Ben deeeeeee çoook seviyorum mandalinayıııııııııııııııdelikafaduldenüff ama yaa benimkide aynısı neyse fazla söylenmiyim bebemiz sağlıklı olsunda yeter napalım cnm beslenmese bebe herhalde böle diyet vermezler dimi? aynen ya mandalina manyağım 1kilo yerim şimdi bi tane küçücükk onuda yiyosan yanında 1çay bardağı sütyerimseniben
allah sağlıkla o günlere kavuştursun öznurcummmmmmm
benim üç kez meyve (o meyveler de avcuna sığar büyüklükte olmak zorunda bu arada) var, bir kez bir çay ve bir (evet 1) galeta var... bir kez de bir dilim tost ekmeği büyüklüğünde tam buğday ekmeği ile yarım kibrit kutusu peynir var ama ben çok acıktığımda yağsız tuzsuz marul, salatalık falan yiyorum valla bayılacak halim yok ya :umursamaz:
Ben deeeeeee çoook seviyorum mandalinayıııııııııııııııdelikafadulden
ben çıkıyorum arkadaşlar öptüm sizleriia.s.a.s.
merhabaa şekerler şekerlerin bebeleriiiii
gittik geldik van'a. medical park'ta karar kıldık.
en önemlisi de 24 Kasım'da Aryam'a kavuşuyorum
bi aksilik çıkmazsa epidural olacağız. tüm şartları konuştuk kafama da yattı.
dr.um süper şirin. 3 hafta sonra bi kontrole gideceğiz. 2 hafta sonrasında da inşalllah beişimi kucaklayacağım...
acaip heyecan bastırüyalarıma giriyor falan.. süper rahatladım kızlar! en azından ne olacağı belli oldu. dr.um belli oldu. kafam acaip rahat...
hmm bu arada 1900 gr. ve 45 cm civarında. ayyyyyyyyyy kocaman oldu kızım !!!!!!
:dance:
dr.um süper şirin. 3 hafta sonra bi kontrole gideceğiz. 2 hafta sonrasında da inşalllah beişimi kucaklayacağım...
acaip heyecan bastırüyalarıma giriyor falan.. süper rahatladım kızlar! en azından ne olacağı belli oldu. dr.um belli oldu. kafam acaip rahat...
masalah aryaya
ay hadi gözunaydın en dogru kararı vermişsin sezeryan yaptırmakla bernacıgım senın şansa işi bırakman olmazdı
ayy çok az kaldı berna
böyle konuştukça heyecan basıyor yoksa daha geçmez gibi geliyor gunler
sunways cok erken degıl mı?ben de 32+3 um.normal olursa 11 aralık,sezeryan olursa 3 aralık dedı doktorum.
sevgili hamişler,ben cok fazla sırt agrısı cekıyorum.sızde de var mı?dınlenmek cozum mu yoksa agrıyı yenmek ıcın hareket etmek daha mı ıyı?
bıde bebegın kılosu durumu bıraz ılerde masallah
yanı 38 den bı gun eksık
oda fark etmıyo zaten
arkadasımda 38de gırdı doguma
doğru söylüyorsun. bi de etrafımda yani üniversiteden doğum yapanların hepsi epidural sezeryan.. hepsi de hep diyordu senin şartların gereği bu uygun biz de memnunuz diye.. ama ben bağıra bağıra doğurmak istiyordum . o duyguyu yaşamak istiyordum Allah için.. araştırdım da.. bakalım artık.. hayırlısı diyelim..
bi de öğretmenler gününde olması süper olduüçümüz de birbirimize hedaaaye alıcaz
kardeşim askerde izni tam kasım'da gelmişken görmüş olacak. bi de bayram tatili giriyor ya. murat da bizimle baya bi vakit geçirmiş olacak..
en önemlisi o buzda alalacele gitmek yok artık... o çok korkutuyordu beni !...
5 hafta kaldı be canımmmmm "5" !!!!!!!:lepi::sm_cool:
hareketsizlik bence en önemli aprı nedeni! ama hareket derken egzersizi kastetmiyorum. paso oturmak ya da devamlı uzanmak gibi..sevgili hamişler,ben cok fazla sırt agrısı cekıyorum.sızde de var mı?dınlenmek cozum mu yoksa agrıyı yenmek ıcın hareket etmek daha mı ıyı?
saol canımmhayırlı olsun gozun aydın cnaımmm
kac paraya mal olacak pekı bılgıwersene bacım yawww:kedi:
benımkıde 26 kassımda olacak ınsallah 37+6 da yanı bayrmadan bı gun once
canıııııııııııımmmmmmmmm ben de sevindim vallahi... sen gittin mi haftasonu dr.a? bebeğiin duruşu ile ilgili bi gelişme var mı?bernaaaaaaa
canıııııııııııııımmmmmmmmmm
çok sevindim herşeyin yoluna girmesineŞeniz
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin tatlım
bakalım biz ne yapacağız bernaaaaaa
sen herşeyini netleştirmişisn maşallah
en güzeline karar vermişsiniz
işini şansa bırakmaman çok iyi olmuş
sunways cok erken degıl mı?ben de 32+3 um.normal olursa 11 aralık,sezeryan olursa 3 aralık dedı doktorum.
gittik geldik van'a. Medical park'ta karar kıldık.
En önemlisi de 24 kasım'da aryam'a kavuşuyorum :d
bi aksilik çıkmazsa epidural olacağız. Tüm şartları konuştuk kafama da yattı.
Dr.um süper şirin. 3 hafta sonra bi kontrole gideceğiz. 2 hafta sonrasında da inşalllah beişimi kucaklayacağım...
Acaip heyecan bastı :d rüyalarıma giriyor falan.. Süper rahatladım kızlar! En azından ne olacağı belli oldu. Dr.um belli oldu. Kafam acaip rahat...
Hmm bu arada 1900 gr. Ve 45 cm civarında. Ayyyyyyyyyy kocaman oldu kızım !!!!!!
doğru söylüyorsun. Bi de etrafımda yani üniversiteden doğum yapanların hepsi epidural sezeryan.. Hepsi de hep diyordu senin şartların gereği bu uygun biz de memnunuz diye.. Ama ben bağıra bağıra doğurmak istiyordum . O duyguyu yaşamak istiyordum allah için.. Araştırdım da.. Bakalım artık.. Hayırlısı diyelim..
Bi de öğretmenler gününde olması süper oldu :d üçümüz de birbirimize hedaaaye alıcaz :d
kardeşim askerde izni tam kasım'da gelmişken görmüş olacak. Bi de bayram tatili giriyor ya. Murat da bizimle baya bi vakit geçirmiş olacak..
En önemlisi o buzda alalacele gitmek yok artık... O çok korkutuyordu beni !...
5 hafta kaldı be canımmmmm "5" !!!!!!!:lepi::sm_cool:
masallah o zaman.benım bebegım de 10 gun once 1996gr.dı. sımdı heyecanlandım.acaba benı de erken alır mı dıye?normalden coook korkuyorum.sezeryanda ısrarcıyım da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?