herşeyide hamileliğe bağlamayın bakayın.
normal hayatınıza devam edin.
ne eşlerinizi ne de kendinizi hele hele de kuzuzcukları üzmeyin
yoksaaaaaaaaaaaaklava: klava: klava: size
gözün aydın canım hayırlı olsun. valla günü en iyi haberlerindendi bu.
rabbim kucağına almayıda nasip etsin.
anam anam sitede 13 kişiyiz hatunlar
coşun bakalımhihoyyythihoyyythihoyyyt
haydi hep beraber:dance::dance::dance:
kızlarrrrr bugün bebişimi gördüm ilk başta dr elindeki aletle karnıma vurdu ben nasıl korktum anlatamam acaba kalbimi durdu da böle yapıyo diye sonra dayanamayıp sordum dr yok bişi dedi.ne inatçı hiç sormayın ensesini göstermedi bir türlü aynı annesine çekmiş inatçı dedim doktora eşimde yanımdaydı babasına çekseydi hemen ensesini gösterirdi dedi dr bir kahkaha attı çok şekersiniz ya dedi.neyse bayağı uğraş sonucu gösterdi ensesini kereta.en yükseği 1.6 çıktı.kan alıp ankaraya gönderdiler dr gayet ii dedi hayırlısı artık. darısı başınıza inşallah
Etmeye çalışıyozz vuramazsın bana bende bebek varrsüprizzzzzkaydirigubbakcemile3 Ayy ne güldüm kendi kendime delleniyorum herhall
Bütün kızlar toplandık toplandıkkhihoyyytnaniknanik:teytey::dance:
bir tabela edinelim ya da sticer alalım.
göbek kısımlarımıza yapıştırırz "DİKKAT BEBEK VAR"
kız ben sana kıyamam ki :1shok:
Bende bugün gördüm erkeğimi :) Muhteşem birşey, elleri, kolları, ayakları, parmakları, burnuşu, pipişi...yerinde duramayan bir tip, ayakları üstüste atmış, zardan ayaklarıyla güç alıp kendini bir atıyor, sanki oyun oynuyor gibi. Gördüğüm yandan bu zamana yani yaklaşık 4 saatti gözlerim sürekli yaşlı, Allah herkese bu mutluluğu versin... Öyle güzelki, şimdi ondan hiç vazgeçemem gibi geliyor. Ense kalınlığı 1,7 çıktı, kan sonucu Cuma günü çıkacak. Nasıl bekleyeceğim bilemiyorum ogüne kadar.
hayde hop hophihoyyythihoyyyt
yandaaaaaaaaaaaaaaaan:dance::dance:
altın kıslaaaaaaaarlülülülülülü
Bende bugün gördüm erkeğimi :) Muhteşem birşey, elleri, kolları, ayakları, parmakları, burnuşu, pipişi...yerinde duramayan bir tip, ayakları üstüste atmış, zardan ayaklarıyla güç alıp kendini bir atıyor, sanki oyun oynuyor gibi. Gördüğüm yandan bu zamana yani yaklaşık 4 saatti gözlerim sürekli yaşlı, Allah herkese bu mutluluğu versin... Öyle güzelki, şimdi ondan hiç vazgeçemem gibi geliyor. Ense kalınlığı 1,7 çıktı, kan sonucu Cuma günü çıkacak. Nasıl bekleyeceğim bilemiyorum ogüne kadar.
ya kızlarrrrrrrr çok mutluyummmmm rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu nasıl hareketliydi ayaklarını kaldırıyodu izlemeye doyamadım resmen dr da bayağı zorlandı hadi güzelim hadi bitanemmmmmm göster enseni diye bebişimle konuşuyoduuu.ha bir de ultrasonda bakarken burası genital bölge dedi ama yorum yapmıycam dedi güldü gördü yani ama söylemedi biz de eli ayağı düzgün olsun farketmez dedik.çok mu çenem düştü ne ayy napiym işin ucunda bebek olunca anlattıkça anlatasım geliyookaydirigubbakcemile3
tabiki en mutlu günün canım.ya kızlarrrrrrrr çok mutluyummmmm rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu nasıl hareketliydi ayaklarını kaldırıyodu izlemeye doyamadım resmen dr da bayağı zorlandı hadi güzelim hadi bitanemmmmmm göster enseni diye bebişimle konuşuyoduuu.ha bir de ultrasonda bakarken burası genital bölge dedi ama yorum yapmıycam dedi güldü gördü yani ama söylemedi biz de eli ayağı düzgün olsun farketmez dedik.çok mu çenem düştü ne ayy napiym işin ucunda bebek olunca anlattıkça anlatasım geliyookaydirigubbakcemile3
canıııııııııııııııııım:1hug::1hug:kaydirigubbakcemile3Biliyorum biliyorummlaelaelaelaelae
Ben de sana kıyamam canımmm:1hug:
oh ooooooooooooooohhaydi gülüm yandan yandan yandan aralık anneleri korkmaz ondan bundannnnnnnnnnnnnn hihoyyythihoyyythihoyyyt
Haklısın canm ben bile hiç kıpırmadan hep anlatmak istiyorumki sen hareketlerini görmüşsün hem güzel haberler almışsın oh ne güzel anlat paylaş tabiki gözün aydın bu arada.Ben kız gibi düşündüm ben bugünlerde herkese kız diyorum bendekaydirigubbakcemile2
bende annem ve kayın validem ile aynı şehirdeyiz.
pek uzak değiller çok şükür.
sırayla baksınlar diyorum bende. bakalım hayırlısı. hele bir doğsunda kuzucuk:sm_cool:
Haklısın canm ben bile hiç kıpırmadan hep anlatmak istiyorumki sen hareketlerini görmüşsün hem güzel haberler almışsın oh ne güzel anlat paylaş tabiki gözün aydın bu arada.Ben kız gibi düşündüm ben bugünlerde herkese kız diyorum bendekaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?