ya kızlar ne sorcam... 30. haftadan sonra akıntı artması normal diye hatırlıyorum doğru mu hatırlıyorum fisfisfis akıntı uzmanı dünürcüm olsa hemen cevaplardı şimdi kaydirigubbakcemile3
bu arada soracaksınız biliyorum peşinen söyleyeyim beyaz renkli ve kokusuz üstelik de çok değil
kızlar ya bişey sorcam sezeryan da da lavman yapıyorlar mı.. çok zor muş o da, sonda takılması filan bayağı zormuş:sinifsinif:
normal bence bilge
benim akıntım hep oldu şimdiye kadar hala da devam ediyor..
bende öle biliyorum zaten hem kokusuz hem de beyaz
bende de var bilge.. ama şöyle afedersin hani tuvalet kağıdığa geliyor.. bazen de banyo yaprken orayı temizlerken elimi bi atıyorum çok çok afedersin, böyle baya baya var çökelik gibi.. gıcık oluyor insan ya..
merhaba kızlar nasılsınız?benim mide problemlerim yeni başladı...bebeğim hep aşağıdaydı,şimdi 34.hf.dayız e büyüyünce artık başladı mide yanmaları falan...gaviscon şurup içiyorum şimdilik...başka bi öneriniz varmı?gebeliğimden önce de hiç mide sorunum olmamıştı...epey zormuş valla...bu arada b.i.o. cum,bende de beyaza yakın koyu olmayan akıntı oluyor,kaşıntı ve rahatsız edici koku olmadıkça sorun olmaz...bide miktarı önemli tabi..
Kızlar saat kaÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ meyvaaa saaaatttttttttttttİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
akıntı hamılelıkte allahın emrı demeekkı
ama yogun olmamalı dıye bılıyorumopuyorumnanaktan
benim 3-4 gündür başladı daha önce en fazla 2 kere falan başıma gelmişti de şaşırdım bi miktar akannehir
neyse hamileliğin şanındanmış madem bizim de şanımız yürüsün kafamçokkarıştı
benim 3-4 gündür başladı daha önce en fazla 2 kere falan başıma gelmişti de şaşırdım bi miktar akannehir
neyse hamileliğin şanındanmış madem bizim de şanımız yürüsün kafamçokkarıştı
Yaaaaaaaa benim canım sıkılıyorrrrrrrrrrrr
cümleten teşekkür ederim arkadaşlar içim rahatladı opuyorumnanaktan
pari miden yandığında bir yudum soğuk süt içersen bir süreliğine de rahatlatıyor (ama koca bardak değil sadece bir yudum) bunu öğreten bahar arkadaşım tekrardan allah razı olsun :Saruboceq:
onun dışında sırtın mümkün olduğunca dike yakın yani kafan yukarda uyumaya çalışırsan rahat edersin... tam yatay olduğumuzda o asit daha çok kaçıyor yukarı :sinifsinif:
melike valla sen burdayken hiç arkada kalmıyor gözüm kaydirigubbakcemile3 süpersin kaydirigubbakcemile5
canım benim yaa.. senağlama.. Allah analı babalı sağlıklı verisn inşallah seçilciim..
kızlar ya bişey sorcam sezeryan da da lavman yapıyorlar mı.. çok zor muş o da, sonda takılması filan bayağı zormuş:sinifsinif:
merhaba kızlar nasılsınız?benim mide problemlerim yeni başladı...bebeğim hep aşağıdaydı,şimdi 34.hf.dayız e büyüyünce artık başladı mide yanmaları falan...gaviscon şurup içiyorum şimdilik...başka bi öneriniz varmı?gebeliğimden önce de hiç mide sorunum olmamıştı...epey zormuş valla...bu arada b.i.o. cum,bende de beyaza yakın koyu olmayan akıntı oluyor,kaşıntı ve rahatsız edici koku olmadıkça sorun olmaz...bide miktarı önemli tabi..
Selam arkadaşlarr nasılsınız bakalım bugün oğlumla randevum var 5te gidecemm
Bu arada kasım annelerinden bir arkadaşım doğuma gitmiş sabah akşam yazmış bana ben şimdi gördüm Allah yardımcıları olsun inşş.Ayy çok heyecan yaptım ağlayasım geldi yazdıklarını okuyuncaa
:lepi:aynen oyle
benımde akıntım oluyo gunluk camasır degıstırıyorum
ama senın ne guzel yenı baslamıs benım hep wardı
ama oyle senınkı gıbı renksız kokusuz ve seffaf sorun yoktur canımcım
az kaldı allahın ıznıyle
yıne kırmızıları gorecez bu gunlerı ozleyecezŞeniz
ay ne guzel gıtde oglusunu gor bakalım
bızede haber wer gelınce ben merak ederım
mıllet dogurmaya basladı walla allahım herkese saatlı wakıtlı dogum nasıp etsın :CüvCüv:
evlendirelim diycem geç kaldık zannımca sırnaşık şey
Selam arkadaşlarr nasılsınız bakalım bugün oğlumla randevum var 5te gidecemm
Bu arada kasım annelerinden bir arkadaşım doğuma gitmiş sabah akşam yazmış bana ben şimdi gördüm Allah yardımcıları olsun inşş.Ayy çok heyecan yaptım ağlayasım geldi yazdıklarını okuyuncaa
:lepi:aynen oyle
benımde akıntım oluyo gunluk camasır degıstırıyorum
ama senın ne guzel yenı baslamıs benım hep wardı
ama oyle senınkı gıbı renksız kokusuz ve seffaf sorun yoktur canımcım
az kaldı allahın ıznıyle
yıne kırmızıları gorecez bu gunlerı ozleyecezŞeniz
Tabi canım veririm haber gelince.
aminn hepimize inş.Nedense bebişim erken davranacak gibi bi his var içimde yaamafoldumben
saol şekerim!!! amin amin hepimiz için inşallaahh!!gözün aydın cnm.bakmışsınki hemen geçivermiş zaman almışsın minişini kucağına.Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inş..:Saruboceq:a.s.
bakıyorum ama süper cici yaaaakşam 9 da geldi çok şukur minanın odası
cibinliği unutmuşlar bırara ugrayıp alacagım artık
uyku setını ayrı çektım yıkayıp dolaplar yatak temızlenıp oyle yerleştirecegım
ama bakın sıze sıcak sıcak yenı çıkmış bir oda
albume ekledım kızımın odasını
halının rengide fotoda tuhaf çıkmış bu arada neden anlamadım
darısı odasının olmasını beşiğinin gelmesını bekleyen tum annelere
evet canım ya belli oldu, en güzel öğretmenler günü hediyem geliyorgünaydıın kızlar bende geçmişi biraz okuyup öyle geldim. pelinin kızının odasına bittim çook güzeel. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. birde bernanın doğum tarihi belli olmuuş. benden bir hafta büyüük. benimde aşağı yukarı 30 kasım 1 aralık sanırım. aaayyy şimdiden tırsmaya başladım valla. Allah yardımcımız olsun.
Allaahh senniiii !!!!! sırnaşık şeyşşşşşş sessiz olun mina'nın odasını geziyorum uyanmasınnnnnnn :1ninca:
allah hepsine sağlıkla kullanmayı nasip etsin :Saruboceq: darısı başımıza inşallah bizim de bir odamız olaydı mafoldumben
kızlar dikkatimi çekti odaların hiçbirinde nazar boncuğu göremedim ben... ya kapıya ya da girer girmez karşıda kalan duvara KOOOOCAMAN bir nazar boncuğu asalım kampanyasına ne dersiniz?turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?