ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKUR EDERİM GUZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN KIZIM 37 HAFTALIK DOĞDU SEZERYANLA 2. 800 GRAM İLK GUNE BAKARAK TOPARLADI BİRAZ DAHA RABBİM BUTUN HAMİŞLERE BEBİŞLERİNİ KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN İNŞ ÇOK GÜZEL Bİ DUYGUYMUŞ:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
iim bn öle bekliom işte zaman geçsin die diken üstünde zaman daralıo :kedi:Evet canım bayram öncesi arttı doğumlar.Sen nasılsın bakalımyerimseniben
:1shok: meral doğummu yaptı ne zaman yaArkadaşlarr Meral beni aradııııdelikafadulden Hepinize selamları var iyiymiş kendisi de Öykü 'de.
Ayy bir garip oldu eşinin telinden aradı ben de tanıyamadım başta başka bir arkadaşım Meral sandımAma çok sevindim aramasına yaaalkisalkisalkis
ilk defa duyuyorum böle bişyi:kedi:bu arada kızlar bişey duydum dogru mu acaba;
guya hamılelıkten sonra eskı ayakkabıları olmuyomus artık ınsanın ayagına
hepsı kaldır at yanii olabılır mı bılmıyorum ama;
benım gıbı ayakkabı manyagı bi insan için onemlı bı durum valla,nasıl vazgecerım o kadar ayakkabıdan -tatlicadiarzu-
ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKUR EDERİM GUZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN KIZIM 37 HAFTALIK DOĞDU SEZERYANLA 2. 800 GRAM İLK GUNE BAKARAK TOPARLADI BİRAZ DAHA RABBİM BUTUN HAMİŞLERE BEBİŞLERİNİ KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN İNŞ ÇOK GÜZEL Bİ DUYGUYMUŞ:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
iim bn öle bekliom işte zaman geçsin die diken üstünde zaman daralıo :kedi:
:1shok: meral doğummu yaptı ne zaman ya
ilk defa duyuyorum böle bişyi:kedi:
bn hala aynı ayakkabılarımı giyiyorum hiç şişliğim olmadı :CüvCüv:
amin cnm amiin duarını eksik etme turkbayragi
canım gözünaydın.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin..ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKUR EDERİM GUZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN KIZIM 37 HAFTALIK DOĞDU SEZERYANLA 2. 800 GRAM İLK GUNE BAKARAK TOPARLADI BİRAZ DAHA RABBİM BUTUN HAMİŞLERE BEBİŞLERİNİ KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN İNŞ ÇOK GÜZEL Bİ DUYGUYMUŞ:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
:teselli: bazen öyle oluyorlar evetUykum yok, midem kötü, sancım var üstüne üstlük kocam benimle ilgilenmiyor laelaelaelaelae
İyi gecelerr.Benim oğlum hıçkırıyor sanırım şuandaaopuyorumnanaktan
günaydııııııın anneler ve tatlı bebeleriiiiiopuyorumnanaktan
bhcg, burcumurat, berna ve elif(sunvays) bebeklerine kavuşmuşlardır inşallah hayırlısıyla sağlıcakla :lepi: :Saruboceq:
berna hediyesini almıştır ama olsun :)))
TÜM ÖĞRETMENLER
EĞİTMENLER
a.s. a.s. ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUUUUUN a.s. a.s.
Şeniz opuyorumnanaktan turkbayragi :teytey: hihoyyyt :dance:
evet yaa.. haber alabilsek keşke kızlardan.. bende bernanın tel'i var ama belki şuan müsait değildir.. of ya.. merakla beklemek de zor.. en sonlara kalanlardanım..
yok meral değil, berna gitti doğuma, şuan büyük ihtimalle Arya sı kucağındadadır.. elif var birde, bchg var..Canım son durumları bilmiyorum Berna ve Meral doğuma mı gidiyolar??
evet yaa.. haber alabilsek keşke kızlardan.. bende bernanın tel'i var ama belki şuan müsait değildir.. of ya.. merakla beklemek de zor.. en sonlara kalanlardanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?