bende yeni geldim seker heralde kacirdigimiz bisey yokk
pelin açıkçası olur da ters bi hareket yaparım diye dikişlerin korunmasını istiyorum. şalla idare ederim.. dünyanın parasını harcamaya da gerek yok hani...
maşalllah doktoranı nerde yaptın? evde mibilgilendir sen arada bizi engin bilgilerinle be cnm.. ne de olsa idmanlısın a.s
aaaaaaaaa bişi dicem! demiyomlmaz:
oh ohhhh.. olsun zaten... doğumdan haber var mı neriman? nasılsın görüşmeyeli herşey yolundadır inşallah?
canıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm
Arda'yı da götürücen ileridegit staj yap şimdiden delikafadulden
eee nasılsın? Arda nasıl? sağlıklar yerinde ? hihoyyyt
DAYANIYORUM KIZLAR SIKIYORUM DİŞİMİ AZ ÖNCEDE BAŞKA BİR OLAY OLDU TANSİYONUM ÇIKTI BİRDEN 8/5 VEYA 9/5 LERDEN 12/7 YE ÇIKTI ŞİMDİ İYİYİM.. BEN ATAŞEHİR DE UPHİLL COURT RESİDENCE BİNASINDAYIM, AŞAĞIDAN RESEPSİYONDAN ARADILAR FİNANSBANKTAN GELDİLER DİYE, BENDE FİNANS MÜDÜRÜ NE(ABLALARI) SÖYLEDİM O DA ŞU AN GÖRÜŞEMEZ İLHAN BEY ONLARLA TOPLANTIDA DE DEDİ BENDE KİBARCA ÖYLE SÖYLEDİM, SONRA İLHAN BEY GELDİ NEDEN GÖNDERDİN DEDİ, BEN TAM AÇIKLARKEN ABLALARI CAHİDE HN GELDİ BAS BAS BAĞIRARAK İNKAR ETTİ, İLHAN BEYDE ONA BAĞIRDI, SESİNİ YÜKSELTME DEDİ.. BENİM DEDİKLERİMİ DUYAN OLMADI O ARADA TABİ.. İKİSİ BİRDEN BAĞIRA ÇAĞIRA.. ANİDEN FIRLADI GALİBA TANSİYONUM FİLAN TİTREMEYE BAŞLADIM, SIKTIM KENDİMİ AĞLAMAMAK İÇİN, ÇÜNKÜ İLHAN BEY BAŞIMDA DİKİLMİŞ O BANKACILARA ULAŞMAMI BEKLİYORDU..
BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL VALLAHİ, ŞİMDİ SAKİNLEDİM ARKADAŞLAR SAĞOLSUN, BENİ TELKİN EDİP MORALİMİ DÜZELTTİLER.. HERKES ÇOK ÇEKİYOR BURDA.. BURASI ÇOK BÜYÜK BİR FİRMA AMA KURUMSAL DEĞİL.. ÖYLE OLSAYDI EĞER KÜÇÜÇÜK YAVRUMU ÇOK DAHA İYİ BAKALBİLMEK İÇİN GERİ GELİR ÇALIŞIRDIM AMA BUNLARA DEĞMEZ...
BİLGE NEYİN VAR? HAMİLELİK SIKINTILARINDAN DOLAYIMI SİTEDE DE BİR GARİPLİK VAR BUGÜN, BENİMDE GÜNÜMDE KÖTÜ GEÇİYOR TAM BAKAMADIM GEÇMİŞE YEMEKTEN BERİİ, CANIM GÜÇLÜ OLMALIYIZ:teselli:Şeniz
canım benim sıkma canını bak sen sıkıldıkça küçükbeyde gerilmiş
inşallah hadi at bakalım sıkıntıları bir kenara aaaa öperim bak geçermi o zman :kedi:
DAYANIYORUM KIZLAR SIKIYORUM DİŞİMİ AZ ÖNCEDE BAŞKA BİR OLAY OLDU TANSİYONUM ÇIKTI BİRDEN 8/5 VEYA 9/5 LERDEN 12/7 YE ÇIKTI ŞİMDİ İYİYİM.. BEN ATAŞEHİR DE UPHİLL COURT RESİDENCE BİNASINDAYIM, AŞAĞIDAN RESEPSİYONDAN ARADILAR FİNANSBANKTAN GELDİLER DİYE, BENDE FİNANS MÜDÜRÜ NE(ABLALARI) SÖYLEDİM O DA ŞU AN GÖRÜŞEMEZ İLHAN BEY ONLARLA TOPLANTIDA DE DEDİ BENDE KİBARCA ÖYLE SÖYLEDİM, SONRA İLHAN BEY GELDİ NEDEN GÖNDERDİN DEDİ, BEN TAM AÇIKLARKEN ABLALARI CAHİDE HN GELDİ BAS BAS BAĞIRARAK İNKAR ETTİ, İLHAN BEYDE ONA BAĞIRDI, SESİNİ YÜKSELTME DEDİ.. BENİM DEDİKLERİMİ DUYAN OLMADI O ARADA TABİ.. İKİSİ BİRDEN BAĞIRA ÇAĞIRA.. ANİDEN FIRLADI GALİBA TANSİYONUM FİLAN TİTREMEYE BAŞLADIM, SIKTIM KENDİMİ AĞLAMAMAK İÇİN, ÇÜNKÜ İLHAN BEY BAŞIMDA DİKİLMİŞ O BANKACILARA ULAŞMAMI BEKLİYORDU..
BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL VALLAHİ, ŞİMDİ SAKİNLEDİM ARKADAŞLAR SAĞOLSUN, BENİ TELKİN EDİP MORALİMİ DÜZELTTİLER.. HERKES ÇOK ÇEKİYOR BURDA.. BURASI ÇOK BÜYÜK BİR FİRMA AMA KURUMSAL DEĞİL.. ÖYLE OLSAYDI EĞER KÜÇÜÇÜK YAVRUMU ÇOK DAHA İYİ BAKALBİLMEK İÇİN GERİ GELİR ÇALIŞIRDIM AMA BUNLARA DEĞMEZ...
BİLGE NEYİN VAR? HAMİLELİK SIKINTILARINDAN DOLAYIMI SİTEDE DE BİR GARİPLİK VAR BUGÜN, BENİMDE GÜNÜMDE KÖTÜ GEÇİYOR TAM BAKAMADIM GEÇMİŞE YEMEKTEN BERİİ, CANIM GÜÇLÜ OLMALIYIZ:teselli:Şeniz
delikanlı adam beğenilmek istiyordun anacım
bizde uyku çok çelilcim:sinifsinif:
sen nasılsın? sory sizler nasılsınız oğluşun neler yapıyor?
gamyoncuiremsu
demek doğru görmüşüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmyerimseniben
uyukladık bugün şeker
valla kayda değer hiçbir şey yok
süpersin valla:lepi:
sanırım bitmiycek
ooofflamakla poflamakla gün geçermiiiiiiii geçmeeeeeeeeezzz ve geçmiyorda:1no2:
merall senin uykun geçmedimi hala uyukluyormusun
ayy bu çok yavaş açılıyoo yaaaaaagaliba canım
iiyiz kuzuumm hepimiz ,sen neler yapıyorsun bayramdan önce oğluşumu almak istiyorum kucağıma yaa bayram şekerim olsun benimmmmmmmmmmmm
Meralcim cevap yazışsın bana ama kuzura bakmayın valla mazur görün beni .lafı atıyorum ortaya sonrada geri dönemiyorum ara ara okumaya çalışıyorum izne çıksamda rahat rahat girsem şu siteye buradas epeyce bir yoğunluk var.çok özledim sizi .çok muhabbet kaçırıyorum
gelen kurban bayramı seçilcim kurban danası olur anca o sırnaşık şey naniknanik
sen izne çıkınca rahat etcen ben izne çıkınca burdan tümüyle kopcam ooy oyyyy :1no2:
hadi bakalım mesai biter bilge giderrrrhepinizi seviyorum kendinize çok iyi bakın yarın görüşmek üzereeeeeee opuyorumnanaktan
gelen kurban bayramı seçilcim kurban danası olur anca o sırnaşık şey naniknanik
sen izne çıkınca rahat etcen ben izne çıkınca burdan tümüyle kopcam ooy oyyyy :1no2:
Hadi bakalım mesai biter bilge giderrrrhepinizi seviyorum kendinize çok iyi bakın yarın görüşmek üzereeeeeee opuyorumnanaktan
nıç çekmedi geçmezdemerall senin uykun geçmedimi hala uyukluyormusun
kıyamam canım yaaaaaaMeralcim cevap yazışsın bana ama kuzura bakmayın valla mazur görün beni .lafı atıyorum ortaya sonrada geri dönemiyorum ara ara okumaya çalışıyorum izne çıksamda rahat rahat girsem şu siteye buradas epeyce bir yoğunluk var.çok özledim sizi .çok muhabbet kaçırıyorum
seninkinide görücez şekerimyerimseniben
warya kardeşimin ilk doğduğu günü hatırlıyorum küçücük eller ve tırnaklar bakmaya koklamaya doyamıyordum 15-16 yaş var aramızda şimdi beğenilmek istiyor beyfendiiii...
çok korkunç bir parça ile eşlik etmek istiyorummm"geçmiyor günler geçmiyorrrrrrrrr.........."senağlama
bu arada benim ilk bebek bezi numunem geldiii...baby star dann:))
GeÇer geÇer daha Öncekİler gİbİ bu da geÇer daha neler neler geÇmedİ kİ
nıç çekmedi geçmezde
akşam açılırım ama
sevgili eşimin doğun gününü kutlayacağııııızzzzzzzzz:sm_cool::teytey:hihoyyytkaydirigubbakcemile2
kıyamam canım yaaaaaa
sorun değil hepimiz aynı durumdayız
seninkinide görücez şekerimyerimseniben
geçer tabekaydirigubbakcemile5
Şeniz Şeniz :1hug: alkisalkisalkis
eywwwaaallaah bacım geldi vallakolay gelsin sekerrrrra.s.
kasılma bende de oldu bi kaç kez... doğum şeklin belirlendi mi? sen önde gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam..yolunda bernacım şimdilik kasılmalarla geçiyor günlerimiz bakalım ne olacak
yok ne uyuması iş yerinde uyutuyorlarmı ahh bir uyutsalar varya
biter canım biter bak ne kaldı şunun şurasında
sen de süpersin ciciiimmmm beniiimmmmmmmmm Şenizhihoyyytdelikanlı adam beğenilmek istiyordun anacım
bizde uyku çok çelilcim:sinifsinif:
sen nasılsın? sory sizler nasılsınız oğluşun neler yapıyor?
gamyoncuiremsu
demek doğru görmüşüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmyerimseniben
uyukladık bugün şeker
valla kayda değer hiçbir şey yok
süpersin valla:lepi:
sanırım bitmiycek
ooofflamakla poflamakla gün geçermiiiiiiii geçmeeeeeeeeezzz ve geçmiyorda:1no2:
zaten küçük şeylere takıyoruz.. geçen yazmışsın ya paranoyaklık diye, aynen bende de oluştu... manyak manyak sarıyorum. ama öyle yok kocam beni aldatıyor mu tarzında değil.. ufak şeyler daha çok can sıkıyor zaten..belirli bir şey yok be güzelim... öğlene kadar aşırı gürültüden oğluşum pıstı hiç hareket etmedi o sırada tansiyonum da düşüktü başıma bir ağrı girdi ki sorma... neyse sonra beyefendi zahmet edip kendilerini gösterdiler ama başağrısı yadigar kaldı... sonra ufak tefek iş günü sıkıntıları, beklenmedik acil işler vs ve bu arada süregiden yoğun gürültü nedeniyle iyice semem çıktı... hastaneden rapor için haber bekliyorum günlerdir bir türlü alamadım şeker ölçüm aletini... falan falan falan işte aslında hiçbir şey yok ama minik minik bi sürü şey daralttı bugün beni... neyse ki çocuklar gitti de oğluşum hareketine kavuştu ben de düzelirim birazdan... umarımmmmmmmmmmm akannehir
hani bir şarkı vardıya geçmiyor günlerrrrr yarrrr yarrrr yarrrrrrrrrrrrrr diye kim söylüyordu onu yaaaa hatırlauyamadım kaydirigubbakcemile3
Şeniz Şeniz :1hug: alkisalkisalkis
eywwwaaallaah bacım geldi valla
dileklerin gerçekleşti
2 sele eşya ütüledim çoğu da Murat'ın okul şeysileri..
yazık yaa kızlar sabah baktım ütü yapmaya çalışıyor.. kıyamadım bi yerini ütülerken diğer yerini bozuyor, hiç beni de çağırmıyordün azarı yedi ya kıyamammm yaaaa
aldım hemen ütüleyiverdim güzel güzel... yaa yine de yapmaya çalışıyor ya çaktırmadan, üzüldüm.. ben ona yap demem artık ütü falan yaa :1hug:
kasılma bende de oldu bi kaç kez... doğum şeklin belirlendi mi? sen önde gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam..
sen de süpersin ciciiimmmm beniiimmmmmmmmm Şenizhihoyyyt
zaten küçük şeylere takıyoruz.. geçen yazmışsın ya paranoyaklık diye, aynen bende de oluştu... manyak manyak sarıyorum. ama öyle yok kocam beni aldatıyor mu tarzında değil.. ufak şeyler daha çok can sıkıyor zaten..
bitti zaten gün be Bilgecim... deseydin ütüyü ertelerdim laflardık yerimseniben :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?