kalp kalbe karşıymış melike kaydirigubbakcemile5
yarasınnnnnn
her ay kibrit kutusu büyüklüğündeki ultrason ekranından bakıp muayene olmak için 230 bayıyorum nehir :umursamaz:
ben de onu diyorum son dakikada öğrendik zehir olsa yutucaz allah kolaylık versin sana ve senin gibi erkenden başlayanlara :teselli:
eveeeet bizim teori direkt çürümüş bulunuyor kaydirigubbakcemile3 zaten öyle bir şey olsa şimdiye kadar çoktan bulunmuş olurdu da işte tıp dünyasına bir faidemiz olsun demiştik lülülülülülü
Yaa benim eşim neden bu kadar dağınık kiimafoldumben
Evin ortasından çoraplarını topluyorum banyoya bile atsa kirli sepetinin içine değil üstüne atıyor eşyalarını sanki açıp içine atmak çok zor.Bana ceviz fındık kırıyor güya kabuklarını attığı gaete kağıdını evin ortasında bırakıyor öff bir söylüyorum iki söylüyorum yok yokkkkkkkkkkkkkkkötükedihüso
selam kızlar
ben 2gündür çok halsizleştim yaaaa sizler nasılsınız ? doğum yaklaştı iyice bizim oğlanın maaşallah babası gibi biraz kafası büyük doktorumuz öyle dedi :) beni de bir endişe aldı ki sormayın acaba sezaryanmı olsam diye düşünmeye başladım bakalım hayırlısı
aralık annelerinde 2kişiden başka doğum yapan yok değilmi arkadaşlar? ben yokken neler oldu hımm?
ÖÖfffff çok fazlaymış canım yaaa:1shok:kalp kalbe karşıymış melike kaydirigubbakcemile5
yarasınnnnnn
her ay kibrit kutusu büyüklüğündeki ultrason ekranından bakıp muayene olmak için 230 bayıyorum nehir :umursamaz:
ben de onu diyorum son dakikada öğrendik zehir olsa yutucaz allah kolaylık versin sana ve senin gibi erkenden başlayanlara :teselli:
eveeeet bizim teori direkt çürümüş bulunuyor kaydirigubbakcemile3 zaten öyle bir şey olsa şimdiye kadar çoktan bulunmuş olurdu da işte tıp dünyasına bir faidemiz olsun demiştik lülülülülülü
YOK BENİM Kİ ÇOK TOPLU HATTA BAZEN BENİM YORULUP YAPMADIĞIM İŞLERİ YAPIYOR MAKİNADAN MİDEM BULANIYOR DİYE BİR ARA BUL.MAK. BOŞALTIYORDU AMA O ÇORAPLAR TİŞORT VE KOTLAR NE HİKMETSE ATILMIYOR ODADA İSTİFLENİYOR BİR DE ANNEMDE KALIYIM MASAYI ASLA TOPLAMIYOR TABAKLAR MASADA
hiç yüksek değil fatmacım... benim tokluk testimde 157 çıktı (sonra bir daha bakılamadı henüz) onda bile doktorun söylediği "çok yüksek değil ama risk alacak dönemde değiliz onun için diyet diyorum" idi... sıkma kendini azıcık dikkatle şu kısa süreyi de atlatıp kuzucuklarımızı sağlıkla alacağız kucağımıza hiç merak etme :1hug:
ya bu arada geçen gün kuzenle bir tespit yaptık... çevresinde bu ara hamile çok fazla var ve şekeri yüksek çıkanların hepsinin oğlu olacakmış fisfisfis burada şekeri yüksek çıkıp da kız bebek bekleyen var mı sengözlerimebaksanab
ben canım şekerim yüksek ve kızım olcak şeker gibi kaydirigubbakcemile3 ben çok soru sorcam ama tokluk şekerini yaptırcam bende yarın sabah 8de kahvaltı 10da kan vercen dedi doktor sınırı nedir sonucu alır almaz bakayım merak ederim bende netten baktım 140 buldum doğru mu?
Ayy yoksa içine deil üstüne mi atılcak sanıyo bunlardelikafaduldenkaydirigubbakcemile3ah nehirci ah ned,r bu erkeklerin dağınıklıkları dimi cnm.bizimkide kirli sepetininn içine değilde üstüne atıyor
Yaa başlarda çok takıyodum az tartışmadım dediğin giibi az dikkat edip yine aynısını yaptı.Sonra ya hiç sölemedim yada niye böyle yapmıyosun falan dedim o da alıştı söylenmeme bende toplamamasına.Ama son zamanlarda çok gergin oldum hiç bişeyi çekecek halim yok ya sinirliyimdeğişmeeeeeez onun için kabullenmeyi öğren güzelim... kavga etsen iki gün dikkat eder (o da bebişin hatrına) üçüncü gün yine aynı olur... kabullen ve mutlu yaşa opuyorumnanaktan
son bir haftadır ben de perişanları oynuyorum ama hayatımdan memnunum oğlum iyi ya gerisi hikaye...
halen doğmuş bebek sayımız 2 allaha şükür :Saruboceq: onlardan da bir haber gelseydi artık ya fisfisfis
ben canım şekerim yüksek ve kızım olcak şeker gibi kaydirigubbakcemile3 ben çok soru sorcam ama tokluk şekerini yaptırcam bende yarın sabah 8de kahvaltı 10da kan vercen dedi doktor sınırı nedir sonucu alır almaz bakayım merak ederim bende netten baktım 140 buldum doğru mu?
ÖÖfffff çok fazlaymış canım yaaa:1shok:
selam kızlar... gün boyu yazdıklarınızı takip ediyorum ama yazmak işteyken zor oluyor...
ben özel hastahaneye gidiyorum. şimdiye kadar ikili test dışında hiçbirşey için kuruş para vermedim. o da hastahanede yokmuş dışarı laboratuvara gönderdiler ondan.... doğum için de çok cüzi bir miktar alıyorlarmış. gerisini devlet karşılıyormuş....
benimde gittiğim diabet merkezindeki hamilelerin çoğu kız bebek bekliyor bende aynı şeyi kız bebek mi acaba şeker yükseltiyor diye düşünmüştüm.valla 2 ay oldu diet yapıyorum aslında zaman çabuk geçiyor işte bi bu kadar daha geçsede bebişimi alsam kucağıma.
120-140 arası olması gerek.aslında toklukta sınır evdeki ölçümde 125 miş.
öyle vallahi şekerim ama yapacak bir şey yok bu kadına güveniyorum diye gidiyorum mecburen
valla benim 50 grlık yükleme yüksek çıktığı için sabah açlık şekerimi aldılar... sonra kahvaltıya gittim başladığım saatten (misal 8.10) tam 1 saat sonra (9.10) ve 2 saat sonra (10.10) iki kez kan verdim... 1. saat tokluk kan şekerinin üst sınırı 140... diğeri kaçtı hatırlamıyorum ama yarına sonuçlarıma bakıp söyleyebilirim
sgk anlaşmalı hastane ve doktoru takip ediyorsa öyle oluyor da benim doktorum gibi sadece muayenehanesi olan doktorla çalışınca hem gitgeli hem masrafı acayip oluyor maalesef :sinifsinif: bir kan vermek bile laboratuvara taşınmak anlamına geliyor ki kabus gibi ama işte doktoruna güvenince ayrılamıyorsun şu hassas dönemde :1no2:
allah hepimize kolaylık versin valla arkadaşım hiç kolay olmuyo sağda solda millet hapur hupur yerken yutkunmak ama yavrum için deyip çekiyoruz işte :CüvCüv:
çok teşekkür ederim cnmm çok sağol..
ya aralarda atıştırmaya meyve ve süt dışında bide peynir ekmek dışında bişi vermicek mi acaba bende hep aç hissediyorumkaydirigubbakcemile3
hemde nası yaa hiç tahmin etmezdim bu şekerin bende çıkcağını bide hamileyken canın ne çekerse yer derleer hani nerdeee tvdeki bütün reklamlara sulanıyorum:kedi:valla benim 50 grlık yükleme yüksek çıktığı için sabah açlık şekerimi aldılar... sonra kahvaltıya gittim başladığım saatten (misal 8.10) tam 1 saat sonra (9.10) ve 2 saat sonra (10.10) iki kez kan verdim... 1. saat tokluk kan şekerinin üst sınırı 140... diğeri kaçtı hatırlamıyorum ama yarına sonuçlarıma bakıp söyleyebilirim
allah hepimize kolaylık versin valla arkadaşım hiç kolay olmuyo sağda solda millet hapur hupur yerken yutkunmak ama yavrum için deyip çekiyoruz işte :CüvCüv:
cnm sen 2 saatrli,k kan şekerine baktıracaksın ozaman benm doktor 1 saatliğine baktırıyor.140 sınırda
öyle vallahi şekerim ama yapacak bir şey yok bu kadına güveniyorum diye gidiyorum mecburen
valla benim 50 grlık yükleme yüksek çıktığı için sabah açlık şekerimi aldılar... Sonra kahvaltıya gittim başladığım saatten (misal 8.10) tam 1 saat sonra (9.10) ve 2 saat sonra (10.10) iki kez kan verdim... 1. Saat tokluk kan şekerinin üst sınırı 140... Diğeri kaçtı hatırlamıyorum ama yarına sonuçlarıma bakıp söyleyebilirim
sgk anlaşmalı hastane ve doktoru takip ediyorsa öyle oluyor da benim doktorum gibi sadece muayenehanesi olan doktorla çalışınca hem gitgeli hem masrafı acayip oluyor maalesef :sinifsinif: Bir kan vermek bile laboratuvara taşınmak anlamına geliyor ki kabus gibi ama işte doktoruna güvenince ayrılamıyorsun şu hassas dönemde :1no2:
Allah hepimize kolaylık versin valla arkadaşım hiç kolay olmuyo sağda solda millet hapur hupur yerken yutkunmak ama yavrum için deyip çekiyoruz işte :cüvcüv:
Kızlaaaaar raporumu aldım bende 20 kasımda izne çıkıyoruuuuuum zemuszemus
çok teşekkür ederim cnmm çok sağol..
ya aralarda atıştırmaya meyve ve süt dışında bide peynir ekmek dışında bişi vermicek mi acaba bende hep aç hissediyorumkaydirigubbakcemile3
valla ara öğünlerde süt yada yoğurt bir porsiyonda meyve var.akşam üstü ara öğününde sadece ekmek,peynir,meyve var.ben 2 aydır aç kalmaya alıştım ama çok zor ya.bide bebeğimde açmıdır diye düşünmek daha kötü.meyveyi bile sınırsız yiyemiyoruz.bi tane küçük mandalina insanın neresine yeter acaba.
valla ara öğünlerde süt yada yoğurt bir porsiyonda meyve var.akşam üstü ara öğününde sadece ekmek,peynir,meyve var.ben 2 aydır aç kalmaya alıştım ama çok zor ya.bide bebeğimde açmıdır diye düşünmek daha kötü.meyveyi bile sınırsız yiyemiyoruz.bi tane küçük mandalina insanın neresine yeter acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?