2009 Aralık Anneleri

Dünkü rüyamı anlatayım size.Rüyamda sezeryanla doğum yapmışım ,bir ayılıyorum erkek yerine kızımız olmuş çok da tombik bi şey yeni doğmuş gibi değil.Çok güzel renkli gözlü falan.Ben düşünüyorum eşim de ben de renkli gözlü değiliz.Sonra aklıma takılıyor bebek karımış olmasın diye eşime diyorum o da emin olamıyor o kadar kötü bir histi ki sonra ağlamaya başlıyorum ben nasıl emin olacam benm bebeğim mi diye diyorum.Ağlamaklı bir şekilde uyandım sonra çok kötüydümafoldumben

pelincim nasılsın bklm evini temizledinmi,bebişin odası tamammııı

iyi fatmacım sen nasılsın
toz aldım ortalıgı topladım
birde bugu süpürg açsam yeter bana
yarın sılerım yoramam valla hepsni aynı gün yapıp kendımı :)
sen nasılsın ogun nasıl
ben kızımı merak edıyorum çok 30unda randevumuz 1 ay olack 30 unda
görmeyelı sen ne zaman gideceksın kontrole

hayırlara vesile olsun rüyan
sanırım uyku duzenı bozuldukça abuk subuk ruyalar görünüyor

allaha bin şükür seçilcim kaydirigubbakcemile5 oğluşun başta seni olmak üzere hepimizi iyi bir korkuttu ama neyse ki artık haberler güzel maşallah

:roflol: :roflol: :roflol:

selam kızlar nasılsınız bklmmmmmmm ne var ne yok.

canım hoşgeldin biz idare ediyoruz sende ne var ne yok sengözlerimebaksanab

selam hoşgeldin... dinleniyordur hayatım her gün aynı hareket etmiyorlar biliyosun yerimseniben yarından sonra herhalde 15te bire düşürür zaten kontrollerini sabretmek zorunda kalmazsın kaydirigubbakcemile5

bısey dıcem
benımde sagımda hep tumsek war
sırt ustu yatınca hep sag yukarda sol asagıda
bı cozemedım o neresı yaa
bı kafası bı sırtı dıyo dr

doktor ultrasonda gördüğüne göre söylüyodur şu an bizim çözme ihtimalimiz zor be güzelim
benim de sağ kaburga altına dayanıyor birkaç gündür benim tahminim orası kafası... uzatıp kafasını okşatıyor yanis sıpa kaydirigubbakcemile3 bir süredir yatay pozisyonda ve kafa benim sağımda bacaklar solumda yatıyor eleman bu durumda kafasını sevdiriyor olmalı :1rolleyes: yani herhalde kaydirigubbakcemile3 akannehir

nm bnm bu ctesi benm kontrolümde ya siz hepiniz ayda bir kez gidiyorsunuz benim doktor 2 haftada bir çağırıyor.hele 36. haftadan sonrada her hafta gidecekmişim.bebeğim çok ii şükür yok bi yaramazlık ama arttık büyüdüğü için hareket edince canımı acıtıyor.şişiriyok çok karnımı acayip geriliyor.birde aç kalıyorum şu şeker yüzünden herşeyde şeker var ne yapacağım bilmiyorum doymuyorum resmen .baklm ctesi ne diyecek doktor

bilgecim ii olmaya çalışıyorumn. herşey normaldi negüzel şu şeker beni çok üzdü .bu aralar 140 larda seyrediyor sen ne yaptın alet aldınmı bizim komşununki markasız devletin verrdiği bir cihaz.senin nasıl birde sen b,ilirsin yumurtadamı yemeyeceğiz.haftada 2 kez mi yememiz gerekiyor

hayırlara vesile olsun rüyan
sanırım uyku duzenı bozuldukça abuk subuk ruyalar görünüyor
Hayırdır inş. gerçekten.Bu dönemde ömrünüzde görmediğiniz kadar çok rüya göreceksiniz diyordu zaten.Rüyalarımda eşimle kavga etmekten bir hal oldum.Bir de gerçek gbi davranıyorum uyanınca adama şaşırıyor:bbo:
Selam canım hoşbuldum.Şimdi başladı iteklemeye beni kaburgama çıkıyor bebiksositososito
Bilmiyorumki düşürür mü,belki son aya bırakır sık takip olayını.
Bir tanıdığımız bir ay erken doğum yapmış dün panik oldum ben yaa duyunca

inşallh şeker normale dönmuşturde biraz hafifler diyetın
valla bende anlamadım sanırım bu gidişimden sonra ya herhafta yada 15te bır gel dıyecek ama 15te bire gerek kalmayacak çunku ayın 30unda gittiğimde doguma 21 gun kalacak inşallah

normal güzelim her şeye endişeleniyoruz o da rüyalarımızdan çıkıyor... geçenlerde ghost whisperer'ın bir bölümünde vardı karışan bebek hikayesi o diziyi mi seyrettin ki CADIARZU

az kaldı fatmacım sık dişini :teselli: açlık kan şekerin mi 140?
yumurta yiyeceksin bana gün aşırı yumurta verdi, sabahları 2 porsiyon peynirim var, yumurta yediğim sabahlarda 1,5 porsiyona düşürüyorum peynirimi
patates, bezelye gibi sebze türevleri yasaktı bana... bakliyatları yasaklamıştı şimdi haftada bir kez bir kase çorba yerine 4 yemek kaşığı bakliyat verdi :1rolleyes: 15 gün sonraya da yine kontrole gitcem

Yok canım izlemedim o diziyi:1no2: Eşim son dr.a gittiğimizde ultrasona bakarken şakasına bana aa kızmış demişti sonra da dr.a da deseydim sana az bi numara yapsaydık kız diye falan demişti şaka olarak ,o takılmış olabilir kafama

bu arada şeker aletini henüz alamadım çünkü doktor efendinin rapor yazması hastanenin de onaylaması gerekiyormuş ama ben gidip uyarmadan rapor yazılmamış henüz :mymeka: aklıma gelmişken bir arayayım ben şunları yarına çıkacaktı yazmadılarsa yetiştirsinler Çok üzgünüm çoook

benimki 30 hafta itibarıyla 15 güne çekti... normalde 32de yapılır ama ben sizi 30dan itibaren iki haftada 34ten itibaren de haftada bir görmek istiyorum dedi :CüvCüv:

yok cnm açlık değil tokluk açlığımda sorun yok 100-104 falan bazen 70-90 o civarda

walla bılgecım cok nadıren kadasını yada sırtını neyse sola yaslıyo
saga bı dayanıyo kaburgamın altı doluyo

sabah bı uyandım sagıma yatmısım oda oraya toplanmıs sertlesmıs kalkınca nasıl agrıdı nasıl agrıdı anlatamam
yurudum oksadım da duzeldı

kızlar bu arada Burcuyla konuştuk hepinize çok selamı var
pimapenciler gelmiş işlerini bitirmişler çok şükür... yarın öbür gün de balkon boyanıp yerleşecekmiş o yüzden en erken perşembe dönecek dünürcüm... o arada bağlanırım muhtemelen ama yine de merak etmeyin dedi

bilgecim peki sebze olarak ne yiyorsun sennnn.birde senin şeker seviyen kaçlardaaa

buradayım iyiym canım kızımda maşallah kıpırdak kıpırdak sen nasılsın bebiş nasıl ?

bizde iyiyiz çok şukur
benım kızda bugun pek kıpırdak masallah
aslında şu son 10 gundur bu kadar hareket vermezdi gunduzleri
yeri daraldı dıye panık degildim zatende hissetmek guzel

yok cnm açlık değil tokluk açlığımda sorun yok 100-104 falan bazen 70-90 o civarda

birinci saat tokluğun üst sınırı 140 değil mi zaten fisfisfis

çok alemler ya şimdiden okşanınca gevşiyolar kaydirigubbakcemile3 benimki de sağdan (muhtemelen) kafayı yaslıyor seviyorum okşuyorum çekiliyo geri birkaç saat sonra bi daha kaydirigubbakcemile3 aha yine yasladı okşa beni diyo kaydirigubbakcemile3

ohhh çok şukur haftasonuda mobilyalrı kurar içini yerleştirmesi kalır birtek
hadi burcuda stresi bırakıyor darısı senın odaya bilge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…