şekilde uyandım sonra çok kötüydümafoldumben
AFİYET OLSUNNN CANIMMMM
bu arada herkese ii haftalar kıslarrrr,ben dr. dan geldim artık 2. adresim oldu biliyorsunuz..hareketleri azaldı gibi geldi bana yani 10 defa normalde hareket ediyosa şimdi3 defa gibi ama bana inat mı yaptı gayet kıpır kpır dı maşallah..genede nts ye bağladılar tam emin olalım diye ..rahim yapımdan dolayı plesanta previa olmuşum yani plesantam aşağıda imiş..oğluşum maşallah iyiymiş teyzeleri 2235 gr. olmuşuz..yalnız duruş itibari ile abuk duruyor ve canımı yakıyor dr. cuma dedim ki şu göğsümün altında nesi var uyutmuyor dokunamıyorum bile o kadar canım yanıyo bi baktı kalça kemiğini yaslamış oraya yer etmiştir ona rahat gelmiştir orası dedi: dr.)))kafamçokkarıştı
benim kanamadan sonra kaşıntım oldu meğersem kanama neden oluyormuş..bununla ilgili de fitil verdi...
artık doğum ne zaman gelirse gelsin korkmuyorum çok şükür..biliyorum ki oğluşum dayanacakkkkk:))yeri de rahattt...riskide atlattıkk :))) heyyooozemuszemusopuyorumnanaktan:sm_cool:
evet bu işe en çok bozulan eşim olduu..biz biraz tümseklik var dite başı sanıyoduk eşim dedii heh başı diye poposuyla konuşuyormuşuz bu çocuk şimdiden bizi böyle dinlerse ilerde ne yaparız?laelaelaelaelae
selam kızlar nasılsınız bklmmmmmmm ne var ne yok.
Selam arkadaşlar herkes iyidir umarımm.
Ben iyiyim ama bebişim çok hareketli değil bugün nedense zorladım az bir hareket etti durdu.yarın görmeye gidecez onu .Çok özledim ya bir ay zor dayanıyorum gitmeden:sinifsinif:.
bısey dıcem
benımde sagımda hep tumsek war
sırt ustu yatınca hep sag yukarda sol asagıda
bı cozemedım o neresı yaa
bı kafası bı sırtı dıyo dr
iyi fatmacım sen nasılsın
toz aldım ortalıgı topladım
birde bugu süpürg açsam yeter bana
yarın sılerım yoramam valla hepsni aynı gün yapıp kendımı :)
sen nasılsın ogun nasıl
ben kızımı merak edıyorum çok 30unda randevumuz 1 ay olack 30 unda
görmeyelı sen ne zaman gideceksın kontrole
Hayırdır inş. gerçekten.Bu dönemde ömrünüzde görmediğiniz kadar çok rüya göreceksiniz diyordu zaten.Rüyalarımda eşimle kavga etmekten bir hal oldum.Bir de gerçek gbi davranıyorum uyanınca adama şaşırıyor:bbo:hayırlara vesile olsun rüyan
sanırım uyku duzenı bozuldukça abuk subuk ruyalar görünüyor
Selam canım hoşbuldum.Şimdi başladı iteklemeye beni kaburgama çıkıyor bebiksositosositoallaha bin şükür seçilcim kaydirigubbakcemile5 oğluşun başta seni olmak üzere hepimizi iyi bir korkuttu ama neyse ki artık haberler güzel maşallah
:roflol: :roflol: :roflol:
canım hoşgeldin biz idare ediyoruz sende ne var ne yok sengözlerimebaksanab
selam hoşgeldin... dinleniyordur hayatım her gün aynı hareket etmiyorlar biliyosun yerimseniben yarından sonra herhalde 15te bire düşürür zaten kontrollerini sabretmek zorunda kalmazsın kaydirigubbakcemile5
nm bnm bu ctesi benm kontrolümde ya siz hepiniz ayda bir kez gidiyorsunuz benim doktor 2 haftada bir çağırıyor.hele 36. haftadan sonrada her hafta gidecekmişim.bebeğim çok ii şükür yok bi yaramazlık ama arttık büyüdüğü için hareket edince canımı acıtıyor.şişiriyok çok karnımı acayip geriliyor.birde aç kalıyorum şu şeker yüzünden herşeyde şeker var ne yapacağım bilmiyorum doymuyorum resmen .baklm ctesi ne diyecek doktor
Dünkü rüyamı anlatayım size.Rüyamda sezeryanla doğum yapmışım ,bir ayılıyorum erkek yerine kızımız olmuş çok da tombik bi şey yeni doğmuş gibi değil.Çok güzel renkli gözlü falan.Ben düşünüyorum eşim de ben de renkli gözlü değiliz.Sonra aklıma takılıyor bebek karımış olmasın diye eşime diyorum o da emin olamıyor o kadar kötü bir histi ki sonra ağlamaya başlıyorum ben nasıl emin olacam benm bebeğim mi diye diyorum.Ağlamaklı bir şekilde uyandım sonra çok kötüydümafoldumben
bilgecim ii olmaya çalışıyorumn. herşey normaldi negüzel şu şeker beni çok üzdü .bu aralar 140 larda seyrediyor sen ne yaptın alet aldınmı bizim komşununki markasız devletin verrdiği bir cihaz.senin nasıl birde sen b,ilirsin yumurtadamı yemeyeceğiz.haftada 2 kez mi yememiz gerekiyor
melıke sesın çıkmıyor iyimisin
kızın nasıl
normal güzelim her şeye endişeleniyoruz o da rüyalarımızdan çıkıyor... geçenlerde ghost whisperer'ın bir bölümünde vardı karışan bebek hikayesi o diziyi mi seyrettin ki CADIARZU
az kaldı fatmacım sık dişini :teselli: açlık kan şekerin mi 140?
yumurta yiyeceksin bana gün aşırı yumurta verdi, sabahları 2 porsiyon peynirim var, yumurta yediğim sabahlarda 1,5 porsiyona düşürüyorum peynirimi
patates, bezelye gibi sebze türevleri yasaktı bana... bakliyatları yasaklamıştı şimdi haftada bir kez bir kase çorba yerine 4 yemek kaşığı bakliyat verdi :1rolleyes: 15 gün sonraya da yine kontrole gitcem
bilgecim ii olmaya çalışıyorumn. herşey normaldi negüzel şu şeker beni çok üzdü .bu aralar 140 larda seyrediyor sen ne yaptın alet aldınmı bizim komşununki markasız devletin verrdiği bir cihaz.senin nasıl birde sen b,ilirsin yumurtadamı yemeyeceğiz.haftada 2 kez mi yememiz gerekiyor
Selam canım hoşbuldum.Şimdi başladı iteklemeye beni kaburgama çıkıyor bebiksositososito
Bilmiyorumki düşürür mü,belki son aya bırakır sık takip olayını.
Bir tanıdığımız bir ay erken doğum yapmış dün panik oldum ben yaa duyunca
normal güzelim her şeye endişeleniyoruz o da rüyalarımızdan çıkıyor... geçenlerde ghost whisperer'ın bir bölümünde vardı karışan bebek hikayesi o diziyi mi seyrettin ki CADIARZU
az kaldı fatmacım sık dişini :teselli: açlık kan şekerin mi 140?
yumurta yiyeceksin bana gün aşırı yumurta verdi, sabahları 2 porsiyon peynirim var, yumurta yediğim sabahlarda 1,5 porsiyona düşürüyorum peynirimi
patates, bezelye gibi sebze türevleri yasaktı bana... bakliyatları yasaklamıştı şimdi haftada bir kez bir kase çorba yerine 4 yemek kaşığı bakliyat verdi :1rolleyes: 15 gün sonraya da yine kontrole gitcem
buradayım iyiym canım kızımda maşallah kıpırdak kıpırdak sen nasılsın bebiş nasıl ?
yok cnm açlık değil tokluk açlığımda sorun yok 100-104 falan bazen 70-90 o civarda
walla bılgecım cok nadıren kadasını yada sırtını neyse sola yaslıyo
saga bı dayanıyo kaburgamın altı doluyo
sabah bı uyandım sagıma yatmısım oda oraya toplanmıs sertlesmıs kalkınca nasıl agrıdı nasıl agrıdı anlatamam
yurudum oksadım da duzeldı
kızlar bu arada Burcuyla konuştuk hepinize çok selamı var
pimapenciler gelmiş işlerini bitirmişler çok şükür... yarın öbür gün de balkon boyanıp yerleşecekmiş o yüzden en erken perşembe dönecek dünürcüm... o arada bağlanırım muhtemelen ama yine de merak etmeyin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?