Dilekcim dikkat et kendine yat dinlen hiç yorma.Moralini de bozma en önemlisi.İnş. düşer tansiyonun:1hug:
burcuu nbr canım nasılsın izne çıktınmı artık
naasıl yaa.. şakam mı?
ona göre de maaşına eklesin o zaman.. o ne yaa
Hesapta ciktim . Cuma gunu gittim benim iznim basliyor vedalasalim filan dedim patroncuguma . Yok ne vedalasmasi gelcen ya filan dedi . Pazartesi kontrolum var dedim . Aaaa super iste sabah gel ogleden sonra biraksinlar seni dedi . Once saka yapiyo sandim ama hic oyle degildi. Doguma kadar gunde 1-2 saat gidicem kesinlesti. Ben cidden sirkette dogurcam
şaka gibi cidden ya..
p.tesi doktor ne dicek bakalım bu hafta gelir senin kız belki burcuuu:))
benim hastanenin bi katını domuz gribine ayırmışlar bu arada geçen gittiğimde sordum yatan birsürü hasta varmış
Rapor acilmasi gerekiyormus simdi hastaneden onu yaptircm bi yandan . Bakalim Oznur bende oyle hissediyorum 20 kasim gibi filan diye ama . Odaya filanda bakcam . Bi de hemsirelerle konusmayi dusunuyorum mutlaa odada cok kisi oldu mu alsinlar Eylulu.Bi bakayim dedim . Tek istedigim gunduz dogsun :) Niyeyse gece olunca sanki doguramicam gibi geliyo ne alakaysa artik.
Burcu ben de onu kastettim. raporlu olucaz sonuçta..
Bi de hayırlısı olsun doğum için de yaaa.. Allah hepimizin yanında olsun inşallahhhh !!!!!
biz de bugün annemle hastane çantalarını açtık.. ne götürücem falan gösterdim anneme..
o da saolsun bebek arabasını beşiği oto koltuğunu sildi yıkadı kadın.. ben eğilemiyorum saolsun yaptı o son işleri de.. peluşları falan da yıkadım.. kurusun son yerleştirmeleri yapıcam. beşiği falan da uyku setlerini yerleşytiricem...az kaldı ne de olsa di mi ama
duydum canım okudum bende bikaç yerde yemeye başlayabilirsin sen ..sütede iyi geliyomuş zaten
Aciktan gidiyor gibi olcam anlasilan.
Bu arada ben bi cok yerde okumustum hurma olayini . Berna sen gerci sezeryansin ama Oznur duydun mu bole bisey sende. Normal dogumda cok cok iyiymis hurma
duydum canım okudum bende bikaç yerde yemeye başlayabilirsin sen ..sütede iyi geliyomuş zaten
hurma süper şifa bişey. ben yazın bursada bol bol yedim. bundan mıdır bilmiyorum ama ben öyle olduğuna inanıyorum. 1 ayda tam 13 cm büyümüştü... şok olmuştum. hurmayı bıraktım sonra tatlı diye.. kilosunu biliyorsunuz. bu aralar yine başlayacağım. getirdim yazdan ama süt dönemi tüketeyim de buralarda bulamam diye korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?