vaaaaaaaaaaayyyyyyyy eniştem süper iş yapmış pelinnnnnnn
turkbayragi turkbayragi turkbayragi
Günaydın canım, geçmişi okuyamadım henüz, önerdiğin kremin adı nedir? Ben de bir krem ismi vardı ama kaybettim yazdığım kağıdı. O kremi doğumdan bir ay önce sürmeye başlamak gerekiyormuş, göğüs ucu güçlensin diye
lansınoh krem nettende arastırabilirsiniz kızlar
arkadaşlar benim sat 26 şubat heralde ilk aralık annesi ben olcam
kızlar
ya konuları kacırdım galıba balıklamada dalmıyım
ben cıkıyorum aksam uzerı gelıcem
krese gıdıyorum herkesı optum canlar
bak tepkiye berna
birgun yabancı bır takımla beşiktasın macına göturdu benı eşim milliyetçilik var ya kanımızda yabancı takımla dıye gıttım birguzel beşiktası desteklıyorum
anam ikinci yarı bunlar bıraktılar obur takımı falan yenıyorlar ve fark atacakları bellı oldu bjknın basladılar fenerbahçeye kufurler tezaruhatlar butun stad bagırıyo soyunun dıye soyunmayan fenerli olsun dıye tum adamlar basladı atletle kalmaya formaları tshortlerı çıkardı anam dedım kabus bu çarşı
şimdi karnımda bir bjklı tasıyorum işe bak
arkadaşlar ben 21 Ekim 2009 yani bugün 34+0 haftalık hamileyim 35inci haftayı Allahın izniyle tırtıklıcak bebeğim ancak iki ay önce doktorum bana plesantamda arka duvarında bir sarkma olduğunu söyledi çok ayakta kalmamı kalırsam kanama yapabilceğini söyledi ve ozamandan beri yatıyorum sürekli ancak hamileliğimin başından beri çok zorlandım ben kusmalarım baş dönmelerim baya fazlaydı neyse şükürki onlar geçti ve 8 ekimde en son kontrole gittiğimde her şey normaldi ancak bir hafta bile geçmeden sanki adet sancısı gibi şiddetlisini düşünün bir sancıyula uyandım ve geçmedi...
Sabah muayne+ NST cihazına bağlandım ki NSTye bağlandığımda ağrılarım kalmamıştı enazından ben hissetmiyordum. Fakat doktorum doğum kasılmaları olduğunu Erken Doğum Tehdidi olduğunu ve hemen hastaneye yatmam gerektiğini söyledi... 3 gün hastanede yattım... Bebeğimin akciğer gelişimini hemen erken doğuma karşın gelişmesi için iğneler yapıldı serum takıldı ve şimdi evde kesin yatışla serumun ilacını alıyorum ...
Günde 4 kere Pre-Par denilen ilaç yarım alıyorum çok kalp çarpıntısı yaptığı için 6 saat arayla aranızda bunları yaşayıp kullanan varmı_? Ben bebeğime zarar gelmesinden korkuyorum ve bu ilaçlar gerçekten işe yarıyormu şimdiden bilen birisi varsa ve cevaplayacağı için teşekkürler...
lansınoh krem dunyada tek geçilecek bir markaymış arastırma ve kullananların memnunıyetı sonunda aldım ben
56 gr. olandan al bence yurtdışından ben 10gr 2 tane aldım yurtdışındakınden bile uyguna gelıyor turkıyede
sezeryan sonrası hemen baglamayın korse giymeyın dıyorlar
korseyı kardeşim kadındgumcu onada danışıp alacagım ama baglama olayı baglayan çok kişi duydum kesın baglayacagım eve gelince tulbentle falan sarınca hareket ettıçe göbek oynaması az oluyormuş acı daha az oluyormuş tabı tulbnet saranlar ne kadar zayıf bilemem ama dun eşimin ablasına danıştım o ince şallarla sararız dedi rahat edersin çok sıkmadan sarmak lazım muhakkak dedı sarıncada ustune çok sıkı olmayan tayt giymek rahatlatıyormuş ben deneyecegım kesın
aynı acıyı bende hıssedıyorum bızm kızın masallahı var kılo konusunda 20 gun önce 2 kg geçmişti kılodan degil cnmcm
gunaydın hayır olsun ruyan
hadi gözünaydın bilgecimm..çok şükür beyefendi teptiler :lepi:
hadi gözünaydın bilgecimm..
sağolasın arzu ya... var ya bir 5 dakika daha gelmese gidiyodum sağlık ocağına mı olur hastaneye mi olur artık... bak yine başladı davullar yine durdu hareketler pıstı dinliyo yazık yaaaaaaaaaa :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?