hayran kaldım valla güzelim senin rahatlığına, bu kadaaaaar hamilenin içine dal sen kalk sucuklu yumurtadan bahset..:mymeka: çoğumuz ev de değiliz görüyosun.. nasıl canım çekti yaa.. yanlız hep yapıyorsun bunu bir kaç kere daha dikkatimi çekmişti.. meyve saatinde ben nerdeyse yediğim meyveyi söylemeye çekiniyorum.. ya bende elma var onlarda armut varsa elma canları çekerse diye.. rahat insanlara bayılmışımdır hep
meyve saatinde ben kasten söylüyorum ki canı çeken en kötü ihtimalle akşama alır bahaneyle fazladan meyve yer yerimseniben tabii pahalı ve nadir bulunan meyveleri söylemiyorum ona dikkat ediyorum kaydirigubbakcemile5
canım akşama kadar yemezsen yarım olmaz merak etme sen de :teselli: şimdi ağlamaya başlayacak göreceksin bu utanç en büyük cezası oldu yeter elife sen merak etme
meyve saatinde ben kasten söylüyorum ki canı çeken en kötü ihtimalle akşama alır bahaneyle fazladan meyve yer yerimseniben tabii pahalı ve nadir bulunan meyveleri söylemiyorum ona dikkat ediyorum kaydirigubbakcemile5
canım akşama kadar yemezsen yarım olmaz merak etme sen de :teselli: şimdi ağlamaya başlayacak göreceksin bu utanç en büyük cezası oldu yeter elife sen merak etme
rahatlıkla ne alakası war guzelım
burda ılk benmı yemek adı werdım ask olsun sımdı gucendım yanı
hıc meywe adıda wermedım bugun demekkı epey bı ıyı hıssettım yazdım art nıyetım yok ozurde dıledım ayrıca....
emın ol bende hamıle oldugum ıcın bu psokolojıyı anlarım gereksız kırılmaya gerek yok kırmayada
rahatlık derken de duyanda kasıtlı sanar yanılmaz:
bende yemeğe kaçıyorum canlarım, afiyet olsun bebişlere yarar inşallah.biz acıktık birazdan yemeğe gideceğiz kısımlar
hepimize afiyet bal olsun
yavrularımızada ilik kemik olsun
ay of bak hıc yoktan gerıldım
hep yapmıyom ben bunu yamafoldumben
neyse neyse gerilme tamam.. ama dikkat etsek iyi olur..
kız bacım ısteyerek yaparmıyım ya
sonucta herkes meywe falan fıyo ısım werıyo ben hıc ole dusunmedım walla
bırı meywe ısmı werdı sut dedı falan dıye dusunup ıcerlemedım
cunku kasıt olmadıgını bılıyom
neyse
Dunur yine geldim ben :)
Bu konuda Arzuya katiliyorum eminim bende art niyet tabiki yok ama dikkat etmekte fayda var . İnsanin cani bi an herseyi istiyor ki o an alan alamayan yapan yapamayan var . Dikkat etmekte fayda var diye dusunuyorum .
ay of bak hıc yoktan gerıldım
hep yapmıyom ben bunu yamafoldumben
bende yemeğe kaçıyorum canlarım, afiyet olsun bebişlere yarar inşallah.
ya sımdı aglıcam haaaa
benım dıger topıkte hergunnnnnnnn yemek tarıflerı hawada ucusuyo ben hıc bole demıyom kızlara ya
dememmı gerekıyo acep
canımda cok cekıyo ama
bıda solemem o ayrı ama herkes bahsedıyomafoldumben
neyse kusura bakmayın
meyve isimleri süt/yoğurt/ayran üçlüsünün adını verirken kasıtlı yapıyoruz elifcim aşeren olsun da faydalı bir şey tüketsin diye yerimseniben kaydirigubbakcemile3
kasten yapmadığının farkındayım bunu söyleyince bundan sonra dikkat edeceğini de biliyorum o yüzden söyledim zaten
olur öyle kazalar arada gerilme tamam? sengözlerimebaksanab
hoşgeldin dünür bensiz kalamıyosun di mi kaydirigubbakcemile3
tamam yahu dikkat edecek işte hem sen evdesin yersin şimdi istesen hatta yapar beni bile çağırırsın laelaelaelaelae
gerilme yemişin keyfini sür işte :roflol:
bak bu da yangına körükle gitme çalışması oluyo sırnaşık şey
afiyet olsun yavruna ilik kemik olsun arzucum kaydirigubbakcemile5
a.s. burcu ahanda bneım canım meywe cektı benımde meywem yok pazarda uzak napacam sımdı sole bakım hıııııııııı:1hug:
a.s. burcu ahanda bneım canım meywe cektı benımde meywem yok pazarda uzak napacam sımdı sole bakım hıııııııııı:1hug:
Kalamiyorum valla dunur :) Ruyasin ak dede girmis kocacim daha gelmedi beklemedeyim
sagol bılgecım:1hug:
sunuda solım burcucum maddı anlamda bende hıc kımseden farklı degılım canım benım
mademkı bu boyl dıle getırılıyo arkadasız
ben 1 haftadır sut alamıyordum
saglık ocagının wermesını bekledım
oyle ıctım bunlar soylenmesede tahmın edılır dımı
ama merak etmeyın solemem artık
hepınızı cok sewıyorum kocaman opuyorum bıraz cıkıcam ahanda aglıcam sımdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?