valla fenayım ben
gözümü zor açıyorum ayol
ahdi sen gitde al ikizlere takkeleri
yok ben yaşamadım o tarzda ağrı cnm
hoşgeldin
sabah bir ara gördüm seni:jeyyar:
selam şekerler nasılsınız?bugün geç uğradım kardeşim netteydi öncesinde de yine kardeşim beyfendiyi dr. a götürdük neymiş sivilceleri azalmıyormuş :)))eski bebek gibi cildini geri istiyormuş ergenlik yüzünden dedik nafile o işi de hallettik derken onu dersaneye yolladım ben hemen pc ye geçtim...sizlerde ne var ne yok kaçırdığım bişiler var mı?
pelin açıkçası olur da ters bi hareket yaparım diye dikişlerin korunmasını istiyorum. şalla idare ederim.. dünyanın parasını harcamaya da gerek yok hani...geçmiş olsun
bence doktorumuza guvenıp strese girmemelıyız dıle kolay uygulamak zor ama bebeişler için stresde çok önemlı
kız annaneleri anca bilge :)
gözunaydın ogluşun rahatlatmış senı
ben o kemerlere inanmıyorum
zaten onun içine konan bir poşet var o eczanede 15 e satılıyor buzluga koy soguk oluyor kaynar suya koy sıcak oluyor sar beze bagla gerekırse o poşetden alıp karnına ama sezeryan sonrası sıcak soguk kompleksı ne derece dogru danışacagız doktorlarada ben adet sancısı çok çekerdım denemedıgm kemermış bantmış kalmadı fasa fiso gelıyor o yuzden
kemer yerine şalla baglayıp çok sıkmayan tayt daha mantıklı geldı ben kesın oyle yapacagım
maşalllah doktoranı nerde yaptın? evde mikızlar soğan suyu süren benim ilk bebeğimde tavsiye ediyorum sürün krem falan kullanın ama soğan suyuda sürün karbonatla gögüsü silmek bebeğin ağazında beyaz lekeler olmasın diye yapılır gögüs çatlamasın diye değil sürün silin enzirin meme almicak bebek zaten almaz onun soğanla alakası yok mis gibi silin verin gögüs çatlarsa kanıyor bu defa emziremiyorsunuz süt birikiyor onun sıtması tutuyor makina ile bile boşaltamıyorsunuz doktora gidiyorsunuz oda antibiotik veriyor süt kuruyup gidiyor
aaaaaaaaa bişi dicem! demiyomyedim nihayet, o nefret ettiğim şirket ortağı beni sofradan kaldırdı, 1 saat saçma sapan bişey için oyaladı, sonra yemekte de beraber denk düştük, boğazıma dizildi herşey, yaklaşık 1 senedir burdayım ve bana yapmadığı kalmadı bu insanın. şimdi gideceğimi biliyor sanırım pek hakaret etmiyor bu aralar.. ama yine elimden evrakları filan çekerek alıyor, beceriksiz diyor bana.. 10 yıllık çalışma hayatımda her gittiğim şirkette başka departmana geçirildim.. iyi yerler ve dostluklar edindim. ilk kes bu adam bu dengesiz ne istediğini bilmeyen adam beni aşağılıyor. Allah sorsun başka hiç birşey demiyorum.. işi gücü rast gitmesin, ettim di buldum desin.. az önce bana erkek mi kız mı arzu hanım dedi, ilk kez böyle özel bişey sordu, bende erkek cevdet bey dedim, yüzüne bakmadan.. sonrada yemeğim bitmemişti kalktım hemen ardından.. ne istediğini bilmeyen dengesiz, aklından geçirdiğini tahmin etmenizi bekleyen ve diğer bütün elemanlarının sürekli bedduasını alan bir pislik bu herif.. ama diğer patronumuz öyle değil.. tüm patrolar gibi o da sevimsizdir; ama ne sitediğini bilir, kısa ve öz net konuşur.. sizden napmanızı istiyorsa düzgün ce anlatır ve sizin sonuçlandırmanızı bekler.. burdaki herkesi özleyeceğim ama, bu insandan nefret ettiğim için ayrılıyorum diye çok mutluyum. yemeği bile dizdi boğazıma.
oh ohhhh.. olsun zaten... doğumdan haber var mı neriman? nasılsın görüşmeyeli herşey yolundadır inşallah?selam kızlar nasılsınızzz ben geldim kızım pek hareketli bugün göğsümün altına bir baskı uyguluyor ki sormayın kızlar yaaawwww
canıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmselam şekerler nasılsınız?bugün geç uğradım kardeşim netteydi öncesinde de yine kardeşim beyfendiyi dr. a götürdük neymiş sivilceleri azalmıyormuş :)))eski bebek gibi cildini geri istiyormuş ergenlik yüzünden dedik nafile o işi de hallettik derken onu dersaneye yolladım ben hemen pc ye geçtim...sizlerde ne var ne yok kaçırdığım bişiler var mı?
kızlar ben bi ütü yapayım... ev işleri aksak 1 haftadır.. murty de hasta... yavaş yavaş yapayım bişeyler... arada uğrarım
bana kolay gelsiiinnnn
bir de Bilge'nin yoğun isteği üzerine, köyümüze yardım yapmak isteyenler kırtasiye, giyim ne olursa, atkı bile örebilirsiniz demiştim, kargonuzu ARAS kargo ile AĞRI / PATNOS şubesine gönderebilirsiniz...
bizim okul hala teslim edilmedi. murat'ın okulu da var zaten.. olmadı oraya kayarız. sizleri de geciktirmeyelim. yoksa Bilge beni dövecek
isteyenler özelden yazabilir bana...
ÖPÜYORUUUUUUUUUUUUMMMMMMM
kızlar ben bi ütü yapayım... ev işleri aksak 1 haftadır.. murty de hasta... yavaş yavaş yapayım bişeyler... arada uğrarım
bana kolay gelsiiinnnn
bir de Bilge'nin yoğun isteği üzerine, köyümüze yardım yapmak isteyenler kırtasiye, giyim ne olursa, atkı bile örebilirsiniz demiştim, kargonuzu ARAS kargo ile AĞRI / PATNOS şubesine gönderebilirsiniz...
bizim okul hala teslim edilmedi. murat'ın okulu da var zaten.. olmadı oraya kayarız. sizleri de geciktirmeyelim. yoksa Bilge beni dövecek
pelin açıkçası olur da ters bi hareket yaparım diye dikişlerin korunmasını istiyorum. şalla idare ederim.. dünyanın parasını harcamaya da gerek yok hani...
maşalllah doktoranı nerde yaptın? evde mibilgilendir sen arada bizi engin bilgilerinle be cnm.. ne de olsa idmanlısın a.s
aaaaaaaaa bişi dicem! demiyomlmaz:
oh ohhhh.. olsun zaten... doğumdan haber var mı neriman? nasılsın görüşmeyeli herşey yolundadır inşallah?
canıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm
Arda'yı da götürücen ileridegit staj yap şimdiden delikafadulden
eee nasılsın? Arda nasıl? sağlıklar yerinde ? hihoyyyt
yahu uyudnuz mu?
bugün bitebilecek mi acaba yaaaaaaa mafoldumben
biter canım biter bak ne kaldı şunun şurasında
inşallah neriman çok bunaldım mafoldumben
delikanlı adam beğenilmek istiyordun anacımselam şekerler nasılsınız?bugün geç uğradım kardeşim netteydi öncesinde de yine kardeşim beyfendiyi dr. a götürdük neymiş sivilceleri azalmıyormuş :)))eski bebek gibi cildini geri istiyormuş ergenlik yüzünden dedik nafile o işi de hallettik derken onu dersaneye yolladım ben hemen pc ye geçtim...sizlerde ne var ne yok kaçırdığım bişiler var mı?
gamyoncuiremsubu arada sitede mi biş var heen açılmıyoo yoksa benim nette mi ama diğer siteler açılıyooo?
demek doğru görmüşüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmyerimsenibenevett seker onda bana geceydi size sabahti yani benim kiz durtukledi kaldirdi biseyler yerkende nete baktim bi gözum acik bi gözum kapali sonra yattim 2de kalktimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
uyukladık bugün şekerbende yeni geldim seker heralde kacirdigimiz bisey yokk
süpersin valla:lepi:kızlar ben bi ütü yapayım... ev işleri aksak 1 haftadır.. murty de hasta... yavaş yavaş yapayım bişeyler... arada uğrarım
bana kolay gelsiiinnnn
kolay gelsin canışkom
bugün bitebilecek mi acaba yaaaaaaa mafoldumben
bilgecim neyin var canım canını sıkan bişey mi oldu:teselli:
belirli bir şey yok be güzelim... öğlene kadar aşırı gürültüden oğluşum pıstı hiç hareket etmedi o sırada tansiyonum da düşüktü başıma bir ağrı girdi ki sorma... neyse sonra beyefendi zahmet edip kendilerini gösterdiler ama başağrısı yadigar kaldı... sonra ufak tefek iş günü sıkıntıları, beklenmedik acil işler vs ve bu arada süregiden yoğun gürültü nedeniyle iyice semem çıktı... hastaneden rapor için haber bekliyorum günlerdir bir türlü alamadım şeker ölçüm aletini... falan falan falan işte aslında hiçbir şey yok ama minik minik bi sürü şey daralttı bugün beni... neyse ki çocuklar gitti de oğluşum hareketine kavuştu ben de düzelirim birazdan... umarımmmmmmmmmmm akannehir
arzucum dayan canım benim az kaldı
nezaman doluyo 32.haftan raporunu nezaman alıcaksın
SIK DİŞİNİ ÇOK AZ KALDI ARZU
DAYANIYORUM KIZLAR SIKIYORUM DİŞİMİ AZ ÖNCEDE BAŞKA BİR OLAY OLDU TANSİYONUM ÇIKTI BİRDEN 8/5 VEYA 9/5 LERDEN 12/7 YE ÇIKTI ŞİMDİ İYİYİM.. BEN ATAŞEHİR DE UPHİLL COURT RESİDENCE BİNASINDAYIM, AŞAĞIDAN RESEPSİYONDAN ARADILAR FİNANSBANKTAN GELDİLER DİYE, BENDE FİNANS MÜDÜRÜ NE(ABLALARI) SÖYLEDİM O DA ŞU AN GÖRÜŞEMEZ İLHAN BEY ONLARLA TOPLANTIDA DE DEDİ BENDE KİBARCA ÖYLE SÖYLEDİM, SONRA İLHAN BEY GELDİ NEDEN GÖNDERDİN DEDİ, BEN TAM AÇIKLARKEN ABLALARI CAHİDE HN GELDİ BAS BAS BAĞIRARAK İNKAR ETTİ, İLHAN BEYDE ONA BAĞIRDI, SESİNİ YÜKSELTME DEDİ.. BENİM DEDİKLERİMİ DUYAN OLMADI O ARADA TABİ.. İKİSİ BİRDEN BAĞIRA ÇAĞIRA.. ANİDEN FIRLADI GALİBA TANSİYONUM FİLAN TİTREMEYE BAŞLADIM, SIKTIM KENDİMİ AĞLAMAMAK İÇİN, ÇÜNKÜ İLHAN BEY BAŞIMDA DİKİLMİŞ O BANKACILARA ULAŞMAMI BEKLİYORDU..sık dişini dayan birtanem germe kendini bak az kaldı
inşallah neriman çok bunaldım mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?