keşke şimdi uyuyacak bir yer olsaydı burdaaaa... ya resmen ağlıycam gözlerim sarhoş gibi açılmıyor
valla kafamı masaya koysam anında sızarım
mafoldumben
yemekten sonra revirde yatıcam işte
akşama enerji lazım bana
eşimin fatihimin doğum günü bugün:dance:
güzel eşiyle güzel yavrusuyla sağlıklı mutlu nice yaşlara ulaşır dede olur inşallah vereliniortak
amiiiiiiiiiin canım çok teşekkür ederim
meral :1shok: sen hala masaya doğru eğilip uyuyabiliyo musun :1shok: ben karnımdan hiçbir yere yanaşamıyorum ki kafamı masaya koyup mafoldumben
kıs valla yazarkende aklım agelmedi değil nasıl kafanı koycan dedim:kedi:
sonra koltuğum aklıma geldikaydirigubbakcemile3 onu yatırırım dedim ama yazmayada erindim şekerkaydirigubbakcemile3
kızım madem fırsatın var şimdiden git yatsana mirmirmirmir
aha enerci topu geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
ah bu kısın enerjisine hayran olmamak eldemi:lepi:
maşallah bernacığıma.s.a benim
Arkadaşlar hepinize çook teşekkür ederiz minik oğlum dedim dedim maşallah kocaman olmuş ben erken doğmuşum benm doğum kiloma ulaşmış yahuu:)Dr.a sordum kasımın 25inden sonra doğarsa küvöze falan ihtiyaç kalmaz dedi.
Eşimin dedesi vefat etmiş gece haber aldık baya yaşlıydı kendini bilmiyordu mekanı cennet olsun inş.Eşim sabah Ankaraya gitti.Ben de annemde kalaam 1-2 gün arada girerim ancak.Öptüm sizleri görüşmek üzere..
kıslarrrr günaydın hepinizeeeee nasılsınızzz geri sayım başlamıs artık haaa hadı ınsallah allah hayırlısıyla kurtarsın bi avazdaaa ayyy çok heyecanlııııııı
merhaba canım nasılsın?
biz geri sayıma başladık evet sıkıntılı uykusuz günlerde başladı tabi.
sen nasılsın bebiş nasıl nekadar oldu anlat bakalım
günaydınn canımmm, kolay gelsin... ben de ütü yapıcam..,,iyi hatırlattıngunaydınnnnnnnnnnnnn
sabah 06:05 te uyandık kızımla
vakıt geçmek bilmiyor
biraz utum var onu yapayım sızler gelene kadar yoksa saate 5 dk bir bakmaktan gına geldı :)
bu arada tam 1 ay sonra bugun doguma gidecegız bız Allahın ıznıyle
ay az kaldı düşüncesi bile heycanlandırıyor ınsanı
ogun nekadar heycan olur tahmın edemıyorum
canım yaaa ne diyim ben senin oğluna!!! tüüüüüüüüüüüüüüüSelam arkadaşlarr.Doktordan geldik sizlere haber vereyim dediim
Oğluşum maşallah önde gidiyor yine.2000 gr. civarı olmuş,boyu da yaklaşık 40cm.Kocaman oldu sıpaa.Normal doğum pozisyonuna girmiş bile.Esnedi ultrasonda yaa çok tatlıydı.10-20 Aralık arası olur doğum dedi dr. Fotomuzu ekledik bakarsınız ordan yakışıklıma tek gözünü eliyle kapatmış
Hıı bu arada toplamda 12 kilo almışım dr. yine hızlı alıyorsun kiloyu dedi:dilcikar: Bir ayda 3kiloyu kapmışım yinekafamçokkarıştıAmann napimm 2si bebekte 10 u bende:lepi: Bebiş iyi olsun da.
günaydıııııııııınnnnnnnherkese günaydınnnnnnn geçmişe göz atıp geliyorum
günaydın canım! aman aman çok iyi bilirim o duyguyu.. bi sabah oynamamıştı diye yazmıştım hatırlarsan..şekerleeeeeeeeerrrrrrr
günaydıııııııınnnnnnnnnn:teytey:
bugün çok uykumuz var bizim
öykü gece inanılmaz sesizdi ve beni çok korkuttu
gece 03:30 gibi kalktım, karnım taş gibiydi
laf attım, ittirdimdim, hafif karnıma vurdum tık yok
eşimi uyandırdım ağlıycam sesim titriyor korkudan
çikolata yedim 5 dk sonra tekme attı sıpa yaaaaaa
ama gelde uyu uyuyabilirsen
kabus gibiydi
ilk kez böyle birşey yaşadım
allahım bir daha yaşatmasın:Saruboceq:
yaramaz öykü şimdi iyi ama çok uyuyor yaaaaa
eşimede söyledim
ne kadar ağır bir uykusu var kısının diye:kedi:
canım gözünüz aydın
darısı hepimizin başına
bizde inşallah önümüzdeki hafta kısımı görücez
doktorumuz şehir dışında olduğundan bu hafta görüşemedik öykümle:CüvCüv:
canan'cım kuzun maşallah iyi:Saruboceq:
ah ah birde hayırlısıyla kucağımıza alsakkaydirigubbakcemile5
günaydın peliiiiiiinnnnnnnnnnn
bizim çok uykumus vaaarrr:çok üzgünüm:
günaydınlaaar:teytey:
bende iyiyim canım 14 hafalık olduk çok şükür..3 hafta önce bı korku atlattık ama...bı kanama gecırdım doktor düşük tehlıkesı dedı...ama bebegım ıyıydı cok sukur...3 hafta kadar ıstırahat ettım..şuan hersey yolunda görunuyo...ama korkumu anlatamam size...
ikili testlerımızı yaptırdık sonuclar da guzel cıktı...bi oglum olucak allah kısmet ederse.....
opuyorumnanaktan
bende iyiyim canım 14 hafalık olduk çok şükür..3 hafta önce bı korku atlattık ama...bı kanama gecırdım doktor düşük tehlıkesı dedı...ama bebegım ıyıydı cok sukur...3 hafta kadar ıstırahat ettım..şuan hersey yolunda görunuyo...ama korkumu anlatamam size...
ikili testlerımızı yaptırdık sonuclar da guzel cıktı...bi oglum olucak allah kısmet ederse.....
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
biz geldikkkkkkkkk
nehir Allah rahmet eylesın Allah ogluna hayırlı uzun omur versin inşallah
ah arzu ah zaten nefret ederdım utuden şimdi kabus resmen
meral küçük cadı korkutmuş senı ama artık daha yavaslar be meralcıgımtabıkı takıp halınde olmak lazım Allah korusun ama eskı hareket beklememek lazım
bilgecım ewt ya inşallah dualarınızla girecegım doguma
öznur cnm ıı yatabılıyormuşsun sen yıne 10 da
gunaydıngünaydınn canımmm, kolay gelsin... ben de ütü yapıcam..,,iyi hatırlattın
senden bi kaç gün sonra da benim...
hakkaten fena heyecan var !
canım yaaa ne diyim ben senin oğluna!!! tüüüüüüüüüüüüüüü
günaydıııııııııınnnnnnn
günaydın canım! aman aman çok iyi bilirim o duyguyu.. bi sabah oynamamıştı diye yazmıştım hatırlarsan..
ne fena di mi?
Allah bii daha yaşatmasın aman !!!!
günaydııııııııııııııınnnnnnnnn
herkese günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?