2009 Aralık Anneleri

anam anam sitede 13 kişiyiz hatunlar
coşun bakalımhihoyyythihoyyythihoyyyt
haydi hep beraber:dance::dance::dance:

herşeyide hamileliğe bağlamayın bakayın.
normal hayatınıza devam edin.
ne eşlerinizi ne de kendinizi hele hele de kuzuzcukları üzmeyin
yoksaaaaaaaaaaaaklava:klava:klava: size

Etmeye çalışıyozz vuramazsın bana bende bebek varrsüprizzzzzkaydirigubbakcemile3 Ayy ne güldüm kendi kendime delleniyorum herhall

gözün aydın canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine.birperi arkadşaımıza çok çok geçmiş olsun diyorum çok üzüldüm umarım en kısa zamanda kendini toparlar acılarını unutturacak tosun gibi sağlıklı bi evlada en kısa zamanda kavuşur bu arada nilüferden haber var mı naptı en son

Etmeye çalışıyozz vuramazsın bana bende bebek varrsüprizzzzzkaydirigubbakcemile3 Ayy ne güldüm kendi kendime delleniyorum herhall

bir tabela edinelim ya da sticer alalım.
göbek kısımlarımıza yapıştırırz "DİKKAT BEBEK VAR"
kız ben sana kıyamam ki :1shok:

Bende bugün gördüm erkeğimi :) Muhteşem birşey, elleri, kolları, ayakları, parmakları, burnuşu, pipişi...yerinde duramayan bir tip, ayakları üstüste atmış, zardan ayaklarıyla güç alıp kendini bir atıyor, sanki oyun oynuyor gibi. Gördüğüm yandan bu zamana yani yaklaşık 4 saatti gözlerim sürekli yaşlı, Allah herkese bu mutluluğu versin... Öyle güzelki, şimdi ondan hiç vazgeçemem gibi geliyor. Ense kalınlığı 1,7 çıktı, kan sonucu Cuma günü çıkacak. Nasıl bekleyeceğim bilemiyorum ogüne kadar.

ya kızlarrrrrrrr çok mutluyummmmm rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu nasıl hareketliydi ayaklarını kaldırıyodu izlemeye doyamadım resmen dr da bayağı zorlandı hadi güzelim hadi bitanemmmmmm göster enseni diye bebişimle konuşuyoduuu.ha bir de ultrasonda bakarken burası genital bölge dedi ama yorum yapmıycam dedi güldü gördü yani ama söylemedi biz de eli ayağı düzgün olsun farketmez dedik.çok mu çenem düştü ne ayy napiym işin ucunda bebek olunca anlattıkça anlatasım geliyookaydirigubbakcemile3

kııızzzzzzzzzzzzzzz hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn.hihoyyyt ne guzel yaaa. gorunmuş. bn de gormek ıstıorum cınsıyetttttttttÇok üzgünüm çoook
bi iki hafta sora farklı bi dr a mı gıtsem:1rolleyes:

ay ne güsel
gözün aydın canım benim.
inşallah bu mutluluğu bende yaşarım sizler gibi
pipisini gördün mü sen? aaayyy kıslar gördünüzmü pipisini görmüş:teytey:

Haklısın canm ben bile hiç kıpırmadan hep anlatmak istiyorumki sen hareketlerini görmüşsün hem güzel haberler almışsın oh ne güzel anlat paylaş tabiki gözün aydın bu arada.Ben kız gibi düşündüm ben bugünlerde herkese kız diyorum bendekaydirigubbakcemile2

Esracım seninde gözün aydın,
Birpericim geçmiş olsun, bende ilk bebeğimi kaybetmiştim ancak kendini çokta üzmeye gerek yok aslında bence bu bile doğanın müthiş bir mucizesi, doğal seleksiyon, Allah herkese sağlıklı yavrucuklar versin...

tabiki en mutlu günün canım.
bizimle paylaşmıycaksında kiminle paylaşıcaksın dimi ama?
çenen filanda düşmedi. devam canım benim devam

kaydirigubbakcemile3Biliyorum biliyorummlaelaelaelaelae
Ben de sana kıyamam canımmm:1hug:
canıııııııııııııııııım:1hug::1hug:

haydi gülüm yandan yandan yandan aralık anneleri korkmaz ondan bundannnnnnnnnnnnnn hihoyyythihoyyythihoyyyt
oh oooooooooooooooh
amanda aman
geüzel yandan yandanhihoyyythihoyyythihoyyyt

ayyyyy canım ya iyiki varsınız siziiii koccaman seviyorummmmm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrr:1hug::1hug:

bende annem ve kayın validem ile aynı şehirdeyiz.
pek uzak değiller çok şükür.
sırayla baksınlar diyorum bende. bakalım hayırlısı. hele bir doğsunda kuzucuk:sm_cool:

valla harika ...ben burada 2-3 aydan itibaren bir oda yaparak işyerinde kendim bakacağımm inşallahhh haa tabi bu arada annemleri bursaya taşınma konusunda ikna ettim bir değişiklik olmaz ise inşallahhhh

Ayy canım benm ne güzel gözün aydınn maşallah sana ve bebeğine.Yaa biz daha çok küçüğüz teyzeleri daha 9hafta 3günlüğüz nasıl hevesleniyorum bilseniz böyle şeyler okudukça.

yine yazıyorum kızlaaaaaaaaaar
aralık annelerinin %90'ı erkek bebek sahibi olacak.
yıl sonunda görürsünüzlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…