kııızzzzzzzzzzzzzzz hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn.hihoyyyt ne guzel yaaa. gorunmuş. bn de gormek ıstıorum cınsıyetttttttttÇok üzgünüm çoook
bi iki hafta sora farklı bi dr a mı gıtsem:1rolleyes:
ayyyyy canım ya iyiki varsınız siziiii koccaman seviyorummmmm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrr:1hug::1hug:
valla harika ...ben burada 2-3 aydan itibaren bir oda yaparak işyerinde kendim bakacağımm inşallahhh haa tabi bu arada annemleri bursaya taşınma konusunda ikna ettim bir değişiklik olmaz ise inşallahhhh
ay ne güsel
gözün aydın canım benim.
inşallah bu mutluluğu bende yaşarım sizler gibi
pipisini gördün mü sen? aaayyy kıslar gördünüzmü pipisini görmüş:teytey:
yine yazıyorum kızlaaaaaaaaaar
aralık annelerinin %90'ı erkek bebek sahibi olacak.
yıl sonunda görürsünüzlaelaelaelaelae
Sağol canım, darısı herkesin başına.
Çok mutluyum, hala ağlıyorum ya. Çok güzeldi, Çağla Şİkel demişya içimden eve ultrason almak geliyo diye, valla benimde param olsa gelmiyo değil içimden. Hiç bişey yapmadan saatlerce seyredebilirdim,
halt etmişsin sen:dilcikar:
geldim kızlar en sonunda, özlediniz mi beni hehehe
Teşekkür ederim canım.Hala yaşıyorum :)))...Korkular içindeyim acaba bebek karnımda iyimidir diye...Sen nasılsın canım?..günay,fatma,hazan,nehir,öznur,sadecbu,vip cim sizler nasılsınız
seni uyanık seni, anasınıda kandırmış:roflol:
valla bilirsin işini sen
keşke benimde öyle imkanım olsada bende iş yerinde bakabilsem kuzucuğuma. kıymatini vella çok şanslısın canım benim.
tamam sen %1^'luk kısımda ol şekerim. ama %90 ının erkek olacak
kızlarrrrr bugün bebişimi gördüm ilk başta dr elindeki aletle karnıma vurdu ben nasıl korktum anlatamam acaba kalbimi durdu da böle yapıyo diye sonra dayanamayıp sordum dr yok bişi dedi.ne inatçı hiç sormayın ensesini göstermedi bir türlü aynı annesine çekmiş inatçı dedim doktora eşimde yanımdaydı babasına çekseydi hemen ensesini gösterirdi dedi dr bir kahkaha attı çok şekersiniz ya dedi.neyse bayağı uğraş sonucu gösterdi ensesini kereta.en yükseği 1.6 çıktı.kan alıp ankaraya gönderdiler dr gayet ii dedi hayırlısı artık. Darısı başınıza inşallah
mudoavea kaç haftalıktı senin bebiş canım
TÜM HENÜZ FAZLA DEİĞİŞİKLİK YAŞAMAMIŞ ARALIK ANNELERİNE BİR SORUM VAR;
GUNEŞ KAVURUCU VE DIŞARI ÇIKMADAN DA OLMUYOR. CİLDİMİZ LEKELENMEYE ÇOK MÜSAİT DÖNEMİNDE. EN AZ 40 FAKTÖRLÜ GÜNEŞ KREMİ KULLANMAK LAZIM DİYE DUYDUM.
KİMLER NE KULLANIYOR VEYA NE TERCİH EDİYOR Bİ PAYLAŞIM YAPABİLİRMİYİZZZ. ???
(MALUM; HEM GEBE HEM GÜZEL OLMAK AYRI Bİ HAZ sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?