2009 Aralık Anneleri

normal olsun diyemi bekliyceksin?
bişey sorcam dün bir çatı muayenesi muhabbeti olmuş, bu çatı muayenesi nasıl yapılıyormuş bilgin var mı? normal jinekoloji muayenesi gibi değil mi? değişik bişey mi ya tırstım iyice..

Hadi hayırlısı, öğretmenler gününde anne oldu demek.

Az önce ben aradım sağlık ocağını, yapıyoruz dediler, yarın için randevu aldım. İdealtepe Sağlık Ocağında yaptıracam.

slm kizlar nasilsiniz ben cok yorgunum ev tasiyozda malum drumlari yazmistim 2 3 gun omce su halimle mecbur ev tasiyoz benim cati kemiklerim agridi simdi dinleniyom baska evde sizler nasilsiniz

evet normal doğum ve oğlumun teşrif etmesini bekliyorum kaydirigubbakcemile3
çatı muayenesi konu olmuş dün evet, bende sonradan okudum. normal doğum olacaksa yapılıyo, normal doğuma elverişlimi bedenin diye bakılıyo, bazı doktorlar doğum aşamasında yapıyolar bazıları son muayenede. çatın dar bebek kilolu ise mecbur sezercik oluyosun. alttan elle kontrol ediliyo, bazı doktorlar alet kullanıyo. kendini kasıp sıkmazsan can yakmıyo ve hemencik bitiyo.
ben yaptırmadım, perşembe kontrolüm var ve yapılıp yapılmayacağınıda bilmiyorum

slm kizlar nasilsiniz ben cok yorgunum ev tasiyozda malum drumlari yazmistim 2 3 gun omce su halimle mecbur ev tasiyoz benim cati kemiklerim agridi simdi dinleniyom baska evde sizler nasilsiniz

selam canım, kıyamam ben sana! türkiyeye gelecekmisiniz yoksa orada başka bi evemi çıkıyosunuz?
çok dikkat et bacım yorma kendini lmaz:
sakın ağır kaldırayım deme heeee!

sağol canım ruyalarla ilgili bişeyler yazmıştın benimde ruyalarım karma karışık öyle oluyo ama kafana takma guzel gunler seni bekliyo inş
inşallah canım.. nasılsın bebişin nasıl? herşey yolundamı? sütün iyidir inşallah
bakalım benimde bayramdan sonra bir kontrolüm var.. Allah yardımcımız olsun

dilekcim kendine dikkat et.. herşey oluna girer inşallah hemencecik.. Allah yardımcınız olsun..

selam canım, kıyamam ben sana! türkiyeye gelecekmisiniz yoksa orada başka bi evemi çıkıyosunuz?
çok dikkat et bacım yorma kendini lmaz:
sakın ağır kaldırayım deme heeee!

canim zaten suan ucaga falan almazlar beni onun icin bebisimiz dogsun 1 2 aylik olsun dedik baska yere calismaya baslicak turkiyeye donene kadar egerki karar degisikligi olmassa donup donmemekte evimizede calisacagi yer uzak oldugu icin evi ondan tasiyoz hayirlisi olsun yok zaten canim kocacim napsin bana yaptirrimiyo ama kendi cok yoruluyo turkiye degilki yardim edecek biri olsun yabancilarda zaten arkadaslik etmiyoz ondan canim cok yoruluyo senağlamasenağlama

Günaydın kızlar, domuz gribi aşısı olan var mı yada olacak olan??

Günaydın herkesea.s.
Benim dr.um önermedi aşıyı denenmemiş bir aşı ,yan etkileri tam olarak bilinmiyor hamilelerde riskli olabilir dedi,aşıların ilaçların test edildiği değişik yerler varmış bu aşı yumurtada test edilmiş,o da eski bir yöntemmiş tam etkileri belirlenmezmiş,ayrıca domuz gribini de fazla önemsemedi,kendine dikkat et,evden fazla çıkma bir şey olmaz,olsa dahi tedavisi normal grip gibi dedi..O yüzden ben yaptırmayı düşünmüyorum.

Günaydın kızlar, domuz gribi aşısı olan var mı yada olacak olan??

Günaydın herkesea.s.
Benim dr.um önermedi aşıyı denenmemiş bir aşı ,yan etkileri tam olarak bilinmiyor hamilelerde riskli olabilir dedi,aşıların ilaçların test edildiği değişik yerler varmış bu aşı yumurtada test edilmiş,o da eski bir yöntemmiş tam etkileri belirlenmezmiş,ayrıca domuz gribini de fazla önemsemedi,kendine dikkat et,evden fazla çıkma bir şey olmaz,olsa dahi tedavisi normal grip gibi dedi..O yüzden ben yaptırmayı düşünmüyorum.

ayyyyyyyyyyy ne güzel yaaaa bebişler geliyooooooooooo bende istiyom artık kızımı hepsi sağlıklı olurlar inşallah bu arada öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun turkbayragi

kızlar dün de yazmıştım çatı muayenesini doktora sordum cuma günü bebek 4 kilo ve üstü olacaksa veya doğum yapacak kişi 1.50 nin altındaysa bakıyoruz yoksa bakmıyoruz o çok eski bir yöntem şimdi zaten ultrasonda bebeği çok rahat görüyoruz çatı kemiklerinden geçebilecek mi geçemeyecek mi anlıyoruz gereksiz dedi bilgi olsun bu arada G-Ü-N-A-Y-D-I-N!!!!!!!!!!!!

selam kızlar şimdi doktordan geldim bebeğim 2800 grram olmuş yalnız hiç sorun yoktu bebeğimde şu ana kadar bugün bebeğin mide cebi geniş dedi büyük ultrasonda sana bişey demişlermiydi dedi bende yok dedim ne demek mide cebi genişliği sorun olur mu dedim büyük ultrasonda bişey çıkmadıysa benim bişey demem yanlış olur dedi doğumdan sonra kontrol edilir bebek dedi çok moralim bozuldu interneti araştırdım bişeyde bulamadım ne demek ya mide cebi genişliği bilen varsa lütfen yardımcı olsunmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…