annemsiz ve kocamsız asla diyorummmmmmmmmmmm
ikiside muhakkak yanımda olmalılar
benide öpüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnn
yaaaa görücem ben seni! sen emziricen, altını değiştiricen gazını çıkarıcan...sağol canımcığım valla bu ormantik koca yüzünden pek keyfim yok ama oğlum doğsun bizde ona pas vermeyeceğiz görür gününüÇok üzgünüm çoook
teşekkür ederim şekerim daha sık gelmeye çalışıcam artık moralimi düzelttiniz valla :teselli:
bende kullanıyorum ama trafiğin çok yoğun olduğu saatlerde kullanamam sıkıntıya gelemiyorum artık napıyımsositososito
valla bana da öyle geliyor bacım 9 ay taşı eziyetini çek babasına tezahüret yapsın olacak şeymi ayol?kaydirigubbakcemile3
görüşürüüüzzzzzzzgörüşürüz canımmmm
kızlar bende birazdan çıkıcam
ben sokacam doğuma sordum normal olursa gelebilir dediler başta istemiyordu şimdi soranlara ben içerde olucam diyor dur bakalım
benimki debenimki doğuma hayatta giremez
eşime takılıyor ara ara ama nıç yemiyor adam
adım gibi emininm benden önce kesin o doğurur:roflol:
pardon ben kimi öptüm sankim Meral?
ooooyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy şekerler bende sizleri öptümŞeniz:1hug:GEL BAKİM ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
yaaaa görücem ben seni! sen emziricen, altını değiştiricen gazını çıkarıcan...
o da seveecek.. hem deeeeeeeeeeeee
sen UYURKEEENNNN :roflol:
görüşürüüüzzzzzzz
benimki de
ben bayılrıım göremem kan man diyooo...
beni kan tutmuyo sanki!!!!
gel işte paylaş acımı
ben kamera sokucam kimse gelmezse içeriye.. o anı çekicem böööyyleee elimi perde gerecekler ya onun üstüne kaldırıp çekicem
çok şekersiniz kızlar yaaa akşam akşam güldürdünüz beni ama ben çıkıyorum yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi ama önce merali öpeyimŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ay canıııııııııııımmmkıslar benden bu kadar:lepi:
valla yorulduk bugün yawww
yarında aşkımın doğum günü
yarın akşam için organizasyon yapıyorum
ailelerimiz ile birlikte olucaz
akşam evimize gelincede baş başa kutlarız artıkınyerimseniben
çok şekersiniz kızlar yaaa akşam akşam güldürdünüz beni ama ben çıkıyorum yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi ama önce merali öpeyimŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
selam.napıyosunuz bakalım?iyi kaynatmışsınız maşallahh
hay aklınla bin yaşa pelin kaydirigubbakcemile5
hakikaten ben de hazırım sıkıntısı olan arkadaşımız varsa başımla beraber
bunu da görmezse zaten :mymeka: kaydirigubbakcemile3
arzucum dün akşam ben de zırladım durdum eşim de gülüyor artık yine niye ağlıyorsun diye... dedim ki "aciz çocuklar gibi hissediyorum kendimi, her şeyde ağlayıveriyorum, normalde her işimi kendim görürken şimdi illa ki birine mecburum, evde tek başıma gün geçirmem bile yasak, ben bağımsız bir insanken bu kadar bağımlı olmak asabımı bozuyor"... hakikaten de öyle hissediyorum ama sonra bir an tansiyondan gözüm karardığında veya su almaya mutfağa gitmeye mecalim olmayıp bir bardak su istediğimde birinden diyorum ki "allaha bin şükür yalnız değilim, yardımcı olan insanım var etrafımda"
evet acizlik gibi geliyor bazen ama aslında şans bunlar arzu... uzağa gitme forumun içinde gez bizim şu anki "sıkıntılarımızı" yaşayabilmek için bunalımlarda gezen, çalmadık doktor kapısı bırakmayan, inancına göre gezmedik türbe hacı hoca kalmayan insanlar var... bugünümüze bin şükür bak bebelerimiz artık yaşayabilecek zamana eriştiler, erken de gelseler vaktiyle de gelseler allahın izniyle "bizim" artık onlar... bedeli soba borusu bacaklar mı? nolmuş? sen sanıyor musun ki karnında güzeller güzeli çocuğunu taşırken kocan soba borularını görecek? o sadece seni ve bebeğini görüyor arzucum inan bana... başka türlü bir adam olsaydı zaten sen onu sevmezdin ki di mi ama? :teselli:
otur hamile olmanın seni mutlu eden yönlerini, şükrettiğin yönlerini yaz sonra her sabah onları yüksek sesle tekrarla soba borularını unutmanı kolaylaştıracaktır eminim kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
hoşgeldin derya valla napalım dediğin gibi fokur fokur kaynattık.. sen napıyosun? bebiş nasıl?
sağol cnm iyiyim şükür bebekde iyi sanırım.üçüzlerin yanına gittim bugün görseniz şaka gibi bir beşikde üç bebek resmini ekleyimde bakın o kadar şirinlerki..tabi bakımını düşünemiyorum..onları gördükce bende doğursam bi diyorum :)
ay çok tatlılaar maaşallah... Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. Allah bereket ve güç versin 3 bebek vallahi ağır kaydirigubbakcemile3
bende de var bilge.. ama şöyle afedersin hani tuvalet kağıdığa geliyor.. bazen de banyo yaprken orayı temizlerken elimi bi atıyorum çok çok afedersin, böyle baya baya var çökelik gibi.. gıcık oluyor insan ya..
bende de var bilge.. ama şöyle afedersin hani tuvalet kağıdığa geliyor.. bazen de banyo yaprken orayı temizlerken elimi bi atıyorum çok çok afedersin, böyle baya baya var çökelik gibi.. gıcık oluyor insan ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?