2009 Aralık Anneleri

idare eder bilge, çok fena hassaslaştım.. millet en başında yaşadı ben hamileliğin sonunda yaşıyorum.. :gitme: kendimi anlamıyorum bazen.. ay bi gelseydi şu günler, iyi günler getirerek

ama son üç ayda da ilk üç ayda yaşananların yaşanabileceğini söylemişlerdi... bende de var mesela aşırı hassasiyet, alınganlık, senaryo yazma, paranoya, uyku... ne ararsan bi nevi kaydirigubbakcemile3 biraz ben kendimi kontrol ediyorum biraz eşim idare ediyor biraz patlamalar yaşayıp ağlıyorum bu şekilde günler geçiyor arzucum
eminim çoğu arkadaşımız aynı durumda... sana ya da bana özel olduğunu hiç sanmıyorum inan elbette herkes farklı yoğunlukta hissediyordur veya gündelik hayatına yansıma oranı farklıdır ama özünde yok birbirimizden farkımız canım benim kaydirigubbakcemile5
eşime de anlattım geçen gün... hamilelik geçirmiş, doğum yapmış kadınlar evet bizleri anlıyor ama bir yere kadar... her sabah aşağı yukarı aynı zamanlarda "bebeğim uyandı mı ne zaman tekmeler ki?" kaygısını yaşayan, "haydaaaaaa bu akıntı da neyin nesi" diye panik olan, "allahım elim kolum kalkmıyo hiçbir işe yaramıyorum" diye bunalıma giren bizleriz onun için de hiç kimse değil (annelerimiz dahil maalesef) ama bizler anlıyoruz birbirimizi... :enbuyukkk: Şeniz

gunaydınnnnnnnnn
uyku tutmadı dıdıp gelıp odauya baktım hemen yerleştirmek istyrm ama
koku var biraz oda havalansın mobilyalar 2 gun
okudum geçmiş yorumlarınızı çok teşekkur ederiz
Allah daha iyilerini sizlere versin arkadaslarım
eşim nazar boncugu taktırmaz benım ya batıl ınanç göruyor nazar diye birşeye ınanıyor ama nazar boncuguna kıl oluyor bilgecım napıyım bende saygı gösterıyorum alıştım artık

arzu sen cumartesı odası gelsın ogluşunun bak nasıl keyıfleneceksın annesı
dun bişey demedım çok katılmadın ama bugunde oyle somurtup oturmak yok kızarım vallakaydirigubbakcemile

haklısın bilge.. anlaşılması zor gerçekten dışarıdan.. diyorum sen beni ben seni, yani bizim durumumuzda olanlar bizi anlıyor ama en yakınımız bazen anllamıyor, neyseki geçici bir durum.. dün akşam murat , ayaklarımı ovuyordu sıcak suyla, kendi kendine komik bişeyler söyledi.. ağladım benimle dalga geçti diye.. çünkü kendimi aciz hissettim.. zaten incecik insanları görüp sinir oluyorum filan.. heryerim boğum boğum selülit oldu.. neyse ben ağlayınca bu bi an afalladı, tırstı yanımdan kalktı.. sonra gelip öptü, ben ittim filan.. hafif sertçe bana senin sıkıntın ne yaa dedii... yani hormonlarımdaki dengesizliği fark etmiyor.. bilmiyor.. açıp bir siteden okuyayım demiyor.. geçenlerde bir yazının dökümünü alıp götürdüm eve.. insan bir okur yaa..:sinifsinif: iyiki burda beraberiz barii:enbuyukkk: yoksa ne yapardık ya..

sağol meralcim, idare eder işte.. ağlamak gülmek arasındayım heran.. ooff
aaaaaaaaaaaa ağladı yolayım saçını başını
yapma böyle ama arzu, silkelen bu duygu yoğunluğundan artık
inan çok üzülüyorum canım arkadaşım

günaydın pelin
tatlişkom acale etme bencede birkaçgün havalansın yerleştirirsin
bak bizim mobilyalar gelmedi bileakannehir

dun bişey demedım çok katılmadın ama bugunde oyle somurtup oturmak yok kızarım vallakaydirigubbakcemile

evet sana katılıyorum pelinyerimseniben

evet bi gelse yaa.. sepetini aldık miniğimin.. odası da baya baya doldu taştı yani.. duvar süsü filan da aldık 3-4 tane.. köpek, yunus, winnie, .... sepetine çok janjanlı... sırnaşık şey ne zaman odanın önünden geçsem mutlaka girip bakıyorum..

aaaaa evet çok iyi bir fikir bilge
hafta sonu bende şöyle kocamaaaaaaaaan bir nazar boncuğu alayımda asalım odamıza:lepi:

heh şöyle gözlü de görsün gözsüz de misali kaydirigubbakcemile3

günaydın canım
allah içini doldurup kullanmayı nasip etsin inşallah ama acele etme hakikaten bırak bir kokusu çıksın çocuk cila gibi kokmasın giyinince lülülülülülü
sen nazar boncuğuna inanıyorsan görünmeyen bir yere (bir çekmece dibine mesela) at gitsin bir iki nazar boncuğu yerimseniben

sen de niye itiyosun huysuzgül? lmaz: yahu adam bak masajını yapıyo ağladın diye ilgi göstermeye çalışıyo... niye ittin bi söylesene?

geçen bir topikte okudum
eşinin işleri çok kötu oldugu için bebeğine hazırlık yapamamış
topiktekı arkadaslarıda herkes 1-2 neyse tulum falan kargo etmış ay kız nasıl sevınmış
benımde dun resımlerı eklerkn aklıma gledı eklıyoruz böyle ama Allah olmayanlarda versin
eger gerçekten o durumda biri varsa çekınmeden bızımle paylaşabilir arkadaslar hepimizin ufak bir hediyesi olur dogacak kuzuya

sen de niye itiyosun huysuzgül? lmaz: yahu adam bak masajını yapıyo ağladın diye ilgi göstermeye çalışıyo... niye ittin bi söylesene?

kızmak için değil ha anlamak için soruyorum sakın bunalma böyle sordum diye :teselli:

çok huysuzlaştım bilge ya:sinifsinif an kendimi çok aciz hissettim, utandım, güzel değilim beni beğenmiyor artık filan daha neler neler geçti aklımdan.. soba borusu gibi bacaklarımı gördükçe zaten cinleniyorum.. :gitme::sinifsinif: dikkat etmeye çalışıyorum ama

aaaaaayyyyyyyyy pelin yeminle içim cııııııııız etti

hakikaten varsa böyle arkadaşlarımız çekinmeden yazsınlar lütfen
çekinmeden yazsınlar ama
burada bir aile gibi herşeyimizi paylaşır olduk değilmi ama

aaayyyyy pelin çok fena hissettim şimdi
:çok üzgünüm:

sanki bizim burumumuz senden farlı arzu
valla aynada kendime bakmaya çekinir oldum:sinifsinif:

hay aklınla bin yaşa pelin kaydirigubbakcemile5
hakikaten ben de hazırım sıkıntısı olan arkadaşımız varsa başımla beraber

heeeeeeeyyyyyyyytttttt be maşallah

he valla
görende görnmeyende görür bunu herhaldekaydirigubbakcemile5

bunu da görmezse zaten :mymeka: kaydirigubbakcemile3

arzucum dün akşam ben de zırladım durdum eşim de gülüyor artık yine niye ağlıyorsun diye... dedim ki "aciz çocuklar gibi hissediyorum kendimi, her şeyde ağlayıveriyorum, normalde her işimi kendim görürken şimdi illa ki birine mecburum, evde tek başıma gün geçirmem bile yasak, ben bağımsız bir insanken bu kadar bağımlı olmak asabımı bozuyor"... hakikaten de öyle hissediyorum ama sonra bir an tansiyondan gözüm karardığında veya su almaya mutfağa gitmeye mecalim olmayıp bir bardak su istediğimde birinden diyorum ki "allaha bin şükür yalnız değilim, yardımcı olan insanım var etrafımda"

evet acizlik gibi geliyor bazen ama aslında şans bunlar arzu... uzağa gitme forumun içinde gez bizim şu anki "sıkıntılarımızı" yaşayabilmek için bunalımlarda gezen, çalmadık doktor kapısı bırakmayan, inancına göre gezmedik türbe hacı hoca kalmayan insanlar var... bugünümüze bin şükür bak bebelerimiz artık yaşayabilecek zamana eriştiler, erken de gelseler vaktiyle de gelseler allahın izniyle "bizim" artık onlar... bedeli soba borusu bacaklar mı? nolmuş? sen sanıyor musun ki karnında güzeller güzeli çocuğunu taşırken kocan soba borularını görecek? o sadece seni ve bebeğini görüyor arzucum inan bana... başka türlü bir adam olsaydı zaten sen onu sevmezdin ki di mi ama? :teselli:
otur hamile olmanın seni mutlu eden yönlerini, şükrettiğin yönlerini yaz sonra her sabah onları yüksek sesle tekrarla soba borularını unutmanı kolaylaştıracaktır eminim kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Herkeslere Gunaydin . Bi bakip gideyim dedim . Dun Bilge soylemistir cok sukur pimapenimiz takildi. Tabi ev batti ama gozum su an hic bisey gormuyor . Simdi balkonun boyasi yerlesmesi Eylulun odasinin boyasi ve mobilya kurulmasi kaldi .Esim bakti ki gercekten yetismicek izin alayim bari filan dedi . Bende evdeyim . Su isleri halletmeye bakiyorum . Sizler ne durumdasnz ?

sanki bizim burumumuz senden farlı arzu
valla aynada kendime bakmaya çekinir oldum:sinifsinif:

hiiiiç de çekinmiyorum... fil gibiyim ama çok da mutluyum şakkıdı özellikle gidip gidip göbüşümü aynada izliyorum seviyorum konuşuyorum bir de eğilip öpebilsem tam olacak vallahi kaydirigubbakcemile3

ALlahım sen olmayanların, nasibini arttır.. çok kötü oldum he birden.. canlarım benim.. İnşallah herşey yoluna girer.. evet öyle bişey olursa mutlaka haberimiz olsun..

günaydınlaaaar herkese
pelincim minanın odası çok güzel olmuş sağlıkla uyusun inşallah..

arzucum inan aynı şeyleri bende yaşıyorum.. hiçbişey yapamıyorum artık yürüyemiyorum bile birilerinden bişey istemektende acaip rahatsız oluyorum bunalımım bende yani şu aralar..

burcuu hadi canım gözün aydın bi ucundan başlanmışya artık gerisi gelir merak etme.

ewt meralciğim çok şukur halımıze şükretmek lazım
durumu şuan için olmayan arkadas varsada cidden ben sıkıntımı paylaşırdım sizlerle
dua isterdım sızden kişiye birinden bişey istemek zor gelir emınım ama
biz burda sırf geyık yapmak için yokuz
Allah korusun gun gelir durumu olanında ihtiyacı olabilir
o yuzden burdan paylaşamasa bile özel mesaj atabilir bana o durumda olan arkadasımız varsa katılmak isteyenleri organıze ederim ben
hem o annede mutlu olur bebişinde ihtiyacı karşılanmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…