2009 Aralık Anneleri

aha enerci topu geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

ah bu kısın enerjisine hayran olmamak eldemi:lepi:
maşallah bernacığıma.s.a benim
hahahahaa geldim tabi...
ama haklısınız önce bi selam di mi :mymeka: eh bana eh bana!!!!!

bi okuyup geleyim dedim de anam baya bi kaynatmışlar gece gece...

meraaaaaaaaaallllllllllllll fatihe ne aldın kızzzzzzzzzz? hihoyyyt
bir giriş yaparım aklın şaşar valllaaaa :sm_cool:
canım yaaa mekanı cennet olsun..
yaffruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm maşallaahh be size!!! oğlun da büyümüş bak 14 hafta ha hayırlısıyla bak ne çabuk geçecek günler..34 gün falan kaldı benim de doğuma...

yatıyorum pelincim ama sor bi nekadar uyuyorsun gece diye:))
sağa sola dönmeye çabalamak ve tuvalete gitmekle geçiyor bütün gece

ben geçtiğimiz 1-2 hafta öncesıne kadar daha ıyıyım o zman yattıgımda uyuyamıyordum dönmekten
şimdi yatınca uyuyorum ama az uyuyorum erken kalkıyorum çok
ama dönup durmaktan uyuyamamaktan bu tarz daha ii belki önumuzdekı 10 gn içinde senınde degişir uyku duzenın öznur

Herkesciklere gunaydinlar. Selam verip her an kacabilir temizlik icin bayani bekliyorum bi yandan . Dun balkonum boyandi ve ortaki ivir zivir oraya cikti tabi balkon kullanilmaz halde artik ama. Bugunde Eylulun odasi filan kurulur artik . Cok yoruldum ya . İs yapmasam bile ayakta durup ufak tefek seyleri yapmak canimi okudu resmen.

Dunurcum gecmise soyle bi baktim . Son ayda akintinin beyaz ve kokusuz olarak cogalmasi cok normal.Akinti Uzmani Burcu :)

meral bu arada eşine nice seneler
kızınla ve senınle geçirecegı saglıklı mutlu huzurlu bir ömürü olsun inşallah
dede oldugunuda duyalım hepberaber

gunaydın
Allah ızın verırse dogum tarıhlerı degişmezse bizde 3 gunluk abla kızımla senı arayacagız doguma giderken sen alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 ablasını ısırayım ben e mi !!!:1hug:

ay pelin yaaa... ooooooooffffffffff heyecan bastı bak ellerim terledi okuyunca

bu arada ben de hiç uyuyamıyorum. 1 de yattım, 9 da kalktım.. uyku da tutmuyor... gece çok fena tekmeledi.. ilk defa acı le uyandım. meral hani yazmışsın ya o kötü olayı.. ondan sonra inan acıtsan da oyna kızım diyorum içimden...

Amaaannnnn Allak korusun çok kötü!!! :gitme:

günaydııınn anneler ve bebişlerii.iyisinizdir inş.benim kız gece beni uyutmadı ya eminim doğduğunda da gececi olcak.çok oynayınca korkuyorum.dr çok hareket istemiyoruz demişti Allah korusun kordon dolanması açısından..ve bu arada burası bağımlılık yapıyomuşşyerimseniben

gunaydınnn
kadın varkende elinçalışmasın sakın çenen çalışsın burcu
söyle yapsın istdklerini kadın sakın karışayım deme işn ucundanda olsa

canım günaydın, hadi gözün aydın!! yoluna giriyor yavaş yavaş işler bak...

bu arada amaçsızca dolanmak daha yoruyor insanı.. kolay gelsin, Allah kuvvet versin!

o döndüğünde olur herhalde... benimki resmen dizlerini karnımdan dışarı çıkarıyor.. parmaklarını oynatıyor gıdıklıyor sırtını dayıyor falan.. ama acıta acıtaa...

bak korktum şimdi yahu..

gunaydınnn
kadın varkende elinçalışmasın sakın çenen çalışsın burcu
söyle yapsın istdklerini kadın sakın karışayım deme işn ucundanda olsa

Yok is yapmiyorum dogru durust ama ayakta durup valla yonlendirmek bile yoruyor artik beni .

canım günaydın, hadi gözün aydın!! yoluna giriyor yavaş yavaş işler bak...

bu arada amaçsızca dolanmak daha yoruyor insanı.. kolay gelsin, Allah kuvvet versin!

Sagolasin dunurcum . Darisi basina .

takıntı oldu bizde
sabah 6 da kalktım çocuk uyuyodur belki dimi
yok ben mina bir hareket et bakalım annene diyorum
ne yapalım herşeyın yolunda gittiğini öyle anlıyoruz
dun terzıye ugradım dolap içi örtu için
onlarda bitince dolap yerleşecek sonra nasıl zaman gececek onu duşunuyorum

gunaydınnnnnn
benım eşimde çok geç yatar ben tavuk mısalı ılkakşamdan uyuyan tıptendım
diyorum kızın sana çekecek sanırım

kızlar bir konu açmak istiyorum.. artık doğumlar yaklaşıyor.. özellikle doğum yapmışlar da yorum yaparsa sevinirim...

birincisi bu göğüs için kremler..

karbonat , soğan, soğuk su olayı flan var da... bilgi istiyorum please...

ikincisi sezeryan için kemer ya da kuşak muhabbeti...

önerilerinizi rica edeyim.. ona göre araştırma yapıp netten alışveriş yapacağım da..

saygılar

ayy yok ya dönmüyo resmen zıplıyo sıpaa hissediyorum yan yatınca ayaklarının üstünde zıplıyo sırtıda diğer tarafdan çarpıyo.ama benim cnm acımıyo hiç.içim bi tuhaf oluyo sadece gıdıklanıyorum.eşimin eli karnımda oluyo bazen çekiyo elini delüü

Yok is yapmiyorum dogru durust ama ayakta durup valla yonlendirmek bile yoruyor artik beni .

Sagolasin dunurcum . Darisi basina .

:1shok: aman yarabbbimm!!!!

bacııııııııııııııımm Bursalıyız diye de dünür ayağına yatmayalım ama ayıp oluyor :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey

aman pelin bi kere oldu zaten.. hep hareket ettiği sabah saatleri vardı.. tık yok. sev okşa.. yok !...

en sonunda rahatsız ettim. resmen parmakladım göbeğimi.. ama artık beklemeyi öğrendim.. insan hemen nem kapıyor yaa..

bana bişey olsa bu kadar umursamam haa...

hahahahaa geldim tabi...
ama haklısınız önce bi selam di mi :mymeka: eh bana eh bana!!!!!

bi okuyup geleyim dedim de anam baya bi kaynatmışlar gece gece...

bir giriş yaparım aklın şaşar valllaaaa :sm_cool:

şaşırt aklımı yafrum delikafadulden

çoğu gitti azı kaldı ama lütfen ayakta durma bir sandalye getirsinler veya emzirme koltuğunu koridorda herkesi görebileceğin yere koysunlar sen de oradan ver emirlerini graliçammmmmmmmmmmmmm :CüvCüv:
allah kolaylık versin dünürcüm ve uzmanlığını konuşturduğun için milmersi yine Şeniz

günaydınnnnnn
kordon dolanması son günlerde 40. haftaya çok yaklaşıldığında endişelenilen bir şey benim bildiğim kadarıyla... şu an bebelerin henüz oynayabileceği kadar yer olduğu için kendilerini kurtarabiliyorlar kordondan yerimseniben

bak korktum şimdi yahu..

neden korktun sengözlerimebaksanab

günaydın sevgi pıtırcıklarımopuyorumnanaktan
gecmıse hızıca baktım geldım eksıklerım olursa affola..bugun yegenım denızın kresıne gıdecegız 12 de
kahwaltımızı yaptık..

bıde dus alacagım gece 3 e kadar uyanıktım
sonrasıda cok rahatsız bı uykuydu heryerım agrıdı kasıklarımı karnımı cok acıttı benım oglum bu gece..
sankı yırtılıyor sandım yanlarım.sabah 7 bucugu gorunce zıpladım yeter bu kadar yatak ıskencesı dıye..

meralcım benımde senınkı gıbı oldu bı kı kez ınsan cok korkuyo ınsallah bıdaha olmaz

bıde benımkıde bazen cok oynuyo kordonundan bende korkmuyo degılım allahımm korktugumuz yere ugratmasın.

yenıden gunayyyyyyyyydınnna.s.

ya benim gacı biraz zayıf sanırsam... 1900 gr. kadardı. boy da 43 diyim hadi..

anlayacağın sırf kemik diye tahmin ediyorum. herhalde kemikleri acıtıyor diye de düşünüyorum...

ben bi yiyecek hazırlayayım murata..

cevaplarınızı bekliyorum haaa...

bakın yaban ellerdeyim anca alıcam ...

ha kızlar bıde ruyamı solemeyı unuttum..

gece boyu oglumu emzırdım
uyuyodu hep
bazen agzından sut gerı gelıyordu
ama goguslerım hıc acımadı ılk kez emzırdım zor la acıyodu agzını
gecede yıgenım cıglık atınca uyku arasında kalbım nasıl carptı sandım bebegım agladı oyle kaptırmısım:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…