kızlar bişey takıldı kafama, şimdi ssk sorgulama ekranına girdim en son ağustos gözüküyor ekim hadi neyse henüz çıkmaz orda ama eylül neden gözükmüyor merak ettim.. bi baksanız sizinde mi öyle
kızlar bişey takıldı kafama, şimdi ssk sorgulama ekranına girdim en son ağustos gözüküyor ekim hadi neyse henüz çıkmaz orda ama eylül neden gözükmüyor merak ettim.. bi baksanız sizinde mi öyle
ben normal diye düşünüyorum amapeki sen ne istiyorsun? normal sezeryan? epiduralli?
ay vallaa bana da dert olmuştu ... bi huzur doldum kaç gündür beyaaa
hahaha karıştırırım ben öyyle ortalığı
seçil nasıl haber alan var mı?
meral heyecan her geçen gün artacak gibi valllaaa.... rüyalarım azdı artık!
inşallah tatlımiyakşamlarrr
hadi bakalım ıyhaberlerını alırsn inşallah
ben sana takıcam şimdikaydirigubbakcemile3burdayım canlarıım.. sizi okuyorum filan.. ööyle takılıyorum işte..
ne güzel canım bende özledim kızımı ayın 1 inde gördüm ama özledim daha 10 gün var
eylulun gözukmesının ekımın 30 una kadar vaktı var arzu
teşekkürler arkadaşlar.. :1hug: ne güzel ya, birbirimize her konuda destek ve yardımcı oluyoruz.. ay duygulandıım:gitme:babam emekli vergi dairesi müdürü yanımda sordum 23 ekime kadar olabilir dedi 23 ekim eylül bildirimi için son günmüş
teşekkürler arkadaşlar.. :1hug: ne güzel ya, birbirimize her konuda destek ve yardımcı oluyoruz.. ay duygulandıım:gitme:
KaÇtım bennnnn
ben sana takıcam şimdikaydirigubbakcemile3ne o hala keyifsizmiyiz yoksaCADIARZU
merhabaa şekerler şekerlerin bebeleriiiii
gittik geldik van'a. medical park'ta karar kıldık.
en önemlisi de 24 Kasım'da Aryam'a kavuşuyorum
bi aksilik çıkmazsa epidural olacağız. tüm şartları konuştuk kafama da yattı.
dr.um süper şirin. 3 hafta sonra bi kontrole gideceğiz. 2 hafta sonrasında da inşalllah beişimi kucaklayacağım...
acaip heyecan bastırüyalarıma giriyor falan.. süper rahatladım kızlar! en azından ne olacağı belli oldu. dr.um belli oldu. kafam acaip rahat...
hmm bu arada 1900 gr. ve 45 cm civarında. ayyyyyyyyyy kocaman oldu kızım !!!!!!
:dance:
güle güle pelin.. görüşürüz yarın inşallah:teytey:herkese iiakşamlar bende çıkıyorumzemuszemus
kızlar merhaba nasılsınız?
siteye giremesemde az çok haberlerinizi alıyorum bu arada berenin odası için yazdığınız yorumlara teşekkür ederim. çok çok iyileri kuzularınız için olsun inş.
ben normal diye düşünüyorum ama
bazende korku kaplıyor içimi sezeryanmı olsaki diyorum
dr ne önereceği aslına bakarsan benim için çok daha önemli
hayırlısı bakalım canım bir şekilde doğuracağızda o şekil ne şekil olur bilemiyorum artık:kedi:
inşallah tatlım
ben sana takıcam şimdikaydirigubbakcemile3
ne o hala keyifsizmiyiz yoksaCADIARZU
bende 2 ekimde görmüştüm
veeeeeee çoooooooook ösledim kuzumu
bahaaaar:1shok:, naberrr?? nasılsın canım benim?? beren nasıl?, herşey yolundadır inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?