Günaydın kızlar, domuz gribi aşısı olan var mı yada olacak olan??
normal olsun diyemi bekliyceksin?GÜNAYDIN CANIM a.s.
keşke yaaa, aklım hep onlarda, gece aklıma gelip durdular! ne heyecanlıdırlar diye düşünüp durdum
benimde çok var gibi geliyo arzu yaaa! 25 gün!
tabi süpriz yapıp erken gelmezse kaydirigubbakcemile3
yok meral değil, berna gitti doğuma, şuan büyük ihtimalle Arya sı kucağındadadır.. elif var birde, bchg var..
ayrıca domuz gribi aşısını ben sordum doktora, hamileler için olanı istersen yaptırabilirsin dedi, ama yok muş ki henüz gelmemiş ki
günaydın canım
hamileler için olan aşı aralıkta gelecek türkiye'ye
ben yaptırmayı düşünmüyorum.
canım gözünaydın.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin..
normal olsun diyemi bekliyceksin?
bişey sorcam dün bir çatı muayenesi muhabbeti olmuş, bu çatı muayenesi nasıl yapılıyormuş bilgin var mı? normal jinekoloji muayenesi gibi değil mi? değişik bişey mi ya tırstım iyice..
civalı olanlar var şu an onlardanmı yaptıracaksın :1shok:Canım ben de öyle biliyorum aslında Civasız aşı gelecek diye, ama şuanda da yapılıyomuş ve çok yaygınlaşacağından riske atmak istemedim kandimi.
slm kizlar nasilsiniz ben cok yorgunum ev tasiyozda malum drumlari yazmistim 2 3 gun omce su halimle mecbur ev tasiyoz benim cati kemiklerim agridi simdi dinleniyom baska evde sizler nasilsiniz
inşallah canım.. nasılsın bebişin nasıl? herşey yolundamı? sütün iyidir inşallahsağol canım ruyalarla ilgili bişeyler yazmıştın benimde ruyalarım karma karışık öyle oluyo ama kafana takma guzel gunler seni bekliyo inş
bakalım benimde bayramdan sonra bir kontrolüm var.. Allah yardımcımız olsunevet normal doğum ve oğlumun teşrif etmesini bekliyorum kaydirigubbakcemile3
çatı muayenesi konu olmuş dün evet, bende sonradan okudum. normal doğum olacaksa yapılıyo, normal doğuma elverişlimi bedenin diye bakılıyo, bazı doktorlar doğum aşamasında yapıyolar bazıları son muayenede. çatın dar bebek kilolu ise mecbur sezercik oluyosun. alttan elle kontrol ediliyo, bazı doktorlar alet kullanıyo. kendini kasıp sıkmazsan can yakmıyo ve hemencik bitiyo.
ben yaptırmadım, perşembe kontrolüm var ve yapılıp yapılmayacağınıda bilmiyorum
dilekcim kendine dikkat et.. herşey oluna girer inşallah hemencecik.. Allah yardımcınız olsun..slm kizlar nasilsiniz ben cok yorgunum ev tasiyozda malum drumlari yazmistim 2 3 gun omce su halimle mecbur ev tasiyoz benim cati kemiklerim agridi simdi dinleniyom baska evde sizler nasilsiniz
selam canım, kıyamam ben sana! türkiyeye gelecekmisiniz yoksa orada başka bi evemi çıkıyosunuz?
çok dikkat et bacım yorma kendinilmaz:
sakın ağır kaldırayım deme heeee!
dilekcim kendine dikkat et.. herşey oluna girer inşallah hemencecik.. Allah yardımcınız olsun..
günaydııııııın anneler ve tatlı bebeleriiiiiopuyorumnanaktan
bhcg, burcumurat, berna ve elif(sunvays) bebeklerine kavuşmuşlardır inşallah hayırlısıyla sağlıcakla :lepi: :Saruboceq:
berna hediyesini almıştır ama olsun :)))
TÜM ÖĞRETMENLER
EĞİTMENLER
a.s. a.s. ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUUUUUN a.s. a.s.
Şeniz opuyorumnanaktan turkbayragi :teytey: hihoyyyt :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?