2009 Aralık Anneleri

rahatlıkla ne alakası war guzelım

burda ılk benmı yemek adı werdım ask olsun sımdı gucendım yanı

hıc meywe adıda wermedım bugun demekkı epey bı ıyı hıssettım yazdım art nıyetım yok ozurde dıledım ayrıca....

emın ol bende hamıle oldugum ıcın bu psokolojıyı anlarım gereksız kırılmaya gerek yok kırmayada

rahatlık derken de duyanda kasıtlı sanar yanı lmaz:

kız bacım ısteyerek yaparmıyım ya

sonucta herkes meywe falan fıyo ısım werıyo ben hıc ole dusunmedım walla

bırı meywe ısmı werdı sut dedı falan dıye dusunup ıcerlemedım

cunku kasıt olmadıgını bılıyom

neyse

Dunur yine geldim ben :)

Bu konuda Arzuya katiliyorum eminim bende art niyet tabiki yok ama dikkat etmekte fayda var . İnsanin cani bi an herseyi istiyor ki o an alan alamayan yapan yapamayan var . Dikkat etmekte fayda var diye dusunuyorum .

ay of bak hıc yoktan gerıldım
hep yapmıyom ben bunu yamafoldumben

biz acıktık birazdan yemeğe gideceğiz kısımlar

hepimize afiyet bal olsun
yavrularımızada ilik kemik olsun
bende yemeğe kaçıyorum canlarım, afiyet olsun bebişlere yarar inşallah.

ya sımdı aglıcam haaaa

benım dıger topıkte hergunnnnnnnn yemek tarıflerı hawada ucusuyo ben hıc bole demıyom kızlara ya

dememmı gerekıyo acep

canımda cok cekıyo ama

bıda solemem o ayrı ama herkes bahsedıyomafoldumben

neyse kusura bakmayın

a.s. burcu ahanda bneım canım meywe cektı benımde meywem yok pazarda uzak napacam sımdı sole bakım hıııııııııı:1hug:

meyve isimleri süt/yoğurt/ayran üçlüsünün adını verirken kasıtlı yapıyoruz elifcim aşeren olsun da faydalı bir şey tüketsin diye yerimseniben kaydirigubbakcemile3
kasten yapmadığının farkındayım bunu söyleyince bundan sonra dikkat edeceğini de biliyorum o yüzden söyledim zaten
olur öyle kazalar arada gerilme tamam? sengözlerimebaksanab

hoşgeldin dünür bensiz kalamıyosun di mi kaydirigubbakcemile3
tamam yahu dikkat edecek işte hem sen evdesin yersin şimdi istesen hatta yapar beni bile çağırırsın laelaelaelaelae

ay of bak hıc yoktan gerıldım
hep yapmıyom ben bunu yamafoldumben

gerilme yemişin keyfini sür işte :roflol:
bak bu da yangına körükle gitme çalışması oluyo sırnaşık şey

bende yemeğe kaçıyorum canlarım, afiyet olsun bebişlere yarar inşallah.

afiyet olsun yavruna ilik kemik olsun arzucum kaydirigubbakcemile5

Gerilme aglamada . Ben kendi adima acikcasi soylenmesinden rahatsizlik duydum cunku insanin birden cani istiyor ve o an yaninda olmayabilir. Dikkat edilmesi gereken konu bence. Eger diger topikte bole bisey varsa bence sende soyle rahatsizligini. Pelin biraz once yazmisti esinin durumu yok diye cocuguna bisey alamayanlar var ki icimizde de olabilir boyle arkadaslar. Neyse gerilme bosuna konu kapansin.

Kalamiyorum valla dunur :) Ruyasin ak dede girmis kocacim daha gelmedi beklemedeyim

a.s. burcu ahanda bneım canım meywe cektı benımde meywem yok pazarda uzak napacam sımdı sole bakım hıııııııııı:1hug:

eşine (o uzaktaysa) aile üyelerinden birine söyler yine aldırırsın en kötü ihtimalle komşudan bir elmayı isteyebilirsin ya gidip alır ya evindekinden verir... hiç biri olmuyorsa illa ki pazardan alman şart değil kilolarca almana gerek yok (hani param yok bahanesine karşılık) bir tek elmayı alır çıkarsın yakınca bir süpermarketten... bir sonraki hafta da pazardan alır bir daha evinden meyveyi eksik etmezsin zira hamile kadının olduğu evde meyve yoksa orada bir yanlışlık vardır yerimseniben

sagol bılgecım:1hug:

sunuda solım burcucum maddı anlamda bende hıc kımseden farklı degılım canım benım

mademkı bu boyl dıle getırılıyo arkadasız

ben 1 haftadır sut alamıyordum

saglık ocagının wermesını bekledım

oyle ıctım bunlar soylenmesede tahmın edılır dımı

ama merak etmeyın solemem artık

Kalamiyorum valla dunur :) Ruyasin ak dede girmis kocacim daha gelmedi beklemedeyim

bi şey diycem geldiğinde söyle ak dedeyi akatlar tarafına bi üflesin olur mu? benim sevgili kocacım bugün o tarafta akşama dönecek dönmeden aktarsın ak dedeyi bizimkine laelaelaelaelae

hepınızı cok sewıyorum kocaman opuyorum bıraz cıkıcam ahanda aglıcam sımdık

selam şekerler..ayy okurken gözlerim doldu..herkesin bi hikayesi varmış gerçekten..biz eşimle evlenmeden öncede de bayağı gezdik izmir ,istanbul falan derken heryerin altını üstüne getirmiştik..evlenir evlenmezde hemen çocuk istedik yaş itibari ilede (söylemesi ayıp 79 luyum)evlenir evlenmez 2007 eylülde hamile kaldım ama kaybettik..2. si ni çok istemedim hep korktum ya yine kaybedersek diye zavallı eşim beni ika etmek için o kadar uğraştı kii 2008 nisan da tekrar hamile kaldım 8 haftalıkken yine kaybettik ve kız olduğunu genetik tanıdan öğrendik eşim benden daha çok üzüldü ve ağladı ...operasyona girmeden önce eşime söz veriyorum aşkım sana olana kadar uğraşacağız gerekirse tüp yaparız dediğimi hatırlıyorumm...2008 temmuz itibari ileçalışmalara başladık ama olmuyodu..stress planlı olması falan derken artık sorunluyuz biz demeye başladık..klomenler,çatlatma iğneleri resmen tedavi sürecinde idik..her ay adet olmaktan nefret eder duruma gelmiştim..1-2 geçse dünyalar benim oluyordu...bi eczanemiz var 20mt. ilerde adamın bütün testlerini ben tüketmişimdir:))))artık aşılama yapmadan hatta 2009 ocak-şubat gibi bütün ilaçları kestik olmuyo olmuyoo psikolojimiz bozuldu dedik ve eğer 2009 ağustosa kadar olmazsa tüp bebeğe geçelim direk diye karar verdik ...çünkü çatlatma iğnelerinden dolayı 1-2 gün gecikince aşerme psikolojine bile giriyordummm:)))

bebek olsun bebek olsun diye şartlanmak çok farklı bişi keyif almak çok farklı..biz ilaçları ve çocuk istiyoruzu bıraktık o ay hamile kaldımm:))))hatta regl tarihimi bile unutmuş haldeydimm :)))) şimdi sat yazıyoruz ya da söylüyoruz ya ben tam emin değilim hala :)))

o mücadelenin ,bebek hasreti çekmenin ne olduğunu çok ii biliyorum, o yüzden RABBıM aratmasın yokluğunu yaşatmasın...belki başlarda neden bu kadar pinpirikli olduğuma neden çok sık dr. gittiğime şaşıranlar vardır ama biz çok uğraşmıştık... ARDA mız bize hediyee....şu anda kalça kemiğini dayadığı yer öyle acı veriyor kii ama razıyımm...pamuk prensimize biz çok hasretiz babası ile birlikte ...

şu bebekleri atıyorlar yaa çöp kutusu okul bahçesine falan o insan olmayan tiplere bir rast gelsem geberteceğim ..o kadar deliriyorummm

ne kadar çok konuştum di mii..yemeğe çıkılmıştır artıkk herkese afiyet olsun ben buralardayımm...

Elif maddi olarak hepimiz gocmus durumdayiz. Hic kimsenin farki yok nerdeyse. Kimizimiz biraz daha kimimiz daha kotu . Soyledigim su sana . Soyledigin sey beni rahatsiz etti bende bunu dile getirdim . Su an iste olan alma imkani olmayan insanlar var aramizda . Marketten alinan bisey degil sonucta .Ha evde olan dolabinda olmayanda vardir mutlaka . Hamile insanin cani malum küt diye her an bisey istiyor . Ben rahatsiz oldum ve soyledim . Yine olsa yine soylerim bu da benim en dogal hakkim diye dusunuyorum .

hepınızı cok sewıyorum kocaman opuyorum bıraz cıkıcam ahanda aglıcam sımdık

tamam yahu ağlayacak bir şey yok... bir kazadır oldu insanlık hali... hadi bakim elif ağlamak yok kimsenin aman aman bir tepki gösterdiği de yok, alınganlık etme hadi :teselli: ablaların olarak uyardık büyütmeyelim
hadi git bi elini yüzünü yıka bu konu da kapansın artık a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…