2009 Aralık Anneleri

kızlar bişey takıldı kafama, şimdi ssk sorgulama ekranına girdim en son ağustos gözüküyor ekim hadi neyse henüz çıkmaz orda ama eylül neden gözükmüyor merak ettim.. bi baksanız sizinde mi öyle

kızlar bişey takıldı kafama, şimdi ssk sorgulama ekranına girdim en son ağustos gözüküyor ekim hadi neyse henüz çıkmaz orda ama eylül neden gözükmüyor merak ettim.. bi baksanız sizinde mi öyle

cnm geçen gün aynı şeye bende takıldımdı fakat vizite kağıdı isteyince baktım ki orda eylül var içim rahatladı demekki daha netteki ekrana düşmemiş diye düşündüm

babam emekli vergi dairesi müdürü yanımda sordum 23 ekime kadar olabilir dedi 23 ekim eylül bildirimi için son günmüş

bernacım senin kızda kocaman olmuş.. maaşallah.. 24 kasımı çok istiyordun, çok sevindim geröekten anlamlı ve çok hoş oldu bu tarih.. umarım hayırlı uğurlu da olur.. sağlıkla Arya' nı kucaklarsın..

ben normal diye düşünüyorum ama
bazende korku kaplıyor içimi sezeryanmı olsaki diyorum
dr ne önereceği aslına bakarsan benim için çok daha önemli
hayırlısı bakalım canım bir şekilde doğuracağızda o şekil ne şekil olur bilemiyorum artık:kedi:

iyakşamlarrr

hadi bakalım ıyhaberlerını alırsn inşallah
inşallah tatlım

burdayım canlarıım.. sizi okuyorum filan.. ööyle takılıyorum işte..
ben sana takıcam şimdikaydirigubbakcemile3
ne o hala keyifsizmiyiz yoksaCADIARZU

ne güzel canım bende özledim kızımı ayın 1 inde gördüm ama özledim daha 10 gün var

bende 2 ekimde görmüştüm
veeeeeee çoooooooook ösledim kuzumu

eylulun gözukmesının ekımın 30 una kadar vaktı var arzu

babam emekli vergi dairesi müdürü yanımda sordum 23 ekime kadar olabilir dedi 23 ekim eylül bildirimi için son günmüş
teşekkürler arkadaşlar.. :1hug: ne güzel ya, birbirimize her konuda destek ve yardımcı oluyoruz.. ay duygulandıım:gitme:

ben sana takıcam şimdikaydirigubbakcemile3ne o hala keyifsizmiyiz yoksaCADIARZU

evet meral sabahtan beri aynı haldeyim kimseyle iş münasebeti dışında tek kelime konuşmadım.. ağzım 404 le yapıştırılmış gibi.. ben böyleyim işte kolay kolay düzelmez moralim.. Allahtan oğlum fıkır fıkır hareketlerini hissettiriyor da bana güç veriyor.. onun varlığını hissetmek çok güzel.. :CüvCüv:

ayy canım çok sevindim.hadi gözün aydın kızınla kavuşmanıza az kalmış günü de belli ne güzelll:1hug: İnş.o gn gelir ve sağlıkla alırsın kızını kucağına.:Saruboceq: Girmezmi rüyalarına benim bile sürekli rüyalarımda ayyyy çok sevindim adına.Ben de bir an önce tarih belirlemek istiyorum heyecan yaptım:dance:

kızlar merhaba nasılsınız?
siteye giremesemde az çok haberlerinizi alıyorum bu arada berenin odası için yazdığınız yorumlara teşekkür ederim. çok çok iyileri kuzularınız için olsun inş.

kızlar merhaba nasılsınız?
siteye giremesemde az çok haberlerinizi alıyorum bu arada berenin odası için yazdığınız yorumlara teşekkür ederim. çok çok iyileri kuzularınız için olsun inş.

bahaaaar:1shok:, naberrr?? nasılsın canım benim?? beren nasıl?, herşey yolundadır inşallah..

Ben 23 Eylülde gördüm en son bir ay oldu yaa:1no2: Ama yarın görecem oğluşumuhihoyyyt Bakalım ne kadar oldu minik:ecrin_bebek:
Ben de tarih almak istiyorum biran önce yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…