2009 Aralık Anneleri

bende de var bilge.. ama şöyle afedersin hani tuvalet kağıdığa geliyor.. bazen de banyo yaprken orayı temizlerken elimi bi atıyorum çok çok afedersin, böyle baya baya var çökelik gibi.. gıcık oluyor insan ya..

merhaba kızlar nasılsınız?benim mide problemlerim yeni başladı...bebeğim hep aşağıdaydı,şimdi 34.hf.dayız e büyüyünce artık başladı mide yanmaları falan...gaviscon şurup içiyorum şimdilik...başka bi öneriniz varmı?gebeliğimden önce de hiç mide sorunum olmamıştı...epey zormuş valla...bu arada b.i.o. cum,bende de beyaza yakın koyu olmayan akıntı oluyor,kaşıntı ve rahatsız edici koku olmadıkça sorun olmaz...bide miktarı önemli tabi..

Kızlar saat kaÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ meyvaaa saaaatttttttttttttıııııııııııııııııı

kızlar ya bişey sorcam sezeryan da da lavman yapıyorlar mı.. çok zor muş o da, sonda takılması filan bayağı zormuş:sinifsinif:

canım sezeryanda da normal doğumda da lavman yapılıyo ama hiç zor bişey değil korkma...hamileliğimin ilk aylarında kabızlık çok yaşadım ve lavman yapmak zorunda kaldım ...sondada ise epiduralle de yapacaksan,bayıltılarak da yapılacaksan,anesteziden sonra takmalarını rica et,kabul edeceklerdir canım...2 dakikalık bişey çünkü...

normal bence bilge
benim akıntım hep oldu şimdiye kadar hala da devam ediyor..

bende öle biliyorum zaten hem kokusuz hem de beyaz

cümleten teşekkür ederim arkadaşlar içim rahatladı opuyorumnanaktan
pari miden yandığında bir yudum soğuk süt içersen bir süreliğine de rahatlatıyor (ama koca bardak değil sadece bir yudum) bunu öğreten bahar arkadaşım tekrardan allah razı olsun :Saruboceq:
onun dışında sırtın mümkün olduğunca dike yakın yani kafan yukarda uyumaya çalışırsan rahat edersin... tam yatay olduğumuzda o asit daha çok kaçıyor yukarı :sinifsinif:

Kızlar saat kaÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ meyvaaa saaaatttttttttttttİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

melike valla sen burdayken hiç arkada kalmıyor gözüm kaydirigubbakcemile3 süpersin kaydirigubbakcemile5

akıntı hamılelıkte allahın emrı demeekkı
ama yogun olmamalı dıye bılıyorumopuyorumnanaktan

akıntı hamılelıkte allahın emrı demeekkı
ama yogun olmamalı dıye bılıyorumopuyorumnanaktan

benim 3-4 gündür başladı daha önce en fazla 2 kere falan başıma gelmişti de şaşırdım bi miktar akannehir
neyse hamileliğin şanındanmış madem bizim de şanımız yürüsün kafamçokkarıştı

Selam arkadaşlarr nasılsınız bakalım bugün oğlumla randevum var 5te gidecemm
Bu arada kasım annelerinden bir arkadaşım doğuma gitmiş sabah akşam yazmış bana ben şimdi gördüm Allah yardımcıları olsun inşş.Ayy çok heyecan yaptım ağlayasım geldi yazdıklarını okuyuncaa

:lepi:aynen oyle
benımde akıntım oluyo gunluk camasır degıstırıyorum
ama senın ne guzel yenı baslamıs benım hep wardı
ama oyle senınkı gıbı renksız kokusuz ve seffaf sorun yoktur canımcım
az kaldı allahın ıznıyle

yıne kırmızıları gorecez bu gunlerı ozleyecezŞeniz

Benim hala vardı şimdi de var.Hatta 2kez fitil kullandım 2.si irde 20günlüktü iğrenç bişey daha da artırdı sanki.Kullanmam bi daha :bbo:

ŞenizŞenizŞeniz

canım benim yaa.. senağlama.. Allah analı babalı sağlıklı verisn inşallah seçilciim..

amin canımmmm hepimizin inşallahhh...

kızlar ya bişey sorcam sezeryan da da lavman yapıyorlar mı.. çok zor muş o da, sonda takılması filan bayağı zormuş:sinifsinif:

yaa gerçekten ben bunu hiç düşünmemiştim hemen sorayım sezeryan olan arkadaşlarıma...

gaviscon en iisi bencede..benim de hem su fazla hemde bebeiş yukarda olduğu için çok yanma oluyooo şurup anında kesiyo...bu arada bursa neresimndensin nerede doğum yapacakksın karar verdin mi

ay ne guzel gıtde oglusunu gor bakalım
bızede haber wer gelınce ben merak ederım
mıllet dogurmaya basladı walla allahım herkese saatlı wakıtlı dogum nasıp etsın :CüvCüv:

Ayy hiç sevmiyorum kırmızıları.hep sorunlu geçer yoğun ve ağrılı olur ilk gün yatmam gerekir.Belki doğumdan sonra değişir ama hamileliğin en sevdiğim yönlerinden birisi bu oldu benmm yaşasın beyaz hayatlaelaelaelaelae

ay ne guzel gıtde oglusunu gor bakalım
bızede haber wer gelınce ben merak ederım
mıllet dogurmaya basladı walla allahım herkese saatlı wakıtlı dogum nasıp etsın :CüvCüv:

Tabi canım veririm haber gelince.
aminn hepimize inş.Nedense bebişim erken davranacak gibi bi his var içimde yaamafoldumben

evlendirelim diycem geç kaldık zannımca sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol: YOK AMAN ONA DA KIZGINIM DÜN AKŞAM 8 DE UYUDU ONA JEST OLSUN DİYE ÇAY DEMLEDİM YARIMDA KALKTI GEÇ OLDU HAYATIM YATALIM MI DEDİ BEN YATACAM AMA SANA SABAH OLMADI MI DAHA DEDİM GICIK UYKUCU YATAY ANTİROMANTİK İNSAN NE OLACAK

hayır haberlerle dön inşallah
arkadaşını da allah bir avazda kurtarsın darısı vakti saatiyle bizlere inşallah :Saruboceq:

diliyorum allahtan kırmızılarım düzene giremeden yani doğru dürüst göremeden ikinciye hamile kalayım :Saruboceq:

Tabi canım veririm haber gelince.
aminn hepimize inş.Nedense bebişim erken davranacak gibi bi his var içimde yaamafoldumben

40. haftayı beklemeyip 38'de gelecek di mi sengözlerimebaksanab yerimseniben iyi dile iyi olsun hayatım ya... üstelik artık allahın izniyle hepimiz en zor kısmı atlattık bundan sonrası sorun değil :CüvCüv:

hoooooooooooooooppppppp

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm

geçmişle yüzleşip aranıza döneceğim

gözün aydın cnm.bakmışsınki hemen geçivermiş zaman almışsın minişini kucağına.Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inş..:Saruboceq:a.s.
saol şekerim!!! amin amin hepimiz için inşallaahh!!

bakıyorum ama süper cici yaaa Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım benim!!!
evet canım ya belli oldu, en güzel öğretmenler günü hediyem geliyor
tırsma hakkında hayırlısı olsun inşallah
şşşşşş sessiz olun mina'nın odasını geziyorum uyanmasınnnnnnn :1ninca:
Allaahh senniiii !!!!! sırnaşık şey

kesinlikle nazar boncuksuz olmaz! hamileliğimde bile 2 tane boncuk çıtlattım... şu an boncupum yok, cebe falan atayım da bari üstümde dursun en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…