Öyle dost.. Öylesi dost
dost
uzakta
gurbet ellerinde
dost
mızrabı
gönül tellerinde
dost
sevgide
paylaşımda
dost
ekmeğimde
zehir de olsa aşımda
dost
yaşanılan anların hazzı
dost
katlanılan çilenin avazı
dost
en uzun soluk
yaşam nefesi
dost
en uzun çığlık
mutluluk sesi
dost
rafine rafine imbik imbik
dost
sevda da yumak sevgi de ilmik
dost
yokluğunda sızlar yare
dost
yoksunluğunda yürek pare pare
dost
Veysel de kara toprak
dost
Pir Sultan'ın gülünde yaprak
dost
Mevlâ’na da gönül aynası
dost
Yunus da açan vuslat sayfası
dost
idealim yıldız yıldız
dost
eksikliği kaygılarımız
dost
eksiği acım
dost
varlığı ilacım
öyle dost
öylesine dost
27 Nisan 2003 Pazar 19: 15 – Mahirane
Mahir Özel Ankara
“Gerçek dostlar yıldızlara benzer, karanlık çökünce ilk onlar gözükürler.”
Mahir Özel
cok guzel bı sıırı kızlar hepınıze gelsın[/QUOTE
Kıyamam sana ben, sabah sabah herkes çok yüklendi sana. İnsanlar zaman zaman düşünmeden bazı şeyler söyleyebilir. Ama toplu olarak kızmayı da gerektirmez bu. Zaten ilk mesajından sonra özür dilemişsin. Bu özüre rağmen sana bu kadar yüklenilmesi çok ayıp, yok yere ağlamışsın. Bence biraz internetten çık, hava al, yemek falan ye. Öptüm
tamam canım haklısın cıkayım kendıme geleyım
ama walla kımsenın sozune kırılıp aglamadım yanlıs nlamasınalr
sende dıger arkadaslarda benım ıcınkotu olmayın sımdı heoınız opuyorum koca gobeklı hamıleler sızııııŞenizŞeniz
canım nıye ısrarla sert dawranıyosunkı
senın gıbı herkes olaya tepkısını gosterıyo
arzu we sen rahatsız oldunu zben ozur dıledım
konuya sonradan dahıl olanlarda fıkrını dıle getrırıyo
ayrıca ben sen bana bıse dedın dıye arzu bıse dedı dıye aglamadım
benım farklı sorunlara karsı duygulandım we agladım
ıstersen herkes fıkrını soylesede bız yorum yapmayalım kapanır zaten
sen nasıl soledım ayop etmedım dıyosan herksede konuya fıkrını sunuyo
haksız mıyım
ay soylemez olaydım ya
İyi de biz kapattik zaten 4-5 yazi oldu kimse konuyu acmadi . Ben rahatsizligimi soyledim Elifte tamam bisey soylemiyorum dedi. Ayrica Elifi mutsuz etmeye calistigim yok !!! Toplu paylasim forumda rahatsiz oldugum biseyi soylemek sanirim en dogal hakkim degil mi ??
Elif cidden sıkıldım bu konudan . Lutfen kapatalim artik .
meraba arkadaşlar inş herkes iyidir ya benle aynı olan varsa bebişim iki gundur öncekine bakarak hareketleri dahada ağırlaştı 32. haftadan sonra yeri daraldığı için hareketi kısıtlanırmış ama bu kadar belli olan varmı aranızda
meraba arkadaşlar inş herkes iyidir ya benle aynı olan varsa bebişim iki gundur öncekine bakarak hareketleri dahada ağırlaştı 32. haftadan sonra yeri daraldığı için hareketi kısıtlanırmış ama bu kadar belli olan varmı aranızda
evet benimde bariz şekilde azaldı 2-3 gündür, önce korktum ama normal sanırım.önceden karnımı dalgalandırıyordu şimdi daha ağır hareketleri, cuma dr. a gidince yine de sorucam. İnşallah bişey yoktur.
geçenlerde doğum yapan yakınım, kesinlikle panik yapma diyor bana, o ameliyathaneye girdikten 5 dk sonra bebeği dışarı vermişler, 45 dk 1 saat de onun dikişi ayılması vs.. sürmüş..hiç ağrısı sancısı da yokmuş.. çok rahat diyor.. inşallah bizlerede böyle rahat nasip etsin Allah sezerciği de normali de.. tabi herkes de farklı yaşıyor..
merhaba melikeciim, tabii artık sığmıyorlar oraya iki büklüm yatıyorlar.. ondandır merak etme.. zaten doktoruna desen o da söyler aynı şeyi
kızlar ya bişey sorcam sezeryan da da lavman yapıyorlar mı.. çok zor muş o da, sonda takılması filan bayağı zormuş:sinifsinif:
amin canımm..canım sağolasın beni rahatlattın rabbimde seni rahatlatsın bebişlerimizi bağışlasın inş zemuszemus
laelaelaelaelae:roflol: napiiim ondan da ondan da korkuyorum işte...sezeryanda lavman yapmıyorlar diye biliyorum ama lavman o kadarda zor değil arkadaşım sezercikten korkmuyosunda lavmandanmı korkuyosun yani kaydirigubbakcemile3
kızlar ya bişey sorcam sezeryan da da lavman yapıyorlar mı.. çok zor muş o da, sonda takılması filan bayağı zormuş:sinifsinif:
ya kızlar ne sorcam... 30. haftadan sonra akıntı artması normal diye hatırlıyorum doğru mu hatırlıyorum fisfisfis akıntı uzmanı dünürcüm olsa hemen cevaplardı şimdi kaydirigubbakcemile3
bu arada soracaksınız biliyorum peşinen söyleyeyim beyaz renkli ve kokusuz üstelik de çok değil
ya kızlar ne sorcam... 30. Haftadan sonra akıntı artması normal diye hatırlıyorum doğru mu hatırlıyorum fisfisfis akıntı uzmanı dünürcüm olsa hemen cevaplardı şimdi kaydirigubbakcemile3
bu arada soracaksınız biliyorum peşinen söyleyeyim beyaz renkli ve kokusuz üstelik de çok değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?