iyiyim cnmmm beren de ii çok şükür. cuma günü kontrolümüz var sabırsızlanıyorum kızımı görmek için. siz nasılsınız?
evet cnm kocaman oluyorlarbernacım senin kızda kocaman olmuş..maaşallah.. 24 kasımı çok istiyordun, çok sevindim geröekten anlamlı ve çok hoş oldu bu tarih.. umarım hayırlı uğurlu da olur.. sağlıkla Arya' nı kucaklarsın..
hayırlısı olsun kuzuuummm ! korkma ama normalden de.. hem daha önce olanlardan da akıl alırız. olmadı epidurale kay sen de benim gibiben normal diye düşünüyorum ama
bazende korku kaplıyor içimi sezeryanmı olsaki diyorum
dr ne önereceği aslına bakarsan benim için çok daha önemli
hayırlısı bakalım canım bir şekilde doğuracağızda o şekil ne şekil olur bilemiyorum artık:kedi:
inşallah tatlım
ben sana takıcam şimdikaydirigubbakcemile3
ne o hala keyifsizmiyiz yoksaCADIARZU
bende 2 ekimde görmüştüm
veeeeeee çoooooooook ösledim kuzumu
noluyo yaaa? niye duygulandın?teşekkürler arkadaşlar.. :1hug: ne güzel ya, birbirimize her konuda destek ve yardımcı oluyoruz.. ay duygulandıım:gitme:
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeben didiyorum kuşlar kendinize ve bebişlere iyi bakın byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
herkese iiakşamlar bende çıkıyorumzemuszemus
hahahhaaa sezeryan mı yoksa senin de kaydirigubbakcemile3 gün belirlemek falan?ayy canım çok sevindim.hadi gözün aydın kızınla kavuşmanıza az kalmış günü de belli ne güzelll:1hug: İnş.o gn gelir ve sağlıkla alırsın kızını kucağına.:Saruboceq: Girmezmi rüyalarına benim bile sürekli rüyalarımda ayyyy çok sevindim adına.Ben de bir an önce tarih belirlemek istiyorum heyecan yaptım:dance:
kızlar merhaba nasılsınız?
siteye giremesemde az çok haberlerinizi alıyorum bu arada berenin odası için yazdığınız yorumlara teşekkür ederim. çok çok iyileri kuzularınız için olsun inş.
oh oh maşallah be sizeee!!!iyiyim cnmmm beren de ii çok şükür. cuma günü kontrolümüz var sabırsızlanıyorum kızımı görmek için. siz nasılsınız?
İyi olduğuna sevindik canım:Saruboceq:Bebişin de iyidir eminim annesiyerimseniben
Ben de yarın görecem oğlumu sabırsızlanıyorum
sende iyi bak kendineben didiyorum kuşlar kendinize ve bebişlere iyi bakın byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy arzuuuuuuuevet meral sabahtan beri aynı haldeyim kimseyle iş münasebeti dışında tek kelime konuşmadım.. ağzım 404 le yapıştırılmış gibi.. ben böyleyim işte kolay kolay düzelmez moralim.. Allahtan oğlum fıkır fıkır hareketlerini hissettiriyor da bana güç veriyor.. onun varlığını hissetmek çok güzel.. :CüvCüv:
iyi bak kendine pelinoşkiiiiiiiiiiiiiiiiherkese iiakşamlar bende çıkıyorumzemuszemus
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliycezBen 23 Eylülde gördüm en son bir ay oldu yaa:1no2: Ama yarın görecem oğluşumuhihoyyyt Bakalım ne kadar oldu minik:ecrin_bebek:
Ben de tarih almak istiyorum biran önce yaa
evet cnm kocaman oluyorlaryakında gelinlik damatlık hallerini de göreceğiz bu gidişle kaydirigubbakcemile3 ne çabuk geçti zaman!
hayırlısı olsun kuzuuummm ! korkma ama normalden de.. hem daha önce olanlardan da akıl alırız. olmadı epidurale kay sen de benim gibi
noluyo yaaa? niye duygulandın?
byeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sana da byeeeeeeee
iii bakın kendinize
Eveetttt ben sezeryan istiyorum normali gözüm yemiyorr:1shok: Hem ben ameliyatlıyım ya doğumda bişey olursa:1no2:Hayırlısıyla canım bakalım heycan yaptım ayyyyyyyhahahhaaa sezeryan mı yoksa senin de kaydirigubbakcemile3 gün belirlemek falan?
hayırlısıyla kavuşalum canım benim!
canııııııııııımmmmmm süperiz valla senin de iyi olmana ve berenin de iyi olmasına çok sevindim.. odanız da süper olmuş!!! güle oynaya eskitsin canım berenim!
haa biz de 24 kasıma öğretmenler gününe epidural sezeryan aldık.. :sm_cool: 5 hafta kaldıallahın izniyle:Saruboceq:
oh oh maşallah be sizeee!!!
ayyy yarın ha
sende iyi bak kendine
iyi akşamlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy arzuuuuuuu
yarın umarım moralin düzelmiş gelirsin
iyi bak kendine pelinoşkiiiiiiiiiiiiiiii
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliycez
kaçta randevunuz bakıyım?
neye kayacağım bilemiyorum hayırlısı artık tatlişkom
bir yandan tiramisu bir yandan mercimek çorbası bir yandan pilav bir yandan da türlü gibi bişi yaptıııımmmmmmmmmmm alkııııııııııışşşşşşşşşşşşş
evet sağlık !!!!! eğitim ve sağlık şart şekerimben de önümüzdeki hafta gidicem en son 1 ekimde aniden gitmiştim.. boyunu kilosunu sağlığını çok merak ediyorum bende.. özledimmm.. gün zaten korkudan sadece doktorun dudaklarına bakmışım aptal gibi.. insan ekrana bakar dimi ama.. kaydirigubbakcemile3 sanırım 27 yada 28 eklimde yani 31+3 yada 31+4 de giderim.. zaten raporda alıcam.. izne ayrılıyorum çünkü.. artık buraya dayanamıyorum.. evde de çok kolay geçmeyecek günler ama, napalım sağlık gibi olmaz hiç bişey..
eh beeeeyaaaaaaaaa doktorumu aradım yarın sabah yola çıkıyormuş
toplantısı varmış
ancak 25 ekimde bakabilirim sana dedi.
24'ü akşam eskişehir'e dönecekmiş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eveetttt ben sezeryan istiyorum normali gözüm yemiyorr:1shok: Hem ben ameliyatlıyım ya doğumda bişey olursa:1no2:Hayırlısıyla canım bakalım heycan yaptım ayyyyyyy
Akşamüstü 17.15te canım randevumuz.Akşam yazarım ancak yada çarşamba haber veririm sizlere.1200gr.dı önde gidiyordu acaba ne kadar oldu oğlummopuyorumnanaktan
yaaaaaaaaa doktorumu aradım yarın sabah yola çıkıyormuş
toplantısı varmış
ancak 25 ekimde bakabilirim sana dedi.
24'ü akşam eskişehir'e dönecekmiş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ellerine sağlık afiyet bal olsun hepinize,bir yandan tiramisu bir yandan mercimek çorbası bir yandan pilav bir yandan da türlü gibi bişi yaptıııımmmmmmmmmmm alkııııııııııışşşşşşşşşşşşş
evet sağlık !!!!! eğitim ve sağlık şart şekerimsenin moral niye bozuk bakayım?
eh beeee
keşke daha erken arayaydın da bari bu saatlerde bakardı bi...
olsun cnm bozma moralini geç olsun güç olmasın..
ya da başka birine de gidersin çok meraktaysan...
nasıl rahat edeceksen öyle !
kocaman olmuştur emin ol
bi de ne ameliyatı oldun?
çok geçmiş olsun!
Sağol canım geçen sene mayısta kist ameliyatı oldum.karnımda kesiğim var zaten.Bu ameliyat normal doğuma engel değilmiş aslında rahimle alakası olmadığı için ama ben korkuyorum riske atmak istemiyorumm.evet sağlık !!!!! eğitim ve sağlık şart şekerimsenin moral niye bozuk bakayım?
eh beeee
keşke daha erken arayaydın da bari bu saatlerde bakardı bi...
olsun cnm bozma moralini geç olsun güç olmasın..
ya da başka birine de gidersin çok meraktaysan...
nasıl rahat edeceksen öyle !
kocaman olmuştur emin ol
bi de ne ameliyatı oldun?
çok geçmiş olsun!
Zonguldaktayım canım pek yakınız yaniikaydirigubbakcemile3geeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllll
ya sen nerdeydin? şehir olaraktan?
aman meral kaç ay geçti, 26sı da gelirellerine sağlık afiyet bal olsun hepinize,
ama bugünde gidemezdim
ama hastaneden çıkmış bile
26 ekimde pazartesi sabah arıycam o günde giderim herhaldekaydirigubbakcemile5
Sağol canım geçen sene mayısta kist ameliyatı oldum.karnımda kesiğim var zaten.Bu ameliyat normal doğuma engel değilmiş aslında rahimle alakası olmadığı için ama ben korkuyorum riske atmak istemiyorumm.
Zonguldaktayım canım pek yakınız yaniikaydirigubbakcemile3
hadi yola çıkıyorum ben görüşürüzzdelikafaduldena.s.Afiyet olsun sizeee
merhabaa şekerler şekerlerin bebeleriiiii
gittik geldik van'a. medical park'ta karar kıldık.
en önemlisi de 24 Kasım'da Aryam'a kavuşuyorum
bi aksilik çıkmazsa epidural olacağız. tüm şartları konuştuk kafama da yattı.
dr.um süper şirin. 3 hafta sonra bi kontrole gideceğiz. 2 hafta sonrasında da inşalllah beişimi kucaklayacağım...
acaip heyecan bastırüyalarıma giriyor falan.. süper rahatladım kızlar! en azından ne olacağı belli oldu. dr.um belli oldu. kafam acaip rahat...
hmm bu arada 1900 gr. ve 45 cm civarında. ayyyyyyyyyy kocaman oldu kızım !!!!!!
:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?