aha enerci topu geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
hahahahaa geldim tabi...ah bu kısın enerjisine hayran olmamak eldemi:lepi:
maşallah bernacığıma.s.a benim
bir giriş yaparım aklın şaşar valllaaaa :sm_cool:giriş yapamadı ama nabeeeeeer :dilcikar:
oooooof offffffffffffffff içimden geçiriyodum şimdi berna gelse coşarız hepimiz açılırız diye allah gönlüme göre verdi berna geldi ama fıs çıktı bilmiyorum yani ben artık :umursamaz:
sırnaşık şey
canım yaaa mekanı cennet olsun..Arkadaşlar hepinize çook teşekkür ederiz minik oğlum dedim dedim maşallah kocaman olmuş ben erken doğmuşum benm doğum kiloma ulaşmış yahuu:)Dr.a sordum kasımın 25inden sonra doğarsa küvöze falan ihtiyaç kalmaz dedi.
Eşimin dedesi vefat etmiş gece haber aldık baya yaşlıydı kendini bilmiyordu mekanı cennet olsun inş.Eşim sabah Ankaraya gitti.Ben de annemde kalaam 1-2 gün arada girerim ancak.Öptüm sizleri görüşmek üzere..
yaffruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm maşallaahh be size!!! oğlun da büyümüş bak 14 hafta habende iyiyim canım 14 hafalık olduk çok şükür..3 hafta önce bı korku atlattık ama...bı kanama gecırdım doktor düşük tehlıkesı dedı...ama bebegım ıyıydı cok sukur...3 hafta kadar ıstırahat ettım..şuan hersey yolunda görunuyo...ama korkumu anlatamam size...
ikili testlerımızı yaptırdık sonuclar da guzel cıktı...bi oglum olucak allah kısmet ederse.....
opuyorumnanaktan
yatıyorum pelincim ama sor bi nekadar uyuyorsun gece diye:))
sağa sola dönmeye çabalamak ve tuvalete gitmekle geçiyor bütün gece
gunaydın
Allah ızın verırse dogum tarıhlerı degişmezse bizde 3 gunluk abla kızımla senı arayacagız doguma giderken sen alkisalkisalkis
Herkesciklere gunaydinlar. Selam verip her an kacabilir temizlik icin bayani bekliyorum bi yandan . Dun balkonum boyandi ve ortaki ivir zivir oraya cikti tabi balkon kullanilmaz halde artik ama. Bugunde Eylulun odasi filan kurulur artik . Cok yoruldum ya . İs yapmasam bile ayakta durup ufak tefek seyleri yapmak canimi okudu resmen.
Dunurcum gecmise soyle bi baktim . Son ayda akintinin beyaz ve kokusuz olarak cogalmasi cok normal.Akinti Uzmani Burcu :)
Herkesciklere gunaydinlar. Selam verip her an kacabilir temizlik icin bayani bekliyorum bi yandan . Dun balkonum boyandi ve ortaki ivir zivir oraya cikti tabi balkon kullanilmaz halde artik ama. Bugunde Eylulun odasi filan kurulur artik . Cok yoruldum ya . İs yapmasam bile ayakta durup ufak tefek seyleri yapmak canimi okudu resmen.
Dunurcum gecmise soyle bi baktim . Son ayda akintinin beyaz ve kokusuz olarak cogalmasi cok normal.Akinti Uzmani Burcu :)
günaydııınn anneler ve bebişlerii.iyisinizdir inş.benim kız gece beni uyutmadı ya eminim doğduğunda da gececi olcak.çok oynayınca korkuyorum.dr çok hareket istemiyoruz demişti Allah korusun kordon dolanması açısından..ve bu arada burası bağımlılık yapıyomuşşyerimseniben
gunaydınnn
kadın varkende elinçalışmasın sakın çenen çalışsın burcu
söyle yapsın istdklerini kadın sakın karışayım deme işn ucundanda olsa
canım günaydın, hadi gözün aydın!! yoluna giriyor yavaş yavaş işler bak...
bu arada amaçsızca dolanmak daha yoruyor insanı.. kolay gelsin, Allah kuvvet versin!
kaydirigubbakcemile3 ablasını ısırayım ben e mi !!!:1hug:
ay pelin yaaa... ooooooooffffffffff heyecan bastı bak ellerim terledi okuyunca
bu arada ben de hiç uyuyamıyorum. 1 de yattım, 9 da kalktım.. uyku da tutmuyor... gece çok fena tekmeledi.. ilk defa acı le uyandım. meral hani yazmışsın ya o kötü olayı.. ondan sonra inan acıtsan da oyna kızım diyorum içimden...
Amaaannnnn Allak korusun çok kötü!!! :gitme:
günaydııınn anneler ve bebişlerii.iyisinizdir inş.benim kız gece beni uyutmadı ya eminim doğduğunda da gececi olcak.çok oynayınca korkuyorum.dr çok hareket istemiyoruz demişti Allah korusun kordon dolanması açısından..ve bu arada burası bağımlılık yapıyomuşşyerimseniben
o döndüğünde olur herhalde... benimki resmen dizlerini karnımdan dışarı çıkarıyor.. parmaklarını oynatıyor gıdıklıyorsırtını dayıyor falan.. ama acıta acıtaa...
bak korktum şimdi yahu..
Yok is yapmiyorum dogru durust ama ayakta durup valla yonlendirmek bile yoruyor artik beni .
Sagolasin dunurcum . Darisi basina .
aman pelin bi kere oldu zaten.. hep hareket ettiği sabah saatleri vardı.. tık yok. sev okşa.. yok !...takıntı oldu bizde
sabah 6 da kalktım çocuk uyuyodur belki dimi
yok ben mina bir hareket et bakalım annene diyorum
ne yapalım herşeyın yolunda gittiğini öyle anlıyoruz
dun terzıye ugradım dolap içi örtu için
onlarda bitince dolap yerleşecek sonra nasıl zaman gececek onu duşunuyorum
gunaydınnnnnn
benım eşimde çok geç yatar ben tavuk mısalı ılkakşamdan uyuyan tıptendım
diyorum kızın sana çekecek sanırım
hahahahaa geldim tabi...
ama haklısınız önce bi selam di mi :mymeka: eh bana eh bana!!!!!
bi okuyup geleyim dedim de anam baya bi kaynatmışlar gece gece...
bir giriş yaparım aklın şaşar valllaaaa :sm_cool:
bak korktum şimdi yahu..
ayy yok ya dönmüyo resmen zıplıyo sıpaa hissediyorum yan yatınca ayaklarının üstünde zıplıyo sırtıda diğer tarafdan çarpıyo.ama benim cnm acımıyo hiç.içim bi tuhaf oluyo sadece gıdıklanıyorum.eşimin eli karnımda oluyo bazen çekiyo elini delüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?