merhaba hanımlar
bakıyorum kocaları çekiştirme günü olmuş bugün ben de sadece benim ki ormantik sanıyordum sizinkileri okuyunca yalnız değilim dedim bari bende anlatayımda rahatlayayım son 1haftadır adamı gırtlağını sıkıp öldüresim geliyor valla sanki 9 aylık hamile olan ben değilim de o. Beyefendi hala benden ilgi bekliyor söylemeden hiçbir iş yapmıyor tv karşısında o kanal senin bu kanal benim geziyor bütün gece sonrada yatıp uyuyor bu kadına biraz ilgi göstereyim biraz güzel söz edeyim iltifat edeyim gönlünü alayım yok bende artık hiiiiiçççç konuşmuyorum kendisiyle sürekli sızlanmak beni daha çok üzüyor çünkü nolcak bu halimiz böyle bilmiyorumsenağlama
kızlar ben çok ağırlaştım çok halsizim komşular senin doğumun yakın diyorlar doktor kasım 15den sonra bekleyeceğiz demişti ama korkmaya başladım mafoldumben
aaaaay hepimiz çoluk çocuğa karışıp çekirdek bir aile olucaz dimiiiii:kedi:
ayyyyy çok heyecanlı
artık kocalarınızı değil çocuklarınızı anlatacaksınızzzzz:lepi:
merhaba hanımlar
bakıyorum kocaları çekiştirme günü olmuş bugün ben de sadece benim ki ormantik sanıyordum sizinkileri okuyunca yalnız değilim dedim bari bende anlatayımda rahatlayayım son 1haftadır adamı gırtlağını sıkıp öldüresim geliyor valla sanki 9 aylık hamile olan ben değilim de o. Beyefendi hala benden ilgi bekliyor söylemeden hiçbir iş yapmıyor tv karşısında o kanal senin bu kanal benim geziyor bütün gece sonrada yatıp uyuyor bu kadına biraz ilgi göstereyim biraz güzel söz edeyim iltifat edeyim gönlünü alayım yok bende artık hiiiiiçççç konuşmuyorum kendisiyle sürekli sızlanmak beni daha çok üzüyor çünkü nolcak bu halimiz böyle bilmiyorumsenağlama
kızlar ben çok ağırlaştım çok halsizim komşular senin doğumun yakın diyorlar doktor kasım 15den sonra bekleyeceğiz demişti ama korkmaya başladım mafoldumben
merhaba hanımlar
fenasın kızım sen.... hem hamile hem fena!!!!! biz k.çımızı kaldıramıyoz gel de görem diyo bah baahhhhh :roflol:
AHANDA BİR KAÇIK DAHA :roflol:
AHANDA BİR KAÇIK DAHA :roflol:
azgın kızım senin kızın kaydirigubbakcemile3 benimki efendi efendi iki tık tık bi pıt pıt takılıyo sadece uzun süre hıçkırdığında sinir basıyor çocuğa bi tepişiyo ben de zıplıyorum kendisiyle birlikte akannehir
:roflol: yok merak etme meral bizimkiler de bu haller olduktan sonra biz doğumdan sonra da onlarla ilgili bişeyler buluruz..
canişkom kolay gele sana.bizim gavur örtmenlerin veli görüşmelerini de çeviriyom da ben meralcim yerimseniben çevirirken ben içdış oldum yoruldu kelle kafamçokkarıştı
e yine iyi sadece ikinizi ayrı taraflara koymuş benimki yardım ediyor sonra bunların hepsi bebek için benim de herkesin de yaptıkları sırf onun hatrına deyip benimle uğraşıyo kaydirigubbakcemile3
şşşşşşşşşşş kocama laf etmeyin bunları gülerek söylüyo ha her şakada bir gerçek payı vardır o ayrıııııııııı akannehir
ilahi çok hosunuz kıslaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol:kız bakma yine kıyamıyoz kocişlere
kocatanlar nerde ya? bayadır girmiyo sanki.. ya da ben görmedim giremediğim için?
fenasın kızım sen.... hem hamile hem fena!!!!! biz k.çımızı kaldıramıyoz gel de görem diyo bah baahhhhh :roflol:
:roflol:kaydirigubbakcemile3azgın kızım senin kızın kaydirigubbakcemile3 benimki efendi efendi iki tık tık bi pıt pıt takılıyo sadece uzun süre hıçkırdığında sinir basıyor çocuğa bi tepişiyo ben de zıplıyorum kendisiyle birlikte akannehir
ayy şekerim pardon, selamsız geçmiş olmayayımnasılsın gari ?
ahhh ahhh hain bunlar ! yalnız değilsin , susma.. gibi programlara mı katılsak
yaaa kızlar valla canımı çok acıtıyor.. hani bazen yazanlar oluyo bebeğimin hareketleri azaldı diye ama benimkinde hiç azalma yok..
aman olasın da zaten! ama normal değil yaa sanki...
bu arada demiş miydim, başı normalden aşağıdaymış. o da korkutuyor beni. erken merken gelir Allah göstermesin, tüm çıkışları zorlar falan
maaşallah ARYA ya benim oğlumda yapıyor teyzesi karnım şekilden şekile giriyor valla :)kızlar yaaa dizlerini nasıl yapıştırıyor göbek deliğimin o taraflara.... ayyy çıkacak neredeyse!!!!
çok seviyoruuuuuuuuuummmmmmmmm seni ARYAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
aşkıııııııııııııııııııııııım ben sana özelden yazmıştım sen buraya yazarken iyimisin?selam merveeeeeeeeeee
sana katılıyorum canım zaten lohusalık da istisnasız her kadın az yada çok depresyona girermiş bilemiyorum yanikaydirigubbakcemile3:roflol: yok merak etme meral bizimkiler de bu haller olduktan sonra biz doğumdan sonra da onlarla ilgili bişeyler buluruz..
ayyy benimkide oğlunu alıp maça gidecekmiş hıhhh çok da umurumdaydı:sinifsinif:yok ilgiyi abartıyor ama önce kızıcam surat asıcam ondan sonra 40 saat tepemde bir öpüyüm bi sarıl ayyyyyyyyy yapışkan ama istemeden ilgi yok
senin kızımın yeri ayrı filan da demiyor direk sen evde iş yaparsın ben küçük aşkımla gezerim diyor
azgın kızım senin kızın kaydirigubbakcemile3 benimki efendi efendi iki tık tık bi pıt pıt takılıyo sadece uzun süre hıçkırdığında sinir basıyor çocuğa bi tepişiyo ben de zıplıyorum kendisiyle birlikte akannehir
hahahaahaal bi bunalım daha kaydirigubbakcemile3 kıyamaaaam sen daha sık gel biz ilgi yaparız bacım sana :teselli: tek tesellimiz burası bak burada her şey güllük gülistanlık gel gel gel cartele gel diyoruz bi nevi :teytey: hobaaaaaaa :sm_cool:
şakkıdı
la çaktırma görem diyom işte bi şey yapem demiyom diyemiyom sırnaşık şey anca görüyomrüyamdaaaaaaa delikafadulden
geçmiş ola melike şu saatten sonra sistemleri doğru çalışan düşmez düşemez buraya laelaelaelaelae
:roflol: yok merak etme meral bizimkiler de bu haller olduktan sonra biz doğumdan sonra da onlarla ilgili bişeyler buluruz..
o da doğru yaaaaaa:roflol: yok merak etme meral bizimkiler de bu haller olduktan sonra biz doğumdan sonra da onlarla ilgili bişeyler buluruz..
at ne fenaymış seninkideyok ilgiyi abartıyor ama önce kızıcam surat asıcam ondan sonra 40 saat tepemde bir öpüyüm bi sarıl ayyyyyyyyy yapışkan ama istemeden ilgi yok
senin kızımın yeri ayrı filan da demiyor direk sen evde iş yaparsın ben küçük aşkımla gezerim diyor
yaaa kızlar valla canımı çok acıtıyor.. hani bazen yazanlar oluyo bebeğimin hareketleri azaldı diye ama benimkinde hiç azalma yok..
aman olasın da zaten! ama normal değil yaa sanki...
bu arada demiş miydim, başı normalden aşağıdaymış. o da korkutuyor beni. erken merken gelir Allah göstermesin, tüm çıkışları zorlar falan
gel kız ben de seni öpecemmm,,canişkom kolay gele sana.
artık herşey yavrularımız için değilmi bilgecik
ilahi çok hosunuz kıslaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol:
:roflol:kaydirigubbakcemile3
:enbuyukkk:
gitmeeee beeeeeeeeeeebernaaaaaaaa :roflol::roflol: :roflol:
kızım hostesler misali çıkış kapılarının bi tanıtımını yapaydın arya'ya sırnaşık şey sırnaşık şey
ulen sohbet süper de benim çıkmam lazım yaaaaaa fisfisfis
haydiyin yarın görüşürzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan
evet evet, hep kemik karnımmaaşallah ARYA ya benim oğlumda yapıyor teyzesi karnım şekilden şekile giriyor valla :)
aşkıııııııııııııııııııııııım ben sana özelden yazmıştım sen buraya yazarken iyimisin?
sana katılıyorum canım zaten lohusalık da istisnasız her kadın az yada çok depresyona girermiş bilemiyorum yanikaydirigubbakcemile3
ayyy benimkide oğlunu alıp maça gidecekmiş hıhhh çok da umurumdaydı:sinifsinif:
aaaaaaah ahhbende gece çok huylanıyorum, geçen gece tam uyuycam, baktı tekmelerini hisseti eşim, resmen konuştular, yani iletişim kurdular, o dokunarak bişey söylüyor oğlan karşılık veriyor.. ama neler soruyor bir bilseniz.. 5-10 dk bööyle oynadılar.. sonra hadi oğlum uyu sen annede uyusun dedi de.. öyle uyuduk.. şimdiden babacı bizimki.
ayyyyyyyyyy süpersin yaaaa kaydirigubbakcemile3o da doğru yaaaaaa
at ne fenaymış seninkide
tıka tüm delikleri bernacım
kızlar siz ebişey dicem benim bir yakınım bana sıkı sıkı tembih etti doğum da annen bile kalmasın yanında sadece eşin kalsın dedi.. böylelikle ilk günden bazı sorumlulukları paylaşmaya alışır.. dedi.. aksi takdirde nasılsa annesi yardım ediyor diyip kendini tamamen soyutlar dedi.. ilk gün nasılsa öyle gider sakın unutma dedi.. kafama çok yattı.. sizler ne düşünürsünüz??
annemsiz ve kocamsız asla diyorummmmmmmmmmmmkızlar siz ebişey dicem benim bir yakınım bana sıkı sıkı tembih etti doğum da annen bile kalmasın yanında sadece eşin kalsın dedi.. böylelikle ilk günden bazı sorumlulukları paylaşmaya alışır.. dedi.. aksi takdirde nasılsa annesi yardım ediyor diyip kendini tamamen soyutlar dedi.. ilk gün nasılsa öyle gider sakın unutma dedi.. kafama çok yattı.. sizler ne düşünürsünüz??
gel kız ben de seni öpecemmm,,
herkes yakaladığını öpüyoŞeniz :roflol:
gitmeeee beeeeeeeeeee
öptümmmm hadeeee
gösterdim anam gösterdim..
bir ana kızına herşeyi öğretmeli YOL yordam gööstermeli delikafadulden
evet evet, hep kemik karnım
eskiden kastı artık kemiklendim, güçlendimmm :lepi:
aaaaaaah ahh
sen taşı
ıkın
doğur
ya da yarıl
babaları sevsinler....
hele hain kızlaarrr!!!! tam babacı oluyorlar!lmaz: :umursamaz:
sağol canımcığım valla bu ormantik koca yüzünden pek keyfim yok ama oğlum doğsun bizde ona pas vermeyeceğiz görür gününüÇok üzgünüm çoookayy şekerim pardon, selamsız geçmiş olmayayımnasılsın gari ?
ahhh ahhh hain bunlar ! yalnız değilsin , susma.. gibi programlara mı katılsak
teşekkür ederim şekerim daha sık gelmeye çalışıcam artık moralimi düzelttiniz valla :teselli:al bi bunalım daha kaydirigubbakcemile3 kıyamaaaam sen daha sık gel biz ilgi yaparız bacım sana :teselli: tek tesellimiz burası bak burada her şey güllük gülistanlık gel gel gel cartele gel diyoruz bi nevi :teytey: hobaaaaaaa :sm_cool:
geçmiş ola melike şu saatten sonra sistemleri doğru çalışan düşmez düşemez buraya laelaelaelaelae
bende kullanıyorum ama trafiğin çok yoğun olduğu saatlerde kullanamam sıkıntıya gelemiyorum artık napıyımsositosositohahahaaha
ben o işleri unuttum...
ama ne derler bilirsiniz
araba kullanmak , bisiklete binmek unutulmaz.
başlayınca gerisi hatırlanır lülülülülülü :dance: :roflol:
bu arada ben hala araba kullanıyorum :teytey:
pelin mi sormuştu bi ara bunu?
hakkaten buluruz haa...
valla bana da öyle geliyor bacım 9 ay taşı eziyetini çek babasına tezahüret yapsın olacak şeymi ayol?kaydirigubbakcemile3bende gece çok huylanıyorum, geçen gece tam uyuycam, baktı tekmelerini hisseti eşim, resmen konuştular, yani iletişim kurdular, o dokunarak bişey söylüyor oğlan karşılık veriyor.. ama neler soruyor bir bilseniz.. 5-10 dk bööyle oynadılar.. sonra hadi oğlum uyu sen annede uyusun dedi de.. öyle uyuduk.. şimdiden babacı bizimki.
bernaaaaaaaa :roflol::roflol: :roflol:
Kızım hostesler misali çıkış kapılarının bi tanıtımını yapaydın arya'ya sırnaşık şey sırnaşık şey
ulen sohbet süper de benim çıkmam lazım yaaaaaa fisfisfis
haydiyin yarın görüşürzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan
ayyyyyyyyyy süpersin yaaaa kaydirigubbakcemile3
hmmm çok mantıklı arzucum !!!
Hatta doğuma bile girsin de neler çekiyoruz anlasın !!! :umursamaz:
ayyyyyyyyyy süpersin yaaaa kaydirigubbakcemile3
hmmm çok mantıklı Arzucum !!!
hatta doğuma bile girsin de neler çekiyoruz anlasın !!! :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?