Herkeslere Gunaydin . Bi bakip gideyim dedim . Dun Bilge soylemistir cok sukur pimapenimiz takildi. Tabi ev batti ama gozum su an hic bisey gormuyor . Simdi balkonun boyasi yerlesmesi Eylulun odasinin boyasi ve mobilya kurulmasi kaldi .Esim bakti ki gercekten yetismicek izin alayim bari filan dedi . Bende evdeyim . Su isleri halletmeye bakiyorum . Sizler ne durumdasnz ?
Herkeslere Gunaydin . Bi bakip gideyim dedim . Dun Bilge soylemistir cok sukur pimapenimiz takildi. Tabi ev batti ama gozum su an hic bisey gormuyor . Simdi balkonun boyasi yerlesmesi Eylulun odasinin boyasi ve mobilya kurulmasi kaldi .Esim bakti ki gercekten yetismicek izin alayim bari filan dedi . Bende evdeyim . Su isleri halletmeye bakiyorum . Sizler ne durumdasnz ?
hiiiiç de çekinmiyorum... fil gibiyim ama çok da mutluyum şakkıdı özellikle gidip gidip göbüşümü aynada izliyorum seviyorum konuşuyorum bir de eğilip öpebilsem tam olacak vallahi kaydirigubbakcemile3
burcu allah kolaylık versin tatlışkomHerkeslere Gunaydin . Bi bakip gideyim dedim . Dun Bilge soylemistir cok sukur pimapenimiz takildi. Tabi ev batti ama gozum su an hic bisey gormuyor . Simdi balkonun boyasi yerlesmesi Eylulun odasinin boyasi ve mobilya kurulmasi kaldi .Esim bakti ki gercekten yetismicek izin alayim bari filan dedi . Bende evdeyim . Su isleri halletmeye bakiyorum . Sizler ne durumdasnz ?
hiiiiç de çekinmiyorum... fil gibiyim ama çok da mutluyum şakkıdı özellikle gidip gidip göbüşümü aynada izliyorum seviyorum konuşuyorum bir de eğilip öpebilsem tam olacak vallahi kaydirigubbakcemile3
hay aklınla bin yaşa pelin kaydirigubbakcemile5
hakikaten ben de hazırım sıkıntısı olan arkadaşımız varsa başımla beraber
bunu da görmezse zaten :mymeka: kaydirigubbakcemile3
arzucum dün akşam ben de zırladım durdum eşim de gülüyor artık yine niye ağlıyorsun diye... dedim ki "aciz çocuklar gibi hissediyorum kendimi, her şeyde ağlayıveriyorum, normalde her işimi kendim görürken şimdi illa ki birine mecburum, evde tek başıma gün geçirmem bile yasak, ben bağımsız bir insanken bu kadar bağımlı olmak asabımı bozuyor"... hakikaten de öyle hissediyorum ama sonra bir an tansiyondan gözüm karardığında veya su almaya mutfağa gitmeye mecalim olmayıp bir bardak su istediğimde birinden diyorum ki "allaha bin şükür yalnız değilim, yardımcı olan insanım var etrafımda"
evet acizlik gibi geliyor bazen ama aslında şans bunlar arzu... uzağa gitme forumun içinde gez bizim şu anki "sıkıntılarımızı" yaşayabilmek için bunalımlarda gezen, çalmadık doktor kapısı bırakmayan, inancına göre gezmedik türbe hacı hoca kalmayan insanlar var... bugünümüze bin şükür bak bebelerimiz artık yaşayabilecek zamana eriştiler, erken de gelseler vaktiyle de gelseler allahın izniyle "bizim" artık onlar... bedeli soba borusu bacaklar mı? nolmuş? sen sanıyor musun ki karnında güzeller güzeli çocuğunu taşırken kocan soba borularını görecek? o sadece seni ve bebeğini görüyor arzucum inan bana... başka türlü bir adam olsaydı zaten sen onu sevmezdin ki di mi ama? :teselli:
otur hamile olmanın seni mutlu eden yönlerini, şükrettiğin yönlerini yaz sonra her sabah onları yüksek sesle tekrarla soba borularını unutmanı kolaylaştıracaktır eminim kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
sağol burcu.. Şeniz bazen olumlu düşünüyorum bazen bütün olumsuzluklar benim beynime üşüşüyor.. dediğiniz gibi son dönemlerin tadını çıkarmalıyım..Heheh biri fil mi dedi . Bende burdayim . Arzucum bende oyleyim . Her isimi kendim yapardim . Buna evdeki tadilat dahil . "Ben hallederim" sozunu o kadar cok kullanirdim ki . Simdi ise yardima muhtac haldeyim . Servise bile elimdeki notebook'u biri almadan binemez durumdayim su an . Bi arkadas once aliyor ki tutunup bineyim yoksa geriye dogru cekiyor beni resmen yer. Evdeki isleri saymiyorum bile. Yere duseni alamaz durumdayim bende . Yuruyunce dil iki karis disarda. Cumartesi gunu biseyler almam lazimdi . 15 dakikalik yolu annemle 3 saaatte gelebildim . Dur anne nefes alayim dur anne off yoruldum diye . Cok mu hosuma gidiyor asla . Hele ev duzenimin bozulmasi beni cileden cikariyor . Sagolsun annem gelip yardim ediyor ama aradigimi bulamiyorum off ya diyorum . Arkadaslarmiz artik bize gelmiyor . Burcu erken uyuyo rahatsiz etmeyelim diye . Gelselerde zaten icim geciyor gercekten . Bi kere cidden dayanamadim gittiler. Bacaklarima kan oturmus ust kisimlarina . Kedimin mamasini bile tek basima veremiyorum :) Daha bi suru sey Arzu . Hepimiz ayniyiz . Ama isyerinde bebegi olsun diye her gun doktora giden asilama yaptiran her regl oldugunda krize giden arkadasimi gorunce sukur diyorum . Ben anne oluyorum . Tabiatin bi kadina verebilecegi en buyuk hediye bu . Keyfini cikar.
günaydınlaaaar herkese
pelincim minanın odası çok güzel olmuş sağlıkla uyusun inşallah..
arzucum inan aynı şeyleri bende yaşıyorum.. hiçbişey yapamıyorum artık yürüyemiyorum bile birilerinden bişey istemektende acaip rahatsız oluyorum bunalımım bende yani şu aralar..
ewt meralciğim çok şukur halımıze şükretmek lazım
durumu şuan için olmayan arkadas varsada cidden ben sıkıntımı paylaşırdım sizlerle
dua isterdım sızden kişiye birinden bişey istemek zor gelir emınım ama
biz burda sırf geyık yapmak için yokuz
Allah korusun gun gelir durumu olanında ihtiyacı olabilir
o yuzden burdan paylaşamasa bile özel mesaj atabilir bana o durumda olan arkadasımız varsa katılmak isteyenleri organıze ederim ben
hem o annede mutlu olur bebişinde ihtiyacı karşılanmış olur
sağol burcu.. Şeniz bazen olumlu düşünüyorum bazen bütün olumsuzluklar benim beynime üşüşüyor.. dediğiniz gibi son dönemlerin tadını çıkarmalıyım..
günaydınlaaaar herkese
pelincim minanın odası çok güzel olmuş sağlıkla uyusun inşallah..
arzucum inan aynı şeyleri bende yaşıyorum.. hiçbişey yapamıyorum artık yürüyemiyorum bile birilerinden bişey istemektende acaip rahatsız oluyorum bunalımım bende yani şu aralar..
burcuu hadi canım gözün aydın bi ucundan başlanmışya artık gerisi gelir merak etme.
Kendimi yoramiyorum cunku is yapamiyorum :) Ama tabi dolanmak ble ortalikta yetiyor insana :) Pelincim Minanin odasi cok guzel olmus gule gule kullanin .
ewt meralciğim çok şukur halımıze şükretmek lazım
durumu şuan için olmayan arkadas varsada cidden ben sıkıntımı paylaşırdım sizlerle
dua isterdım sızden kişiye birinden bişey istemek zor gelir emınım ama
biz burda sırf geyık yapmak için yokuz
Allah korusun gun gelir durumu olanında ihtiyacı olabilir
o yuzden burdan paylaşamasa bile özel mesaj atabilir bana o durumda olan arkadasımız varsa katılmak isteyenleri organıze ederim ben
hem o annede mutlu olur bebişinde ihtiyacı karşılanmış olur
Heheh biri fil mi dedi . Bende burdayim . Arzucum bende oyleyim . Her isimi kendim yapardim . Buna evdeki tadilat dahil . "Ben hallederim" sozunu o kadar cok kullanirdim ki . Simdi ise yardima muhtac haldeyim . Servise bile elimdeki notebook'u biri almadan binemez durumdayim su an . Bi arkadas once aliyor ki tutunup bineyim yoksa geriye dogru cekiyor beni resmen yer. Evdeki isleri saymiyorum bile. Yere duseni alamaz durumdayim bende . Yuruyunce dil iki karis disarda. Cumartesi gunu biseyler almam lazimdi . 15 dakikalik yolu annemle 3 saaatte gelebildim . Dur anne nefes alayim dur anne off yoruldum diye . Cok mu hosuma gidiyor asla . Hele ev duzenimin bozulmasi beni cileden cikariyor . Sagolsun annem gelip yardim ediyor ama aradigimi bulamiyorum off ya diyorum . Arkadaslarmiz artik bize gelmiyor . Burcu erken uyuyo rahatsiz etmeyelim diye . Gelselerde zaten icim geciyor gercekten . Bi kere cidden dayanamadim gittiler. Bacaklarima kan oturmus ust kisimlarina . Kedimin mamasini bile tek basima veremiyorum :) Daha bi suru sey Arzu . Hepimiz ayniyiz . Ama isyerinde bebegi olsun diye her gun doktora giden asilama yaptiran her regl oldugunda krize giden arkadasimi gorunce sukur diyorum . Ben anne oluyorum . Tabiatin bi kadina verebilecegi en buyuk hediye bu . Keyfini cikar.
Heheh biri fil mi dedi . Bende burdayim . Arzucum bende oyleyim . Her isimi kendim yapardim . Buna evdeki tadilat dahil . "Ben hallederim" sozunu o kadar cok kullanirdim ki . Simdi ise yardima muhtac haldeyim . Servise bile elimdeki notebook'u biri almadan binemez durumdayim su an . Bi arkadas once aliyor ki tutunup bineyim yoksa geriye dogru cekiyor beni resmen yer. Evdeki isleri saymiyorum bile. Yere duseni alamaz durumdayim bende . Yuruyunce dil iki karis disarda. Cumartesi gunu biseyler almam lazimdi . 15 dakikalik yolu annemle 3 saaatte gelebildim . Dur anne nefes alayim dur anne off yoruldum diye . Cok mu hosuma gidiyor asla . Hele ev duzenimin bozulmasi beni cileden cikariyor . Sagolsun annem gelip yardim ediyor ama aradigimi bulamiyorum off ya diyorum . Arkadaslarmiz artik bize gelmiyor . Burcu erken uyuyo rahatsiz etmeyelim diye . Gelselerde zaten icim geciyor gercekten . Bi kere cidden dayanamadim gittiler. Bacaklarima kan oturmus ust kisimlarina . Kedimin mamasini bile tek basima veremiyorum :) Daha bi suru sey Arzu . Hepimiz ayniyiz . Ama isyerinde bebegi olsun diye her gun doktora giden asilama yaptiran her regl oldugunda krize giden arkadasimi gorunce sukur diyorum . Ben anne oluyorum . Tabiatin bi kadina verebilecegi en buyuk hediye bu . Keyfini cikar.
burcu allah kolaylık versin tatlışkom
eşinin gözlerini açmayı başardın valla tebrik ederim seni.
göbek bölgem en sevdiğim yerim zaten bilgecim
ben öbür çıkıntılar ve soba borularından bahsediyordum:roflol:
canııııımmmŞeniz ne güzel şeyler yazmışsın... ahanda yine duygulandım ama ben senağlama teşekkürler bilge, göremediklerimi görsemde kıymetini bilmediklerimi gösterdin..Şeniz
sağol burcu.. Şeniz bazen olumlu düşünüyorum bazen bütün olumsuzluklar benim beynime üşüşüyor.. dediğiniz gibi son dönemlerin tadını çıkarmalıyım..
bende çok bunalımdaydım birara aglıyordum kaburgalarım batıyor dıye
kendı işimi kendım göremıyorum dıye sınır oluyordum
e hepiniz biliyorsunuz çok kılo aldım diye derdımı telaşımı
valla paşalar gibi 13 kılo aldım artk kımsede benı hamılelık psikolojisine sokamaz bu saatte sonra
31 gunum kalmış şunun surasında ve birdaha bu duyguyu tatmak kımımız için olmayacak kımımız için kaç sene sonra olacak kaç sene sonra olacaklar için bile içindeki yavru baska yavru olacak o yuzden şimdiki kuzularımızın bu anını yasamak imkansız
ister kılo alayım ıster kıyafet bulamyım ister saçımın röflesı 1 karış daha uzasın
ister eşin benı anlamıyor gelsin keyfime bozamam
valla paşalar gibi 13 kılo aldım artk kımsede benı hamılelık psikolojisine sokamaz bu saatte sonra
31 gunum kalmış şunun surasında ve birdaha bu duyguyu tatmak kımımız için olmayacak kımımız için kaç sene sonra olacak kaç sene sonra olacaklar için bile içindeki yavru baska yavru olacak o yuzden şimdiki kuzularımızın bu anını yasamak imkansız
ister kılo alayım ıster kıyafet bulamyım ister saçımın röflesı 1 karış daha uzasın
Valla ben korku filmde agladim . Bu adamcagi nie oldurdu diye . Psikolojiyi sen dusun . Ha bide bi gun kahvalti ederken annem aradi . Mesgule verdim . Bi daha aradi . Hey allam filan dedim bende esimde buyusun Eylulde sana boyle yapcak diyinca tam tamina 2-3 saat agladim ben nasil evladim diye . Esim annemi aradi kadin bi yandan sakinlestirmeye calisiyo iyisin sen diye esim bi yandan saka yaptim ya diyo . Gozlerim 2 gun inmedi . Kriz gecirdim resmen . Ben kotu muyum diye heheh iste mantikili hic dusunemiyo insan ya.
bence varya biz böyle hanım evladı çıtkırıldım tıpler degiliz ay eşinden iş bekleyen annesı babası hep aman kızım yapamazsın ay dur olmaz diyen tipler olmamışız
ben şahsen hep pelin yapar cnm o halleder oldum çevremde
gerçi bu bazen yoruyor adamı ama kendı ışımı kendım halletmekten yanayım işime burun sokuluyor gıbı gelıyor artık o kadar çok alışmışımkı işimi kendım görmeye
o yuzden bocaladık ama dedıdıgım gibi hepimize kocaman alkış yuzduk yuzduk kuyruguna geldık :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?