2009 Aralık Anneleri

bu arada sitede mi biş var heen açılmıyoo yoksa benim nette mi ama diğer siteler açılıyooo?

valla fenayım ben
gözümü zor açıyorum ayol

ahdi sen gitde al ikizlere takkeleri

yok ben yaşamadım o tarzda ağrı cnm

hoşgeldin
sabah bir ara gördüm seni:jeyyar:

evett seker onda bana geceydi size sabahti yani benim kiz durtukledi kaldirdi biseyler yerkende nete baktim bi gözum acik bi gözum kapali sonra yattim 2de kalktimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende yeni geldim seker heralde kacirdigimiz bisey yokk

pelin açıkçası olur da ters bi hareket yaparım diye dikişlerin korunmasını istiyorum. şalla idare ederim.. dünyanın parasını harcamaya da gerek yok hani...
maşalllah doktoranı nerde yaptın? evde mi bilgilendir sen arada bizi engin bilgilerinle be cnm.. ne de olsa idmanlısın a.s
aaaaaaaaa bişi dicem! demiyom lmaz:
selam kızlar nasılsınızzz ben geldim kızım pek hareketli bugün göğsümün altına bir baskı uyguluyor ki sormayın kızlar yaaawwww
oh ohhhh.. olsun zaten... doğumdan haber var mı neriman? nasılsın görüşmeyeli herşey yolundadır inşallah?
canıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm

Arda'yı da götürücen ileride git staj yap şimdiden delikafadulden

eee nasılsın? Arda nasıl? sağlıklar yerinde ? hihoyyyt

kızlar ben bi ütü yapayım... ev işleri aksak 1 haftadır.. murty de hasta... yavaş yavaş yapayım bişeyler... arada uğrarım

bana kolay gelsiiinnnn

bir de Bilge'nin yoğun isteği üzerine, köyümüze yardım yapmak isteyenler kırtasiye, giyim ne olursa, atkı bile örebilirsiniz demiştim, kargonuzu ARAS kargo ile AĞRI / PATNOS şubesine gönderebilirsiniz...

bizim okul hala teslim edilmedi. murat'ın okulu da var zaten.. olmadı oraya kayarız. sizleri de geciktirmeyelim. yoksa Bilge beni dövecek

isteyenler özelden yazabilir bana...

ÖPÜYORUUUUUUUUUUUUMMMMMMM

walla gece bende uyumadım hıc
sımdı uyumak ıstemıyorumkı
gece uyuyabıleyım
dırenıyorum resmen ya

Şeniz

kolay gelsin sekerrrrra.s.

yolunda bernacım şimdilik kasılmalarla geçiyor günlerimiz bakalım ne olacak

yahu uyudnuz mu?

yok ne uyuması iş yerinde uyutuyorlarmı ahh bir uyutsalar varya

bugün bitebilecek mi acaba yaaaaaaa mafoldumben

biter canım biter bak ne kaldı şunun şurasında

delikanlı adam beğenilmek istiyordun anacım
bizde uyku çok çelilcim:sinifsinif:

sen nasılsın? sory sizler nasılsınız oğluşun neler yapıyor?

bu arada sitede mi biş var heen açılmıyoo yoksa benim nette mi ama diğer siteler açılıyooo?
gamyoncuiremsu
evett seker onda bana geceydi size sabahti yani benim kiz durtukledi kaldirdi biseyler yerkende nete baktim bi gözum acik bi gözum kapali sonra yattim 2de kalktimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
demek doğru görmüşüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmyerimseniben
bende yeni geldim seker heralde kacirdigimiz bisey yokk
uyukladık bugün şeker
valla kayda değer hiçbir şey yok

süpersin valla:lepi:
bugün bitebilecek mi acaba yaaaaaaa mafoldumben

sanırım bitmiycek
ooofflamakla poflamakla gün geçermiiiiiiii geçmeeeeeeeeezzz ve geçmiyorda:1no2:

bilgecim neyin var canım canını sıkan bişey mi oldu:teselli:

belirli bir şey yok be güzelim... öğlene kadar aşırı gürültüden oğluşum pıstı hiç hareket etmedi o sırada tansiyonum da düşüktü başıma bir ağrı girdi ki sorma... neyse sonra beyefendi zahmet edip kendilerini gösterdiler ama başağrısı yadigar kaldı... sonra ufak tefek iş günü sıkıntıları, beklenmedik acil işler vs ve bu arada süregiden yoğun gürültü nedeniyle iyice semem çıktı... hastaneden rapor için haber bekliyorum günlerdir bir türlü alamadım şeker ölçüm aletini... falan falan falan işte aslında hiçbir şey yok ama minik minik bi sürü şey daralttı bugün beni... neyse ki çocuklar gitti de oğluşum hareketine kavuştu ben de düzelirim birazdan... umarımmmmmmmmmmm akannehir

hani bir şarkı vardıya geçmiyor günlerrrrr yarrrr yarrrr yarrrrrrrrrrrrrr diye kim söylüyordu onu yaaaa hatırlauyamadım kaydirigubbakcemile3

canım benim sıkma canını bak sen sıkıldıkça küçükbeyde gerilmiş

inşallah hadi at bakalım sıkıntıları bir kenara aaaa öperim bak geçermi o zman :kedi:

arzucum dayan canım benim az kaldı
nezaman doluyo 32.haftan raporunu nezaman alıcaksın

SIK DİŞİNİ ÇOK AZ KALDI ARZU

sık dişini dayan birtanem germe kendini bak az kaldı
DAYANIYORUM KIZLAR SIKIYORUM DİŞİMİ AZ ÖNCEDE BAŞKA BİR OLAY OLDU TANSİYONUM ÇIKTI BİRDEN 8/5 VEYA 9/5 LERDEN 12/7 YE ÇIKTI ŞİMDİ İYİYİM.. BEN ATAŞEHİR DE UPHİLL COURT RESİDENCE BİNASINDAYIM, AŞAĞIDAN RESEPSİYONDAN ARADILAR FİNANSBANKTAN GELDİLER DİYE, BENDE FİNANS MÜDÜRÜ NE(ABLALARI) SÖYLEDİM O DA ŞU AN GÖRÜŞEMEZ İLHAN BEY ONLARLA TOPLANTIDA DE DEDİ BENDE KİBARCA ÖYLE SÖYLEDİM, SONRA İLHAN BEY GELDİ NEDEN GÖNDERDİN DEDİ, BEN TAM AÇIKLARKEN ABLALARI CAHİDE HN GELDİ BAS BAS BAĞIRARAK İNKAR ETTİ, İLHAN BEYDE ONA BAĞIRDI, SESİNİ YÜKSELTME DEDİ.. BENİM DEDİKLERİMİ DUYAN OLMADI O ARADA TABİ.. İKİSİ BİRDEN BAĞIRA ÇAĞIRA.. ANİDEN FIRLADI GALİBA TANSİYONUM FİLAN TİTREMEYE BAŞLADIM, SIKTIM KENDİMİ AĞLAMAMAK İÇİN, ÇÜNKÜ İLHAN BEY BAŞIMDA DİKİLMİŞ O BANKACILARA ULAŞMAMI BEKLİYORDU..

BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL VALLAHİ, ŞİMDİ SAKİNLEDİM ARKADAŞLAR SAĞOLSUN, BENİ TELKİN EDİP MORALİMİ DÜZELTTİLER.. HERKES ÇOK ÇEKİYOR BURDA.. BURASI ÇOK BÜYÜK BİR FİRMA AMA KURUMSAL DEĞİL.. ÖYLE OLSAYDI EĞER KÜÇÜÇÜK YAVRUMU ÇOK DAHA İYİ BAKALBİLMEK İÇİN GERİ GELİR ÇALIŞIRDIM AMA BUNLARA DEĞMEZ...
inşallah neriman çok bunaldım mafoldumben

BİLGE NEYİN VAR? HAMİLELİK SIKINTILARINDAN DOLAYIMI SİTEDE DE BİR GARİPLİK VAR BUGÜN, BENİMDE GÜNÜMDE KÖTÜ GEÇİYOR TAM BAKAMADIM GEÇMİŞE YEMEKTEN BERİİ, CANIM GÜÇLÜ OLMALIYIZ:teselli:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…