2009 Aralık Anneleri

benım oyle barızkı ters durdugu

sagımda hep bı tumsek war...

bıde ayakları hep asagıda tepıyo

artık donecefını sanmıyorum

sende fark edersın aslında ya:CüvCüv:

Sanırım kafası aşağıda, ayakları kaburgalarımda. Aslında onlar el mi ayak mı bilmiyorum. Dokunduğumda anlayamıyorum poposu mu, sırtımı diye

Selam arkadaşlarr.Doktordan geldik sizlere haber vereyim dediim
Oğluşum maşallah önde gidiyor yine.2000 gr. civarı olmuş,boyu da yaklaşık 40cm.Kocaman oldu sıpaa.Normal doğum pozisyonuna girmiş bile.Esnedi ultrasonda yaa çok tatlıydı.10-20 Aralık arası olur doğum dedi dr. Az sonra fotomuzu ekleyecez bakarsınız ordan yakışıklıma tek gözünü eliyle kapatmış

Sanırım kafası aşağıda, ayakları kaburgalarımda. Aslında onlar el mi ayak mı bilmiyorum. Dokunduğumda anlayamıyorum poposu mu, sırtımı diye

yukarda sişlik coksa kafasıdır

bıde gobek delıgın cıktıysa asagıdadır kafası
benım gobegım cıkmadı daha dısarı

mıgdemde buyuyo nerdeyse

ohhhh masallah canımmmm

hadı eklede bakalımmmm

Hay canım maşallah oğluna. Normal mi düşünüyorsun, ben de çok istiyorum. Sağlıklı doğsunlar da gerisi önemli değil gerçi.
yukarda sişlik coksa kafasıdır

bıde gobek delıgın cıktıysa asagıdadır kafası
benım gobegım cıkmadı daha dısarı

mıgdemde buyuyo nerdeyse

Ay yukarıda şişlik çok valla. Göbek deliğim tamamen çıkmadı ama yakında çıkar belli. Bakalım doktor ne diyecek. Şimdi tersse bi daha dönmez miymiş? Nefes almada problem yaşıyor musun, bebek yukardaysa zorlanabilirsin

benım oyle barızkı ters durdugu

sagımda hep bı tumsek war...

bıde ayakları hep asagıda tepıyo

artık donecefını sanmıyorum

sende fark edersın aslında ya:CüvCüv:

canım benimkinin başıda daha yukarda sağ tarafda döner mi bilmiyorum kaburgama batıyor dönmesede sorun değil sanırım sezeryan olacağı için bende birde gebelik şekeri var doktor en kötü ihtimal biraz iri doğar oda sezeryanda sorun olmaz erken doğurma dedi haftaya asıl doktoruma gideceğim bakalım ne didecek birinin dediği birini tutmuyor ...............mesela 1 ay önce asıl doktorum bebek 1600gr demişti ama daha bu cuma gittiğim doktor 1750ğr dedi benim doktorun ultrasonu çok kötü sanırım daha kilosunu bile tam vermiyor yada doktor fazla önemsemiyor ameliyatı iyi diye bu doktora gidiyorum hayırlısı bakalım

Sağolun teyzelerii.Kırk bin kere maşallah bebeişlerimize.
Ben sezeryan olacam büyük ihtimalle geçen sene kist ameliyatı oldum ben ,dr. öyle bir ameliyat olmasaydın seni zorlardım ama şuan zorlayamıyorum bir terslik olursa diye dedi.Normalde şimdilik bir sorun gözükmüyor sezeryan için ama...

ya donenler warmış ama
benımkı donmez bence ,benım rahım seklımde farklıyerimseniben
çift rahım tewhlıkelı bı gebelık gecırdım
sımdı nefes almamda dert yokda kfası hep sagda ya
sagıma yatınca orası sısıyooooo kaburgama baskı yapıyo gece kalkıp donmek ıskence
baska bı dert yok saglıgı ıyı olsunda
ama benım hanı donmez dıye dusunuyo doktor senın doner belkı canımm

amann doktor doktoru tutmaz ben 30 haftalıktım
bebegım 2 kılo 100 gr dı doktor sekerım war sandı
yenıden test ama sekerım yok benım genetık bu abımde aılemde gayet ırıdır
su an 3 olmustur
korkumdan doktor degıstıremıyom her zamankı doktorum alıskın bu duruma

Sezaryen olan arkadaşlarım pek memnunlar, ben de bazen sezaryen mi olsam diyorum. Ay yarın olsa da bebek ters mi düz mü öğrensem

tam dedikleri kiloda doğmuyor bebekler birde teknolojinin kötüsünü kullanırlarsa hiç tutmuyor söyledikleri hesapsız para kazanıyorlar ama doğru düzgün bir ultrason almıyorlar ultrasonu iyi olanda çok güzel bakıyor ilgileniyor ama o da özel bakıyor her defasında 200 bayılamak gerekiyor

Son düzenleme:
ewet benımkı ozel dr 120 werıyoz ultrasonuda cok ıyı kılosundan emınız yanı

benim 200 verdiğimde kilosunu doğru söylüyorda diğeri resmen uyduruyor adam iki dakika bile bakmıyor ameliyatı iyi diyorlar deneyip görücez bakalım ameliyatını

slm kizlar bende 34 haftamdayim.Doktorum gogus uclarim icin soguk su tutmami yada sertce liflememi soyledi ama imkansiz bunu yapmam zaten hassas,kremde vermedi sizlerin kullandiginiz krem varsa bana yazarmisiniz

slm kizlar bende 34 haftamdayim.Doktorum gogus uclarim icin soguk su tutmami yada sertce liflememi soyledi ama imkansiz bunu yapmam zaten hassas,kremde vermedi sizlerin kullandiginiz krem varsa bana yazarmisiniz

niye sert lifle dedi ...................ben bir şey kullanmıyorum canım sadece karnıma ve göğüslerime banyodan sonra bebe yağı sürüyorum

Canım ben de kitapta okumuştum, son ay göğüs uçlarına soğuk su tutmak güçlendiriyormuş deriyi. Bebek emerken yara olmaması içinmiş. Ne zaman yıkansam azıcık yapabiliyorum, dayanamıyorum. Krem ismini ise bilmiyorum. Ama almak gerek şimdiden dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…