bitmişti canım..ay kızlar bebek bezleri bile indirimde ise alıyorum hahahhhaa =) ekonomik gacıyım benberna canım hayırlı olsun sezeryan tarihin ay çok heyecan verici hazırlıkların bitmiş miydi sağlıkla kucağımıza alalım insallah
canım benim yaaaaaaaaaa nasıl heyecan sardı benide
hareketsizlik bence en önemli aprı nedeni! Ama hareket derken egzersizi kastetmiyorum. Paso oturmak ya da devamlı uzanmak gibi..
Bir de oturuş şekline dikkat et cnm, bi yatık koyarsan bel boşluğuna iyi gelebilir a.s
saol canımm
şöyle diyim, emekli sandığıyım, ama ssk da aynı şey.. Yani sosyal güvenceler için
normal doğum , 1 gece 260 ya da 280 di.
Sezeryan epidurallisi de olsa fark etmiyor : 360.
Bir gece extradan kalma , yatak parası da 80 tl.
Bebek sarılık olursa 1 günlük fototerapi ücreti 80 lira.
Başka sorun varsa beklerim.. Bu arada yataklar dolaplar acaip temiz... Doğumhane nts odası falan gezdim... Sadece ameliyathaneye giremedim. O da normal, sevindim sokmamalarına :d demek ki hijyene önem veriliyor :d
canıııııııııııımmmmmmmmm ben de sevindim vallahi... Sen gittin mi haftasonu dr.a? Bebeğiin duruşu ile ilgili bi gelişme var mı?
Inşallahh sizin de en hayırlısı ne ise o olsun canım!!!
Sezeryan için 38. Haftadan itibaren yapabiliriz dedi. Ama bebek gelişimi önde gidiyorsa falan belki olabilir. Dr.a sormak lazım... Cadıarzu
saol canımmoh maşallah canım .gününüzde belli demek ne güzle öğretmen anne babanın kızıda o gün doğacak demek.sezeryan mı olacak şimdi.ay herkesin doüğum tarihi belli olmuş.demiştim size en başında biz aralık değil kasım annesi olacağız.çoğumuz kasımda bebişlerimizi alacağız nasipsee..sağlıklı olsunlarda artık bende normal istiyorum ama sezeryan olma ihtimali yüksek.
ay sagol bernacım
bende ıstanbulda medıcal parkı bı arastıracagım
olmazsa orada yapacagım
ya aslında erken degılkı
sezeyanları genelde 38 de alıyorlar
yanı erken degıl
o gun uygun sa o gun benım dr bayramda ızınlı bıde o gune denk geldı
evet be cnmmmm, darısı başınıza !hayırlısı olsun canımm ayyy o zaman senin çok az kaldı ne güzel yakında bebişin kokusunu duyacaksın
berna ben de bu hafta gideceğim dr
bugün akşam ya da yarın sabah cepten arayıp ne zaman geliyim diye soracağım canım.
hayırlısı bakalım ama bizim kız hala yan gelmiş yatıyor bence
araştır araştır. fiyat olarak da uygun geldi. bir de şu en öenmlisi. van'da hatta doğuda tek yeni doğan servisi medical'de var. üniversiteyi de düşündük ama o bile medicale yolluyormuş böyle bi durumda. o yüzden bi de temizliği aklımı başından aldı !
38 uygun evet ! şartlar uyuyormuş ki dr.un gününü vermiş sana..
teyzesi yer onu yerbitmişti canım..ay kızlar bebek bezleri bile indirimde ise alıyorum hahahhhaa =) ekonomik gacıyım ben
ama şimdi arada çıkarıp havalandırayım diyorum hastane çantalarımızı..
sorma meral yaa... nasıl rüyalar görüyorum görsen. cmtesi gecesi rüyamda sezeryan olmuşum. ama hatırlamıyorum bebeğin doğum anını hemen kalkıp bak bi de sezeryanlıyımdr.a hesap sormaya gidiyorum. ben bişey görmedim hani doğum anını görecektim diye. sonra Arya'yı görüyorum. ne zaman görsem hep benim bebeklik hallerim, bana mı benzeyecek ne.. açıyorum "cant touch this" şarkısını
hadi kızım oyna bakayım diyorum. bak 2 günlük ama oturur vaziyette başlıyo boynunu oynatmaya hahahaha dans ettik beraber yaaa
bi de geldiğimizden beri bir hareketli maşallahhh... anladı herhalde az kaldığınısevinç gösterileri yapıyor bana :roflol:
meral cnm senınde bu hafta sonumuydu randevun
evet be cnmmmm, darısı başınıza !
yaa meral bak ne anlatacağım
benim hani kemiklerim çok acıyordu ya yürümede zorlanıyordum. dr.a sordum e artık kocaman bişey taşıyorsun normal dedi..
sonra ultrasona girdik, dedim başı aşağıda değil mi?
evet dedi aşağıda, hatta baya bi aşağıda, ben korktum. o yüzden mi bu kadar baskı yapıyor da ben acı çekiyorum dedim. evet dedi falan. ben o senin durumu da soracaktım. bende de arada solda falan hissediyorum kafasını.
korkudan unuttum vallahi bak şimdi hatırladım. daha döner ama ben hissediyorum yan olduğunu arada...
merhabaa şekerler şekerlerin bebeleriiiii
gittik geldik van'a. medical park'ta karar kıldık.
en önemlisi de 24 Kasım'da Aryam'a kavuşuyorum
bi aksilik çıkmazsa epidural olacağız. tüm şartları konuştuk kafama da yattı.
dr.um süper şirin. 3 hafta sonra bi kontrole gideceğiz. 2 hafta sonrasında da inşalllah beişimi kucaklayacağım...
acaip heyecan bastırüyalarıma giriyor falan.. süper rahatladım kızlar! en azından ne olacağı belli oldu. dr.um belli oldu. kafam acaip rahat...
hmm bu arada 1900 gr. ve 45 cm civarında. ayyyyyyyyyy kocaman oldu kızım !!!!!!
:dance:
sevgili hamişler,ben cok fazla sırt agrısı cekıyorum.sızde de var mı?dınlenmek cozum mu yoksa agrıyı yenmek ıcın hareket etmek daha mı ıyı?
saol canımm
hele seninki 2 hafta önden mi gidiyordu? sen haftaya doğurursun artıkvalla dediğin gibi sağlıklı olsunlar inşallaaaahhhh!!!! ben biraz da mıy mıy bi tip olmadığım için, hemen toparlanayım da ayaklanayım diye istiyordum normali.. ama bunda da biraz dikkatle atlatırım inşallahh..
spor yapamayacağım 3 ay boyunca ona sıkılıyorum ben spor yapmadan duramam ki !:sinifsinif:
yürüyüş de yapamayacağım.. malum buz !
bakalım artıkkkk
peki sen ne istiyorsun? normal sezeryan? epiduralli?canım rabbim neyi hayırlı kıldıysa o olur inşallah
dönemezsede şansıma artık
ama bu hafta dr ne diyeceğide benim için önemli
ay vallaa bana da dert olmuştu ... bi huzur doldum kaç gündür beyaaaallah sağlıkla kavuştursun kuzuna bernacım... valla benim bile derdim olmuştu o karda kışta nasıl olacak diye... en iyisi olmuş bacım kaydirigubbakcemile5
benim de belim ve sırtım kopuyor ama dinlensem de hareket de etsem değişmiyor maalesef :sinifsinif:
kızım ortalığı karıştırma önde gidiyor olması önce doğacağı anlamına gelmiyor sadece doğduğunda aynı gün doğduklarına göre daha iri olacağı anlamına geliyor... hani yaşıtlardan büyük gösteren olacak demek yerimseniben
arya gösterecek sana sporu kaydirigubbakcemile3 yat kalk meme ver meme al yatır kaldır bez değiştir uyumaya çalış kalk hazrola geç sırnaşık şey
iyakşamlarrrwalla bernacım heyeccan ıyıce arttı
canım ınsallah hayrılısıyla kurtulursun
sımdılık cıkıyorum ben bıraz uzanıcam hepınızı optum ıyı aksamlar kızlarrropuyorumnanaktan
teyzesi yer onu yer
berna beni nasıl bir heyecan sardı tatlım anlatamam
sağlıklı olsunlarda ne zaman geliceklerse gelsinler kuzular:Saruboceq:
pelincim dr nezaman gel diyecek bilemiyorum ama bu hafta içi muhtemel öykümü görücem
arzuuuuuuuuuu ses ver bakayım
burdayım canlarıım.. sizi okuyorum filan.. ööyle takılıyorum işte..Yaaa cİdden arzuuuuu nerdesİn ?????????
teyzesi yer onu yer
berna beni nasıl bir heyecan sardı tatlım anlatamam
sağlıklı olsunlarda ne zaman geliceklerse gelsinler kuzular:saruboceq:
Pelincim dr nezaman gel diyecek bilemiyorum ama bu hafta içi muhtemel öykümü görücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?