2009 Aralık Anneleri

dünürümmmmmmmmmm günaydınnnnnnnn Şeniz
allah kolaylık versin yorulmamaya devam tamam mııııııııı sengözlerimebaksanab

iyiyiz burcu, sakın ani hareketler filan yapma, fazla yormadan kendini yap işlerini.. kolay gelsin sana..

baslanmış iş bitmiş iştir derler ya burcu
hadi gözunaydın
çok yorma kendını ama
kendımden biliyorum bir kaptırıyorum kendımı farkında olmadn mına yavasssssssss diyor hemen bana :)
yorma canım kendını çok

hiiiiç de çekinmiyorum... fil gibiyim ama çok da mutluyum şakkıdı özellikle gidip gidip göbüşümü aynada izliyorum seviyorum konuşuyorum bir de eğilip öpebilsem tam olacak vallahi kaydirigubbakcemile3

Heheh biri fil mi dedi . Bende burdayim . Arzucum bende oyleyim . Her isimi kendim yapardim . Buna evdeki tadilat dahil . "Ben hallederim" sozunu o kadar cok kullanirdim ki . Simdi ise yardima muhtac haldeyim . Servise bile elimdeki notebook'u biri almadan binemez durumdayim su an . Bi arkadas once aliyor ki tutunup bineyim yoksa geriye dogru cekiyor beni resmen yer. Evdeki isleri saymiyorum bile. Yere duseni alamaz durumdayim bende . Yuruyunce dil iki karis disarda. Cumartesi gunu biseyler almam lazimdi . 15 dakikalik yolu annemle 3 saaatte gelebildim . Dur anne nefes alayim dur anne off yoruldum diye . Cok mu hosuma gidiyor asla . Hele ev duzenimin bozulmasi beni cileden cikariyor . Sagolsun annem gelip yardim ediyor ama aradigimi bulamiyorum off ya diyorum . Arkadaslarmiz artik bize gelmiyor . Burcu erken uyuyo rahatsiz etmeyelim diye . Gelselerde zaten icim geciyor gercekten . Bi kere cidden dayanamadim gittiler. Bacaklarima kan oturmus ust kisimlarina . Kedimin mamasini bile tek basima veremiyorum :) Daha bi suru sey Arzu . Hepimiz ayniyiz . Ama isyerinde bebegi olsun diye her gun doktora giden asilama yaptiran her regl oldugunda krize giden arkadasimi gorunce sukur diyorum . Ben anne oluyorum . Tabiatin bi kadina verebilecegi en buyuk hediye bu . Keyfini cikar.

burcu allah kolaylık versin tatlışkom
eşinin gözlerini açmayı başardın valla tebrik ederim seni.

aman ha kendini çok yorma hırpalama şeker.
başlanmış iş bitmiş iştir.
hadi bakalım hayırlısıyla odasıda bittimi gelsin yavrucuk

hiiiiç de çekinmiyorum... fil gibiyim ama çok da mutluyum şakkıdı özellikle gidip gidip göbüşümü aynada izliyorum seviyorum konuşuyorum bir de eğilip öpebilsem tam olacak vallahi kaydirigubbakcemile3

göbek bölgem en sevdiğim yerim zaten bilgecim
ben öbür çıkıntılar ve soba borularından bahsediyordum:roflol:

canııııımmmŞeniz ne güzel şeyler yazmışsın... ahanda yine duygulandım ama ben senağlama teşekkürler bilge, göremediklerimi görsemde kıymetini bilmediklerimi gösterdin..Şeniz

Kendimi yoramiyorum cunku is yapamiyorum :) Ama tabi dolanmak ble ortalikta yetiyor insana :) Pelincim Minanin odasi cok guzel olmus gule gule kullanin .

sağol burcu.. Şeniz bazen olumlu düşünüyorum bazen bütün olumsuzluklar benim beynime üşüşüyor.. dediğiniz gibi son dönemlerin tadını çıkarmalıyım..

günaydınnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
yok birbirimizden farkımız hepimiz osmanlı bankasıyız öznurcum kaydirigubbakcemile3 işin ilginci ne biliyor musunuz? bizler gibi bağımsız kadınlar bilinçli oldukları için şu dönemde bağımlı hale geliyor ama normalde bağımlı tabir ettiğimiz kadınlar gebelikle hayatlarını hiç değiştirmedikleri için yani ağır kaldırmaya devam, ev işine devam vs gibi bu bunalımı yaşamıyorlar...

inşallah sıkıntıda olan arkadaşımız varsa herhangi bir şekilde haber uçurur da bizler de yardımcı olabiliriz... bebeğin nasibinin nereden olacağı belli olmaz allah inşallah bizlere nasip etmiştir yardım etmeyi

bende çok bunalımdaydım birara aglıyordum kaburgalarım batıyor dıye
kendı işimi kendım göremıyorum dıye sınır oluyordum
e hepiniz biliyorsunuz çok kılo aldım diye derdımı telaşımı
valla paşalar gibi 13 kılo aldım artk kımsede benı hamılelık psikolojisine sokamaz bu saatte sonra
31 gunum kalmış şunun surasında ve birdaha bu duyguyu tatmak kımımız için olmayacak kımımız için kaç sene sonra olacak kaç sene sonra olacaklar için bile içindeki yavru baska yavru olacak o yuzden şimdiki kuzularımızın bu anını yasamak imkansız
ister kılo alayım ıster kıyafet bulamyım ister saçımın röflesı 1 karış daha uzasın
ister eşin benı anlamıyor gelsin keyfime bozamam

sağol burcu.. Şeniz bazen olumlu düşünüyorum bazen bütün olumsuzluklar benim beynime üşüşüyor.. dediğiniz gibi son dönemlerin tadını çıkarmalıyım..

Arzucum bana gore en rahat donemlerimiz su an . Nerde oldugunu kiminle oldugunu ne yaptigini biliyoruz. Dogunca bu sorumluluk katlancak . Hele buyunce aman ne yapti simdi kiminle arkadas ders calisti mi ? Bi suru soru . Dibine kadar keyfine bak .

Kendimi yoramiyorum cunku is yapamiyorum :) Ama tabi dolanmak ble ortalikta yetiyor insana :) Pelincim Minanin odasi cok guzel olmus gule gule kullanin .

teşekkur ederiz darısı işlerinizi biranönce bitirip sizin odaların basına inşallah

kesinlikle pelincim sana katılıyorum.
rabbim ihtiyacı olanlara yadımcı olsun:Saruboceq:

ah burcu hepimizin durumu aynı

annem seni görünce daralıyorum diyor banaakannehir
hep ofluyormuşum:kedi:

hay ağzını öpeyim dünürrrrrrr Şeniz

ak sakallı dede uğradı eşine ak sakallı dede kaydirigubbakcemile3 darısı benimkinin başına akannehir

onları da seviyorum hiç umrumda değil... Umut'un peşinde nasılsa gidecek hepsi şakkıdı

canııııımmmŞeniz ne güzel şeyler yazmışsın... ahanda yine duygulandım ama ben senağlama teşekkürler bilge, göremediklerimi görsemde kıymetini bilmediklerimi gösterdin..Şeniz

hepimiz düşüyoruz o bunalımlara aslolan bir an önce çıkışı bulmak canım benim... bunları yazıp her gün sesli okursan (komik deme inan bana kendinden bile olsa duymak çok farklı bir şey) her şey çok kolaylaşacak :teselli:

Şeniz kaydirigubbakcemile5 diyorum ya hepimiz aynıyız :CüvCüv: yaşasın gebelik!!!

Valla ben korku filmde agladim . Bu adamcagi nie oldurdu diye . Psikolojiyi sen dusun . Ha bide bi gun kahvalti ederken annem aradi . Mesgule verdim . Bi daha aradi . Hey allam filan dedim bende esimde buyusun Eylulde sana boyle yapcak diyinca tam tamina 2-3 saat agladim ben nasil evladim diye . Esim annemi aradi kadin bi yandan sakinlestirmeye calisiyo iyisin sen diye esim bi yandan saka yaptim ya diyo . Gozlerim 2 gun inmedi . Kriz gecirdim resmen . Ben kotu muyum diye heheh iste mantikili hic dusunemiyo insan ya.

o kadaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
tebrik ediyorum seni şekerimvereliniortak

bence varya biz böyle hanım evladı çıtkırıldım tıpler degiliz ay eşinden iş bekleyen annesı babası hep aman kızım yapamazsın ay dur olmaz diyen tipler olmamışız
ben şahsen hep pelin yapar cnm o halleder oldum çevremde
gerçi bu bazen yoruyor adamı ama kendı ışımı kendım halletmekten yanayım işime burun sokuluyor gıbı gelıyor artık o kadar çok alışmışımkı işimi kendım görmeye
o yuzden bocaladık ama dedıdıgım gibi hepimize kocaman alkış yuzduk yuzduk kuyruguna geldık :lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kötüüüüüsünnnnnnnnn kötüüüüüüüüüüüüüü laelaelaelaelae

aha yine ağlamaya başlarmış :1shok:

aynen öyle güzelimmmmm süprizzzzz alkisalkisalkis

bu arada unuttunuz yine meyveleri :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…