2009 Aralık Anneleri

bende yeni geldim seker heralde kacirdigimiz bisey yokk

ayy bu çok yavaş açılıyoo yaaaaaagaliba canım

iiyiz kuzuumm hepimiz ,sen neler yapıyorsun bayramdan önce oğluşumu almak istiyorum kucağıma yaa bayram şekerim olsun benimmmmmmmmmmmm

ayy canım benim üzüldüm bak şimdi daha varmı senin izne ayrılmana ayrıl kurtul o kadar sıkıntı çekiyorsun kendini ve bebişi üzme sık dişini

Meralcim cevap yazışsın bana ama kuzura bakmayın valla mazur görün beni .lafı atıyorum ortaya sonrada geri dönemiyorum ara ara okumaya çalışıyorum izne çıksamda rahat rahat girsem şu siteye buradas epeyce bir yoğunluk var.çok özledim sizi .çok muhabbet kaçırıyorum

canım benim sıkma canını bak sen sıkıldıkça küçükbeyde gerilmiş

inşallah hadi at bakalım sıkıntıları bir kenara aaaa öperim bak geçermi o zman :kedi:

geçer geçer Şeniz birazdan çıkıcam eşim yeğenini yolladı beni alıp rapor almak için hastaneye götürsün diye... birazdan gelirim kendime... en büyük sıkıntı bizim sürekli incelik bekliyor olmamız ve insanların(!!!!!) hiiiiiiiiiç umru olmaması sanırım akannehir beklememek gerektiğini çok iyi biliyorum ama yine de bekliyorum içten içe sonra incelik göremeyince böyle oluyo :1no2:

:teselli: Şeniz a.s. diyorum başka da bi şey demiyorum arzucum

senin çevrendeki öküz sürüsü benimkinden kalabalık boşveeeeeer üstelik ben 5 dakikaya çıkıcam bugün (hastane faslı hariç bakalım orada ne maceralar bekliyor beni) bitmiş olacak kısmetse turkbayragi

warya kardeşimin ilk doğduğu günü hatırlıyorum küçücük eller ve tırnaklar bakmaya koklamaya doyamıyordum 15-16 yaş var aramızda şimdi beğenilmek istiyor beyfendiiii...

merall senin uykun geçmedimi hala uyukluyormusun

çok korkunç bir parça ile eşlik etmek istiyorummm"geçmiyor günler geçmiyorrrrrrrrr.........."senağlama

bu arada benim ilk bebek bezi numunem geldiii...baby star dann:))

Ben de bugÜn pek gıremedım bılg. Muhasebe prog. YÜkledıler babam onunla boĞuŞuyor arzucum kolay gelsın bırtanem burası da zor ama senın kı katmerlı galıba bılgecım sana da geÇmıŞ olsun

ayy bu çok yavaş açılıyoo yaaaaaagaliba canım

iiyiz kuzuumm hepimiz ,sen neler yapıyorsun bayramdan önce oğluşumu almak istiyorum kucağıma yaa bayram şekerim olsun benimmmmmmmmmmmm

gelen kurban bayramı seçilcim kurban danası olur anca o sırnaşık şey naniknanik

sen izne çıkınca rahat etcen ben izne çıkınca burdan tümüyle kopcam ooy oyyyy :1no2:

hadi bakalım mesai biter bilge giderrrr hepinizi seviyorum kendinize çok iyi bakın yarın görüşmek üzereeeeeee opuyorumnanaktan

olsun olsunnn şeker olsun dana olsun teyzesiiii:))))sen nie kopacaksın bakiim evde yok mu net? haggett yaa biz nasıl görüşeceğiz bakammmmm....

evet yaa izinde benim de bilg. Yok ben ne yapıcam almak lazım bişeyler ama evde oda kalmadı onu koymaya neyse bakalım neler olacak bye bye canıom

merall senin uykun geçmedimi hala uyukluyormusun
nıç çekmedi geçmezde
akşam açılırım ama
sevgili eşimin doğun gününü kutlayacağııııızzzzzzzzz:sm_cool::teytey:hihoyyytkaydirigubbakcemile2

kıyamam canım yaaaaaa
sorun değil hepimiz aynı durumdayız

seninkinide görücez şekerimyerimseniben
GeÇer geÇer daha Öncekİler gİbİ bu da geÇer daha neler neler geÇmedİ kİ

geçer tabekaydirigubbakcemile5

şu liste olayını tam ve eksiksiz yapalım barii berna yapıodu ne oldu o çok eksik var bende...

nice mutlu yıllar geçirin inşallah canım, eşin ve öykü ile birlikteeeeeeeee...

Şeniz Şeniz :1hug: alkisalkisalkis
kolay gelsin sekerrrrra.s.
eywwwaaallaah bacım geldi valla

dileklerin gerçekleşti

2 sele eşya ütüledim çoğu da Murat'ın okul şeysileri..

yazık yaa kızlar sabah baktım ütü yapmaya çalışıyor.. kıyamadım bi yerini ütülerken diğer yerini bozuyor, hiç beni de çağırmıyor dün azarı yedi ya kıyamammm yaaaa

aldım hemen ütüleyiverdim güzel güzel... yaa yine de yapmaya çalışıyor ya çaktırmadan, üzüldüm.. ben ona yap demem artık ütü falan yaa :1hug:
yolunda bernacım şimdilik kasılmalarla geçiyor günlerimiz bakalım ne olacak

yok ne uyuması iş yerinde uyutuyorlarmı ahh bir uyutsalar varya

biter canım biter bak ne kaldı şunun şurasında
kasılma bende de oldu bi kaç kez... doğum şeklin belirlendi mi? sen önde gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam..
sen de süpersin ciciiimmmm beniiimmmmmmmmm Şenizhihoyyyt
zaten küçük şeylere takıyoruz.. geçen yazmışsın ya paranoyaklık diye, aynen bende de oluştu... manyak manyak sarıyorum. ama öyle yok kocam beni aldatıyor mu tarzında değil.. ufak şeyler daha çok can sıkıyor zaten..

bitti zaten gün be Bilgecim... deseydin ütüyü ertelerdim laflardık yerimseniben :1hug:

ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın

meralcim eşinle ve küçük öyküyle şimdilik küçük diyorum nasıl büyüdüklerini anlayamayacağız bile nice mutlu yıllara canım

ya unutmadan yazayım da.... geçmişi okuyup geliyorum hemen

Meralcim bugün annemin de doğumgünü... konuşurken Murat'la eşinin doğumgününü de kutladı =) iletirsin artık.. benimkini yine unuttun di mi! bak ilk ben kutlamış olacaktım, unuttun tabi son sıralara düştüm =)))

umarım çok güzel bi akşam geçirirsiniz...

AıLECENEKKK =))))))))))))))

valla canım ben normal doğum istiyorum doktorumda o yönde ama bebek biraz iri 32. haftada 2500 kg dı bakalım ayın 31 de tekrar gideceğim bakalım o zman belli olacak dr biraz az ye yoksa doğuramazsın dedi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…