2009 Aralık Anneleri

Ne güzel canım çok ilgili dr.un.Bizimki çok yoğun yaa.Bugün aradım randevu alalım yarına die.Yarın 17.15te varmış yer birde taa cumaya kadar doluymuş.Bir hafta önceden doluyor dedi sekreter.Eşim normalde 6da çıkıyor ama yarın erken çıkacak mecburen yarına aldık randevuyu.Böyle olunca 2haftada bir çağırır mı beni bilmem

Yerim ben onları yaaaopuyorumnanaktan Şimdiden sevgimizzi ilgimizi bekliyorlar kurban olurum yaa

bilgecim peki sebze olarak ne yiyorsun sennnn.birde senin şeker seviyen kaçlardaaa

mevsim sebzelerini kızartmadan yiyorum fatmacım... patlıcan mesela içine pirinç konmamış etli dolma şeklinde yiyorum (evet biraz tatsız oluyor ama napıcan her şey bebek için)... imam bayıldı olarak da yapılabilir patlıcan (çiğden yaparız biz imamı)... çok az yağla pişmiş taze fasulye yiyorum, pırasa yiyorum havuç-pirinç koymadan (ya da konuyor ben ayıklıyorum) sonracığımaaaaa bamya yiyorum... radika yiyorum... kereviz yiyorum yine patates-havuçsuz... izmirlisin güzelim sen ot dolu ye gitsin otları bol limon az zeytinyağıyla kaydirigubbakcemile5 yalnız limonu abartmamaya dikkat şeker düşürelim derken tansiyon tepetaklak gitmesin yerimseniben

kızlar mevlüt şekerlertini ne yapacaksımnız kendinizmi yapacaksınız hazırmı alacaksınız

SELAM KISLAAAAAARRRRRRRRR

dünürün işleri bitirip gelecek bilgecim
eeeee darısı bizim başımıza bakalım

sağolasın cnm evet üst sınır 140 benimki 140-145-149 -bazen 150 bazen 160 oluyor bazen 132 oluyor değişiyor.çok yüksek değil dimmi bilgee

ohhh çok şukur haftasonuda mobilyalrı kurar içini yerleştirmesi kalır birtek
hadi burcuda stresi bırakıyor darısı senın odaya bilge

amin inşallah
onu konuştuk zaten pelincim, eşi "ben izin alayım da bitsin" demiş :1shok: dedim rüyasına ak sakallı dede mi girdi nolduysa benim eşime de aynısı olsun bi zahmet sırnaşık şey

benim neredeyse 10 senelik doktorum nehircim biraz da o yüzden bu kadar ilgileniyor... bir de sadece hafta için öğleden sonra hasta bakıyor onun dışında dışarıdan anlaşmayla doğuma giriyor bir nevi tatlı çalışma/emeklilik dönemi yaptı kendine... eh eşek yüküyle para da alınca istiyosa ilgilenmesin de göriyim klava:

kızlar mevlüt şekerlertini ne yapacaksımnız kendinizmi yapacaksınız hazırmı alacaksınız

halası şeker kesesi yapmak istiyormuş ama durumları çok yok o keseleri yapacak ben içine şeker alıcam fatmacım...

Kızlar meyva saatııııııııııııııııııııııııııııııııııı

SELAM KISLAAAAAARRRRRRRRR

dünürün işleri bitirip gelecek bilgecim
eeeee darısı bizim başımıza bakalım

amin meralcim aminnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

TABİİ BELKİ DE BAŞINI DİYE POPOSUNU DA OKŞUYOR OLABİLİRİZ :roflol:

mümkün tabii melikecim ama nasılsa poposu olduğunu bile bile de okşıycaz o popoları kaydirigubbakcemile3 onun için hiiiiiiiç farketmez fıçı başı dayadığı yeri okşuyorum fırsatı ganimet bilip opuyorumnanaktan

sağolasın cnm evet üst sınır 140 benimki 140-145-149 -bazen 150 bazen 160 oluyor bazen 132 oluyor değişiyor.çok yüksek değil dimmi bilgee

hiç yüksek değil fatmacım... benim tokluk testimde 157 çıktı (sonra bir daha bakılamadı henüz) onda bile doktorun söylediği "çok yüksek değil ama risk alacak dönemde değiliz onun için diyet diyorum" idi... sıkma kendini azıcık dikkatle şu kısa süreyi de atlatıp kuzucuklarımızı sağlıkla alacağız kucağımıza hiç merak etme :1hug:
ya bu arada geçen gün kuzenle bir tespit yaptık... çevresinde bu ara hamile çok fazla var ve şekeri yüksek çıkanların hepsinin oğlu olacakmış fisfisfis burada şekeri yüksek çıkıp da kız bebek bekleyen var mı sengözlerimebaksanab

TABİİ BELKİ DE BAŞINI DİYE POPOSUNU DA OKŞUYOR OLABİLİRİZ :roflol:
Onu ben de dşünüyorum ya başı ya poposu var burda diyeesırnaşık şey

Bizimki de devlet hast. dr.u ama hastanede odasında ultrason yok ben de muayenehanesine gidiyorum o da 4ten sonra orda oluyor gündüz hastanede olduğundan.Her ay 15 dak. için 100TL verip geliyoruz.Sizinki daha çoktur ozaman özel olduğu için.

BEN VARIM BEBİŞ KIZ TOKLUK 1. SAAT 151 :1no2:

Yaa benim eşim neden bu kadar dağınık kiimafoldumben
Evin ortasından çoraplarını topluyorum banyoya bile atsa kirli sepetinin içine değil üstüne atıyor eşyalarını sanki açıp içine atmak çok zor.Bana ceviz fındık kırıyor güya kabuklarını attığı gaete kağıdını evin ortasında bırakıyor öff bir söylüyorum iki söylüyorum yok yokkkkkkkkkkkkkkkötükedihüso

selam kızlar
ben 2gündür çok halsizleştim yaaaa sizler nasılsınız ? doğum yaklaştı iyice bizim oğlanın maaşallah babası gibi biraz kafası büyük doktorumuz öyle dedi :) beni de bir endişe aldı ki sormayın acaba sezaryanmı olsam diye düşünmeye başladım bakalım hayırlısı
aralık annelerinde 2kişiden başka doğum yapan yok değilmi arkadaşlar? ben yokken neler oldu hımm?

Kızlar meyva saatİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

kalp kalbe karşıymış melike kaydirigubbakcemile5

ben 1 muz ve 1 elma yedim bile :kedi:

yarasınnnnnn

her ay kibrit kutusu büyüklüğündeki ultrason ekranından bakıp muayene olmak için 230 bayıyorum nehir :umursamaz:

ben varım kızım olacak ve şekerim var.2 aydır dietteyim.siz daha yeni başladınız ben ne yapayım.

ben de onu diyorum son dakikada öğrendik zehir olsa yutucaz allah kolaylık versin sana ve senin gibi erkenden başlayanlara :teselli:

BEN VARIM BEBİŞ KIZ TOKLUK 1. SAAT 151 :1no2:

eveeeet bizim teori direkt çürümüş bulunuyor kaydirigubbakcemile3 zaten öyle bir şey olsa şimdiye kadar çoktan bulunmuş olurdu da işte tıp dünyasına bir faidemiz olsun demiştik lülülülülülü

YOK BENİM Kİ ÇOK TOPLU HATTA BAZEN BENİM YORULUP YAPMADIĞIM İŞLERİ YAPIYOR MAKİNADAN MİDEM BULANIYOR DİYE BİR ARA BUL.MAK. BOŞALTIYORDU AMA O ÇORAPLAR TİŞORT VE KOTLAR NE HİKMETSE ATILMIYOR ODADA İSTİFLENİYOR BİR DE ANNEMDE KALIYIM MASAYI ASLA TOPLAMIYOR TABAKLAR MASADA

ah nehirci ah ned,r bu erkeklerin dağınıklıkları dimi cnm.bizimkide kirli sepetininn içine değilde üstüne atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…