2009 Aralık Anneleri

meraba arkadaşlar inş herkes iyidir ya benle aynı olan varsa bebişim iki gundur öncekine bakarak hareketleri dahada ağırlaştı 32. haftadan sonra yeri daraldığı için hareketi kısıtlanırmış ama bu kadar belli olan varmı aranızda

Elif cidden sıkıldım bu konudan . Lutfen kapatalim artik .

hakkın tabi burcu,

gulsila sen bence konunun açıldığı kısıma geç ve ordan mantıklıca oku.. biz hepimizin ortak saatlerinde birbirimize hadi meyve saati yada,, süt yoğurt saati diye hatırlatma yapıyoruz.. sadece burada adı geçiyor.. ama sunways arkadşımız birden düşünmeyerek günaydın kızlar nasılsınız benim canım sucuklu yumurta çekiyordu kaç gündür yaptım yedim ohhhh rahatladım..şeklinde bir giriş yapınca aynı şey olmadığını sen de gayet net bir şekilde ayırt edebilirsin.. konu açıldı tartışıldı ve kapandı..

hööööööööööööttt ıyı be bıse dedık buyudu buyudu arzu tama sen de bende burcuda susalım

guzel seylerden konusun

bak mısal bebegıme

bı dene patık orecem
kıs sıpası olacak malum

merhaba melikeciim, tabii artık sığmıyorlar oraya iki büklüm yatıyorlar.. ondandır merak etme.. zaten doktoruna desen o da söyler aynı şeyi

evet benimde bariz şekilde azaldı 2-3 gündür, önce korktum ama normal sanırım.önceden karnımı dalgalandırıyordu şimdi daha ağır hareketleri, cuma dr. a gidince yine de sorucam. İnşallah bişey yoktur.

kızlar ya bişey sorcam sezeryan da da lavman yapıyorlar mı.. çok zor muş o da, sonda takılması filan bayağı zormuş:sinifsinif:

geçenlerde doğum yapan yakınım, kesinlikle panik yapma diyor bana, o ameliyathaneye girdikten 5 dk sonra bebeği dışarı vermişler, 45 dk 1 saat de onun dikişi ayılması vs.. sürmüş..hiç ağrısı sancısı da yokmuş.. çok rahat diyor.. inşallah bizlerede böyle rahat nasip etsin Allah sezerciği de normali de.. tabi herkes de farklı yaşıyor..

aynen banada oldu hatta geceden ıyıce azaldı sabahda olmadı hareketlerı hemen dr kostum

nst cektıler normaldı hersey

bıa zalıyo bı artıyo gunu gununu tutmuyo bu sıpacıkların ya

ınsallah bısey yoktur canım

amiin arzucum inşallah çok kolay atlatırız hepimiz. Ben hiç düşünmemeye çalışıyorum zaten korkuyorum yoksa. Gelip geçecek diye teselli veriyorum kendime:)))

merhaba melikeciim, tabii artık sığmıyorlar oraya iki büklüm yatıyorlar.. ondandır merak etme.. zaten doktoruna desen o da söyler aynı şeyi

canım sağolasın beni rahatlattın rabbimde seni rahatlatsın bebişlerimizi bağışlasın inş zemuszemus

kızlar ya bişey sorcam sezeryan da da lavman yapıyorlar mı.. çok zor muş o da, sonda takılması filan bayağı zormuş:sinifsinif:

sezeryanda lavman yapmıyorlar diye biliyorum ama lavman o kadarda zor değil arkadaşım sezercikten korkmuyosunda lavmandanmı korkuyosun yani kaydirigubbakcemile3

normali kafamdan tamamen sildim ben.. ama o beni sildimi bilemem kaydirigubbakcemile3
1- ne zaman olacağını bilmek istiyorum.
2- takımları dağıtmadan,
3- korkuyorum
4- bilmiyorum kafam karışık kafamçokkarıştı

canım sağolasın beni rahatlattın rabbimde seni rahatlatsın bebişlerimizi bağışlasın inş zemuszemus
amin canımm..
sezeryanda lavman yapmıyorlar diye biliyorum ama lavman o kadarda zor değil arkadaşım sezercikten korkmuyosunda lavmandanmı korkuyosun yani kaydirigubbakcemile3
laelaelaelaelae:roflol: napiiim ondan da ondan da korkuyorum işte...

1 KEZ AMELİYATTA 2 KEZ BARSAK FİLMİNDE LAVMAN YAPTIRAR HELE FİLMDE Kİ BAYAĞI TEFERRUATLIYDI AMA ZOR DEĞİL Kİ ŞEKERCİK AMELİYATTAN KORKMUYORSUN SENDE :1no2:

ya kızlar ne sorcam... 30. haftadan sonra akıntı artması normal diye hatırlıyorum doğru mu hatırlıyorum fisfisfis akıntı uzmanı dünürcüm olsa hemen cevaplardı şimdi kaydirigubbakcemile3
bu arada soracaksınız biliyorum peşinen söyleyeyim beyaz renkli ve kokusuz üstelik de çok değil

normal bence bilge
benim akıntım hep oldu şimdiye kadar hala da devam ediyor..

bende öle biliyorum zaten hem kokusuz hem de beyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…