2009 Aralık Anneleri

yaaaa görücem ben seni! sen emziricen, altını değiştiricen gazını çıkarıcan...

o da seveecek.. hem deeeeeeeeeeeee

sen UYURKEEENNNN :roflol:
görüşürüz canımmmm

kızlar bende birazdan çıkıcam
görüşürüüüzzzzzzz
ben sokacam doğuma sordum normal olursa gelebilir dediler başta istemiyordu şimdi soranlara ben içerde olucam diyor dur bakalım

benimki doğuma hayatta giremez
eşime takılıyor ara ara ama nıç yemiyor adam

adım gibi emininm benden önce kesin o doğurur:roflol:
benimki de

ben bayılrıım göremem kan man diyooo...

beni kan tutmuyo sanki!!!!

gel işte paylaş acımı

ben kamera sokucam kimse gelmezse içeriye.. o anı çekicem böööyyleee elimi perde gerecekler ya onun üstüne kaldırıp çekicem

kıslar benden bu kadar:lepi:
valla yorulduk bugün yawww

yarında aşkımın doğum günü
yarın akşam için organizasyon yapıyorum
ailelerimiz ile birlikte olucaz

akşam evimize gelincede baş başa kutlarız artıkınyerimseniben

çok şekersiniz kızlar yaaa akşam akşam güldürdünüz beni ama ben çıkıyorum yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi ama önce merali öpeyimŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

pardon ben kimi öptüm sankim Meral?

GEL BAKİM ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ooooyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy şekerler bende sizleri öptümŞeniz:1hug:

benimki aynen murat gibi işte:jeyyar:

çok şekersiniz kızlar yaaa akşam akşam güldürdünüz beni ama ben çıkıyorum yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi ama önce merali öpeyimŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

cannnnnnnnnııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
bende seni öüyorum mervecim
daha sık uğra benceyerimseniben

ay canıııııııııııımmm
bu sefer unutma o zaman selam söylemeyi Meral !!!!! naniknanik

nice mutlu senelere inşallaahhhh

ben de ççıkıyorum yavaş yavaş yemek ısıtalım kocişe

öptüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmm pardoonnn öptüKKKKKKKKKKKKKK

Ne güzel cümleler. Terapist bu kadar iyi gelmezdi arkadaşım yaa. Sağol. alkisalkisalkis

hoşgeldin derya valla napalım dediğin gibi fokur fokur kaynattık.. sen napıyosun? bebiş nasıl?

sağol cnm iyiyim şükür bebekde iyi sanırım.üçüzlerin yanına gittim bugün görseniz şaka gibi bir beşikde üç bebek resmini ekleyimde bakın o kadar şirinlerki..tabi bakımını düşünemiyorum..onları gördükce bende doğursam bi diyorum :)

ay çok tatlılaar maaşallah... Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. Allah bereket ve güç versin 3 bebek vallahi ağır kaydirigubbakcemile3

bugün dr mehmet özün programı vardı 3,5 ta . orda çökelek gibiyse mantar var demektir dedi. diğer yandan ben beyaz oldumu normal diye biliyordum.

birde orayı temizlemek doğal dengesini bozar girmeyin detaya kadar dedi yani. e nasıl temiz hissetçez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…