2009 Aralık Anneleri

selam kzılar nasılsınız .doğumlar belli olmuşş.bi benim belli olamadııı...ctesi soracağım bklm doktoruma

benim de belli değil güzelim henüz yerimseniben ama normal istediğim için beyefendi karar verene kadar da olmayacak lülülülülülü

yedim nihayet, o nefret ettiğim şirket ortağı beni sofradan kaldırdı, 1 saat saçma sapan bişey için oyaladı, sonra yemekte de beraber denk düştük, boğazıma dizildi herşey, yaklaşık 1 senedir burdayım ve bana yapmadığı kalmadı bu insanın. şimdi gideceğimi biliyor sanırım pek hakaret etmiyor bu aralar.. ama yine elimden evrakları filan çekerek alıyor, beceriksiz diyor bana.. 10 yıllık çalışma hayatımda her gittiğim şirkette başka departmana geçirildim.. iyi yerler ve dostluklar edindim. ilk kes bu adam bu dengesiz ne istediğini bilmeyen adam beni aşağılıyor. Allah sorsun başka hiç birşey demiyorum.. işi gücü rast gitmesin, ettim di buldum desin.. az önce bana erkek mi kız mı arzu hanım dedi, ilk kez böyle özel bişey sordu, bende erkek cevdet bey dedim, yüzüne bakmadan.. sonrada yemeğim bitmemişti kalktım hemen ardından.. ne istediğini bilmeyen dengesiz, aklından geçirdiğini tahmin etmenizi bekleyen ve diğer bütün elemanlarının sürekli bedduasını alan bir pislik bu herif.. ama diğer patronumuz öyle değil.. tüm patrolar gibi o da sevimsizdir; ama ne sitediğini bilir, kısa ve öz net konuşur.. sizden napmanızı istiyorsa düzgün ce anlatır ve sizin sonuçlandırmanızı bekler.. burdaki herkesi özleyeceğim ama, bu insandan nefret ettiğim için ayrılıyorum diye çok mutluyum. yemeği bile dizdi boğazıma.

yedim nihayet, o nefret ettiğim şirket ortağı beni sofradan kaldırdı, 1 saat saçma sapan bişey için oyaladı, sonra yemekte de beraber denk düştük, boğazıma dizildi herşey, yaklaşık 1 senedir burdayım ve bana yapmadığı kalmadı bu insanın. şimdi gideceğimi biliyor sanırım pek hakaret etmiyor bu aralar.. ama yine elimden evrakları filan çekerek alıyor, beceriksiz diyor bana.. 10 yıllık çalışma hayatımda her gittiğim şirkette başka departmana geçirildim.. iyi yerler ve dostluklar edindim. ilk kes bu adam bu dengesiz ne istediğini bilmeyen adam beni aşağılıyor. Allah sorsun başka hiç birşey demiyorum.. işi gücü rast gitmesin, ettim di buldum desin.. az önce bana erkek mi kız mı arzu hanım dedi, ilk kez böyle özel bişey sordu, bende erkek cevdet bey dedim, yüzüne bakmadan.. sonrada yemeğim bitmemişti kalktım hemen ardından.. ne istediğini bilmeyen dengesiz, aklından geçirdiğini tahmin etmenizi bekleyen ve diğer bütün elemanlarının sürekli bedduasını alan bir pislik bu herif.. ama diğer patronumuz öyle değil.. tüm patrolar gibi o da sevimsizdir; ama ne sitediğini bilir, kısa ve öz net konuşur.. sizden napmanızı istiyorsa düzgün ce anlatır ve sizin sonuçlandırmanızı bekler.. burdaki herkesi özleyeceğim ama, bu insandan nefret ettiğim için ayrılıyorum diye çok mutluyum. yemeği bile dizdi boğazıma.

iyiyiz çok şukur fatma
sen nasılsın
ne guzel bebişini göreceksın cumartesi
hayırlısı olsun tarıh ve dogum şekli dur bakalım ne dıyecek

benim de belli değil güzelim henüz yerimseniben ama normal istediğim için beyefendi karar verene kadar da olmayacak lülülülülülü

bklm cnm gerçi bana 38 . haftada muayene edeceğimni söylemişti çatım darmı genişmi diye.ona göre karar verilecek.birde bebk 4 kg gibi olursa sezeryan olur demişti.bilgecim bende normal istiyorum ama sanki sezeryan gibi gözüküyor durumlar.hayırlısı ne ise o olasun bklm

selam kızlar nasılsınızzz ben geldim kızım pek hareketli bugün göğsümün altına bir baskı uyguluyor ki sormayın kızlar yaaawwww

azkaldı dayan arzucum
selam kızlar nasılsınızzz ben geldim kızım pek hareketli bugün göğsümün altına bir baskı uyguluyor ki sormayın kızlar yaaawwww

hoşgeldin
içeride hareket var hı maşallah
aman olsun bak sabah hareketını hıssetmeyınce nasıl kortugumuzdan bahsettık

arzucum dayan canım benim az kaldı
nezaman doluyo 32.haftan raporunu nezaman alıcaksın

selam kuzucuklar bız geldık ammma yazmıssınız bacılar yaw

SIK DİŞİNİ ÇOK AZ KALDI ARZU

selam kzılar nasılsınız .doğumlar belli olmuşş.bi benim belli olamadııı...ctesi soracağım bklm doktoruma
selam fatma
evet bazı arkadaşlarımız doğum tarihlerini netleştirdi ama bizizmde netleşmedi henüz
bakalım önümüzdeki hafta kontrolde dr ne diycek

aman aman maşallah dermisin tatlım
benimki gece beni fena halde gerdi
hareket yok ses yok
aman aman hiç durmasın tepsin dursun razıyım valla
bilgede sabah sabah gerildi mesela

selam kuzucuklar bız geldık ammma yazmıssınız bacılar yaw

uyuklamaktan yazamadık bilelülülülülülü

meralcım bu uyuklamıs halınızmı anacım yaaaa

ben bı pazara cıkıyım sımdı
emzırme sudyenımı alıyım

ee malum memıkler 100 u gectı
kocamda kacacak gayrı bendenkaydirigubbakcemile2

mrhb,ben de ılk defa bu sabah sancıyla uyandım.sağ kasığımda adet ile ishal ağrısı karısımı bır kramp vardı.yerı gogu ınlettım.bebegım sureklı hareket edıyrdu ve ben daha cok kasılıyrdum.annemlerın dedıklerıne gore bebek pozısyon alıyormus artık.onun sancılarıymıs.
sizlerde de basladı mı? bu arada magnezyum alıyorum.ona ragmen boyle oldum.yarım saat kadar surdu,sonra gectı.

sık dişini dayan birtanem germe kendini bak az kaldı

Ben magnezyum kullanmıyorum dr vermedı ( hatta osteocare de bıttı daha almadım ) neden vermedı acaba gerÇı benım kramp ta olmuyor sadece bır sabah oldu eŞım hemen ovdu geÇtı

meralcım bu uyuklamıs halınızmı anacım yaaaa

ben bı pazara cıkıyım sımdı
emzırme sudyenımı alıyım

ee malum memıkler 100 u gectı
kocamda kacacak gayrı bendenkaydirigubbakcemile2
valla fenayım ben
gözümü zor açıyorum ayol

ahdi sen gitde al ikizlere takkeleri

yok ben yaşamadım o tarzda ağrı cnm

bennn gelldimmmmm

hoşgeldin
sabah bir ara gördüm seni:jeyyar:

olmadı bende canım bebiş son gittiğimde pozisyonunu almıştı tabii kişiden kişiye fark eder belki arada bir aşağıya vuruyor o zaman sancım oluyor o kadar

selam şekerler nasılsınız?bugün geç uğradım kardeşim netteydi öncesinde de yine kardeşim beyfendiyi dr. a götürdük neymiş sivilceleri azalmıyormuş :)))eski bebek gibi cildini geri istiyormuş ergenlik yüzünden dedik nafile o işi de hallettik derken onu dersaneye yolladım ben hemen pc ye geçtim...sizlerde ne var ne yok kaçırdığım bişiler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…