2009 Aralık Anneleri

daha zaman var ondan rahatsın.. ben netten alacağım için ürünleri o yüzden bi kaç fikir verilirse ona istinaden araştırma yapıp alırım diye erkenden sordum.. ki erken de değil bee 1 ay kaldı :1shok:

sen hangi okuldasın bilge ?

bir de dünür işi için de DDDDD :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
o hani babanne işi diyim şeyler benim de aklımda da , hazırlıklı olayım.. hani ihtiyacım da olmayabilir.. olmazsa birilerine veririm o yararlanır. ama eczanelere falan bi soryım işte sizin önerdikleriniz var mı.. yoksa net alışverişi.. !
benim ilkinde yara olmadı.olanlardan biliyorum bebeklerinin uyanmasınından korkuyolar emecek diye.göğüs ucu kremleri var hamileyken başlanan.doğumdan sonrada her emzirmeden sonra önlem amaçlı bebanten veriyo drlar.

ay ne şanslısın.. inşallah bizler de öyle oluruz.. ihtiyaç duymayız! ama tedbiri elden de bırakmamalıyız bepanten, lansinoh, medela... bunlar iyi diye duydum.. bir de şu var kişiden kişiye de değişir.. kimi memnun kalır kimi kalmaz... ben yine 1 tane edinicem işte..

valla bilmem dünür sana elim sende dedi sende kaldı dünürlük sırnaşık şey sırnaşık şey
soğanı bir iki kez gördüm ben burada yarım soğanı göğüs ucuna sürüp sonra ıslak mendille silmişler ve bebeğe vermişler (daha ilk meme alışında) diğer göğse sürmemişler o çatlamış sürülmüş olana bir şey olmamış bernacım... zaten ilk vermeden sürersek doğal tadı o zannedip almamazlık etmez bence

akıl akıldan üstün işte... bak babası dedi ki müzik dinlet, sakinleştiği ninnisi dinlet kendini güvende hissetsin nası korktuysam benim aklıma gelmemişti :kedi: :sinifsinif:

müzik dinlet evet, benim aklıma geldi az önce.. birde o şeyler çalarken sen geriliyosun ya ondan korkuyodur belki, belki senin hoşuna gitse o da sever mi acaba?? CADIARZU en iyisi sen müzik dinlet.

hahahahhaaaaaa ÇARŞIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elalll beee bacımaaa!!!! alkisalkisalkis

ay canım benim,inan bi fikrim yok ama umarım herşey yolunda gider sen ve bebeğin için... aman stres de yapma e mi... koy karnının üstüne elini, o oynadıkça herşey silinecek zaten !!!!

müzik dinlet evet, benim aklıma geldi az önce.. birde o şeyler çalarken sen geriliyosun ya ondan korkuyodur belki, belki senin hoşuna gitse o da sever mi acaba?? CADIARZU en iyisi sen müzik dinlet.

ninnisi dinlettim iyice sakinleşip uyudu kaydirigubbakcemile3 oysa ben azmasını istiyodum daha çok akannehir neyse şimdi dışarı çıkıcam zaten biraz sakin gezelim konuşalım oğluşumla kendine gelecektir

hahahahhaaaaaa ÇARŞIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elalll beee bacımaaa!!!! alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile5 berna micheal jackson ölünce yayınladıkları taziyeyi hatırlıyosun di mi :roflol: :roflol: zeka başka bi şey yahu turkbayragi

Şeniz Şeniz Şeniz

hadi bu canavarlar çıkmadan biz ufaktan kendimizi dışarı atalım biraz güneş yüzü görelim sakinleşelim oğluşumla opuyorumnanaktan

Selam gÜzel anneler ve Şırın bebıŞler ben gıdıp Şu geÇmıŞı okuyum valla sızı de tebrık edıyorum dÜn akŞamdan bu sabaha nasıl baŞardınız bu kadar yazmayı uyumadınız mı bÜtÜn gece

kız anneleri hadi bakalım ellerinize sağlık bakın şunun şirinliğineeeeeeeeeee
anaaam çok kolay bu şeyler yaaa... iki dakikada bitiyor bi de... ben de örücem miniş miniş şeyler kızımaa!!!!
sağolasın arzu ya... var ya bir 5 dakika daha gelmese gidiyodum sağlık ocağına mı olur hastaneye mi olur artık... bak yine başladı davullar yine durdu hareketler pıstı dinliyo yazık yaaaaaaaaaa :sinifsinif:
yaaa ne fena işte oynamaması!!!!! aman aman bizlerden uzak ırak ola!

valla bilge denemekten bişey çıkmaz...

ay aklıma ne geldi.. neyse şahsı unuttum olayı anlatayım.

bi amcamıza işte soruyorlar, ama ermiş gibi biriydi de unuttum işte zatı .. :kedi:
" sen neden bu kadar ibadet ediyorsun?" falan diye..

amca da," öbür dünya için" diyor..

"ee ya öbür dünya yoksa ne geçecek eline zaman kaybından başka" falan..

amca da lafı koyar

"ne kaybederim ki!" diye..

taksimde de yaptılar izlediniz mi?

hadi siz hava alın.. gerildiniz iyicene.. mucuukkkkk

he hangi okuldaydın dedim Bilgeeeeeeeeeee

maşallah canım bebişler artık kocaman olmaya başladılar bende kızımı özledim

geçmiş olsun
bence doktorumuza guvenıp strese girmemelıyız dıle kolay uygulamak zor ama bebeişler için stresde çok önemlı

kız anneleri hadi bakalım ellerinize sağlık bakın şunun şirinliğineeeeeeeeeee

kız annaneleri anca bilge :)
gözunaydın ogluşun rahatlatmış senı

ben o kemerlere inanmıyorum
zaten onun içine konan bir poşet var o eczanede 15 e satılıyor buzluga koy soguk oluyor kaynar suya koy sıcak oluyor sar beze bagla gerekırse o poşetden alıp karnına ama sezeryan sonrası sıcak soguk kompleksı ne derece dogru danışacagız doktorlarada ben adet sancısı çok çekerdım denemedıgm kemermış bantmış kalmadı fasa fiso gelıyor o yuzden
kemer yerine şalla baglayıp çok sıkmayan tayt daha mantıklı geldı ben kesın oyle yapacagım

hfz kullanıcısından alıntı
iki gün girmedim oku oku bitmiyor doktora gittim bu arada 32+0 da bebiş 1750 gr olmuş boyunu bilmiyorum doğuma 5 aralık sezeryan tarihi dedi doğumu yaptıracak doktor daha erken almak isterse herşey yolundaysa izin verme dedi ..........bende televizyona gidiyorum ne varmış bakim

masallah ay herkesın tarıhleri belli olmaya basladı çok heycanlı

hoşgeldinnnnnnnnn
yemege çıkanlarada afiyet olsun ben buralardayım gidip geliyorum pc basına

kızlar soğan suyu süren benim ilk bebeğimde tavsiye ediyorum sürün krem falan kullanın ama soğan suyuda sürün karbonatla gögüsü silmek bebeğin ağazında beyaz lekeler olmasın diye yapılır gögüs çatlamasın diye değil sürün silin enzirin meme almicak bebek zaten almaz onun soğanla alakası yok mis gibi silin verin gögüs çatlarsa kanıyor bu defa emziremiyorsunuz süt birikiyor onun sıtması tutuyor makina ile bile boşaltamıyorsunuz doktora gidiyorsunuz oda antibiotik veriyor süt kuruyup gidiyor

hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Son düzenleme:
selam kzılar nasılsınız .doğumlar belli olmuşş.bi benim belli olamadııı...ctesi soracağım bklm doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…