2009 Aralık Anneleri

ayy şekerim pardon, selamsız geçmiş olmayayım nasılsın gari ?

ahhh ahhh hain bunlar ! yalnız değilsin , susma.. gibi programlara mı katılsak

aaaaay hepimiz çoluk çocuğa karışıp çekirdek bir aile olucaz dimiiiii:kedi:

ayyyyy çok heyecanlı
artık kocalarınızı değil çocuklarınızı anlatacaksınızzzzz:lepi:

:roflol: yok merak etme meral bizimkiler de bu haller olduktan sonra biz doğumdan sonra da onlarla ilgili bişeyler buluruz..

yok ilgiyi abartıyor ama önce kızıcam surat asıcam ondan sonra 40 saat tepemde bir öpüyüm bi sarıl ayyyyyyyyy yapışkan ama istemeden ilgi yok

senin kızımın yeri ayrı filan da demiyor direk sen evde iş yaparsın ben küçük aşkımla gezerim diyor

al bi bunalım daha kaydirigubbakcemile3 kıyamaaaam sen daha sık gel biz ilgi yaparız bacım sana :teselli: tek tesellimiz burası bak burada her şey güllük gülistanlık gel gel gel cartele gel diyoruz bi nevi :teytey: hobaaaaaaa :sm_cool:

fenasın kızım sen.... hem hamile hem fena!!!!! biz k.çımızı kaldıramıyoz gel de görem diyo bah baahhhhh :roflol:

şakkıdı
la çaktırma görem diyom işte bi şey yapem demiyom diyemiyom sırnaşık şey anca görüyom rüyamdaaaaaaa delikafadulden

AHANDA BİR KAÇIK DAHA :roflol:

geçmiş ola melike şu saatten sonra sistemleri doğru çalışan düşmez düşemez buraya laelaelaelaelae

AHANDA BİR KAÇIK DAHA :roflol:

yaaa kızlar valla canımı çok acıtıyor.. hani bazen yazanlar oluyo bebeğimin hareketleri azaldı diye ama benimkinde hiç azalma yok..

aman olasın da zaten! ama normal değil yaa sanki...

bu arada demiş miydim, başı normalden aşağıdaymış. o da korkutuyor beni. erken merken gelir Allah göstermesin, tüm çıkışları zorlar falan

:roflol: yok merak etme meral bizimkiler de bu haller olduktan sonra biz doğumdan sonra da onlarla ilgili bişeyler buluruz..

yasakkelime bulursun arzu!!! :roflol: vay hayalperest vay sen de sanıyosun ki oğluşun doğduktan sonra kocanın yaptığını umursıycan öyle mi :1shok: naniknanik bol şans cicim ama zor biraz kötükedihüso

canişkom kolay gele sana.
artık herşey yavrularımız için değilmi bilgecik

ilahi çok hosunuz kıslaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol:
:roflol:kaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk:

bernaaaaaaaa :roflol::roflol: :roflol:
kızım hostesler misali çıkış kapılarının bi tanıtımını yapaydın arya'ya sırnaşık şey sırnaşık şey

ulen sohbet süper de benim çıkmam lazım yaaaaaa fisfisfis
haydiyin yarın görüşürzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan

kızlar yaaa dizlerini nasıl yapıştırıyor göbek deliğimin o taraflara.... ayyy çıkacak neredeyse!!!!

çok seviyoruuuuuuuuuummmmmmmmm seni ARYAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
maaşallah ARYA ya benim oğlumda yapıyor teyzesi karnım şekilden şekile giriyor valla :)

selam merveeeeeeeeeee
aşkıııııııııııııııııııııııım ben sana özelden yazmıştım sen buraya yazarken iyimisin?

sana katılıyorum canım zaten lohusalık da istisnasız her kadın az yada çok depresyona girermiş bilemiyorum yanikaydirigubbakcemile3

ayyy benimkide oğlunu alıp maça gidecekmiş hıhhh çok da umurumdaydı:sinifsinif:

bende gece çok huylanıyorum, geçen gece tam uyuycam, baktı tekmelerini hisseti eşim, resmen konuştular, yani iletişim kurdular, o dokunarak bişey söylüyor oğlan karşılık veriyor.. ama neler soruyor bir bilseniz.. 5-10 dk bööyle oynadılar.. sonra hadi oğlum uyu sen annede uyusun dedi de.. öyle uyuduk.. şimdiden babacı bizimki.

hahahaaha

ben o işleri unuttum...

ama ne derler bilirsiniz

araba kullanmak , bisiklete binmek unutulmaz.

başlayınca gerisi hatırlanır lülülülülülü :dance: :roflol:

bu arada ben hala araba kullanıyorum :teytey:

pelin mi sormuştu bi ara bunu?

hakkaten buluruz haa...

o da doğru yaaaaaa
at ne fenaymış seninkide

tıka tüm delikleri bernacım

kızlar siz ebişey dicem benim bir yakınım bana sıkı sıkı tembih etti doğum da annen bile kalmasın yanında sadece eşin kalsın dedi.. böylelikle ilk günden bazı sorumlulukları paylaşmaya alışır.. dedi.. aksi takdirde nasılsa annesi yardım ediyor diyip kendini tamamen soyutlar dedi.. ilk gün nasılsa öyle gider sakın unutma dedi.. kafama çok yattı.. sizler ne düşünürsünüz??

canişkom kolay gele sana.
artık herşey yavrularımız için değilmi bilgecik

ilahi çok hosunuz kıslaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol:

:roflol:kaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk:
gel kız ben de seni öpecemmm,,

herkes yakaladığını öpüyo Şeniz :roflol:
gitmeeee beeeeeeeeeee

öptümmmm hadeeee

gösterdim anam gösterdim..

bir ana kızına herşeyi öğretmeli YOL yordam gööstermeli delikafadulden
evet evet, hep kemik karnım

eskiden kastı artık kemiklendim, güçlendimmm :lepi:
aaaaaaah ahh
sen taşı
ıkın
doğur
ya da yarıl
babaları sevsinler....

hele hain kızlaarrr!!!! tam babacı oluyorlar! lmaz: :umursamaz:

o da doğru yaaaaaa

at ne fenaymış seninkide

tıka tüm delikleri bernacım
ayyyyyyyyyy süpersin yaaaa kaydirigubbakcemile3

hmmm çok mantıklı Arzucum !!!

hatta doğuma bile girsin de neler çekiyoruz anlasın !!! :umursamaz:

annemsiz ve kocamsız asla diyorummmmmmmmmmmm
ikiside muhakkak yanımda olmalılar

benide öpüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnn

sağol canımcığım valla bu ormantik koca yüzünden pek keyfim yok ama oğlum doğsun bizde ona pas vermeyeceğiz görür gününüÇok üzgünüm çoook

teşekkür ederim şekerim daha sık gelmeye çalışıcam artık moralimi düzelttiniz valla :teselli:

bende kullanıyorum ama trafiğin çok yoğun olduğu saatlerde kullanamam sıkıntıya gelemiyorum artık napıyımsositososito

valla bana da öyle geliyor bacım 9 ay taşı eziyetini çek babasına tezahüret yapsın olacak şeymi ayol?kaydirigubbakcemile3

görüşürüz canımmmm

kızlar bende birazdan çıkıcam

hmmm çok mantıklı arzucum !!!

Hatta doğuma bile girsin de neler çekiyoruz anlasın !!! :umursamaz:

ben sokacam doğuma sordum normal olursa gelebilir dediler başta istemiyordu şimdi soranlara ben içerde olucam diyor dur bakalım

hmmm çok mantıklı Arzucum !!!

hatta doğuma bile girsin de neler çekiyoruz anlasın !!! :umursamaz:

benimki doğuma hayatta giremez
eşime takılıyor ara ara ama nıç yemiyor adam

adım gibi emininm benden önce kesin o doğurur:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…