2009 Aralık Anneleri

soğan olayından bişey anlamadım ama korse gerçekten çok işe yarıyo.ama sen sezeryan olacağın için bir hafta snr felan kullanamaya başlarsın.şortlu korseler var onları size önermiyolar dikişler açısından.bel korsesi kullanırsın cnm.benim ilk doğum normaldi buda normal olcak inş. ben şortlu korse giymiştim ilkinde eve gelir gelmez karnın toparlanmasında baya yardımcı oluyo saygılar bizden efendimma.s.

Yok is yapmiyorum dogru durust ama ayakta durup valla yonlendirmek bile yoruyor artik beni .

Sagolasin dunurcum . Darisi basina .

e yuh diyim dünür :mymeka: :mymeka: insan hiç olmazsa bekler biraz yaşı ilerler eğilimi o yöneyse öyle kabullenir di mi ama ya :1no2: hadi mübarek olsun :dilcikar:

bilmem artık berna ben çekilirim aradan saygım var seven kalplere neticede şakkıdı

yalnız sanırım benimkinin de bir saat kadar oldu kıpırdamadı kafam da binbeşyüz vaziyetinde zaten halihazırda :1shok: akannehir bi dürteyim bakayım ulan tatlı da yiyemiyoruz ki coşsun bebecik mafoldumben

yaa hareketli ya kordondan korktum..

amaaaaaaaaaann düşünmücem kötü bişey....

maşallah herşey yolunda gidiyor hepimiz için..

şu saatten sonra yok kötü düşünmek...

şaşırtırım aklınızı haaaa :roflol: delikafadulden
SÜT DEDİİK BEEEAAAAAAAAAAAAAA!kötükedihüso

aha da gacı coştuuu :mymeka:

burcu ve bilge özellıkle siz bakın babası dun ne almış kızına
e iyi biz bakmayalım..

hatta al anam topic senin olsun..

ben yeni denizlere yelken açarım....

yeni topiclere de başlık atarım

hahhhhh
saol cnmmmm.. ben seni arada rahatsız edeyim o zaman.. yardımcıı oldun en azından şort dikiş açıcından

soğan da ikiye bölüp sürüyorsun ya.. o.. tecrübeli annelerden yeni annelere tavsiyeler gibi bi başlıkta okumuştum..
ayyyy kıyamam beeee... oynar oynar bizim oynaklığımızdan çocukcağızlara fırsat mı kalıyorr!!!

burcu daha ayılamamış.. yoksa onlar birbirlerinin saçlarını tarayacaklar dünürü

valla bizim öyle şeylerde tarağımız yok :hulya:
baslıycam he neden olmuyo bu şimdi
albume eklerım bende

oooooooohhhhhhhhhhh bak gözüm kaldı D

ekle hadi albüme de bakalım

o kadar doğum oldu etrafımda yakınlarımda ve çok ilgiliyimdir bu konularla hiç duymadım valla.nereye sürülüyo bu soğansırnaşık şey

lansınoh krem dunyada tek geçilecek bir markaymış arastırma ve kullananların memnunıyetı sonunda aldım ben
56 gr. olandan al bence yurtdışından ben 10gr 2 tane aldım yurtdışındakınden bile uyguna gelıyor turkıyede
sezeryan sonrası hemen baglamayın korse giymeyın dıyorlar
korseyı kardeşim kadındgumcu onada danışıp alacagım ama baglama olayı baglayan çok kişi duydum kesın baglayacagım eve gelince tulbentle falan sarınca hareket ettıçe göbek oynaması az oluyormuş acı daha az oluyormuş tabı tulbnet saranlar ne kadar zayıf bilemem ama dun eşimin ablasına danıştım o ince şallarla sararız dedi rahat edersin çok sıkmadan sarmak lazım muhakkak dedı sarıncada ustune çok sıkı olmayan tayt giymek rahatlatıyormuş ben deneyecegım kesın

aynı acıyı bende hıssedıyorum bızm kızın masallahı var kılo konusunda 20 gun önce 2 kg geçmişti kılodan degil cnmcm

gunaydın hayır olsun ruyan

meme ucuna... bu emzirme işinden sen daha iyi anlarsın.. yarık falan oluyormuş ya.. yani tahrişi azaltıyormuş.. suyunu sürüyormuşsun.. sonra sil istersen yıka.. hani kokusundan dolayı...

en azından denemekte fayda var..

çoğu insan da yaptığını ve memnun kaldığını söylemiş..

ekledım
yaww sızde bakın tabıde ben bir fenerli olarak benı sarmadı sızın takımınızı bilmiyorum kı bernaaaaaaaaaaaaaa

ben hiç bilmiyorum araştırmam lazım farkındayım ama pek umursamaz bir havadayım ben de bilmiyorum neden :kedi:

günaydın allah hiçbirimizi artık korkutmasın da korktuğumuza uğratmasın da inşallah kaydirigubbakcemile5

SÜT DEDİİK BEEEAAAAAAAAAAAAAA!kötükedihüso

kaydirigubbakcemile3 peeeeeeeeee arzu süt diyince tepki geliyo mu sanıyodun annem sen kötükedihüso

baslıycam he neden olmuyo bu şimdi
albume eklerım bende

hadi bekliyossssss

mantıklı aslında ama dr öle söyledi valla..

belki o kadar sonraki haftalar değildir... sorayım bakayım benim doktora hani ben sizlerden 2-3 hafta kadar geriyim ya belki benim de bir süre sonra aynı dönemim olacaktır ve söyleyecektir
ama kordondan değil geç kalmaktan korkun... ben kordonlu doğmuşum mesela... ilaçla milaçla uyandırıp ağlatmışlar az daha kalsam gidiyomuşum ama şimdi ben doğurcam gördüğünüz üzre :lepi:

ya bugün okul aşırı gürültülü 45 dakikada bir tribüne dönüşüyor bütün okul korktu ondan mı hareket etmiyor acaba mafoldumben kafayı yiycem tansiyonum da düşük akannehir

valla bunca zamanlık dünürlüğün hatrına sesimi pek çıkarmadım da bernacım aynı şeyi ben yapsam çoktan yemiştim lafı o itibarla bekliyorum bakalım özrünü bi görelim kabahatinden küçükse bi daha düşünücez artık saç baş taramayı :umursamaz:

benım onerdıgım krem bıtkısel ve yıkanmadan silinmeden bebek emebiliyormuş
birde bahar aylar önce paylaşmıştı karbonatlı su ile temızlemekde yarayı onluyor aklınızda bulunsun demışti bak bulunmuş aklımda :)

ekledım
yaww sızde bakın tabıde ben bir fenerli olarak benı sarmadı sızın takımınızı bilmiyorum kı bernaaaaaaaaaaaaaa

vaaaaaaaaaaayyyyyyyy eniştem süper iş yapmış pelinnnnnnn
turkbayragi turkbayragi turkbayragi

benim ilkinde yara olmadı.olanlardan biliyorum bebeklerinin uyanmasınından korkuyolar emecek diye.göğüs ucu kremleri var hamileyken başlanan.doğumdan sonrada her emzirmeden sonra önlem amaçlı bebanten veriyo drlar.

bilge git bir doktor vardı sızın okulda ona tansiyon aletı dijital degilse onun steteskopuyla dinlettırsene onlada duyuluyormuş kalp atışları bebişin çikolata ve sırt ustu uzanma sansın varsa onuda dene tabı rahatlar kafan

Günaydın canım, geçmişi okuyamadım henüz, önerdiğin kremin adı nedir? Ben de bir krem ismi vardı ama kaybettim yazdığım kağıdı. O kremi doğumdan bir ay önce sürmeye başlamak gerekiyormuş, göğüs ucu güçlensin diye

o doktora güvenmiyorum pelincim duyuyorum der duymuyodur duymadım der beni panik eder :1no2: harekete geçti gibi bakalım tam şu anda da çocuklar derse girdi... sessiz yani ortalık şimdi vurur muhtemelen :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…