:roflol::roflol::roflol: YOK AMAN ONA DA KIZGINIM DÜN AKŞAM 8 DE UYUDU ONA JEST OLSUN DİYE ÇAY DEMLEDİM YARIMDA KALKTI GEÇ OLDU HAYATIM YATALIM MI DEDİ BEN YATACAM AMA SANA SABAH OLMADI MI DAHA DEDİM GICIK UYKUCU YATAY ANTİROMANTİK İNSAN NE OLACAK
:roflol::roflol::roflol: YOK AMAN ONA DA KIZGINIM DÜN AKŞAM 8 DE UYUDU ONA JEST OLSUN DİYE ÇAY DEMLEDİM YARIMDA KALKTI GEÇ OLDU HAYATIM YATALIM MI DEDİ BEN YATACAM AMA SANA SABAH OLMADI MI DAHA DEDİM GICIK UYKUCU YATAY ANTİROMANTİK İNSAN NE OLACAK
hoooooooooooooooppppppp
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
geçmişle yüzleşip aranıza döneceğim
Allaahh senniiii !!!!! sırnaşık şey
kesinlikle nazar boncuksuz olmaz! hamileliğimde bile 2 tane boncuk çıtlattım... şu an boncupum yok, cebe falan atayım da bari üstümde dursun en azından...
Benimki de en geç 11de yatıyor sabah da 6da kalkıp işe gidiyorkötükedihüso
Dün akşam dizide adam kadının elini tuttu ilk kez bende sordum sen ne zaman tutmuştun ilk die hatırlamadı sinirlmaz::gitme:bende küstüm ona sonra gönlümü alacam die uğraştı ağlıcaktım nerdeyse
eşimin yanına gittim ya kızlar kapalıçarşı girişinde bebetto da sepete indirimli ürünler çıkarıyorlardı..çok güzel şapka (kulaklı),eldiven(rengarenk),önlük(meyve şeklinde),üçgen bornoz,kadife nevresim( fermuarlı ) nevresim ve bornoz dışında hepsi 2 li ve 1 tl nasıl cozuttum yine :))) ayy çok cicik şeyler aldık..ve penyeleri çok güzell :)))
hayır haberlerle dön inşallah
arkadaşını da allah bir avazda kurtarsın darısı vakti saatiyle bizlere inşallah :Saruboceq:
diliyorum allahtan kırmızılarım düzene giremeden yani doğru dürüst göremeden ikinciye hamile kalayım :Saruboceq:
40. haftayı beklemeyip 38'de gelecek di mi sengözlerimebaksanab yerimseniben iyi dile iyi olsun hayatım ya... üstelik artık allahın izniyle hepimiz en zor kısmı atlattık bundan sonrası sorun değil :CüvCüv:
amin canımmmm hepimizin inşallahhh...
yaa gerçekten ben bunu hiç düşünmemiştim hemen sorayım sezeryan olan arkadaşlarıma...
gaviscon en iisi bencede..benim de hem su fazla hemde bebeiş yukarda olduğu için çok yanma oluyooo şurup anında kesiyo...bu arada bursa neresimndensin nerede doğum yapacakksın karar verdin mi
bilgecim bendede birkaç haftadır az miktarda oluyorya kızlar ne sorcam... 30. haftadan sonra akıntı artması normal diye hatırlıyorum doğru mu hatırlıyorum fisfisfis akıntı uzmanı dünürcüm olsa hemen cevaplardı şimdi kaydirigubbakcemile3
bu arada soracaksınız biliyorum peşinen söyleyeyim beyaz renkli ve kokusuz üstelik de çok değil
eşimin yanına gittim ya kızlar kapalıçarşı girişinde bebetto da sepete indirimli ürünler çıkarıyorlardı..çok güzel şapka (kulaklı),eldiven(rengarenk),önlük(meyve şeklinde),üçgen bornoz,kadife nevresim( fermuarlı ) nevresim ve bornoz dışında hepsi 2 li ve 1 tl nasıl cozuttum yine :))) ayy çok cicik şeyler aldık..ve penyeleri çok güzell :)))
ya yorulmuştur adam alla allaaaaaaa... Ohoooooo kıl mısınız melike hanım? Bırak uyusun ne zararı var sana???? :mymeka:
At valla boncuksuz gezmemek lazım ben bir tane bilekliği paramparça ettim ikinci maşallah sağlam çıktı silme at boncuğu nazar gelemiyo sırnaşık şey
al bi çeşit daha... La elini tutma yıldönümü diye bir şey olabilir mi yaaaaaa :mymeka: Biraz rahat bırakın şu adamları ya yazıktır günahtır arkadaşlar :sinifsinif:
Seçiiil "eşimin yanına" kelimelerini okudum "aha" dedim "kesin bununki de sinir etti" kaydirigubbakcemile3 günahını almışım hadi iyisiniz günah bana geçti kafamçokkarıştı
iyi günlerde sağlıkla kullansın oğluşun seçilcim kaydirigubbakcemile5
İnş. canım.Hepimiz sağlıkla vaktinde kavuşalım bebeklerimize.Ne bilem canım belki korkudandır öyle geliyor hep aklıma.Dr.a sorcam bunlkarı bugün bakalm ne dişcek ne zamandan sonra küveze girmesine gerek kalmıyo acaba bebişin.38 de olsa ay 8hafta kalmışakannehir
Ben çıktım canlar öptüm sizleria.s.
valla ya ne varsa bize bizden var yine !!! seviyorum uleynn sizi !!!!! Şeniz a.s.ama son üç ayda da ilk üç ayda yaşananların yaşanabileceğini söylemişlerdi... bende de var mesela aşırı hassasiyet, alınganlık, senaryo yazma, paranoya, uyku... ne ararsan bi nevi kaydirigubbakcemile3 biraz ben kendimi kontrol ediyorum biraz eşim idare ediyor biraz patlamalar yaşayıp ağlıyorum bu şekilde günler geçiyor arzucum
eminim çoğu arkadaşımız aynı durumda... sana ya da bana özel olduğunu hiç sanmıyorum inan elbette herkes farklı yoğunlukta hissediyordur veya gündelik hayatına yansıma oranı farklıdır ama özünde yok birbirimizden farkımız canım benim kaydirigubbakcemile5
eşime de anlattım geçen gün... hamilelik geçirmiş, doğum yapmış kadınlar evet bizleri anlıyor ama bir yere kadar... her sabah aşağı yukarı aynı zamanlarda "bebeğim uyandı mı ne zaman tekmeler ki?" kaygısını yaşayan, "haydaaaaaa bu akıntı da neyin nesi" diye panik olan, "allahım elim kolum kalkmıyo hiçbir işe yaramıyorum" diye bunalıma giren bizleriz onun için de hiç kimse değil (annelerimiz dahil maalesef) ama bizler anlıyoruz birbirimizi... :enbuyukkk: Şeniz
pelin sen de at nalı fala as kaydirigubbakcemile3 temizliğini de yavaş yavaş yap artık canım. acele etme heveslenip de aman dikkat a.sgunaydınnnnnnnnn
uyku tutmadı dıdıp gelıp odauya baktım hemen yerleştirmek istyrm ama
koku var biraz oda havalansın mobilyalar 2 gun
okudum geçmiş yorumlarınızı çok teşekkur ederiz
Allah daha iyilerini sizlere versin arkadaslarım
eşim nazar boncugu taktırmaz benım ya batıl ınanç göruyor nazar diye birşeye ınanıyor ama nazar boncuguna kıl oluyor bilgecım napıyım bende saygı gösterıyorum alıştım artık
haklısın bilge.. anlaşılması zor gerçekten dışarıdan.. diyorum sen beni ben seni, yani bizim durumumuzda olanlar bizi anlıyor ama en yakınımız bazen anllamıyor, neyseki geçici bir durum.. dün akşam murat , ayaklarımı ovuyordu sıcak suyla, kendi kendine komik bişeyler söyledi.. ağladım benimle dalga geçti diye.. çünkü kendimi aciz hissettim.. zaten incecik insanları görüp sinir oluyorum filan.. heryerim boğum boğum selülit oldu.. neyse ben ağlayınca bu bi an afalladı, tırstı yanımdan kalktı.. sonra gelip öptü, ben ittim filan.. hafif sertçe bana senin sıkıntın ne yaa dedii... yani hormonlarımdaki dengesizliği fark etmiyor.. bilmiyor.. açıp bir siteden okuyayım demiyor.. geçenlerde bir yazının dökümünü alıp götürdüm eve.. insan bir okur yaa..:sinifsinif: iyiki burda beraberiz barii:enbuyukkk: yoksa ne yapardık ya..
evet evet sepette çok hoş şeyler vardı..eşimin yanına gittim ya kızlar kapalıçarşı girişinde bebetto da sepete indirimli ürünler çıkarıyorlardı..çok güzel şapka (kulaklı),eldiven(rengarenk),önlük(meyve şeklinde),üçgen bornoz,kadife nevresim( fermuarlı ) nevresim ve bornoz dışında hepsi 2 li ve 1 tl nasıl cozuttum yine :))) ayy çok cicik şeyler aldık..ve penyeleri çok güzell :)))
ben de mollaarap'tan... yakınız beyaaanamazgahta oturuyorum canım,medical parkda yapıcam inşallah....epidural sezeryan düşünüyorum ama kesin kararı ay sonundaki randevumuzda vericez doktorumuzla...medicali gezdim gördüm,biraz kalabalık bi yer ama tek kişilik oda ayarlarız dedi dr.hemşireler çok ilgili,bi de yenidoğan servisi var yenidoğan uzmanı da var...o yüzden orası olsun istiyorum...sen ne düşünüyosun?
selam fıstıkk nabersin?selam güzel annler ve bebekleri biz geldik.ne var neyokkkkkk
yaaaaaaaa uyumasın efendim burada gül gibi ( göbekli gül ) karısı var o koltukta horluyor
yaa benim eşim de 2 gündür bizle ilgilenmiyo hiiiç............hep bilgisayarda,hep televizyon futbol programları......ama ben korkuyorum artık,doğum yaklaştı,şefkate ihtiyacım var yaaaa....acaba o damı benim gibi bi psikolojiye girdi?
selam güzel annler ve bebekleri biz geldik.ne var neyokkkkkk
valla ya ne varsa bize bizden var yine !!! seviyorum uleynn sizi !!!!! Şeniz a.s.
pelin sen de at nalı fala as kaydirigubbakcemile3 temizliğini de yavaş yavaş yap artık canım. acele etme heveslenip de aman dikkat a.s
hamile bi ark. var onlarla gittik vana. o zaman konuştuk hepberaber. siz doğumdan önce daha ilgiliydiniz (ay doğum dedim hamilelik) , ev işleri ile daha alakadardınız diye. he şimdi yapsa da benim içime sinmiyor o ayrı. ama hakkaten düşüncesizlik hissediyorum ben de. hamilelikle ilgili dergiler alıyorum Arzucum, aynı o çıktıların gibi, bi kere açıp okumadı. evde pcler çifter çifter . açıp okumuyor . ama hastane ve doktorları benden iyi biliyoranlayacağın bebeği benden daha çok önemsediğini düşünüyorum. çok güzel ama beni de önemsein. dün deli gibi yemek yaptım. inan boynum tutuldu. söyledim de . bulaşık makinesini eğilip de yerleştiremedim. hani o yerleştirsin bana da masaj yapsın istedim . direk söylemedim ama anlasın istedim...
yok...
sabah da bi dellendim. baktım makina hala temizlerle dolu. kirliler de dışarda... kurumuş da ...
nasıl delirdim. başladım saymaya. anlattım ben senin için ne kadar çalışıyorum bu halimle bile sana ne kadar iyi bakıyorum ama sen beni hiç düşünmüyorsun bana bakmıyorsun dedim. ay bi fena oldu bizimki ! bi yandan mutfağı hallediyorum bi yandan bana masaj yapıyor. trip attım, git istemiyorum senden bişey dedim. yazık kız içine oturdu. ben masaya oturana kadar masaj yaptı arkamda
ama anlasınlar hakkaten yaa. 2 dakka ovmakla olmyor! ama anlamıyorlar da...
ohhh be anlattım rahatladım !
yalnız şunu da söyleyeyim. hep böyle kötü şeyleri anlatıyorum ama rahatlamak için... bi tanedir benim kocam vallaaa!!!
heeeeeeyyyyyyyyyytttttttt beeeeeeeeeeeeevalla ya ne varsa bize bizden var yine !!! seviyorum uleynn sizi !!!!! Şeniz a.s.
pelin sen de at nalı fala as kaydirigubbakcemile3 temizliğini de yavaş yavaş yap artık canım. acele etme heveslenip de aman dikkat a.s
hamile bi ark. var onlarla gittik vana. o zaman konuştuk hepberaber. siz doğumdan önce daha ilgiliydiniz (ay doğum dedim hamilelik) , ev işleri ile daha alakadardınız diye. he şimdi yapsa da benim içime sinmiyor o ayrı. ama hakkaten düşüncesizlik hissediyorum ben de. hamilelikle ilgili dergiler alıyorum Arzucum, aynı o çıktıların gibi, bi kere açıp okumadı. evde pcler çifter çifter . açıp okumuyor . ama hastane ve doktorları benden iyi biliyoranlayacağın bebeği benden daha çok önemsediğini düşünüyorum. çok güzel ama beni de önemsein. dün deli gibi yemek yaptım. inan boynum tutuldu. söyledim de . bulaşık makinesini eğilip de yerleştiremedim. hani o yerleştirsin bana da masaj yapsın istedim . direk söylemedim ama anlasın istedim...
yok...
sabah da bi dellendim. baktım makina hala temizlerle dolu. kirliler de dışarda... kurumuş da ...
nasıl delirdim. başladım saymaya. anlattım ben senin için ne kadar çalışıyorum bu halimle bile sana ne kadar iyi bakıyorum ama sen beni hiç düşünmüyorsun bana bakmıyorsun dedim. ay bi fena oldu bizimki ! bi yandan mutfağı hallediyorum bi yandan bana masaj yapıyor. trip attım, git istemiyorum senden bişey dedim. yazık kız içine oturdu. ben masaya oturana kadar masaj yaptı arkamda
yalnız şunu da söyleyeyim. hep böyle kötü şeyleri anlatıyorum ama rahatlamak için... bi tanedir benim kocam vallaaa!!!
selam güzel annler ve bebekleri biz geldik.ne var neyokkkkkk
valla ya ne varsa bize bizden var yine !!! seviyorum uleynn sizi !!!!! Şeniz a.s.
yok...
ayyyy ben de varım !!!!geçen bir topikte okudum
eşinin işleri çok kötu oldugu için bebeğine hazırlık yapamamış
topiktekı arkadaslarıda herkes 1-2 neyse tulum falan kargo etmış ay kız nasıl sevınmış
benımde dun resımlerı eklerkn aklıma gledı eklıyoruz böyle ama Allah olmayanlarda versin
eger gerçekten o durumda biri varsa çekınmeden bızımle paylaşabilir arkadaslar hepimizin ufak bir hediyesi olur dogacak kuzuya
oh be gözün aydın canım, ben de bir filimmm !!!!Herkeslere Gunaydin . Bi bakip gideyim dedim . Dun Bilge soylemistir cok sukur pimapenimiz takildi. Tabi ev batti ama gozum su an hic bisey gormuyor . Simdi balkonun boyasi yerlesmesi Eylulun odasinin boyasi ve mobilya kurulmasi kaldi .Esim bakti ki gercekten yetismicek izin alayim bari filan dedi . Bende evdeyim . Su isleri halletmeye bakiyorum . Sizler ne durumdasnz ?
ne 13 'ü ?bende çok bunalımdaydım birara aglıyordum kaburgalarım batıyor dıye
kendı işimi kendım göremıyorum dıye sınır oluyordum
e hepiniz biliyorsunuz çok kılo aldım diye derdımı telaşımı
valla paşalar gibi 13 kılo aldım artk kımsede benı hamılelık psikolojisine sokamaz bu saatte sonra
31 gunum kalmış şunun surasında ve birdaha bu duyguyu tatmak kımımız için olmayacak kımımız için kaç sene sonra olacak kaç sene sonra olacaklar için bile içindeki yavru baska yavru olacak o yuzden şimdiki kuzularımızın bu anını yasamak imkansız
ister kılo alayım ıster kıyafet bulamyım ister saçımın röflesı 1 karış daha uzasın
ister eşin benı anlamıyor gelsin keyfime bozamam
güle güle giydir seçilciim.. ne güzel ucuzluk olan yerlere bayılıyorum..eşimin yanına gittim ya kızlar kapalıçarşı girişinde bebetto da sepete indirimli ürünler çıkarıyorlardı..çok güzel şapka (kulaklı),eldiven(rengarenk),önlük(meyve şeklinde),üçgen bornoz,kadife nevresim( fermuarlı ) nevresim ve bornoz dışında hepsi 2 li ve 1 tl nasıl cozuttum yine :))) ayy çok cicik şeyler aldık..ve penyeleri çok güzell :)))
hoşgeldin fatma .. naber fıstıkım??selam güzel annler ve bebekleri biz geldik.ne var neyokkkkkk
ayyyy ben de varım !!!!geçen bir topikte okudum
eşinin işleri çok kötu oldugu için bebeğine hazırlık yapamamış
topiktekı arkadaslarıda herkes 1-2 neyse tulum falan kargo etmış ay kız nasıl sevınmış
benımde dun resımlerı eklerkn aklıma gledı eklıyoruz böyle ama Allah olmayanlarda versin
eger gerçekten o durumda biri varsa çekınmeden bızımle paylaşabilir arkadaslar hepimizin ufak bir hediyesi olur dogacak kuzuya
oh be gözün aydın canım, ben de bir filimmm !!!!Herkeslere Gunaydin . Bi bakip gideyim dedim . Dun Bilge soylemistir cok sukur pimapenimiz takildi. Tabi ev batti ama gozum su an hic bisey gormuyor . Simdi balkonun boyasi yerlesmesi Eylulun odasinin boyasi ve mobilya kurulmasi kaldi .Esim bakti ki gercekten yetismicek izin alayim bari filan dedi . Bende evdeyim . Su isleri halletmeye bakiyorum . Sizler ne durumdasnz ?
ne 13 'ü ?bende çok bunalımdaydım birara aglıyordum kaburgalarım batıyor dıye
kendı işimi kendım göremıyorum dıye sınır oluyordum
e hepiniz biliyorsunuz çok kılo aldım diye derdımı telaşımı
valla paşalar gibi 13 kılo aldım artk kımsede benı hamılelık psikolojisine sokamaz bu saatte sonra
31 gunum kalmış şunun surasında ve birdaha bu duyguyu tatmak kımımız için olmayacak kımımız için kaç sene sonra olacak kaç sene sonra olacaklar için bile içindeki yavru baska yavru olacak o yuzden şimdiki kuzularımızın bu anını yasamak imkansız
ister kılo alayım ıster kıyafet bulamyım ister saçımın röflesı 1 karış daha uzasın
ister eşin benı anlamıyor gelsin keyfime bozamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?