daha zaman var ondan rahatsın.. ben netten alacağım için ürünleri o yüzden bi kaç fikir verilirse ona istinaden araştırma yapıp alırım diye erkenden sordum.. ki erken de değil bee 1 ay kaldı :1shok:ben hiç bilmiyorum araştırmam lazım farkındayım ama pek umursamaz bir havadayım ben de bilmiyorum neden :kedi:
günaydın allah hiçbirimizi artık korkutmasın da korktuğumuza uğratmasın da inşallah kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 peeeeeeeeee arzu süt diyince tepki geliyo mu sanıyodun annem sen kötükedihüso
hadi bekliyossssss
belki o kadar sonraki haftalar değildir... sorayım bakayım benim doktora hani ben sizlerden 2-3 hafta kadar geriyim ya belki benim de bir süre sonra aynı dönemim olacaktır ve söyleyecektir
ama kordondan değil geç kalmaktan korkun... ben kordonlu doğmuşum mesela... ilaçla milaçla uyandırıp ağlatmışlar az daha kalsam gidiyomuşum ama şimdi ben doğurcam gördüğünüz üzre :lepi:
ya bugün okul aşırı gürültülü 45 dakikada bir tribüne dönüşüyor bütün okul korktu ondan mı hareket etmiyor acaba mafoldumben kafayı yiycem tansiyonum da düşük akannehir
valla bunca zamanlık dünürlüğün hatrına sesimi pek çıkarmadım da bernacım aynı şeyi ben yapsam çoktan yemiştim lafı o itibarla bekliyorum bakalım özrünü bi görelim kabahatinden küçükse bi daha düşünücez artık saç baş taramayı :umursamaz:
o hani babanne işi diyim şeyler benim de aklımda da , hazırlıklı olayım.. hani ihtiyacım da olmayabilir.. olmazsa birilerine veririm o yararlanır. ama eczanelere falan bi soryım işte sizin önerdikleriniz var mı.. yoksa net alışverişi.. !benım onerdıgım krem bıtkısel ve yıkanmadan silinmeden bebek emebiliyormuş
birde bahar aylar önce paylaşmıştı karbonatlı su ile temızlemekde yarayı onluyor aklınızda bulunsun demışti bak bulunmuş aklımda :)
benim ilkinde yara olmadı.olanlardan biliyorum bebeklerinin uyanmasınından korkuyolar emecek diye.göğüs ucu kremleri var hamileyken başlanan.doğumdan sonrada her emzirmeden sonra önlem amaçlı bebanten veriyo drlar.
daha zaman var ondan rahatsın.. ben netten alacağım için ürünleri o yüzden bi kaç fikir verilirse ona istinaden araştırma yapıp alırım diye erkenden sordum.. ki erken de değil bee 1 ay kaldı :1shok:
sen hangi okuldasın bilge ?
bir de dünür işi için deDDDDD :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
akıl akıldan üstün işte... bak babası dedi ki müzik dinlet, sakinleştiği ninnisi dinlet kendini güvende hissetsinnası korktuysam benim aklıma gelmemişti :kedi: :sinifsinif:
hahahahhaaaaaa ÇARŞIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bak tepkiye berna
birgun yabancı bır takımla beşiktasın macına göturdu benı eşim milliyetçilik var ya kanımızda yabancı takımla dıye gıttım birguzel beşiktası desteklıyorum
anam ikinci yarı bunlar bıraktılar obur takımı falan yenıyorlar ve fark atacakları bellı oldu bjknın basladılar fenerbahçeye kufurler tezaruhatlar butun stad bagırıyo soyunun dıye soyunmayan fenerli olsun dıye tum adamlar basladı atletle kalmaya formaları tshortlerı çıkardı anam dedım kabus bu çarşı
şimdi karnımda bir bjklı tasıyorum işe bak
elalll beee bacımaaa!!!! alkisalkisalkisşakkıdı ama zekamızı vee muhteşem taraftarımızı takdir etmiyor olamazsın pelin... yani böyle tribün dünya üstünde yok yahu turkbayragi
ha ben şahsen fenere küfretmemeyi tercih ederim ama napalım tribüne nasıl eserse uyarız yani el mecbur naniknanik
bizim de babamız fenerli konuştuk valla kim kandırırsa o takımlı olacak benim oğlum yani BEŞİKTAŞKKKKK lı turkbayragi kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar ben 21 Ekim 2009 yani bugün 34+0 haftalık hamileyim 35inci haftayı Allahın izniyle tırtıklıcak bebeğim ancak iki ay önce doktorum bana plesantamda arka duvarında bir sarkma olduğunu söyledi çok ayakta kalmamı kalırsam kanama yapabilceğini söyledi ve ozamandan beri yatıyorum sürekli ancak hamileliğimin başından beri çok zorlandım ben kusmalarım baş dönmelerim baya fazlaydı neyse şükürki onlar geçti ve 8 ekimde en son kontrole gittiğimde her şey normaldi ancak bir hafta bile geçmeden sanki adet sancısı gibi şiddetlisini düşünün bir sancıyula uyandım ve geçmedi...
Sabah muayne+ NST cihazına bağlandım ki NSTye bağlandığımda ağrılarım kalmamıştı enazından ben hissetmiyordum. Fakat doktorum doğum kasılmaları olduğunu Erken Doğum Tehdidi olduğunu ve hemen hastaneye yatmam gerektiğini söyledi... 3 gün hastanede yattım... Bebeğimin akciğer gelişimini hemen erken doğuma karşın gelişmesi için iğneler yapıldı serum takıldı ve şimdi evde kesin yatışla serumun ilacını alıyorum ...
Günde 4 kere Pre-Par denilen ilaç yarım alıyorum çok kalp çarpıntısı yaptığı için 6 saat arayla aranızda bunları yaşayıp kullanan varmı_? Ben bebeğime zarar gelmesinden korkuyorum ve bu ilaçlar gerçekten işe yarıyormu şimdiden bilen birisi varsa ve cevaplayacağı için teşekkürler...
çok şükür beyefendi teptiler :lepi:
müzik dinlet evet, benim aklıma geldi az önce.. birde o şeyler çalarken sen geriliyosun ya ondan korkuyodur belki, belki senin hoşuna gitse o da sever mi acaba?? CADIARZU en iyisi sen müzik dinlet.
hahahahhaaaaaa ÇARŞIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elalll beee bacımaaa!!!! alkisalkisalkis
anaaam çok kolay bu şeyler yaaa... iki dakikada bitiyor bi de... ben de örücem miniş miniş şeyler kızımaa!!!!kız anneleri hadi bakalım ellerinize sağlık bakın şunun şirinliğineeeeeeeeeee
yaaa ne fena işte oynamaması!!!!! aman aman bizlerden uzak ırak ola!sağolasın arzu ya... var ya bir 5 dakika daha gelmese gidiyodum sağlık ocağına mı olur hastaneye mi olur artık... bak yine başladı davullar yine durdu hareketler pıstı dinliyo yazık yaaaaaaaaaa :sinifsinif:
valla bilmem dünür sana elim sende dedi sende kaldı dünürlük sırnaşık şey sırnaşık şey
soğanı bir iki kez gördüm ben burada yarım soğanı göğüs ucuna sürüp sonra ıslak mendille silmişler ve bebeğe vermişler (daha ilk meme alışında) diğer göğse sürmemişler o çatlamış sürülmüş olana bir şey olmamış bernacım... zaten ilk vermeden sürersek doğal tadı o zannedip almamazlık etmez bence
ninnisi dinlettim iyice sakinleşip uyudu kaydirigubbakcemile3 oysa ben azmasını istiyodum daha çok akannehir neyse şimdi dışarı çıkıcam zaten biraz sakin gezelim konuşalım oğluşumla kendine gelecektir
kaydirigubbakcemile5 berna micheal jackson ölünce yayınladıkları taziyeyi hatırlıyosun di mi :roflol: :roflol: zeka başka bi şey yahu turkbayragi
Şeniz Şeniz Şeniz
hadi bu canavarlar çıkmadan biz ufaktan kendimizi dışarı atalım biraz güneş yüzü görelim sakinleşelim oğluşumla opuyorumnanaktan
iki gün girmedim oku oku bitmiyor doktora gittim bu arada 32+0 da bebiş 1750 gr olmuş boyunu bilmiyorum doğuma 5 aralık sezeryan tarihi dedi doğumu yaptıracak doktor daha erken almak isterse herşey yolundaysa izin verme dedi ..........bende televizyona gidiyorum ne varmış bakim
arkadaşlar ben 21 Ekim 2009 yani bugün 34+0 haftalık hamileyim 35inci haftayı Allahın izniyle tırtıklıcak bebeğim ancak iki ay önce doktorum bana plesantamda arka duvarında bir sarkma olduğunu söyledi çok ayakta kalmamı kalırsam kanama yapabilceğini söyledi ve ozamandan beri yatıyorum sürekli ancak hamileliğimin başından beri çok zorlandım ben kusmalarım baş dönmelerim baya fazlaydı neyse şükürki onlar geçti ve 8 ekimde en son kontrole gittiğimde her şey normaldi ancak bir hafta bile geçmeden sanki adet sancısı gibi şiddetlisini düşünün bir sancıyula uyandım ve geçmedi...
Sabah muayne+ NST cihazına bağlandım ki NSTye bağlandığımda ağrılarım kalmamıştı enazından ben hissetmiyordum. Fakat doktorum doğum kasılmaları olduğunu Erken Doğum Tehdidi olduğunu ve hemen hastaneye yatmam gerektiğini söyledi... 3 gün hastanede yattım... Bebeğimin akciğer gelişimini hemen erken doğuma karşın gelişmesi için iğneler yapıldı serum takıldı ve şimdi evde kesin yatışla serumun ilacını alıyorum ...
Günde 4 kere Pre-Par denilen ilaç yarım alıyorum çok kalp çarpıntısı yaptığı için 6 saat arayla aranızda bunları yaşayıp kullanan varmı_? Ben bebeğime zarar gelmesinden korkuyorum ve bu ilaçlar gerçekten işe yarıyormu şimdiden bilen birisi varsa ve cevaplayacağı için teşekkürler...
kız anneleri hadi bakalım ellerinize sağlık bakın şunun şirinliğineeeeeeeeeee
hmm saol cnm. hemen olmaz zaten de bu korse ya da kemer... dikişler hafifledikten sonrası için sarmak lazım bi şekilde... peki pelin o kemerler için ne düşünüyorsun?
bi de bana kemikleri batıyor resmen.. acıtan o zaten..
Selam gÜzel anneler ve Şİrİn bebİŞler ben gİdİp Şu geÇmİŞİ okuyum valla sİzİ de tebrİk edİyorum dÜn akŞamdan bu sabaha nasıl baŞardınız bu kadar yazmayı uyumadınız mı bÜtÜn gece
çok cici bilgecimkız anneleri hadi bakalım ellerinize sağlık bakın şunun şirinliğineeeeeeeeeee
hoşgeldinnnnnnnnn
yemege çıkanlarada afiyet olsun ben buralardayım gidip geliyorum pc basına
çok cici bilgecim
biz yemeğimizi yedik
daha fena uyku bastırdı yawuuuuuuuu
maşallah canım bebişler artık kocaman olmaya başladılar bende kızımı özledim
hfz kullanıcısından alıntı
iki gün girmedim oku oku bitmiyor doktora gittim bu arada 32+0 da bebiş 1750 gr olmuş boyunu bilmiyorum doğuma 5 aralık sezeryan tarihi dedi doğumu yaptıracak doktor daha erken almak isterse herşey yolundaysa izin verme dedi ..........bende televizyona gidiyorum ne varmış bakim
masallah ay herkesın tarıhleri belli olmaya basladı çok heycanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?