2009 Aralık Anneleri

selam kızlarrr
uyumusumum

uyandım cay ıcıyorum sımdık
sızler nasılsınızz

Selam canım, ben de CNBC-e'deki Gossip Girl dizisini izliycem şimdi. Akşam yemeğimi yedim ama hala açım pöf

bende yedım
ama galıba bıraz fazla kacırdım canımcım
karnım peks ıstı bıde meywe suyu ıcmıstım tatlı herhalde oglum zıplıyo bu aksam..
bu aksam dızı de war zaman gecsın

hastanelerı arastırıyorum netten
dogum ıcın anamm gunler yaklasıyoooŞeniz

Afiyet bal şeker olsun sana ve bebişine. Ben de yarın doktora gideceğim, normal istiyorum ama gözüm de korkmuyor değil yani :CüvCüv:

Afiyet bal şeker olsun sana ve bebişine. Ben de yarın doktora gideceğim, normal istiyorum ama gözüm de korkmuyor değil yani :CüvCüv:

sagol canımcımmm
korkma bende normal ıstıyordum ama bebegım ters hala normal olmaz zatı toktur emmı oyle dedı:lepi:
hangı dızıyı ızlıyooonnn sennnn

bırbırımıze destek oluruz bacım hec korkmaaa
ben gelır senı tesellı ederım:teselli:

haaa kesın sende ben gıbıııı

cewahırı ızlıyosun dımı sekercımmmkaydirigubbakcemile2
ayrıca karnın doymadıysa bısıler daha ye kı ohh yarasın löp löp et olsun benım gıbı

iki gün girmedim oku oku bitmiyor doktora gittim bu arada 32+0 da bebiş 1750 gr olmuş boyunu bilmiyorum doğuma 5 aralık sezeryan tarihi dedi doğumu yaptıracak doktor daha erken almak isterse herşey yolundaysa izin verme dedi ..........bende televizyona gidiyorum ne varmış bakim

gözün aydın canım buyumus melegın
bızımkı ne kadar oldu acap en son 30 haftalıkken gordum yaaa

kontrole ayda bir mi çağırıyor doktorun ............şimdi artık daha sıkmı çağırırlar acaba hani doğuma yaklaşıyoruz ya hoş benim doğumu yaptıracak doktor pek ilgili bir şey değil o yüzden ben bir doktora daha gidiyordum ama bu gittiğimde artık gelmene gerek kalmadı ağer doktorun bebeği erken almak isterse falan görüşürüz dedi

Ben de yarın gidiyorum doktora acaba benim beiş ters mi düz mü. Hayırlısı bakalım. Yarın haber veririm
haaa kesın sende ben gıbıııı

cewahırı ızlıyosun dımı sekercımmmkaydirigubbakcemile2
ayrıca karnın doymadıysa bısıler daha ye kı ohh yarasın löp löp et olsun benım gıbı

Yok ben Gossip Girl diye bir dizi var, CNBC-e'de onu izledim. Bu arada tıkındım yine duramadım -tatlicadiarzu-

benım dr cok relaks

acıl bıse yoksa gelme dıyo...kasımın ılk haftasına kontrole cagırdı dısın 5 hafta sonra olmus oluyo...

ama acıl bıse olursada gece bıle olsa gelıyo hemen

benım oyle barızkı ters durdugu

sagımda hep bı tumsek war...

bıde ayakları hep asagıda tepıyo

artık donecefını sanmıyorum

sende fark edersın aslında ya:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…