2009 Aralık Anneleri

Allah analı babalı büyümesini nasip etsin canım. Darısı başımıza

Evet canım bayram öncesi arttı doğumlar.Sen nasılsın bakalımyerimseniben
iim bn öle bekliom işte zaman geçsin die diken üstünde zaman daralıo :kedi:
:1shok: meral doğummu yaptı ne zaman ya
ilk defa duyuyorum böle bişyi:kedi:
bn hala aynı ayakkabılarımı giyiyorum hiç şişliğim olmadı :CüvCüv:

amin cnm amiin duarını eksik etme turkbayragi

Ben de öyle canım herran sancı olacak falan diye korkuyorum.Az bi karnım ağrısa kala kalıyorum korkudan artacak diye.
Yok canııım ,Meral doğum yapmadı sanırım yazışımdan öyle anlaşılmışkaydirigubbakcemile3 Normal doğum olacakmış ,bir sorun yokmuş,bayramdan sonra kontrolu varmış o hafta bekleniyormuş sanırım.bebek de 3700gr. olur demiş dr.u.Daha aklıma gelirse yazarım konuştuklarımızıyerimseniben

canım gözünaydın.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin..

6 kişinin falan teli varmış herkesi arayacam demişti zaten çok sevindim arayıncaopuyorumnanaktan

günaydııııııın anneler ve tatlı bebeleriiiii opuyorumnanaktan
bhcg, burcumurat, berna ve elif(sunvays) bebeklerine kavuşmuşlardır inşallah hayırlısıyla sağlıcakla :lepi: :Saruboceq:
berna hediyesini almıştır ama olsun :)))
TÜM ÖĞRETMENLER
EĞİTMENLER
a.s. a.s. ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUUUUUN a.s. a.s.
Şeniz opuyorumnanaktan turkbayragi :teytey: hihoyyyt :dance:

evet yaa.. haber alabilsek keşke kızlardan.. bende bernanın tel'i var ama belki şuan müsait değildir.. of ya.. merakla beklemek de zor.. en sonlara kalanlardanım..

Canım son durumları bilmiyorum Berna ve Meral doğuma mı gidiyolar??
yok meral değil, berna gitti doğuma, şuan büyük ihtimalle Arya sı kucağındadadır.. elif var birde, bchg var..

ayrıca domuz gribi aşısını ben sordum doktora, hamileler için olanı istersen yaptırabilirsin dedi, ama yok muş ki henüz gelmemiş ki

evet yaa.. haber alabilsek keşke kızlardan.. bende bernanın tel'i var ama belki şuan müsait değildir.. of ya.. merakla beklemek de zor.. en sonlara kalanlardanım..

GÜNAYDIN CANIM a.s.
keşke yaaa, aklım hep onlarda, gece aklıma gelip durdular! ne heyecanlıdırlar diye düşünüp durdum
benimde çok var gibi geliyo arzu yaaa! 25 gün!
tabi süpriz yapıp erken gelmezse kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…