hiç bilmiyorum ki canım ya, merak edilecek bişey değildir inşallah.. hem olsa o da bişey derdi heralde nebiliiim, bu doktorlarda ortaya bişey atıyolar tut kelin perçeminden ya manyaklarmıdır nedir ya.. madem açıklma yapmıycan ne diye zaten karışık olan psikolojimizzi bozuyon ki ya.. merak etme canım inşallah bişey değildir.. dediği gibi ayrıntılıda bişey denmediyse sorun yoktur eminim:teselli:selam kızlar şimdi doktordan geldim bebeğim 2800 grram olmuş yalnız hiç sorun yoktu bebeğimde şu ana kadar bugün bebeğin mide cebi geniş dedi büyük ultrasonda sana bişey demişlermiydi dedi bende yok dedim ne demek mide cebi genişliği sorun olur mu dedim büyük ultrasonda bişey çıkmadıysa benim bişey demem yanlış olur dedi doğumdan sonra kontrol edilir bebek dedi çok moralim bozuldu interneti araştırdım bişeyde bulamadım ne demek ya mide cebi genişliği bilen varsa lütfen yardımcı olsunmafoldumben
hiç bilmiyorum ki canım ya, merak edilecek bişey değildir inşallah.. hem olsa o da bişey derdi heralde nebiliiim, bu doktorlarda ortaya bişey atıyolar tut kelin perçeminden ya manyaklarmıdır nedir ya.. madem açıklma yapmıycan ne diye zaten karışık olan psikolojimizzi bozuyon ki ya.. merak etme canım inşallah bişey değildir.. dediği gibi ayrıntılıda bişey denmediyse sorun yoktur eminim:teselli:
ay bende gördüm şimdi melike maşallah 41 kereFace de berna ve bebİŞİnİn fotoları var heralde buraya da yÜkler Çoook tatlı allah nazarlardan saklasın
ay bende gördüm şimdi melike maşallah 41 kere
nasılda tatlı yaa.. pembiş pembiş oooy yerim ben onu yaa... ne güzel bir tablo değilmi ya.. Allahım hepimize nasip etsin.. olmayanlarada versin.. gözlerim doldu..
bana ne bende doğurcaaaam:umursamaz::lepi:
selam kızlar şimdi doktordan geldim bebeğim 2800 grram olmuş yalnız hiç sorun yoktu bebeğimde şu ana kadar bugün bebeğin mide cebi geniş dedi büyük ultrasonda sana bişey demişlermiydi dedi bende yok dedim ne demek mide cebi genişliği sorun olur mu dedim büyük ultrasonda bişey çıkmadıysa benim bişey demem yanlış olur dedi doğumdan sonra kontrol edilir bebek dedi çok moralim bozuldu interneti araştırdım bişeyde bulamadım ne demek ya mide cebi genişliği bilen varsa lütfen yardımcı olsunmafoldumben
Nehircim senin doğum ne zaman belli mi ?? sezeryan mı normal mi??
kızlar şimdı bernayla konustum.hepınıze cok selamı var.
arya da kendı de cok ıyıymıs.9 da dogmuş arya.yalnız sutu gelmemiş pek,onunla ugrasıyor.
ALLAH GULE GULE BUYUTMEYI KISMET ETSİN...
Canım benim sezeryan olacağı kesinleşti bebiş iri olduğu için.9 Aralık dedi dr. ama belki bir hafta daha bekleriz dedi bayramdan sonra kesinleşecek.Yani 9yada 16 aralık olacak.Bir aksilik olmazsa ben 16sını istiyorum daha fazla dursun karnımda,sanki daha sağlıklı olur gibime geliyor erken istemiyorum,o bile 10gün önce oluyor..
Senin belli mi?
Face de berna ve bebİŞİnİn fotoları var heralde buraya da yÜkler Çoook tatlı allah nazarlardan saklasın
Ben bi aksilik olmazsa normal doğum istiyorum, hanfendiyi bekleyez yani, annemin doğumları kolay olurmuş, ona güveniyorum bende, genetiktir diye kaydirigubbakcemile5
Ben de görmek istiyorum ama ben yokum facebooktamafoldumben
İnş. istediğin gibi olur canım.Herhangi bir aksilik yoksa en güzeli aslında oğlumun doğduğu ilk anı görebilmeyi çok isterdim..Boy uzunsa doğum daha kolay olurmuş öyle diyorlaryerimseniben
Baktım canım çok beğendim hepsi çok güzel güzel günlerde kullanın inş..Canım oda resimlerini ekledim bu arada, bakabilirsin, bi tek halımız gelmedi henüz.
Ayy çok merak ettim melektir tabi yaaopuyorumnanaktan Ekler inş hemennn.(((((((( YÜKLER HERALDE YAKINDA BURAYA DA PEMBE PEMBE MELEK GİBİ BİŞEY HATTA MELEK ÇOK GÜZEL
Canım burda epidural olma şansım yok olsaydı bile yaptıramazdım sanırım ,bana korkunç geliyor biraz o..İşte bebek aç bekliyor ya anneyi düşününce içim burkuluyor.Yeğenim emene kadar ağlamıştı az bi emince de uyumuştu hemencik:sinifsinif: Bakalım herşeyin hayırlısı..Amin canım hepimizin, hayırlısı olsun epidural anesteziyle yaparsan doğduğunda hemen görebiliyorun ama bilinç açık ameliyat olmak kolay değildir diye düşünüyorum, bide sonradan çok fazla ağrı oluıyomuş belde. 1 saat sonra görürsün en fazla bebeğini, takma bence.
selam kızlar dün doktordaydım suyum azalmış normalde 1 aralık düşünüyoduk ama yarın gel dedi çarşamba güni için pılını pırtını topla duruma göre seni sezeryana alabilirim dedi ben anlamadım su azalması kötü bi durum hemen sezeryana alınmam gerekmiyomu ayrıca bebek 37 artı 4 günlük vede 3 bucuk kiloyu geçmiş ama erken almak istemiyorum boşu boşuna problem yaşamamak için diyo bebek gelişimini tamamlamış zaten ne problemi kafam çok karışık bebek 6 gün evvel alınacak o kadar suyun azalmasından kaynaklanan problemleri yaşamaktan iyi değilmi bi akıl verin ya yarını zor edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?