yok kııızz vurmuyorum... inan çok dır dır da etmiyorum:... hani insan içlenir yaa... arzu anlatınca aklıma geldi..göbekli değil katmerli gül denir ona ki zaten daha nadidedir ve daha kıymetlidir şakkıdı gel gör ki "çocuğumuz için senin için çalışıyorum" ayağına dışarıda ne yapmakta olduğu kontrol edilemeyen kocadansa gül ağacı dibinde uyuyan koca evladır gözümde yerimseniben
yok anacım hakikaten allah bu adamlara kolaylık versin kaydirigubbakcemile3 şefkat gösterecek de napacak? adamların da biraz kafa dinlemeye düşünmeye başka şeylerle ilgilenmeye hakkı yok mu yahu? 2 gündür diyosun bırak birazcık gevşesin yine de ilgilenmiyorsa bi darbe :mymeka: uygularsın artık
hoşgeldin güzelim çıldırmış hamileler ve zavallı kocaları var gel gel sırnaşık şey
hem vur hem pansumanını yap diyosun berna :roflol:
yahu biraz huzur verin şu adamlara yazık yaaaaa vallahi billahi... ben benimkinin haline üzülüp ağlıyorum bazı bazı kaydirigubbakcemile3 sıkça da söylüyorum allah sana sabır ve kolaylık versin psikopata bağlamış bir kadınla yaşamak zorundasın diye :roflol: rüyamda boynuz yiyorum ertesi gün anlatıp "bana bugün çok iyi davran bunu unutamazsam burnundan getiririm" diyorum yazık adamcağıza yaaaaa :mymeka:
heeeeeeeeeyyyyyyyyyyytttttttheeeeeeyyyyyyyyyytttttttt beeeeeeeeeeeee
aslan arkadaşım benim
selam fatoooooooooooooohihoyyyt
ohooooooooooooo kızlar sizinkileri öpün başınıza koyun...benimki 2 aydır salonda yatıyor be rahat uyuyamıyorum diye.....sağa sola dönüyorum ya sabaha kadar..uyanıyormuş...kırmamaya çalışıyor beni,ne istersem dışardan getiriyo ama bu değilki olay!!marketten sevdiğim şeyleri alıyor falan,bak sana ne güzel bakıyorum demi diyor...sonra mutfakta olduğu gibi kalıyo onlar....çamaşır bende bulaşık bende...8 ayım bitti 1 kez bacaklarımı ovmuştu,1 kezde omuzlarımı diye hatırlıyorum...üstüne üstlük,hormonlar gereği,bide sezeryan yaklaştığından suratımı azıcık assam kavga çıkarıyor,sen sebepsiz yere suratını asıyosun benimde moralimi bozuyosun diye...e moral ver işte dimi?çok dertliyim çooook...Allahtan 2 haftaya kadar annem gelecek inşallah,ona yaparım nazımı,ne gelirse analardan gelir yine....2 hafta daha sabır....
ya ben selam verdim geride gelemedim meralcim bilgecim bernacım cevaplarınız okudum ama size cevap yazamadiım.of ya izne çıkmak istiyorum artık bi yazamıyorum giriyorum ama yoğunluktan.izne çıkınca bol bol yazarım fdiyorum ama o zamnada herkes maşallah doğuracak.bebeklerle uğraşmaktan dsiteye giremeyeceğiz.aman kızlar biz çocuklardan sonrada irtibatı kesmyelim birbirimize ihtiyacımız var
göbekli değil katmerli gül denir ona ki zaten daha nadidedir ve daha kıymetlidir şakkıdı gel gör ki "çocuğumuz için senin için çalışıyorum" ayağına dışarıda ne yapmakta olduğu kontrol edilemeyen kocadansa gül ağacı dibinde uyuyan koca evladır gözümde yerimseniben
yok anacım hakikaten allah bu adamlara kolaylık versin kaydirigubbakcemile3 şefkat gösterecek de napacak? adamların da biraz kafa dinlemeye düşünmeye başka şeylerle ilgilenmeye hakkı yok mu yahu? 2 gündür diyosun bırak birazcık gevşesin yine de ilgilenmiyorsa bi darbe :mymeka: uygularsın artık
hoşgeldin güzelim çıldırmış hamileler ve zavallı kocaları var gel gel sırnaşık şey
hem vur hem pansumanını yap diyosun berna :roflol:
yahu biraz huzur verin şu adamlara yazık yaaaaa vallahi billahi... ben benimkinin haline üzülüp ağlıyorum bazı bazı kaydirigubbakcemile3 sıkça da söylüyorum allah sana sabır ve kolaylık versin psikopata bağlamış bir kadınla yaşamak zorundasın diye :roflol: rüyamda boynuz yiyorum ertesi gün anlatıp "bana bugün çok iyi davran bunu unutamazsam burnundan getiririm" diyorum yazık adamcağıza yaaaaa :mymeka:
bende dün akşam eşime söyledimmeral yaa
kocişime diyorum, kusura bakma artık en çok seni sevmiyorum (laf arqamızda hayatımın en önemli şahsiyeti erkek kardeşimdir ama ona bile dedim ) artık en kıymetlim Aryam, papucunuz dama beyleeerrrr
allah cezalandırdı veli görüşmesine gittim şebeğim çıktı yahu kafamçokkarıştı
sen varya birtanesin seviyom seni kaçma gel öpücem Şeniz
merhaba hanımlar
bakıyorum kocaları çekiştirme günü olmuş bugün ben de sadece benim ki ormantik sanıyordum sizinkileri okuyunca yalnız değilim dedim bari bende anlatayımda rahatlayayım son 1haftadır adamı gırtlağını sıkıp öldüresim geliyor valla sanki 9 aylık hamile olan ben değilim de o. Beyefendi hala benden ilgi bekliyor söylemeden hiçbir iş yapmıyor tv karşısında o kanal senin bu kanal benim geziyor bütün gece sonrada yatıp uyuyor bu kadına biraz ilgi göstereyim biraz güzel söz edeyim iltifat edeyim gönlünü alayım yok bende artık hiiiiiçççç konuşmuyorum kendisiyle sürekli sızlanmak beni daha çok üzüyor çünkü nolcak bu halimiz böyle bilmiyorumsenağlama
kızlar ben çok ağırlaştım çok halsizim komşular senin doğumun yakın diyorlar doktor kasım 15den sonra bekleyeceğiz demişti ama korkmaya başladım mafoldumben
maşallah aryaya annesiiiiiiiiiiiiiiikızlar yaaa dizlerini nasıl yapıştırıyor göbek deliğimin o taraflara.... ayyy çıkacak neredeyse!!!!
çok seviyoruuuuuuuuuummmmmmmmm seni ARYAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
bende dün akşam eşime söyledim
aşkım kusura bakma ama sen 2 numaraya düştün:kedi:
kıyamam ses çıkarmadı
peki kızdınmı ya da kıskandınmı öykü'yü dedim
sen bir tarafa kızım bir tarafa dedi
canım yaaaa ne bana ne de kısına kıymadı
bende fatihime kıyamıyorum:kedi:
aşkım yaaaaaaa bak duygusallaştım şimdi.
ösledinmi neeeeeeeeeyerimseniben
hayırdır bacım anlamadım ne olduCADIARZU
kız bakma yine kıyamıyoz kocişlerebende dün akşam eşime söyledim
aşkım kusura bakma ama sen 2 numaraya düştün:kedi:
kıyamam ses çıkarmadı
peki kızdınmı ya da kıskandınmı öykü'yü dedim
sen bir tarafa kızım bir tarafa dedi
canım yaaaa ne bana ne de kısına kıymadı
bende fatihime kıyamıyorum:kedi:
aşkım yaaaaaaa bak duygusallaştım şimdi.
ösledinmi neeeeeeeeeyerimseniben
hayırdır bacım anlamadım ne olduCADIARZU
ben mi kaçıcam :1shok: :roflol:
ge bakem görelim maharetini :jeyyar:
kızlar yaaa dizlerini nasıl yapıştırıyor göbek deliğimin o taraflara.... ayyy çıkacak neredeyse!!!!
kızlar yaaa dizlerini nasıl yapıştırıyor göbek deliğimin o taraflara.... ayyy çıkacak neredeyse!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?