benım oyle barızkı ters durdugu
sagımda hep bı tumsek war...
bıde ayakları hep asagıda tepıyo
artık donecefını sanmıyorum
sende fark edersın aslında ya:CüvCüv:
Sanırım kafası aşağıda, ayakları kaburgalarımda. Aslında onlar el mi ayak mı bilmiyorum. Dokunduğumda anlayamıyorum poposu mu, sırtımı diye
Selam arkadaşlarr.Doktordan geldik sizlere haber vereyim dediim
Oğluşum maşallah önde gidiyor yine.2000 gr. civarı olmuş,boyu da yaklaşık 40cm.Kocaman oldu sıpaa.Normal doğum pozisyonuna girmiş bile.Esnedi ultrasonda yaa çok tatlıydı.10-20 Aralık arası olur doğum dedi dr. Az sonra fotomuzu ekleyecez bakarsınız ordan yakışıklıma tek gözünü eliyle kapatmış
Selam arkadaşlarr.Doktordan geldik sizlere haber vereyim dediim
Oğluşum maşallah önde gidiyor yine.2000 gr. civarı olmuş,boyu da yaklaşık 40cm.Kocaman oldu sıpaa.Normal doğum pozisyonuna girmiş bile.Esnedi ultrasonda yaa çok tatlıydı.10-20 Aralık arası olur doğum dedi dr. Az sonra fotomuzu ekleyecez bakarsınız ordan yakışıklıma tek gözünü eliyle kapatmış
yukarda sişlik coksa kafasıdır
bıde gobek delıgın cıktıysa asagıdadır kafası
benım gobegım cıkmadı daha dısarı
mıgdemde buyuyo nerdeyse
benım oyle barızkı ters durdugu
sagımda hep bı tumsek war...
bıde ayakları hep asagıda tepıyo
artık donecefını sanmıyorum
sende fark edersın aslında ya:CüvCüv:
Ay yukarıda şişlik çok valla. Göbek deliğim tamamen çıkmadı ama yakında çıkar belli. Bakalım doktor ne diyecek. Şimdi tersse bi daha dönmez miymiş? Nefes almada problem yaşıyor musun, bebek yukardaysa zorlanabilirsin
canım benimkinin başıda daha yukarda sağ tarafda döner mi bilmiyorum kaburgama batıyor dönmesede sorun değil sanırım sezeryan olacağı için bende birde gebelik şekeri var doktor en kötü ihtimal biraz iri doğar oda sezeryanda sorun olmaz erken doğurma dedi haftaya asıl doktoruma gideceğim bakalım ne didecek birinin dediği birini tutmuyor ...............mesela 1 ay önce asıl doktorum bebek 1600gr demişti ama daha bu cuma gittiğim doktor 1750ğr dedi benim doktorun ultrasonu çok kötü sanırım daha kilosunu bile tam vermiyor yada doktor fazla önemsemiyor ameliyatı iyi diye bu doktora gidiyorum hayırlısı bakalım
Sağolun teyzelerii.Kırk bin kere maşallah bebeişlerimize.
Ben sezeryan olacam büyük ihtimalle geçen sene kist ameliyatı oldum ben ,dr. öyle bir ameliyat olmasaydın seni zorlardım ama şuan zorlayamıyorum bir terslik olursa diye dedi.Normalde şimdilik bir sorun gözükmüyor sezeryan için ama...
Sezaryen olan arkadaşlarım pek memnunlar, ben de bazen sezaryen mi olsam diyorum. Ay yarın olsa da bebek ters mi düz mü öğrensem
tek derdım
kasık agrım ya
yuruyemıyorum :gitme:
slm kizlar bende 34 haftamdayim.Doktorum gogus uclarim icin soguk su tutmami yada sertce liflememi soyledi ama imkansiz bunu yapmam zaten hassas,kremde vermedi sizlerin kullandiginiz krem varsa bana yazarmisiniz
slm kizlar bende 34 haftamdayim.Doktorum gogus uclarim icin soguk su tutmami yada sertce liflememi soyledi ama imkansiz bunu yapmam zaten hassas,kremde vermedi sizlerin kullandiginiz krem varsa bana yazarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?