kızlar bir konu açmak istiyorum.. artık doğumlar yaklaşıyor.. özellikle doğum yapmışlar da yorum yaparsa sevinirim...
birincisi bu göğüs için kremler..
karbonat , soğan, soğuk su olayı flan var da... bilgi istiyorum please...
ikincisi sezeryan için kemer ya da kuşak muhabbeti...
önerilerinizi rica edeyim.. ona göre araştırma yapıp netten alışveriş yapacağım da..
saygılar
Yok is yapmiyorum dogru durust ama ayakta durup valla yonlendirmek bile yoruyor artik beni .
Sagolasin dunurcum . Darisi basina .
:1shok: aman yarabbbimm!!!!
bacııııııııııııııımm Bursalıyız diye de dünür ayağına yatmayalım ama ayıp oluyor:roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey
en sonunda rahatsız ettim. resmen parmakladım göbeğimi.. ama artık beklemeyi öğrendim.. insan hemen nem kapıyor yaa..
bana bişey olsa bu kadar umursamam haa...
yaa hareketli ya kordondan korktum..şaşırt aklımı yafrum delikafadulden
çoğu gitti azı kaldı ama lütfen ayakta durma bir sandalye getirsinler veya emzirme koltuğunu koridorda herkesi görebileceğin yere koysunlar sen de oradan ver emirlerini graliçammmmmmmmmmmmmm :CüvCüv:
allah kolaylık versin dünürcüm ve uzmanlığını konuşturduğun için milmersi yine Şeniz
günaydınnnnnn
kordon dolanması son günlerde 40. haftaya çok yaklaşıldığında endişelenilen bir şey benim bildiğim kadarıyla... şu an bebelerin henüz oynayabileceği kadar yer olduğu için kendilerini kurtarabiliyorlar kordondan yerimseniben
neden korktun sengözlerimebaksanab
SÜT DEDİİK BEEEAAAAAAAAAAAAAA!kötükedihüso
şaşırt aklımı yafrum delikafadulden
günaydınnnnnn
kordon dolanması son günlerde 40. haftaya çok yaklaşıldığında endişelenilen bir şey benim bildiğim kadarıyla... şu an bebelerin henüz oynayabileceği kadar yer olduğu için kendilerini kurtarabiliyorlar kordondan yerimseniben
mantıklı aslında ama dr öle söyledi valla..
e iyi biz bakmayalım..burcu ve bilge özellıkle siz bakın babası dun ne almış kızına
saol cnmmmm.. ben seni arada rahatsız edeyim o zaman.. yardımcıı oldun en azından şort dikiş açıcındansoğan olayından bişey anlamadım ama korse gerçekten çok işe yarıyo.ama sen sezeryan olacağın için bir hafta snr felan kullanamaya başlarsın.şortlu korseler var onları size önermiyolar dikişler açısından.bel korsesi kullanırsın cnm.benim ilk doğum normaldi buda normal olcak inş. ben şortlu korse giymiştim ilkinde eve gelir gelmez karnın toparlanmasında baya yardımcı oluyo saygılar bizden efendimma.s.
ayyyy kıyamam beeee... oynar oynar bizim oynaklığımızdan çocukcağızlara fırsat mı kalıyorr!!!e yuh diyim dünür :mymeka: :mymeka: insan hiç olmazsa bekler biraz yaşı ilerler eğilimi o yöneyse öyle kabullenir di mi ama ya :1no2: hadi mübarek olsun :dilcikar:
bilmem artık berna ben çekilirim aradan saygım var seven kalplere neticede şakkıdı
yalnız sanırım benimkinin de bir saat kadar oldu kıpırdamadı kafam da binbeşyüz vaziyetinde zaten halihazırda :1shok: akannehir bi dürteyim bakayım ulan tatlı da yiyemiyoruz ki coşsun bebecik mafoldumben
baslıycam he neden olmuyo bu şimdi
albume eklerım bende
kızlar bir konu açmak istiyorum.. artık doğumlar yaklaşıyor.. özellikle doğum yapmışlar da yorum yaparsa sevinirim...
önerilerinizi rica edeyim.. ona göre araştırma yapıp netten alışveriş yapacağım da..
saygılar
ya benim gacı biraz zayıf sanırsam... 1900 gr. kadardı. boy da 43 diyim hadi..
anlayacağın sırf kemik diye tahmin ediyorum. herhalde kemikleri acıtıyor diye de düşünüyorum...
ben bi yiyecek hazırlayayım murata..
cevaplarınızı bekliyorum haaa...
bakın yaban ellerdeyim anca alıcam ...
ha kızlar bıde ruyamı solemeyı unuttum..
gece boyu oglumu emzırdım
uyuyodu hep
bazen agzından sut gerı gelıyordu
ama goguslerım hıc acımadı ılk kez emzırdım zor la acıyodu agzını
gecede yıgenım cıglık atınca uyku arasında kalbım nasıl carptı sandım bebegım agladı oyle kaptırmısım:asigim:
saygılar
günaydın sevgi pıtırcıklarımopuyorumnanaktan
gecmıse hızıca baktım geldım eksıklerım olursa affola..bugun yegenım denızın kresıne gıdecegız 12 de
kahwaltımızı yaptık..
bıde dus alacagım gece 3 e kadar uyanıktım
sonrasıda cok rahatsız bı uykuydu heryerım agrıdı kasıklarımı karnımı cok acıttı benım oglum bu gece..
sankı yırtılıyor sandım yanlarım.sabah 7 bucugu gorunce zıpladım yeter bu kadar yatak ıskencesı dıye..
meralcım benımde senınkı gıbı oldu bı kı kez ınsan cok korkuyo ınsallah bıdaha olmaz
bıde benımkıde bazen cok oynuyo kordonundan bende korkmuyo degılım allahımm korktugumuz yere ugratmasın.
yenıden gunayyyyyyyyydınnna.s.
SÜT DEDİİK BEEEAAAAAAAAAAAAAA!kötükedihüso
baslıycam he neden olmuyo bu şimdi
albume eklerım bende
mantıklı aslında ama dr öle söyledi valla..
e iyi biz bakmayalım..
hatta al anam topic senin olsun..
ben yeni denizlere yelken açarım....
yeni topiclere de başlık atarım
hahhhhh
soğan da ikiye bölüp sürüyorsun ya.. o.. tecrübeli annelerden yeni annelere tavsiyeler gibi bi başlıkta okumuştum..
ayyyy kıyamam beeee... oynar oynar bizim oynaklığımızdan çocukcağızlara fırsat mı kalıyorr!!!
burcu daha ayılamamış.. yoksa onlar birbirlerinin saçlarını tarayacaklar dünürü
valla bizim öyle şeylerde tarağımız yok:hulya:
oooooooohhhhhhhhhhh bak gözüm kaldıD
ekle hadi albüme de bakalım
ekledım
yaww sızde bakın tabıde ben bir fenerli olarak benı sarmadı sızın takımınızı bilmiyorum kı bernaaaaaaaaaaaaaa
meme ucuna... bu emzirme işinden sen daha iyi anlarsın.. yarık falan oluyormuş ya.. yani tahrişi azaltıyormuş.. suyunu sürüyormuşsun.. sonra sil istersen yıka.. hani kokusundan dolayı...
en azından denemekte fayda var..
çoğu insan da yaptığını ve memnun kaldığını söylemiş..
ben hiç bilmiyorum araştırmam lazım farkındayım ama pek umursamaz bir havadayım ben de bilmiyorum neden :kedi:
günaydın allah hiçbirimizi artık korkutmasın da korktuğumuza uğratmasın da inşallah kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 peeeeeeeeee arzu süt diyince tepki geliyo mu sanıyodun annem sen kötükedihüso
hadi bekliyossssss
belki o kadar sonraki haftalar değildir... sorayım bakayım benim doktora hani ben sizlerden 2-3 hafta kadar geriyim ya belki benim de bir süre sonra aynı dönemim olacaktır ve söyleyecektir
ama kordondan değil geç kalmaktan korkun... ben kordonlu doğmuşum mesela... ilaçla milaçla uyandırıp ağlatmışlar az daha kalsam gidiyomuşum ama şimdi ben doğurcam gördüğünüz üzre :lepi:
ya bugün okul aşırı gürültülü 45 dakikada bir tribüne dönüşüyor bütün okul korktu ondan mı hareket etmiyor acaba mafoldumben kafayı yiycem tansiyonum da düşük akannehir
valla bunca zamanlık dünürlüğün hatrına sesimi pek çıkarmadım da bernacım aynı şeyi ben yapsam çoktan yemiştim lafı o itibarla bekliyorum bakalım özrünü bi görelim kabahatinden küçükse bi daha düşünücez artık saç baş taramayı :umursamaz:
benım onerdıgım krem bıtkısel ve yıkanmadan silinmeden bebek emebiliyormuş
birde bahar aylar önce paylaşmıştı karbonatlı su ile temızlemekde yarayı onluyor aklınızda bulunsun demışti bak bulunmuş aklımda :)
bilge git bir doktor vardı sızın okulda ona tansiyon aletı dijital degilse onun steteskopuyla dinlettırsene onlada duyuluyormuş kalp atışları bebişin çikolata ve sırt ustu uzanma sansın varsa onuda dene tabı rahatlar kafan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?