selam kzılar nasılsınız .doğumlar belli olmuşş.bi benim belli olamadııı...ctesi soracağım bklm doktoruma
selam kzılar nasılsınız .doğumlar belli olmuşş.bi benim belli olamadııı...ctesi soracağım bklm doktoruma
iyiyiz çok şukur fatma
sen nasılsın
ne guzel bebişini göreceksın cumartesi
hayırlısı olsun tarıh ve dogum şekli dur bakalım ne dıyecek
benim de belli değil güzelim henüz yerimseniben ama normal istediğim için beyefendi karar verene kadar da olmayacak lülülülülülü
yedim nihayet, o nefret ettiğim şirket ortağı beni sofradan kaldırdı, 1 saat saçma sapan bişey için oyaladı, sonra yemekte de beraber denk düştük, boğazıma dizildi herşey, yaklaşık 1 senedir burdayım ve bana yapmadığı kalmadı bu insanın. şimdi gideceğimi biliyor sanırım pek hakaret etmiyor bu aralar.. ama yine elimden evrakları filan çekerek alıyor, beceriksiz diyor bana.. 10 yıllık çalışma hayatımda her gittiğim şirkette başka departmana geçirildim.. iyi yerler ve dostluklar edindim. ilk kes bu adam bu dengesiz ne istediğini bilmeyen adam beni aşağılıyor. Allah sorsun başka hiç birşey demiyorum.. işi gücü rast gitmesin, ettim di buldum desin.. az önce bana erkek mi kız mı arzu hanım dedi, ilk kez böyle özel bişey sordu, bende erkek cevdet bey dedim, yüzüne bakmadan.. sonrada yemeğim bitmemişti kalktım hemen ardından.. ne istediğini bilmeyen dengesiz, aklından geçirdiğini tahmin etmenizi bekleyen ve diğer bütün elemanlarının sürekli bedduasını alan bir pislik bu herif.. ama diğer patronumuz öyle değil.. tüm patrolar gibi o da sevimsizdir; ama ne sitediğini bilir, kısa ve öz net konuşur.. sizden napmanızı istiyorsa düzgün ce anlatır ve sizin sonuçlandırmanızı bekler.. burdaki herkesi özleyeceğim ama, bu insandan nefret ettiğim için ayrılıyorum diye çok mutluyum. yemeği bile dizdi boğazıma.
selam kızlar nasılsınızzz ben geldim kızım pek hareketli bugün göğsümün altına bir baskı uyguluyor ki sormayın kızlar yaaawwww
yedim nihayet, o nefret ettiğim şirket ortağı beni sofradan kaldırdı, 1 saat saçma sapan bişey için oyaladı, sonra yemekte de beraber denk düştük, boğazıma dizildi herşey, yaklaşık 1 senedir burdayım ve bana yapmadığı kalmadı bu insanın. şimdi gideceğimi biliyor sanırım pek hakaret etmiyor bu aralar.. ama yine elimden evrakları filan çekerek alıyor, beceriksiz diyor bana.. 10 yıllık çalışma hayatımda her gittiğim şirkette başka departmana geçirildim.. iyi yerler ve dostluklar edindim. ilk kes bu adam bu dengesiz ne istediğini bilmeyen adam beni aşağılıyor. Allah sorsun başka hiç birşey demiyorum.. işi gücü rast gitmesin, ettim di buldum desin.. az önce bana erkek mi kız mı arzu hanım dedi, ilk kez böyle özel bişey sordu, bende erkek cevdet bey dedim, yüzüne bakmadan.. sonrada yemeğim bitmemişti kalktım hemen ardından.. ne istediğini bilmeyen dengesiz, aklından geçirdiğini tahmin etmenizi bekleyen ve diğer bütün elemanlarının sürekli bedduasını alan bir pislik bu herif.. ama diğer patronumuz öyle değil.. tüm patrolar gibi o da sevimsizdir; ama ne sitediğini bilir, kısa ve öz net konuşur.. sizden napmanızı istiyorsa düzgün ce anlatır ve sizin sonuçlandırmanızı bekler.. burdaki herkesi özleyeceğim ama, bu insandan nefret ettiğim için ayrılıyorum diye çok mutluyum. yemeği bile dizdi boğazıma.
SIK DİŞİNİ ÇOK AZ KALDI ARZUyedim nihayet, o nefret ettiğim şirket ortağı beni sofradan kaldırdı, 1 saat saçma sapan bişey için oyaladı, sonra yemekte de beraber denk düştük, boğazıma dizildi herşey, yaklaşık 1 senedir burdayım ve bana yapmadığı kalmadı bu insanın. şimdi gideceğimi biliyor sanırım pek hakaret etmiyor bu aralar.. ama yine elimden evrakları filan çekerek alıyor, beceriksiz diyor bana.. 10 yıllık çalışma hayatımda her gittiğim şirkette başka departmana geçirildim.. iyi yerler ve dostluklar edindim. ilk kes bu adam bu dengesiz ne istediğini bilmeyen adam beni aşağılıyor. Allah sorsun başka hiç birşey demiyorum.. işi gücü rast gitmesin, ettim di buldum desin.. az önce bana erkek mi kız mı arzu hanım dedi, ilk kez böyle özel bişey sordu, bende erkek cevdet bey dedim, yüzüne bakmadan.. sonrada yemeğim bitmemişti kalktım hemen ardından.. ne istediğini bilmeyen dengesiz, aklından geçirdiğini tahmin etmenizi bekleyen ve diğer bütün elemanlarının sürekli bedduasını alan bir pislik bu herif.. ama diğer patronumuz öyle değil.. tüm patrolar gibi o da sevimsizdir; ama ne sitediğini bilir, kısa ve öz net konuşur.. sizden napmanızı istiyorsa düzgün ce anlatır ve sizin sonuçlandırmanızı bekler.. burdaki herkesi özleyeceğim ama, bu insandan nefret ettiğim için ayrılıyorum diye çok mutluyum. yemeği bile dizdi boğazıma.
selam fatmaselam kzılar nasılsınız .doğumlar belli olmuşş.bi benim belli olamadııı...ctesi soracağım bklm doktoruma
aman aman maşallah dermisin tatlımselam kızlar nasılsınızzz ben geldim kızım pek hareketli bugün göğsümün altına bir baskı uyguluyor ki sormayın kızlar yaaawwww
selam kuzucuklar bız geldık ammma yazmıssınız bacılar yaw
sık dişini dayan birtanem germe kendini bak az kaldıyedim nihayet, o nefret ettiğim şirket ortağı beni sofradan kaldırdı, 1 saat saçma sapan bişey için oyaladı, sonra yemekte de beraber denk düştük, boğazıma dizildi herşey, yaklaşık 1 senedir burdayım ve bana yapmadığı kalmadı bu insanın. şimdi gideceğimi biliyor sanırım pek hakaret etmiyor bu aralar.. Ama yine elimden evrakları filan çekerek alıyor, beceriksiz diyor bana.. 10 yıllık çalışma hayatımda her gittiğim şirkette başka departmana geçirildim.. Iyi yerler ve dostluklar edindim. Ilk kes bu adam bu dengesiz ne istediğini bilmeyen adam beni aşağılıyor. Allah sorsun başka hiç birşey demiyorum.. Işi gücü rast gitmesin, ettim di buldum desin.. Az önce bana erkek mi kız mı arzu hanım dedi, ilk kez böyle özel bişey sordu, bende erkek cevdet bey dedim, yüzüne bakmadan.. Sonrada yemeğim bitmemişti kalktım hemen ardından.. Ne istediğini bilmeyen dengesiz, aklından geçirdiğini tahmin etmenizi bekleyen ve diğer bütün elemanlarının sürekli bedduasını alan bir pislik bu herif.. Ama diğer patronumuz öyle değil.. Tüm patrolar gibi o da sevimsizdir; ama ne sitediğini bilir, kısa ve öz net konuşur.. Sizden napmanızı istiyorsa düzgün ce anlatır ve sizin sonuçlandırmanızı bekler.. Burdaki herkesi özleyeceğim ama, bu insandan nefret ettiğim için ayrılıyorum diye çok mutluyum. Yemeği bile dizdi boğazıma.
bennn gelldimmmmm
valla fenayım benmeralcım bu uyuklamıs halınızmı anacım yaaaa
ben bı pazara cıkıyım sımdı
emzırme sudyenımı alıyım
ee malum memıkler 100 u gectı
kocamda kacacak gayrı bendenkaydirigubbakcemile2
yok ben yaşamadım o tarzda ağrı cnmmrhb,ben de ılk defa bu sabah sancıyla uyandım.sağ kasığımda adet ile ishal ağrısı karısımı bır kramp vardı.yerı gogu ınlettım.bebegım sureklı hareket edıyrdu ve ben daha cok kasılıyrdum.annemlerın dedıklerıne gore bebek pozısyon alıyormus artık.onun sancılarıymıs.
sizlerde de basladı mı? bu arada magnezyum alıyorum.ona ragmen boyle oldum.yarım saat kadar surdu,sonra gectı.
bennn gelldimmmmm
mrhb,ben de ılk defa bu sabah sancıyla uyandım.sağ kasığımda adet ile ishal ağrısı karısımı bır kramp vardı.yerı gogu ınlettım.bebegım sureklı hareket edıyrdu ve ben daha cok kasılıyrdum.annemlerın dedıklerıne gore bebek pozısyon alıyormus artık.onun sancılarıymıs.
Sizlerde de basladı mı? Bu arada magnezyum alıyorum.ona ragmen boyle oldum.yarım saat kadar surdu,sonra gectı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?