ben iyiym canım bi oraya bi buraya geziyorum işte insanın kendi evi olmayınca rahatıda tam olmuyor eşimdende uzakta eksik bi yanım ama napalım sabretcezCanım çok teşekkür ederiz.sen nasılsın peki bebiş nasıl hazırlıklar devam ediyor mu? Ben de yarın oğlumu görmeye gidecem.
Minik kelebekin yazdıklarını okuyunca içim cız etti ambulansla gideceklermiş falan.Allah yardımcıları olsun innş.Bir an önce annesini emer de bebecik kilo almaya başlar ve evlerine dönerler umarım:Sarubocequalarımız onlarla..
saol cnm allah sizlere daha çoklarını nasip etsin inş sağlıklı günlerde giysin bebişlerimizŞenizmerak edıyorduk mınık kelebekten haber getirdiğin için sagol canım
sen nasılsın bebiş nasıl gittinmı doktora orada
hazırlıklar ne alemde bittimi eklediklerine baktım gerçi çok guzeller iyi gunlerde kullansın bebiş inşallah
Selam arkadaşlarr.Doktordan geldik sizlere haber vereyim dediim
Oğluşum maşallah önde gidiyor yine.2000 gr. civarı olmuş,boyu da yaklaşık 40cm.Kocaman oldu sıpaa.Normal doğum pozisyonuna girmiş bile.Esnedi ultrasonda yaa çok tatlıydı.10-20 Aralık arası olur doğum dedi dr. Fotomuzu ekledik bakarsınız ordan yakışıklıma tek gözünü eliyle kapatmış
Hıı bu arada toplamda 12 kilo almışım dr. yine hızlı alıyorsun kiloyu dedi:dilcikar: Bir ayda 3kiloyu kapmışım yinekafamçokkarıştıAmann napimm 2si bebekte 10 u bende:lepi: Bebiş iyi olsun da.
Sağol teyzesii maşallah tüm bebişlerecanım oğluna tosun gibi bende haftaya gidicem bakalım kızım ne alemde
ben iyiym canım bi oraya bi buraya geziyorum işte insanın kendi evi olmayınca rahatıda tam olmuyor eşimdende uzakta eksik bi yanım ama napalım sabretcez
hazırlıklara devam bitmek bilmiyo ki alıncaklar almıcam artık doğunca alcam diom bişy görüyorum dayanamıyorum yine gezmicem diyorum sokakta buluyorum kendimi kaydirigubbakcemile3
sormayın yani doktora gidiyorum cnm her hafta çağırıyo artık 1950 olmuş kilosu sbah gittim en son tahlillerimi falanda yaptırdım 10 olmş kanım kan hapını 2 ye çıkardık idararda mikrop falan da çkmadı çk şükür korkuyodum ondan akannehir
suyu kalp atışları normal herşey yolunda sadece hala ters duruyo benim sıpa rahat geldi heralde dönmüyo
aman sağlıklı olsunda sezeryan oluruz önemli deil önemli olan onun sağlığı :lepi:
saol cnm allah sizlere daha çoklarını nasip etsin inş sağlıklı günlerde giysin bebişlerimizŞeniz
bebiş ii yukarda yazdım bak :lepi:ayrıntılıopuyorumnanaktan:kedi:
minik kelebeke bnde cok sevdnim allah yardımcıları olsun ayesbrirmden haber yok yalnız CADIARZU
ayy çook özledimm ama sizii ben yaa akannehir
geçmişide okuyamıom doğru dürüst çoık birikmiş sandalyede belim ağrıyo oturayamıyorum çok :CüvCüv:
umarım herkes iyidir
ohh maşalah dönmüş akıllı çoçuğun hali başka oluyo canım kaydirigubbakcemile3
yirim bn onu canım ya esnemiş bide ayy doğunca nasıl olcaklar minik minik :1hug::1hug:
tüü tüü maşalah:teytey:
Oğluşum maşallah önde gidiyor yine.2000 gr. civarı olmuş,boyu da yaklaşık 40cm.Kocaman oldu sıpaa.Normal doğum pozisyonuna girmiş bile.Esnedi ultrasonda yaa çok tatlıydı.10-20 Aralık arası olur doğum dedi dr. Fotomuzu ekledik bakarsınız ordan yakışıklıma tek gözünü eliyle kapatmış
Hıı bu arada toplamda 12 kilo almışım dr. yine hızlı alıyorsun kiloyu dedi:dilcikar: Bir ayda 3kiloyu kapmışım yinekafamçokkarıştıAmann napimm 2si bebekte 10 u bende:lepi: Bebiş iyi olsun da.
ben iyiym canım bi oraya bi buraya geziyorum işte insanın kendi evi olmayınca rahatıda tam olmuyor eşimdende uzakta eksik bi yanım ama napalım sabretcez
hazırlıklara devam bitmek bilmiyo ki alıncaklar almıcam artık doğunca alcam diom bişy görüyorum dayanamıyorum yine gezmicem diyorum sokakta buluyorum kendimi kaydirigubbakcemile3
sormayın yani doktora gidiyorum cnm her hafta çağırıyo artık 1950 olmuş kilosu sbah gittim en son tahlillerimi falanda yaptırdım 10 olmş kanım kan hapını 2 ye çıkardık idararda mikrop falan da çkmadı çk şükür korkuyodum ondan akannehir
suyu kalp atışları normal herşey yolunda sadece hala ters duruyo benim sıpa rahat geldi heralde dönmüyo
aman sağlıklı olsunda sezeryan oluruz önemli deil önemli olan onun sağlığı :lepi:
saol cnm allah sizlere daha çoklarını nasip etsin inş sağlıklı günlerde giysin bebişlerimizŞeniz
minik kelebeke bnde cok sevdnim allah yardımcıları olsun ayesbrirmden haber yok yalnız CADIARZU
geçmişide okuyamıom doğru dürüst çoık birikmiş sandalyede belim ağrıyo oturayamıyorum çok :CüvCüv:
umarım herkes iyidir
canım gözünüz aydınSelam arkadaşlarr.Doktordan geldik sizlere haber vereyim dediim
Oğluşum maşallah önde gidiyor yine.2000 gr. civarı olmuş,boyu da yaklaşık 40cm.Kocaman oldu sıpaa.Normal doğum pozisyonuna girmiş bile.Esnedi ultrasonda yaa çok tatlıydı.10-20 Aralık arası olur doğum dedi dr. Az sonra fotomuzu ekleyecez bakarsınız ordan yakışıklıma tek gözünü eliyle kapatmış
canan'cım kuzun maşallah iyi:Saruboceq:ben iyiym canım bi oraya bi buraya geziyorum işte insanın kendi evi olmayınca rahatıda tam olmuyor eşimdende uzakta eksik bi yanım ama napalım sabretcez
umarım herkes iyidir
gunaydınnnnnnnnnnnnn
sabah 06:05 te uyandık kızımla
vakıt geçmek bilmiyor
biraz utum var onu yapayım sızler gelene kadar yoksa saate 5 dk bir bakmaktan gına geldı :)
bu arada tam 1 ay sonra bugun doguma gidecegız bız Allahın ıznıyle
ay az kaldı düşüncesi bile heycanlandırıyor ınsanı
ogun nekadar heycan olur tahmın edemıyorum
herkese günaydınnnnnnn geçmişe göz atıp geliyorum
gunaydınnnnnnnnnnnnn
vakıt geçmek bilmiyor
biraz utum var onu yapayım sızler gelene kadar yoksa saate 5 dk bir bakmaktan gına geldı :)
herkese günaydınnnnnnn geçmişe göz atıp geliyorum
günaydınlaaar:teytey:şekerleeeeeeeeerrrrrrr
günaydıııııııınnnnnnnnnn:teytey:
kızlar siz ebişey dicem benim bir yakınım bana sıkı sıkı tembih etti doğum da annen bile kalmasın yanında sadece eşin kalsın dedi.. böylelikle ilk günden bazı sorumlulukları paylaşmaya alışır.. dedi.. aksi takdirde nasılsa annesi yardım ediyor diyip kendini tamamen soyutlar dedi.. ilk gün nasılsa öyle gider sakın unutma dedi.. kafama çok yattı.. sizler ne düşünürsünüz??
Ne güzel cümleler. Terapist bu kadar iyi gelmezdi arkadaşım yaa. Sağol. alkisalkisalkis
iki gün girmedim oku oku bitmiyor doktora gittim bu arada 32+0 da bebiş 1750 gr olmuş boyunu bilmiyorum doğuma 5 aralık sezeryan tarihi dedi doğumu yaptıracak doktor daha erken almak isterse herşey yolundaysa izin verme dedi ..........bende televizyona gidiyorum ne varmış bakim
Oğluşum maşallah önde gidiyor yine.2000 gr. civarı olmuş,boyu da yaklaşık 40cm.Kocaman oldu sıpaa.Normal doğum pozisyonuna girmiş bile.Esnedi ultrasonda yaa çok tatlıydı.10-20 Aralık arası olur doğum dedi dr. Az sonra fotomuzu ekleyecez bakarsınız ordan yakışıklıma tek gözünü eliyle kapatmış
gunaydınnnnnnnnnnnnn
vakıt geçmek bilmiyor
şekerleeeeeeeeerrrrrrr
günaydıııııııınnnnnnnnnn:teytey:
bugün çok uykumuz var bizim
öykü gece inanılmaz sesizdi ve beni çok korkuttu
gece 03:30 gibi kalktım, karnım taş gibiydi
laf attım, ittirdimdim, hafif karnıma vurdum tık yok
eşimi uyandırdım ağlıycam sesim titriyor korkudan
çikolata yedim 5 dk sonra tekme attı sıpa yaaaaaa
ama gelde uyu uyuyabilirsen
kabus gibiydi
ilk kez böyle birşey yaşadım
allahım bir daha yaşatmasın:Saruboceq:
yaramaz öykü şimdi iyi ama çok uyuyor yaaaaa
eşimede söyledim
ne kadar ağır bir uykusu var kısının diye:kedi::
şeker kıs günaydııııııııınnnnnnnnhihoyyyt
günaydınlaaar:teytey:
anlaşılan bugün herkez uyuyor
pooooooffffffffffffffffff
günaydın herkeseeee
benimde çok uykum var meral hep yorgun hissediyorum kendimi halbuki çok uyuyorum akşamları 10 da yatıyorum nerdeyse..Ama yinede gece hiç uyumamış gibiyim nedense..
günaydın öznurgünaydın herkeseeee
benimde çok uykum var meral hep yorgun hissediyorum kendimi halbuki çok uyuyorum akşamları 10 da yatıyorum nerdeyse..Ama yinede gece hiç uyumamış gibiyim nedense..
valla kafamı masaya koysam anında sızarımhastanede refakatçi olarak eşim kalacak başka türlüsü mümkün değil ki zaten bence... çekirdek aile olduğun günün gecesini ayrı mı geçireyim yani??? sonrasında da anam ve eşim başımda olacaklar gerisi umrumda değil şakkıdı
buyrunnnnnnnnn hepimiz sağolalım arkadaşım
maşallah bebişine
naptın kızım sen koca adam olmuş bu akannehir allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:
günaydınnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
1 ay sonra ben muhtemelen halen çalışıyor olucam ve eğer saatin belliyse kalkar kalkmaz allah bir avazda kurtarsın demek için seni arıycam fisfisfis vay be pelin 1 ay ha??? vay anasına alkisalkisalkis
ah canım ya allah korkutmasın benim sıpa da yapıyor zaman zaman... dürtüyorum gürültü yapıyorum falan hiiiiç umru değil paşanın :mymeka: ama korkuyorum be annecim nolur bi işaret ver diyorum o zaman bi zahmet dönüyor tekme falan değil böyle bir sürtünme hissediyorum rahatlıyorum akannehir
ah sorma bilge teyzesi
ay nasıl fena oldum anlatamam
anlatmayda gerek yok zati
yaşayarak sizde biliyorsunuz zaten:kedi:
Şeniz
Şeniz
Şeniz
ben ne tarafa çeksen o tarafa gidecek moddayım geyik yapın coşayım uyu deyin uyuyım yani kafamçokkarıştı
keşke şimdi uyuyacak bir yer olsaydı burdaaaa... ya resmen ağlıycam gözlerim sarhoş gibi açılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?