2009 Aralık Anneleri

ıncı
ben magnezyumu 4. aydan berı alıyorum
hemde erken dogum meselesı ıcın
o sebepten galıba kramp yok sukur
her aksam al bı tane
faydası cok

benıms ag gogsum daha buyuk solu daha kucuk
ıkısıde kocaman o ayrı

bıde yumusak ama sert degıl

kızlar bana müsadece sırtım agrıdı yan durmaktan
uzanıcam herkesı optum bebelere ve kendınıze ıyı bakın yarın haber wer ıncı ok
optummmm

Dogumdan sonra emzirirken kanamamasi icin dedi canim

kızlar hep konusu açıldığında yazıyorum ben ilk bebeğimde soğan suyu sürmüştüm yaz ve sıcak olmasına rağmen hiç bir şey olmadı sizde yapın derim ben hastane valizine bir soğan birde bıçak yine koyucam

Bebek emerken sorun olmuyor mu soğan kokusu? Her emmeden önce mi sürmek gerek?

Bebek emerken sorun olmuyor mu soğan kokusu? Her emmeden önce mi sürmek gerek?

canım sezeryandan çıktım bir soğanı ikiye böldük suyunu sürdük ıslak mendille hafif sildik emzirdim tabi narkozlu olduğum için tam olarak ne kadar süre gögüsümde durdu hatırlamıyorum her halde 10 15 dk falandı hatta kokar diye bir göğsüme sürdürmedim sürmediğimiz göğsüm çatladı diğerine hiç bir şey olmadı .

Çok ilginç. Denemeye değer. Annem çok acı çekmiş beni emzirirken, hep yara olmuş göğüsleri. Bir şey sorucam sezaryenden sonra göbekte kesi yerinde sarkma oluyor mu yoksa eski haline dönüyor mu?

Çok ilginç. Denemeye değer. Annem çok acı çekmiş beni emzirirken, hep yara olmuş göğüsleri. Bir şey sorucam sezaryenden sonra göbekte kesi yerinde sarkma oluyor mu yoksa eski haline dönüyor mu?

sezeryandan çıkınca davul gibi bir karnın oluyor yaklaşık 10 15 gün sonra yavaş yavaş iniyor inince karnın bu defa köpük köpük gevşek olyor 2 3 ay sonra toplamaya başlıyor kesi yerinde sarkma falan olmuyor sadece bir iki yıl kesi yerine dokunduğunuzda hissetmiyorsunuz bunun da size bir zararı yok zaten

kesi yeriniz düşük bel bikinide bile görünmez okadar aşağıda yani sarkıcak yerde değil

Benim yarın belli olacak normal mi sezaryen mi. Sezaryene de sıcak bakmaya başladım yavaş yavaş

Benim yarın belli olacak normal mi sezaryen mi. Sezaryene de sıcak bakmaya başladım yavaş yavaş

canım normal doğumun sonrası daha kolay sezeryan biraz zor karnın ağrıyor gülsen öksürsen inanılmaz bir ağrısı oluyor dört beş gün bebeği emzirirken zorlanıyorsun ...........tabi avantajlarıda var normal doğurabiliyorsan bence denemeye değer

Hayırlısı canım a.s.

Selam arkadaşlarr.Doktordan geldik sizlere haber vereyim dediim
Oğluşum maşallah önde gidiyor yine.2000 gr. civarı olmuş,boyu da yaklaşık 40cm.Kocaman oldu sıpaa.Normal doğum pozisyonuna girmiş bile.Esnedi ultrasonda yaa çok tatlıydı.10-20 Aralık arası olur doğum dedi dr. Fotomuzu ekledik bakarsınız ordan yakışıklıma tek gözünü eliyle kapatmış
Hıı bu arada toplamda 12 kilo almışım dr. yine hızlı alıyorsun kiloyu dedi:dilcikar: Bir ayda 3kiloyu kapmışım yinekafamçokkarıştıAmann napimm 2si bebekte 10 u bende:lepi: Bebiş iyi olsun da.

canım oğluna tosun gibi bende haftaya gidicem bakalım kızım ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…