2009 Aralık Anneleri

Ben deeeeeee çoook seviyorum mandalinayıııııııııııııııdelikafadulden
ben çıkıyorum arkadaşlar öptüm sizleriia.s.a.s.

amin bilgecim sağlıkla o günleri görelim hepimiz inşallah

merhabaa şekerler şekerlerin bebeleriiiii

gittik geldik van'a. medical park'ta karar kıldık.

en önemlisi de 24 Kasım'da Aryam'a kavuşuyorum

bi aksilik çıkmazsa epidural olacağız. tüm şartları konuştuk kafama da yattı.

dr.um süper şirin. 3 hafta sonra bi kontrole gideceğiz. 2 hafta sonrasında da inşalllah beişimi kucaklayacağım...

acaip heyecan bastı rüyalarıma giriyor falan.. süper rahatladım kızlar! en azından ne olacağı belli oldu. dr.um belli oldu. kafam acaip rahat...

hmm bu arada 1900 gr. ve 45 cm civarında. ayyyyyyyyyy kocaman oldu kızım !!!!!!
:dance:

masalah aryaya
ay hadi gözunaydın en dogru kararı vermişsin sezeryan yaptırmakla bernacıgım senın şansa işi bırakman olmazdı
ayy çok az kaldı berna
böyle konuştukça heyecan basıyor yoksa daha geçmez gibi geliyor gunler

sevgili hamişler,ben cok fazla sırt agrısı cekıyorum.sızde de var mı?dınlenmek cozum mu yoksa agrıyı yenmek ıcın hareket etmek daha mı ıyı?

hayırlı olsun gozun aydın cnaımmm

kac paraya mal olacak pekı bılgıwersene bacım yawww:kedi:

benımkıde 26 kassımda olacak ınsallah 37+6 da yanı bayrmadan bı gun once

bernaaaaaaa
canıııııııııııııımmmmmmmmmm
çok sevindim herşeyin yoluna girmesineŞeniz

rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin tatlım
bakalım biz ne yapacağız bernaaaaaa
sen herşeyini netleştirmişisn maşallah
en güzeline karar vermişsiniz
işini şansa bırakmaman çok iyi olmuş

doğru söylüyorsun. bi de etrafımda yani üniversiteden doğum yapanların hepsi epidural sezeryan.. hepsi de hep diyordu senin şartların gereği bu uygun biz de memnunuz diye.. ama ben bağıra bağıra doğurmak istiyordum . o duyguyu yaşamak istiyordum Allah için.. araştırdım da.. bakalım artık.. hayırlısı diyelim..

bi de öğretmenler gününde olması süper oldu üçümüz de birbirimize hedaaaye alıcaz

kardeşim askerde izni tam kasım'da gelmişken görmüş olacak. bi de bayram tatili giriyor ya. murat da bizimle baya bi vakit geçirmiş olacak..

en önemlisi o buzda alalacele gitmek yok artık... o çok korkutuyordu beni !...

5 hafta kaldı be canımmmmm "5" !!!!!!!:lepi: :sm_cool:

sunways cok erken degıl mı?ben de 32+3 um.normal olursa 11 aralık,sezeryan olursa 3 aralık dedı doktorum.

aslında banada erken gelıyo
normal gunu n40 olması ıcın 11 aralık
ama benım ozel bı durumum war bebegı strese sokmamak ıcın almak ıstıyor
sancım olmazsa bayram sonunu beklıycem
ama olursada gıdıcem mecburen

bıde bebegın kılosu durumu bıraz ılerde masallah
yanı 38 den bı gun eksık
oda fark etmıyo zaten
arkadasımda 38de gırdı doguma

sevgili hamişler,ben cok fazla sırt agrısı cekıyorum.sızde de var mı?dınlenmek cozum mu yoksa agrıyı yenmek ıcın hareket etmek daha mı ıyı?

ben de de var canım o dr çok oturuyorsan arkana yastık koy ve arada bir 15 dak. Filan uzan dedi yani hem hareket edicen hem dinlenicen

berna canım hayırlı olsun sezeryan tarihin ay çok heyecan verici hazırlıkların bitmiş miydi sağlıkla kucağımıza alalım insallah

bıde bebegın kılosu durumu bıraz ılerde masallah
yanı 38 den bı gun eksık
oda fark etmıyo zaten
arkadasımda 38de gırdı doguma

masallah o zaman.benım bebegım de 10 gun once 1996gr.dı. sımdı heyecanlandım.acaba benı de erken alır mı dıye?normalden coook korkuyorum.sezeryanda ısrarcıyım da :)

canım benim yaaaaaaaaaa nasıl heyecan sardı benide

hareketsizlik bence en önemli aprı nedeni! ama hareket derken egzersizi kastetmiyorum. paso oturmak ya da devamlı uzanmak gibi..

bir de oturuş şekline dikkat et cnm, bi yatık koyarsan bel boşluğuna iyi gelebilir a.s
hayırlı olsun gozun aydın cnaımmm

kac paraya mal olacak pekı bılgıwersene bacım yawww:kedi:

benımkıde 26 kassımda olacak ınsallah 37+6 da yanı bayrmadan bı gun once
saol canımm
şöyle diyim, emekli sandığıyım, ama ssk da aynı şey.. yani sosyal güvenceler için

normal doğum , 1 gece 260 ya da 280 di.

sezeryan epidurallisi de olsa fark etmiyor : 360.

bir gece extradan kalma , yatak parası da 80 tl.

bebek sarılık olursa 1 günlük fototerapi ücreti 80 lira.

başka sorun varsa beklerim.. bu arada yataklar dolaplar acaip temiz... doğumhane nts odası falan gezdim... sadece ameliyathaneye giremedim. o da normal, sevindim sokmamalarına demek ki hijyene önem veriliyor
canıııııııııııımmmmmmmmm ben de sevindim vallahi... sen gittin mi haftasonu dr.a? bebeğiin duruşu ile ilgili bi gelişme var mı?

inşallahh sizin de en hayırlısı ne ise o olsun canım!!!
sunways cok erken degıl mı?ben de 32+3 um.normal olursa 11 aralık,sezeryan olursa 3 aralık dedı doktorum.

sezeryan için 38. haftadan itibaren yapabiliriz dedi. ama bebek gelişimi önde gidiyorsa falan belki olabilir. dr.a sormak lazım... CADIARZU

oh maşallah canım .gününüzde belli demek ne güzle öğretmen anne babanın kızıda o gün doğacak demek.sezeryan mı olacak şimdi.ay herkesin doüğum tarihi belli olmuş.demiştim size en başında biz aralık değil kasım annesi olacağız.çoğumuz kasımda bebişlerimizi alacağız nasipsee..sağlıklı olsunlarda artık bende normal istiyorum ama sezeryan olma ihtimali yüksek.

masallah o zaman.benım bebegım de 10 gun once 1996gr.dı. sımdı heyecanlandım.acaba benı de erken alır mı dıye?normalden coook korkuyorum.sezeryanda ısrarcıyım da :)

ya aslında erken degılkı
sezeyanları genelde 38 de alıyorlar
yanı erken degıl
o gun uygun sa o gun benım dr bayramda ızınlı bıde o gune denk geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…