2009 Aralık Anneleri

sanırım herkes uyuyor.... kaydirigubbakcemile3heyoooooooo... gıcık patron geldi de benim uykum kaçtı valla iyi oldu..

valla kafamı masaya koysam anında sızarım
mafoldumben

yemekten sonra revirde yatıcam işte
akşama enerji lazım bana
eşimin fatihimin doğum günü bugün:dance:

güzel eşiyle güzel yavrusuyla sağlıklı mutlu nice yaşlara ulaşır dede olur inşallah vereliniortak

meral :1shok: sen hala masaya doğru eğilip uyuyabiliyo musun :1shok: ben karnımdan hiçbir yere yanaşamıyorum ki kafamı masaya koyup mafoldumben

kızım madem fırsatın var şimdiden git yatsana mirmirmirmir

aha enerci topu geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

aha enerci topu geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

ah bu kısın enerjisine hayran olmamak eldemi:lepi:
maşallah bernacığıma.s.a benim

ah bu kısın enerjisine hayran olmamak eldemi:lepi:
maşallah bernacığıma.s.a benim

giriş yapamadı ama nabeeeeeer :dilcikar:
oooooof offffffffffffffff içimden geçiriyodum şimdi berna gelse coşarız hepimiz açılırız diye allah gönlüme göre verdi berna geldi ama fıs çıktı bilmiyorum yani ben artık :umursamaz:

sırnaşık şey

Arkadaşlar hepinize çook teşekkür ederiz minik oğlum dedim dedim maşallah kocaman olmuş ben erken doğmuşum benm doğum kiloma ulaşmış yahuu:)Dr.a sordum kasımın 25inden sonra doğarsa küvöze falan ihtiyaç kalmaz dedi.
Eşimin dedesi vefat etmiş gece haber aldık baya yaşlıydı kendini bilmiyordu mekanı cennet olsun inş.Eşim sabah Ankaraya gitti.Ben de annemde kalaam 1-2 gün arada girerim ancak.Öptüm sizleri görüşmek üzere..

canım başınız sağolsun allah bunu unutturacak üzüntü vermesin :teselli:
dikkat et kendine ve oğluşuna... gerçi annenin yanında olacakmışsın o senin yerine de dikkat eder ikinize de kaydirigubbakcemile5 görüşürüz opuyorumnanaktan

kıslarrrr günaydın hepinizeeeee nasılsınızzz geri sayım başlamıs artık haaa hadı ınsallah allah hayırlısıyla kurtarsın bi avazdaaa ayyy çok heyecanlııııııı

kıslarrrr günaydın hepinizeeeee nasılsınızzz geri sayım başlamıs artık haaa hadı ınsallah allah hayırlısıyla kurtarsın bi avazdaaa ayyy çok heyecanlııııııı

merhaba canım nasılsın?
biz geri sayıma başladık evet sıkıntılı uykusuz günlerde başladı tabi.
sen nasılsın bebiş nasıl nekadar oldu anlat bakalım

merhaba canım nasılsın?
biz geri sayıma başladık evet sıkıntılı uykusuz günlerde başladı tabi.
sen nasılsın bebiş nasıl nekadar oldu anlat bakalım

bende iyiyim canım 14 hafalık olduk çok şükür..3 hafta önce bı korku atlattık ama...bı kanama gecırdım doktor düşük tehlıkesı dedı...ama bebegım ıyıydı cok sukur...3 hafta kadar ıstırahat ettım..şuan hersey yolunda görunuyo...ama korkumu anlatamam size...
ikili testlerımızı yaptırdık sonuclar da guzel cıktı...bi oglum olucak allah kısmet ederse.....

opuyorumnanaktan

günaydınn canımmm, kolay gelsin... ben de ütü yapıcam..,,iyi hatırlattın

senden bi kaç gün sonra da benim...

hakkaten fena heyecan var !
canım yaaa ne diyim ben senin oğluna!!! tüüüüüüüüüüüüüüü
herkese günaydınnnnnnn geçmişe göz atıp geliyorum
günaydıııııııııınnnnnnn
günaydın canım! aman aman çok iyi bilirim o duyguyu.. bi sabah oynamamıştı diye yazmıştım hatırlarsan..

ne fena di mi?

Allah bii daha yaşatmasın aman !!!!
günaydınlaaar:teytey:

günaydııııııııııııııınnnnnnnnn

herkese günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :sm_cool:

biz geldikkkkkkkkk
nehir Allah rahmet eylesın Allah ogluna hayırlı uzun omur versin inşallah
ah arzu ah zaten nefret ederdım utuden şimdi kabus resmen
meral küçük cadı korkutmuş senı ama artık daha yavaslar be meralcıgımtabıkı takıp halınde olmak lazım Allah korusun ama eskı hareket beklememek lazım
bilgecım ewt ya inşallah dualarınızla girecegım doguma
öznur cnm ıı yatabılıyormuşsun sen yıne 10 da

geçmiş olsun canım
artık düşük tehlikeside azaldı biliyosun içini ferah tut sen ama yinede dikkatli ol tabi.
cinsiyetinide öğrenmişsin ne güzel allah sağlıkla kucağına almayıda kısmet eder inşallah.

allah sağlıkla tamamına erdirsin bir daha da korkutmasın :Saruboceq:

canım benım
iyi çok şukur ıkıkı test de guzel çıkmış
yerım ben senın kuzunu ohh cinsiyetıde ögrenılmiş
Allah bırdaha öyle korkular yasatmasın inşallah

yatıyorum pelincim ama sor bi nekadar uyuyorsun gece diye:))
sağa sola dönmeye çabalamak ve tuvalete gitmekle geçiyor bütün gece

gunaydın
Allah ızın verırse dogum tarıhlerı degişmezse bizde 3 gunluk abla kızımla senı arayacagız doguma giderken sen alkisalkisalkis

sagolun kızlarrrr allahım bütün hamılelelımızı bebeklerımızı korusun hepınıze hayırlı dogumlar versın ınsallahhhhhh bebekler gelıyoooo yasasınnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…