kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kötüüüüüsünnnnnnnnn kötüüüüüüüüüüüüüü laelaelaelaelae
aha yine ağlamaya başlarmış :1shok:
aynen öyle güzelimmmmm süprizzzzz alkisalkisalkis
bu arada unuttunuz yine meyveleri :mymeka:
hepiniz ne kadar olumlusunuz.. ben anneliliğin kutsal olduğuna inansam da, bebekleri çok sevsemde, ki benim bebeğim bana nasıl tatlı gelecekse de, sizler kadar olumlu olamıyorum.. sanırım hepiniz planlı isteyerek artık gelsin diyerek hamile olmuşsunuz.. ben hep eşime düşkünüm, ilk evlendiğimden beri sürekli kayınvalidemin artık yaşınız geldi çocuk şart filan gibi saçma salak lafları yüzünden korkar olmuştum.. eşimle şuaralar bakmayın atıştığımıza, birlikte süper vakit geçirip eğlenen tipleriz, korkuyordum bebek olunca sıradan laşıcak herşey diye.. eskiden yaptıklarımızı yapamıycaz diye bir kere bu kafamda hep vardı.. sonra işte malumunuz babam hastalanınca, o çok istiyor moral olur diye tam yumurtlama günüme 1 gün kala affınıza sığınıyorum bacaklarımı hafaya diktim ve hamile kaldım. sanırım ben çok hazır değildim.. bir çok ağır travmayıda üst üste yaşadım gerek eş ailesi gerek babişkom filan.. her şey beni bu hale getirdi.. tabiki annelik duygularım gelişiyor hissediyorum.. böööyle bişeyler bişeyler işte..
bence varya biz böyle hanım evladı çıtkırıldım tıpler degiliz ay eşinden iş bekleyen annesı babası hep aman kızım yapamazsın ay dur olmaz diyen tipler olmamışız
ben şahsen hep pelin yapar cnm o halleder oldum çevremde
gerçi bu bazen yoruyor adamı ama kendı ışımı kendım halletmekten yanayım işime burun sokuluyor gıbı gelıyor artık o kadar çok alışmışımkı işimi kendım görmeye
o yuzden bocaladık ama dedıdıgım gibi hepimize kocaman alkış yuzduk yuzduk kuyruguna geldık :lepi:
Arzucum ben planli hamile kalmadim . Ben genel kontrol icin doktora gittim doktor kontrol sirasinda kistim oldugunu soyledi . Ben bi sureligine dogum kontrol hapina ara vermistim . Tekrardan baslicaktim zaten hemde doktora sorayim dedi . Adam ilaci yazdi ayrica kist icinde ilaclar verdi. Dogum kontrol hapimi aldim dolaba koydum Mart ta regl olunca baslicam diye cunku hamile kalmayi hic ama hic dusunmuyordum . Martta reglim gecikti ama kullandigim ilaca bagladim . 1 Nisanda doktoru aradim ben hala olmadim ne olcak simdi diye . Adamda kullandigin ilaclar gecikme yapmaz hemen gel kan tahlili yapalim dedi . Hastaneye gidene kadar hayir hayir diye gittim. Kan verdim ise geri dondum . Sonuc icin arandigimda hayatimin sokunu yasadim. Simdi degil diye agladim hep. Dusun korunmak icin ilacimin dolaptaydi. 4-5 gun acikcasi biraz bunalim takildim gercekten planlarim arasinda yoktu. Aklimdan sacma sapan seyler bile gecmedi degil. Ben elimde biram sigaram burcu ne zaman bebek diyenlere yok ya daha erken dedigimde Eylul megerse icimdeymis. llk kalp atisini gorene kadarda inanmadim . Sonrada ilk kanamami gecirdim beni birakma sakin valla saskinliktan soyledim kizim o sozleri diyince anladim ki annelik boyle biseymis.
hahaha ararim annecigimi simdi bana bak :)
hepiniz ne kadar olumlusunuz.. ben anneliliğin kutsal olduğuna inansam da, bebekleri çok sevsemde, ki benim bebeğim bana nasıl tatlı gelecekse de, sizler kadar olumlu olamıyorum.. sanırım hepiniz planlı isteyerek artık gelsin diyerek hamile olmuşsunuz.. ben hep eşime düşkünüm, ilk evlendiğimden beri sürekli kayınvalidemin artık yaşınız geldi çocuk şart filan gibi saçma salak lafları yüzünden korkar olmuştum.. eşimle şuaralar bakmayın atıştığımıza, birlikte süper vakit geçirip eğlenen tipleriz, korkuyordum bebek olunca sıradan laşıcak herşey diye.. eskiden yaptıklarımızı yapamıycaz diye bir kere bu kafamda hep vardı.. sonra işte malumunuz babam hastalanınca, o çok istiyor moral olur diye tam yumurtlama günüme 1 gün kala affınıza sığınıyorum bacaklarımı hafaya diktim ve hamile kaldım. sanırım ben çok hazır değildim.. bir çok ağır travmayıda üst üste yaşadım gerek eş ailesi gerek babişkom filan.. her şey beni bu hale getirdi.. tabiki annelik duygularım gelişiyor hissediyorum.. böööyle bişeyler bişeyler işte..
meyve mi?? bu saatlerde süt yoğurt saatimiz di ama.. yanlış mı hatırlıyorum yavuuuu:uhm:neyse bugün sütüm yok zaten, elma yiyroum ben, yoğurt öğlen yemekte yerim..
günaydın güzzel annecikler nasıslınızzzzzzzzz bakalımmm
Kizlar bana da musade. İsler var yapilcak yine bakarim ogleden sonra .
demek hepimizin hamile kalmakla ilgili bir hikayesi var
yinede çok şanslı kişilerizki hamile kaldık ve şimdi bu güzel annelik duygularını yaşıyor paylaşıyoruz.
rabbim bebek sahibi olmak isteyen tüm kadınların yardımcısı olsun.
çevremdeki bazı arkadaşlarımın aylarca uğraş ve emek veriyorlar.
ben anneciğin yanındadır diye o kadar rahat şeettirmiştim :kedi: :1shok:
şu kadarını söyleyeyim bizde de eşim daha hazırdı... ve bence bunun hazırlığı falan olmuyor geliyor gelişine yaşıyorsun... tek konu bardağındaki yarım suyu nasıl göreceğin... oh çok şükür su var mı diyeceksin bu su neden tam değil diye tepinecek misin? ona karar vermek gerek... benim yaşım itibarıyla artık yapmam gerekiyordu, zaten bir yıl öncesinde de bir bebeğimi kaybettim ve inan o kayıptan sonra hiç gözüm kesmiyordu... hala bile bazen aklım çıkıyor o kanamayı gördüğüm tuvalete girdiğimde "allahım tekrarından koru" deyip gözlerim doluyor... ama allahın şanslı kuluymuşum ki bana tekrar nasip etti hamileliği... inşallah bu kez anneliği de nasip etmiştir inşallah doya doya seve koklaya büyütmeyi de nasip etmiştir hepimize :Saruboceq:
amin.. şuan en büyük duamız onlara.. sağlıkla iyi günlerde büyütürüz inşallah.. analı babalı..
sırnaşık şey 9.30 benim meyve saatim ya kafam karıştı :bbo: idare etsene lennnnnnnklava:
:roflol:pardon hayatıımm..
canım günaydın iyiyiz sen nasılsın? sengözlerimebaksanab
hadi dünürcüm kolay gelsin yorma kendini kızcağızımın odasına kocaman bir de nazar boncuğu edin bu arada
benim evde var.. koskocaman..bende takacağım.. gözü olanın gözü çıksın dercesine büyük..
gunaydın kızlarrrrr
kac gundur canım sucuklu yumurta cekıyodu artık dayanamadım bu sabah yaptımmm ohhhh rahatladım
nasılsınız bakam..
bız ıyıyız sukur oglumla
günaydın allah iyilik versin de... afiyet de olsun üstelik ama şimdi hem diyette hem hamile olan bu kadıncağızların canı çektiyse ne halt edicez o sucuklu yumurtayı mafoldumben
gunaydın kızlarrrrr
kac gundur canım sucuklu yumurta cekıyodu artık dayanamadım bu sabah yaptımmm ohhhh rahatladım
nasılsınız bakam..
bız ıyıyız sukur oglumla
hayran kaldım valla güzelim senin rahatlığına, bu kadaaaaar hamilenin içine dal sen kalk sucuklu yumurtadan bahset..:mymeka: çoğumuz ev de değiliz görüyosun.. nasıl canım çekti yaa.. yanlız hep yapıyorsun bunu bir kaç kere daha dikkatimi çekmişti.. meyve saatinde ben nerdeyse yediğim meyveyi söylemeye çekiniyorum.. ya bende elma var onlarda armut varsa elma canları çekerse diye.. rahat insanlara bayılmışımdır hep
biz acıktık birazdan yemeğe gideceğiz kısımlar
hepimize afiyet bal olsun
yavrularımızada ilik kemik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?