2009 Aralık Anneleri

sengözlerimebaksanab

değişmeeeeeez onun için kabullenmeyi öğren güzelim... kavga etsen iki gün dikkat eder (o da bebişin hatrına) üçüncü gün yine aynı olur... kabullen ve mutlu yaşa opuyorumnanaktan

son bir haftadır ben de perişanları oynuyorum ama hayatımdan memnunum oğlum iyi ya gerisi hikaye...
halen doğmuş bebek sayımız 2 allaha şükür :Saruboceq: onlardan da bir haber gelseydi artık ya fisfisfis

ÖÖfffff çok fazlaymış canım yaaa:1shok:

Ay ben zaten istemem mak. falan boşaltsın onun yaptıını ben tekrar yaparım peşinden.. Bizimkine iş yaptırmak için bir kaç kez söylemek gerek kendi düşünüp yapmaz bişeyi.Çamaşır asılacağı zaman sepete doldurup çağırıyorum mesela onu taşıyıp götürüyor beraber asıyoruz sonra o gidince astıklarının çoğunu ben tekrar düzeltiyorum:bbo:

ben canım şekerim yüksek ve kızım olcak şeker gibi kaydirigubbakcemile3 ben çok soru sorcam ama tokluk şekerini yaptırcam bende yarın sabah 8de kahvaltı 10da kan vercen dedi doktor sınırı nedir sonucu alır almaz bakayım merak ederim bende netten baktım 140 buldum doğru mu?

selam kızlar... gün boyu yazdıklarınızı takip ediyorum ama yazmak işteyken zor oluyor...
ben özel hastahaneye gidiyorum. şimdiye kadar ikili test dışında hiçbirşey için kuruş para vermedim. o da hastahanede yokmuş dışarı laboratuvara gönderdiler ondan.... doğum için de çok cüzi bir miktar alıyorlarmış. gerisini devlet karşılıyormuş....

benimde gittiğim diabet merkezindeki hamilelerin çoğu kız bebek bekliyor bende aynı şeyi kız bebek mi acaba şeker yükseltiyor diye düşünmüştüm.valla 2 ay oldu diet yapıyorum aslında zaman çabuk geçiyor işte bi bu kadar daha geçsede bebişimi alsam kucağıma.

merhaba kızlar giremiyorum epeydir...34.haftadayım şimdi,acayip heyecanlanıyorum artık,doğumun yaklaştığını düşündükçe...

120-140 arası olması gerek.aslında toklukta sınır evdeki ölçümde 125 miş.

ah nehirci ah ned,r bu erkeklerin dağınıklıkları dimi cnm.bizimkide kirli sepetininn içine değilde üstüne atıyor
Ayy yoksa içine deil üstüne mi atılcak sanıyo bunlardelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
Yaa başlarda çok takıyodum az tartışmadım dediğin giibi az dikkat edip yine aynısını yaptı.Sonra ya hiç sölemedim yada niye böyle yapmıyosun falan dedim o da alıştı söylenmeme bende toplamamasına.Ama son zamanlarda çok gergin oldum hiç bişeyi çekecek halim yok ya sinirliyim

cnm sen 2 saatrli,k kan şekerine baktıracaksın ozaman benm doktor 1 saatliğine baktırıyor.140 sınırda

ÖÖfffff çok fazlaymış canım yaaa:1shok:

öyle vallahi şekerim ama yapacak bir şey yok bu kadına güveniyorum diye gidiyorum mecburen

valla benim 50 grlık yükleme yüksek çıktığı için sabah açlık şekerimi aldılar... sonra kahvaltıya gittim başladığım saatten (misal 8.10) tam 1 saat sonra (9.10) ve 2 saat sonra (10.10) iki kez kan verdim... 1. saat tokluk kan şekerinin üst sınırı 140... diğeri kaçtı hatırlamıyorum ama yarına sonuçlarıma bakıp söyleyebilirim

sgk anlaşmalı hastane ve doktoru takip ediyorsa öyle oluyor da benim doktorum gibi sadece muayenehanesi olan doktorla çalışınca hem gitgeli hem masrafı acayip oluyor maalesef :sinifsinif: bir kan vermek bile laboratuvara taşınmak anlamına geliyor ki kabus gibi ama işte doktoruna güvenince ayrılamıyorsun şu hassas dönemde :1no2:

allah hepimize kolaylık versin valla arkadaşım hiç kolay olmuyo sağda solda millet hapur hupur yerken yutkunmak ama yavrum için deyip çekiyoruz işte :CüvCüv:

120-140 arası olması gerek.aslında toklukta sınır evdeki ölçümde 125 miş.

çok teşekkür ederim cnmm çok sağol..

ya aralarda atıştırmaya meyve ve süt dışında bide peynir ekmek dışında bişi vermicek mi acaba bende hep aç hissediyorumkaydirigubbakcemile3

Ben hep erkek gibi düşünmüştüm nedense.Bakalım canım hepimiz bütcemizi vaktimizi falan zroluyoruz hepsi bebişler için.Sağlıkla alalım da kucaklarımıza inşş.:Saruboceq:

ya aralarda atıştırmaya meyve ve süt dışında bide peynir ekmek dışında bişi vermicek mi acaba bende hep aç hissediyorumkaydirigubbakcemile3

valla ara öğünlerde süt yada yoğurt bir porsiyonda meyve var.akşam üstü ara öğününde sadece ekmek,peynir,meyve var.ben 2 aydır aç kalmaya alıştım ama çok zor ya.bide bebeğimde açmıdır diye düşünmek daha kötü.meyveyi bile sınırsız yiyemiyoruz.bi tane küçük mandalina insanın neresine yeter acaba.

hemde nası yaa hiç tahmin etmezdim bu şekerin bende çıkcağını bide hamileyken canın ne çekerse yer derleer hani nerdeee tvdeki bütün reklamlara sulanıyorum:kedi:
cnm sen 2 saatrli,k kan şekerine baktıracaksın ozaman benm doktor 1 saatliğine baktırıyor.140 sınırda

tamam cnm benim sağolasın işte herşeyi öğrenmeye çalışıyoruz bakalım ne olcak.buarada 2haftadabir çağırması normalmiş bebeğin suyu ve kilosuna bakılıomuş şeker olunca sıklaşıyormuş

dediğin gibi canım benim hatunda sadce muayenehanede çalışıyor hastane bağlantısı yok 180 alıyor ama dediğin gibi sırf güvenden silivriden kalkıp bakırköye gidiyorum en ufak test için lab.a gidiyorum annemin doktoruydu benim doğumumda şimdi de bebişin doğumuna gelecek inşsllah

Kızlaaaaar raporumu aldım bende 20 kasımda izne çıkıyoruuuuuum zemuszemus

allah sağlıkla o günlere kavuştursun öznurcummmmmmm

benim üç kez meyve (o meyveler de avcuna sığar büyüklükte olmak zorunda bu arada) var, bir kez bir çay ve bir (evet 1) galeta var... bir kez de bir dilim tost ekmeği büyüklüğünde tam buğday ekmeği ile yarım kibrit kutusu peynir var ama ben çok acıktığımda yağsız tuzsuz marul, salatalık falan yiyorum valla bayılacak halim yok ya :umursamaz:

üff ama yaa benimkide aynısı neyse fazla söylenmiyim bebemiz sağlıklı olsunda yeter napalım cnm beslenmese bebe herhalde böle diyet vermezler dimi? aynen ya mandalina manyağım 1kilo yerim şimdi bi tane küçücükk onuda yiyosan yanında 1çay bardağı sütyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…