2009 Aralık Anneleri

ay sagol bernacım
bende ıstanbulda medıcal parkı bı arastıracagım
olmazsa orada yapacagım

berna canım hayırlı olsun sezeryan tarihin ay çok heyecan verici hazırlıkların bitmiş miydi sağlıkla kucağımıza alalım insallah
bitmişti canım..ay kızlar bebek bezleri bile indirimde ise alıyorum hahahhhaa =) ekonomik gacıyım ben
ama şimdi arada çıkarıp havalandırayım diyorum hastane çantalarımızı..
canım benim yaaaaaaaaaa nasıl heyecan sardı benide

sorma meral yaa... nasıl rüyalar görüyorum görsen. cmtesi gecesi rüyamda sezeryan olmuşum. ama hatırlamıyorum bebeğin doğum anını hemen kalkıp bak bi de sezeryanlıyım dr.a hesap sormaya gidiyorum. ben bişey görmedim hani doğum anını görecektim diye. sonra Arya'yı görüyorum. ne zaman görsem hep benim bebeklik hallerim, bana mı benzeyecek ne.. açıyorum "cant touch this" şarkısını
hadi kızım oyna bakayım diyorum. bak 2 günlük ama oturur vaziyette başlıyo boynunu oynatmaya hahahaha dans ettik beraber yaaa

bi de geldiğimizden beri bir hareketli maşallahhh... anladı herhalde az kaldığını sevinç gösterileri yapıyor bana :roflol:

hayırlısı olsun canımm ayyy o zaman senin çok az kaldı ne güzel yakında bebişin kokusunu duyacaksın

berna ben de bu hafta gideceğim dr
bugün akşam ya da yarın sabah cepten arayıp ne zaman geliyim diye soracağım canım.

hayırlısı bakalım ama bizim kız hala yan gelmiş yatıyor bence

saol canımm
hele seninki 2 hafta önden mi gidiyordu? sen haftaya doğurursun artık valla dediğin gibi sağlıklı olsunlar inşallaaaahhhh!!!! ben biraz da mıy mıy bi tip olmadığım için, hemen toparlanayım da ayaklanayım diye istiyordum normali.. ama bunda da biraz dikkatle atlatırım inşallahh..

spor yapamayacağım 3 ay boyunca ona sıkılıyorum ben spor yapmadan duramam ki !:sinifsinif:

yürüyüş de yapamayacağım.. malum buz !
bakalım artıkkkk
ay sagol bernacım
bende ıstanbulda medıcal parkı bı arastıracagım
olmazsa orada yapacagım

ya aslında erken degılkı
sezeyanları genelde 38 de alıyorlar
yanı erken degıl
o gun uygun sa o gun benım dr bayramda ızınlı bıde o gune denk geldı

araştır araştır. fiyat olarak da uygun geldi. bir de şu en öenmlisi. van'da hatta doğuda tek yeni doğan servisi medical'de var. üniversiteyi de düşündük ama o bile medicale yolluyormuş böyle bi durumda. o yüzden bi de temizliği aklımı başından aldı !

38 uygun evet ! şartlar uyuyormuş ki dr.un gününü vermiş sana..

hayırlısı olsun canımm ayyy o zaman senin çok az kaldı ne güzel yakında bebişin kokusunu duyacaksın
evet be cnmmmm, darısı başınıza !
berna ben de bu hafta gideceğim dr
bugün akşam ya da yarın sabah cepten arayıp ne zaman geliyim diye soracağım canım.

hayırlısı bakalım ama bizim kız hala yan gelmiş yatıyor bence

yaa meral bak ne anlatacağım

benim hani kemiklerim çok acıyordu ya yürümede zorlanıyordum. dr.a sordum e artık kocaman bişey taşıyorsun normal dedi..

sonra ultrasona girdik, dedim başı aşağıda değil mi?
evet dedi aşağıda, hatta baya bi aşağıda, ben korktum. o yüzden mi bu kadar baskı yapıyor da ben acı çekiyorum dedim. evet dedi falan. ben o senin durumu da soracaktım. bende de arada solda falan hissediyorum kafasını.
korkudan unuttum vallahi bak şimdi hatırladım. daha döner ama ben hissediyorum yan olduğunu arada...

ewet ewet arastırayım
mantıklı geldı sımdı sen anlatıncada canım..

senın ıcın en ıyısı neyse o olsun hayatcım temızlık cok onemlı ya ewet

benımde 38 den bı gun eksık ama dedgın gıbı durum uygun dedı doktro bebegıde strese sokmya agerek yok deyınce eywallah doktorcum dedımkaydirigubbakcemile2

yaaa sırf kemik hissediyorummm !!!!

acaipppppppppppppp güzel bu annelik yaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!

hahahahhayyyytttalkisalkisalkis:teytey:

walla bernacım heyeccan ıyıce arttı
canım ınsallah hayrılısıyla kurtulursun

sımdılık cıkıyorum ben bıraz uzanıcam hepınızı optum ıyı aksamlar kızlarrropuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım! 1 gün falan pek önemli değil artık. iyi bak kendine ! hayırlısı olsun hepimizin hakkında!

teyzesi yer onu yer
berna beni nasıl bir heyecan sardı tatlım anlatamam
sağlıklı olsunlarda ne zaman geliceklerse gelsinler kuzular:Saruboceq:

meral cnm senınde bu hafta sonumuydu randevun

pelincim dr nezaman gel diyecek bilemiyorum ama bu hafta içi muhtemel öykümü görücem

canım rabbim neyi hayırlı kıldıysa o olur inşallah
dönemezsede şansıma artık
ama bu hafta dr ne diyeceğide benim için önemli

allah sağlıkla kavuştursun kuzuna bernacım... valla benim bile derdim olmuştu o karda kışta nasıl olacak diye... en iyisi olmuş bacım kaydirigubbakcemile5

sevgili hamişler,ben cok fazla sırt agrısı cekıyorum.sızde de var mı?dınlenmek cozum mu yoksa agrıyı yenmek ıcın hareket etmek daha mı ıyı?

benim de belim ve sırtım kopuyor ama dinlensem de hareket de etsem değişmiyor maalesef :sinifsinif:

kızım ortalığı karıştırma önde gidiyor olması önce doğacağı anlamına gelmiyor sadece doğduğunda aynı gün doğduklarına göre daha iri olacağı anlamına geliyor... hani yaşıtlardan büyük gösteren olacak demek yerimseniben
arya gösterecek sana sporu kaydirigubbakcemile3 yat kalk meme ver meme al yatır kaldır bez değiştir uyumaya çalış kalk hazrola geç sırnaşık şey

canım rabbim neyi hayırlı kıldıysa o olur inşallah
dönemezsede şansıma artık
ama bu hafta dr ne diyeceğide benim için önemli
peki sen ne istiyorsun? normal sezeryan? epiduralli?
ay vallaa bana da dert olmuştu ... bi huzur doldum kaç gündür beyaaa

hahaha karıştırırım ben öyyle ortalığı

seçil nasıl haber alan var mı?

meral heyecan her geçen gün artacak gibi valllaaa.... rüyalarım azdı artık!

walla bernacım heyeccan ıyıce arttı
canım ınsallah hayrılısıyla kurtulursun

sımdılık cıkıyorum ben bıraz uzanıcam hepınızı optum ıyı aksamlar kızlarrropuyorumnanaktan
iyakşamlarrr

hadi bakalım ıyhaberlerını alırsn inşallah

ne güzel canım bende özledim kızımı ayın 1 inde gördüm ama özledim daha 10 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…