2009 Aralık Anneleri

Benimki de en geç 11de yatıyor sabah da 6da kalkıp işe gidiyorkötükedihüso
Dün akşam dizide adam kadının elini tuttu ilk kez bende sordum sen ne zaman tutmuştun ilk die hatırlamadı sinirlmaz::gitme:bende küstüm ona sonra gönlümü alacam die uğraştı ağlıcaktım nerdeyse

eşimin yanına gittim ya kızlar kapalıçarşı girişinde bebetto da sepete indirimli ürünler çıkarıyorlardı..çok güzel şapka (kulaklı),eldiven(rengarenk),önlük(meyve şeklinde),üçgen bornoz,kadife nevresim( fermuarlı ) nevresim ve bornoz dışında hepsi 2 li ve 1 tl nasıl cozuttum yine :))) ayy çok cicik şeyler aldık..ve penyeleri çok güzell :)))

ya yorulmuştur adam alla allaaaaaaa... ohoooooo kıl mısınız melike hanım? bırak uyusun ne zararı var sana???? :mymeka:

at valla boncuksuz gezmemek lazım ben bir tane bilekliği paramparça ettim ikinci maşallah sağlam çıktı silme at boncuğu nazar gelemiyo sırnaşık şey

al bi çeşit daha... la elini tutma yıldönümü diye bir şey olabilir mi yaaaaaa :mymeka: biraz rahat bırakın şu adamları ya yazıktır günahtır arkadaşlar :sinifsinif:

seçiiil "eşimin yanına" kelimelerini okudum "aha" dedim "kesin bununki de sinir etti" kaydirigubbakcemile3 günahını almışım hadi iyisiniz günah bana geçti kafamçokkarıştı
iyi günlerde sağlıkla kullansın oğluşun seçilcim kaydirigubbakcemile5

İnş. canım.Hepimiz sağlıkla vaktinde kavuşalım bebeklerimize.Ne bilem canım belki korkudandır öyle geliyor hep aklıma.Dr.a sorcam bunlkarı bugün bakalm ne dişcek ne zamandan sonra küveze girmesine gerek kalmıyo acaba bebişin.38 de olsa ay 8hafta kalmışakannehir
Ben çıktım canlar öptüm sizleria.s.

namazgahta oturuyorum canım,medical parkda yapıcam inşallah....epidural sezeryan düşünüyorum ama kesin kararı ay sonundaki randevumuzda vericez doktorumuzla...medicali gezdim gördüm,biraz kalabalık bi yer ama tek kişilik oda ayarlarız dedi dr.hemşireler çok ilgili,bi de yenidoğan servisi var yenidoğan uzmanı da var...o yüzden orası olsun istiyorum...sen ne düşünüyosun?

bilgecim bendede birkaç haftadır az miktarda oluyor

sapık seniiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol:
sardı yine oğlanaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

yaaaaaaaa uyumasın efendim burada gül gibi ( göbekli gül ) karısı var o koltukta horluyor

yaa benim eşim de 2 gündür bizle ilgilenmiyo hiiiç............hep bilgisayarda,hep televizyon futbol programları......ama ben korkuyorum artık,doğum yaklaştı,şefkate ihtiyacım var yaaaa....acaba o damı benim gibi bi psikolojiye girdi?

30+ günlerindesin yani 31. haftayı dolduruyosun cicim ne 8i??? yedi yediiiiiiii lülülülülülü

valla ya ne varsa bize bizden var yine !!! seviyorum uleynn sizi !!!!! Şeniz a.s.
pelin sen de at nalı fala as kaydirigubbakcemile3 temizliğini de yavaş yavaş yap artık canım. acele etme heveslenip de aman dikkat a.s

hamile bi ark. var onlarla gittik vana. o zaman konuştuk hepberaber. siz doğumdan önce daha ilgiliydiniz (ay doğum dedim hamilelik) , ev işleri ile daha alakadardınız diye. he şimdi yapsa da benim içime sinmiyor o ayrı. ama hakkaten düşüncesizlik hissediyorum ben de. hamilelikle ilgili dergiler alıyorum Arzucum, aynı o çıktıların gibi, bi kere açıp okumadı. evde pcler çifter çifter . açıp okumuyor . ama hastane ve doktorları benden iyi biliyor anlayacağın bebeği benden daha çok önemsediğini düşünüyorum. çok güzel ama beni de önemsein. dün deli gibi yemek yaptım. inan boynum tutuldu. söyledim de . bulaşık makinesini eğilip de yerleştiremedim. hani o yerleştirsin bana da masaj yapsın istedim . direk söylemedim ama anlasın istedim...

yok...

sabah da bi dellendim. baktım makina hala temizlerle dolu. kirliler de dışarda... kurumuş da ...

nasıl delirdim. başladım saymaya. anlattım ben senin için ne kadar çalışıyorum bu halimle bile sana ne kadar iyi bakıyorum ama sen beni hiç düşünmüyorsun bana bakmıyorsun dedim. ay bi fena oldu bizimki ! bi yandan mutfağı hallediyorum bi yandan bana masaj yapıyor. trip attım, git istemiyorum senden bişey dedim. yazık kız içine oturdu. ben masaya oturana kadar masaj yaptı arkamda

ama anlasınlar hakkaten yaa. 2 dakka ovmakla olmyor! ama anlamıyorlar da...

ohhh be anlattım rahatladım !

yalnız şunu da söyleyeyim. hep böyle kötü şeyleri anlatıyorum ama rahatlamak için... bi tanedir benim kocam vallaaa!!!

evet evet sepette çok hoş şeyler vardı..

o meyvelilerden ben AKDEM den aldım 2 tane kafayla birleince süper bi görüntü oluşuyor

çok fena tekmeliyor yaa Arya var yaaaaa .... delikafadulden
ben de mollaarap'tan... yakınız beyaaa
ben de Van'daki MEdical'de yapacağım doğumu.. tek yeni doğan servisi orda var.. sen yine araştır. Bursa büyük memleket..
selam güzel annler ve bebekleri biz geldik.ne var neyokkkkkk
selam fıstıkk nabersin?

yaaaaaaaa uyumasın efendim burada gül gibi ( göbekli gül ) karısı var o koltukta horluyor

göbekli değil katmerli gül denir ona ki zaten daha nadidedir ve daha kıymetlidir şakkıdı gel gör ki "çocuğumuz için senin için çalışıyorum" ayağına dışarıda ne yapmakta olduğu kontrol edilemeyen kocadansa gül ağacı dibinde uyuyan koca evladır gözümde yerimseniben

yok anacım hakikaten allah bu adamlara kolaylık versin kaydirigubbakcemile3 şefkat gösterecek de napacak? adamların da biraz kafa dinlemeye düşünmeye başka şeylerle ilgilenmeye hakkı yok mu yahu? 2 gündür diyosun bırak birazcık gevşesin yine de ilgilenmiyorsa bi darbe :mymeka: uygularsın artık

hoşgeldin güzelim çıldırmış hamileler ve zavallı kocaları var gel gel sırnaşık şey

hem vur hem pansumanını yap diyosun berna :roflol:
yahu biraz huzur verin şu adamlara yazık yaaaaa vallahi billahi... ben benimkinin haline üzülüp ağlıyorum bazı bazı kaydirigubbakcemile3 sıkça da söylüyorum allah sana sabır ve kolaylık versin psikopata bağlamış bir kadınla yaşamak zorundasın diye :roflol: rüyamda boynuz yiyorum ertesi gün anlatıp "bana bugün çok iyi davran bunu unutamazsam burnundan getiririm" diyorum yazık adamcağıza yaaaaa :mymeka:

heeeeeeyyyyyyyyyytttttttt beeeeeeeeeeeee
aslan arkadaşım benim

selam fatoooooooooooooohihoyyyt

ohooooooooooooo kızlar sizinkileri öpün başınıza koyun...benimki 2 aydır salonda yatıyor be rahat uyuyamıyorum diye.....sağa sola dönüyorum ya sabaha kadar..uyanıyormuş...kırmamaya çalışıyor beni,ne istersem dışardan getiriyo ama bu değilki olay!!marketten sevdiğim şeyleri alıyor falan,bak sana ne güzel bakıyorum demi diyor...sonra mutfakta olduğu gibi kalıyo onlar....çamaşır bende bulaşık bende...8 ayım bitti 1 kez bacaklarımı ovmuştu,1 kezde omuzlarımı diye hatırlıyorum...üstüne üstlük,hormonlar gereği,bide sezeryan yaklaştığından suratımı azıcık assam kavga çıkarıyor,sen sebepsiz yere suratını asıyosun benimde moralimi bozuyosun diye...e moral ver işte dimi?çok dertliyim çooook...Allahtan 2 haftaya kadar annem gelecek inşallah,ona yaparım nazımı,ne gelirse analardan gelir yine....2 hafta daha sabır....

ayyyy ben de varım !!!!
oh be gözün aydın canım, ben de bir filimmm !!!!
ne 13 'ü ?

sıkı durun söylüyorummmmm

taaaaaaaaaaaaaaam 20 kilo aldım !!!!!alkisalkisalkis

ilahi melike çok güldüm valla.. ama seni çok da iyi anladım..aşkım yaaa yanıma gelsene biraz sarılsana bana demeden o laptopun başından kalkıpta koltuğa gelmiyor.. mum gibi dikiliyor masada.. sahibinden.com da bişeyler satıyor..a.s

güle güle giydir seçilciim.. ne güzel ucuzluk olan yerlere bayılıyorum..
hoşgeldin fatma .. naber fıstıkım??

al benden de o kadar... ya bebeği düşünüp seviyorlar anladık da.. bizide düşünsünler.. söylemeden yapsınlar istiyoruz o kadar. söyleyince bir anlamı kalmadığı gibi yardım talep etmek bozuk olan psikolojimizi iyice bozuyor.. dediğin gibi hep kötü olanı anlatıyorum ama benim balımda bir tanedir.. ay ösledim kocişimiii hemen akşam olsaa..opuyorumnanaktan ( sanki bir halt edebileceeez de):kedi:

ayyyy ben de varım !!!!
oh be gözün aydın canım, ben de bir filimmm !!!!
ne 13 'ü ?

sıkı durun söylüyorummmmm

taaaaaaaaaaaaaaam 20 kilo aldım !!!!!alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…