2009 Aralık Anneleri

kızlar selam herkese minik kelebekten haber getirdim iyilermiş çok şükür yada durun mesajı kopyalıyayım size

bn kocişimle konuşmaya gidiyorum sonrada geçmişi okıyayım inş çok doldurmamışsınızdır
bu arad aherkes iyidir inş varmı haberler yeni bebişler ne alemde

Canım çok teşekkür ederiz.sen nasılsın peki bebiş nasıl hazırlıklar devam ediyor mu? Ben de yarın oğlumu görmeye gidecem.
Minik kelebekin yazdıklarını okuyunca içim cız etti ambulansla gideceklermiş falan.Allah yardımcıları olsun innş.Bir an önce annesini emer de bebecik kilo almaya başlar ve evlerine dönerler umarım:Sarubocequalarımız onlarla..

merak edıyorduk mınık kelebekten haber getirdiğin için sagol canım
sen nasılsın bebiş nasıl gittinmı doktora orada
hazırlıklar ne alemde bittimi eklediklerine baktım gerçi çok guzeller iyi gunlerde kullansın bebiş inşallah

akşam 9 da geldi çok şukur minanın odası
cibinliği unutmuşlar bırara ugrayıp alacagım artık
uyku setını ayrı çektım yıkayıp dolaplar yatak temızlenıp oyle yerleştirecegım
ama bakın sıze sıcak sıcak yenı çıkmış bir oda
albume ekledım kızımın odasını
halının rengide fotoda tuhaf çıkmış bu arada neden anlamadım
darısı odasının olmasını beşiğinin gelmesını bekleyen tum annelere

Canım prenseslere layık bir oda olmuş. Oğlumun odasına da benziyor. Bizimki çok açık yeşil, krem ve sarı tonlarında. Allah olmayanlara da daha güzellerini versin a.s.

cok sirin cok guzel hayirli olsun darisi bizim basimiza daha alamadik:gitme:

bugun yoktum kizlar gece gelir gelmez yzdimm gecmise söyle bi göz attim dogumm yapan yok simdilik cok sukur beyazbeyaz moralinin duzelmesine cok sevindimm..bilgee sende bozma moralini napicaksin halin yoksa ayril izne 1.5 hafta sonra ayrilabiliyomussun eger bu 1.5 hafta kendini toparlayamassan ayril napicaksin insallah kendini toplarsinda sonra kulanirsin iznini.ya bazen benim kizda hareketleri az oluyo korkuyorum ama bugun masallah cok hareketliydi bigunu bigununu tutmuyo artik buyudukce degisiyo demekki ama insan korkuyo benimde kasim 2sine randevum var insallah hersey yolundadir..

canım herşey çooook güzel güle güle kullansın kuzucuğun inşallah.

günaydın kıslaaaaaaaarrrrrrrr
gece güzel bir uyku çektik kısımla ama halada yetmemiş gibi uyukluyorum.

sizler nasılsınız bugün?

pelincim minacığın odası çok sevimli çok cici olamuş annesi
rabbim sağlıcakla, mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin:Saruboceq:

bakalım öykümün odasıda gelsinde bende ekliyim.
günaydınnnnn
geçmişe bakıp geliyorum

günaydın bilge sultanımopuyorumnanaktan

günaydın kıslaaaaaaaarrrrrrrr
gece güzel bir uyku çektik kısımla ama halada yetmemiş gibi uyukluyorum.

sizler nasılsınız bugün?

günaydın bilge sultanımopuyorumnanaktan

meralim günaydın canım Şeniz
iyi kalktık biz bugün oğluşum biraz geç uyanıp beni korkutmaya çalıştı ama yemedim o numarayı kaydirigubbakcemile3 iyiyiz yani özetle
sen nasılsın öykü hanımkızım nasıl sengözlerimebaksanab

günaydıın kızlar bende geçmişi biraz okuyup öyle geldim. pelinin kızının odasına bittim çook güzeel. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. birde bernanın doğum tarihi belli olmuuş. benden bir hafta büyüük. benimde aşağı yukarı 30 kasım 1 aralık sanırım. aaayyy şimdiden tırsmaya başladım valla. Allah yardımcımız olsun.

şşşşşş sessiz olun mina'nın odasını geziyorum uyanmasınnnnnnn :1ninca:

günaydınnnnn
geçmişe bakıp geliyorum

günaydın kızlar.. bugün ve hergün günümüz güzel geçsin inşallah

allah hepsine sağlıkla kullanmayı nasip etsin :Saruboceq: darısı başımıza inşallah bizim de bir odamız olaydı mafoldumben

kızlar dikkatimi çekti odaların hiçbirinde nazar boncuğu göremedim ben... ya kapıya ya da girer girmez karşıda kalan duvara KOOOOCAMAN bir nazar boncuğu asalım kampanyasına ne dersiniz? turkbayragi

aminnnnnnnn
nasılsın bakalım güzel anne sen sengözlerimebaksanab

idare eder bilge, çok fena hassaslaştım.. millet en başında yaşadı ben hamileliğin sonunda yaşıyorum.. :gitme: kendimi anlamıyorum bazen.. ay bi gelseydi şu günler, iyi günler getirerek

çok sevindim iyi olmanıza canım

bizde kuzumla iyiyiz
yumuşak yumuşak çalışıyorus iştekaydirigubbakcemile5

günaydınnnnnnnnn

şşşşşş sessiz olun mina'nın odasını geziyorum uyanmasınnnnnnn :1ninca:
tamam tamam sessiz bekliyoruszemuszemus
günaydın kızlar.. bugün ve hergün günümüz güzel geçsin inşallah
günaydın arzucuuuuuuuuuukkkkkk
bugün nasılız?

aaaaa evet çok iyi bir fikir bilge
hafta sonu bende şöyle kocamaaaaaaaaan bir nazar boncuğu alayımda asalım odamıza:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…