2009 Aralık Anneleri

ayy arzuuuuuuuu

öldürdünn kız beni DDDDDDD
yok kııızz vurmuyorum... inan çok dır dır da etmiyorum:... hani insan içlenir yaa... arzu anlatınca aklıma geldi..

ben bu konuları takmamayı 2. 3. ayda öğrendim.. hiiiiiiiiiiiiiiiç bebeğimi strese sokamam vllaaa..

kim olursa olsun!!!..... bizim huzurumuz daha önemli..
heeeeeeyyyyyyyyyytttttttt beeeeeeeeeeeee
aslan arkadaşım benim

selam fatoooooooooooooohihoyyyt
heeeeeeeeeyyyyyyyyyyyttttttt

öperiimmmmm

benim de anam gelcek bursadannnnn ahhhhhhhhhhhhh gelse de naz eylesem acccııkkkkk hakkaaatnnnnn..

ya ben selam verdim geride gelemedim meralcim bilgecim bernacım cevaplarınız okudum ama size cevap yazamadiım.of ya izne çıkmak istiyorum artık bi yazamıyorum giriyorum ama yoğunluktan.izne çıkınca bol bol yazarım fdiyorum ama o zamnada herkes maşallah doğuracak.bebeklerle uğraşmaktan dsiteye giremeyeceğiz.aman kızlar biz çocuklardan sonrada irtibatı kesmyelim birbirimize ihtiyacımız var

ben yemek hazırlamaya gidiyorum kızlar...karnım çok acıktı....akşam yemeğini de hazır edeyim bari..hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın...

aman aman küstük

valla ben 1 gn önceden gidiyorum vana. laptop da benle beraber.. hastaneden msn yaparız artık

aaaaay hepimiz çoluk çocuğa karışıp çekirdek bir aile olucaz dimiiiii:kedi:

ayyyyy çok heyecanlı
artık kocalarınızı değil çocuklarınızı anlatacaksınızzzzz:lepi:

meral yaa

kocişime diyorum, kusura bakma artık en çok seni sevmiyorum (laf arqamızda hayatımın en önemli şahsiyeti erkek kardeşimdir ama ona bile dedim ) artık en kıymetlim Aryam, papucunuz dama beyleeerrrr

allah cezalandırdı veli görüşmesine gittim şebeğim çıktı yahu kafamçokkarıştı

sen varya birtanesin seviyom seni kaçma gel öpücem Şeniz

merhaba hanımlar
bakıyorum kocaları çekiştirme günü olmuş bugün ben de sadece benim ki ormantik sanıyordum sizinkileri okuyunca yalnız değilim dedim bari bende anlatayımda rahatlayayım son 1haftadır adamı gırtlağını sıkıp öldüresim geliyor valla sanki 9 aylık hamile olan ben değilim de o. Beyefendi hala benden ilgi bekliyor söylemeden hiçbir iş yapmıyor tv karşısında o kanal senin bu kanal benim geziyor bütün gece sonrada yatıp uyuyor bu kadına biraz ilgi göstereyim biraz güzel söz edeyim iltifat edeyim gönlünü alayım yok bende artık hiiiiiçççç konuşmuyorum kendisiyle sürekli sızlanmak beni daha çok üzüyor çünkü nolcak bu halimiz böyle bilmiyorumsenağlama
kızlar ben çok ağırlaştım çok halsizim komşular senin doğumun yakın diyorlar doktor kasım 15den sonra bekleyeceğiz demişti ama korkmaya başladım mafoldumben

bende dün akşam eşime söyledim
aşkım kusura bakma ama sen 2 numaraya düştün:kedi:
kıyamam ses çıkarmadı
peki kızdınmı ya da kıskandınmı öykü'yü dedim
sen bir tarafa kızım bir tarafa dedi
canım yaaaa ne bana ne de kısına kıymadı
bende fatihime kıyamıyorum:kedi:
aşkım yaaaaaaa bak duygusallaştım şimdi.
ösledinmi neeeeeeeeeyerimseniben

allah cezalandırdı veli görüşmesine gittim şebeğim çıktı yahu kafamçokkarıştı

hayırdır bacım anlamadım ne olduCADIARZU

kızlar yaaa dizlerini nasıl yapıştırıyor göbek deliğimin o taraflara.... ayyy çıkacak neredeyse!!!!

çok seviyoruuuuuuuuuummmmmmmmm seni ARYAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

selam merveeeeeeeeeee

bizim gavur örtmenlerin veli görüşmelerini de çeviriyom da ben meralcim yerimseniben çevirirken ben içdış oldum yoruldu kelle kafamçokkarıştı

e yine iyi sadece ikinizi ayrı taraflara koymuş benimki yardım ediyor sonra bunların hepsi bebek için benim de herkesin de yaptıkları sırf onun hatrına deyip benimle uğraşıyo kaydirigubbakcemile3

şşşşşşşşşşş kocama laf etmeyin bunları gülerek söylüyo ha her şakada bir gerçek payı vardır o ayrıııııııııı akannehir

kız bakma yine kıyamıyoz kocişlere

kocatanlar nerde ya? bayadır girmiyo sanki.. ya da ben görmedim giremediğim için?
ben mi kaçıcam :1shok: :roflol:
ge bakem görelim maharetini :jeyyar:

fenasın kızım sen.... hem hamile hem fena!!!!! biz k.çımızı kaldıramıyoz gel de görem diyo bah baahhhhh :roflol:

kızlar yaaa dizlerini nasıl yapıştırıyor göbek deliğimin o taraflara.... ayyy çıkacak neredeyse!!!!

çok seviyoruuuuuuuuuummmmmmmmm seni ARYAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

azgın kızım senin kızın kaydirigubbakcemile3 benimki efendi efendi iki tık tık bi pıt pıt takılıyo sadece uzun süre hıçkırdığında sinir basıyor çocuğa bi tepişiyo ben de zıplıyorum kendisiyle birlikte akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…