2009 Aralık Anneleri

tamam buyutmeyelım ıstersenız

yıkadım geldım:sinifsinif:

ablamsınız hıc bıse demıyom haklısınız

seçilllllllllllll sobeeeeeeeeeee yasakkelime

ebe ben olacağımm hadi saymaya başlıyorummm 1-2-3.....önüm arkam sağım solummm sobe saklanmayan ebeeeeeeee:))))))))))))))):sm_cool:

sigarayı bıraktıktan sonra kahve,çay,nescafe hepsi bittiii..ben sigara ile seviyormuşum onları şimdi düşünmesi ile midemi bulandırıyoo inşallah başlamam ..BAŞLAMAYACAĞIMM .. ben iradeliyim ..ilk defa bıraktım ve başarılı oldum bunun üzerine tekrar içilmez..(nasıl telkin veriyorum kendime):1rolleyes:

kıslarrr yaaaaaaaa büyütmeyin kapatın şu meyve sebze olayını .. kimsenin kötü bir niyeti yok biliyoruz bunu ...daha önce de meyve isimleri falan geçmişti ben hatırlıyorumm ama sorun değil yaa biz o aşerme dönemlerini atlattık hadii kimse üzülmesin kırılmasın ..

Herkesin farkli iste . Allah onlari bize bagislasin.

bizim sıpa da martta gelmeye niyetlenmese biz de herhalde aynı yollardan geçecektik seçilcim... benim de eşim çocuk diye çıldırıyor ama bir yandan beni üzmemek için de "sen mutsuz olduktan sonra çocuğu napayım bana sen lazımsın" diye moral veriyodu ama görüyodum nasıl yutkunduğunu onun için ben de söz verdim tüp de olsa yapıcam diye :1no2: ilk 3 ay kimselere söylemedik doktor eşim ve ben biliyorduk sadece... ben bu forumu okuyordum yutkuna yutkuna... sürekli misafir kadrosundan... ama üye olup yazamıyordum ben de hamileyim diye... sonra allaha şükür ilk üç ayı atlattık da gelebildim :1rolleyes: hey gidi şimdi de kucağımıza almaya hazırlanıyoruz yahu... vay beeee...
o atanlara, satanlara, kullananlara gelince... onlara allahlarından bulsun demiyorum allah güzellik verir hep... şeytanlarından bulsunlar!!!! allah hiç affetmesin onları!!!

çok doğru telkin veriyosun seçilcim... kuvvetlisin sen (ve tüm bırakanlar) ve başlamayacaksın... her şey yavrular için opuyorumnanaktan

hadi ben gideyim de içeyim kahveceğizimi lülülülülülü

Kesinlikle katılıyorum sana canım...

daha öncede muz armut bir sürü meyve söylendi kimse sorun etmedi de şimdi sorun oldu...yapmayın kızlar birbirimizi üzmeyelim üstüne gitmeyelim lütfen!! burda herkes mutlu olmak için paylaşımda bulunuyor kendini üzmek için değil,( ben de söylemeden rahat edemedim) lmaz:

hepinize afiyet olsun hanımlar cokacimcoook

Herkesin farkli iste . Allah onlari bize bagislasin.

amin canımmm...kucağımıza almayı nasip etsin sağlıcakla...

çok doğru söyledin bilgecimm..ay ben ne topiclerdeydimm buraya gelmeden önce ..afiyet olsun şekercimmmmmm..bi gün hepbirlikte bişiler yudumlarız inşallahhhhhhhh

İyi de biz kapattik zaten 4-5 yazi oldu kimse konuyu acmadi . Ben rahatsizligimi soyledim Elifte tamam bisey soylemiyorum dedi. Ayrica Elifi mutsuz etmeye calistigim yok !!! Toplu paylasim forumda rahatsiz oldugum biseyi soylemek sanirim en dogal hakkim degil mi ??

ağzına sağlıkkk canımmmmmmmmmmm:1hug:a.s.

ben de bir eşmin yanına gideyimm hava almış olurum biraz ..bugün çok sıcak buralar yinee...hani soğuyacaktı hava ..

canım hosgeldın

sımdı tesaduf esım aradı nasıl dolmussam bu olay ıcın degıl yanlıs nlamayın hungur hungur agladım

sıwasta esım

we dunya sorun war durduk yerde esımıde uzdum ya
bu hamılelık ne menen bıseymıs llahım

nasılsın secılcım sen

:teselli::teselli:

Öyle dost.. Öylesi dost
dost
uzakta
gurbet ellerinde
dost
mızrabı
gönül tellerinde

dost
sevgide
paylaşımda
dost
ekmeğimde
zehir de olsa aşımda

dost
yaşanılan anların hazzı
dost
katlanılan çilenin avazı

dost
en uzun soluk
yaşam nefesi
dost
en uzun çığlık
mutluluk sesi

dost
rafine rafine imbik imbik
dost
sevda da yumak sevgi de ilmik

dost
yokluğunda sızlar yare
dost
yoksunluğunda yürek pare pare

dost
Veysel de kara toprak
dost
Pir Sultan'ın gülünde yaprak

dost
Mevlâ’na da gönül aynası
dost
Yunus da açan vuslat sayfası

dost
idealim yıldız yıldız
dost
eksikliği kaygılarımız

dost
eksiği acım
dost
varlığı ilacım

öyle dost
öylesine dost

27 Nisan 2003 Pazar 19: 15 – Mahirane
Mahir Özel Ankara

“Gerçek dostlar yıldızlara benzer, karanlık çökünce ilk onlar gözükürler.”

Mahir Özel

cok guzel bı sıırı kızlar hepınıze gelsın

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNN hanımlar nasılız bakalım şişko hamileler ve baldan tatlı bebecikler

Kızlar şu son dönemlerde herkes duygusal, ağlamadığım birgün bile yok. Nete pek giremiyorum, girdiğimde de geçmişi okuyorum ve neşeniz bana da geçiyor. Bugünkü tablo beni etkiledi çok, yine gözüm doldu. Allah doğuma kadar yardımcımız olsun

canım benim yaa.. senağlama.. Allah analı babalı sağlıklı verisn inşallah seçilciim..

canım nıye ısrarla sert dawranıyosunkı
senın gıbı herkes olaya tepkısını gosterıyo
arzu we sen rahatsız oldunu zben ozur dıledım
konuya sonradan dahıl olanlarda fıkrını dıle getrırıyo
ayrıca ben sen bana bıse dedın dıye arzu bıse dedı dıye aglamadım
benım farklı sorunlara karsı duygulandım we agladım
ıstersen herkes fıkrını soylesede bız yorum yapmayalım kapanır zaten

sen nasıl soledım ayop etmedım dıyosan herksede konuya fıkrını sunuyo
haksız mıyım

ay soylemez olaydım ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…