2009 Aralık Anneleri

kııızzzzzzzzzzzzzzz hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn.hihoyyyt ne guzel yaaa. gorunmuş. bn de gormek ıstıorum cınsıyetttttttttÇok üzgünüm çoook
bi iki hafta sora farklı bi dr a mı gıtsem:1rolleyes:

sağol canım, darısı başına. herhalde ultrasondan kaynaklı, ayna gibiydi valla, her pozisyonda görünüyordu, gerçi erkek daha çabuk anlaşılıyor tabi, bizim 12+6 çıktı ultrasona göre. Sende gelecek hafta gidebilirsin.

ayyyyy canım ya iyiki varsınız siziiii koccaman seviyorummmmm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrr:1hug::1hug:

Ben de hepinizi kocamann seviyorum canlarım benimmm.:1hug: aynı duyguları yaşıyor paylaşıyoruz ne kadar güzel birşey bu.Bizi bizden iyi anlayacak kimse yok şuandaa

valla harika ...ben burada 2-3 aydan itibaren bir oda yaparak işyerinde kendim bakacağımm inşallahhh haa tabi bu arada annemleri bursaya taşınma konusunda ikna ettim bir değişiklik olmaz ise inşallahhhh

seni uyanık seni, anasınıda kandırmış:roflol:
valla bilirsin işini sen
keşke benimde öyle imkanım olsada bende iş yerinde bakabilsem kuzucuğuma. kıymatini vella çok şanslısın canım benim.

ay ne güsel
gözün aydın canım benim.
inşallah bu mutluluğu bende yaşarım sizler gibi
pipisini gördün mü sen? aaayyy kıslar gördünüzmü pipisini görmüş:teytey:

Sağol canım, darısı herkesin başına.
Çok mutluyum, hala ağlıyorum ya. Çok güzeldi, Çağla Şİkel demişya içimden eve ultrason almak geliyo diye, valla benimde param olsa gelmiyo değil içimden. Hiç bişey yapmadan saatlerce seyredebilirdim,

aaa seçil bak çağla şikelmiş ultranson cihazı almayı düşünensırnaşık şey
sabah seçile bahsettim de kim olduğunu çıkaramamamıştım

TÜM HENÜZ FAZLA DEİĞİŞİKLİK YAŞAMAMIŞ ARALIK ANNELERİNE BİR SORUM VAR;
GUNEŞ KAVURUCU VE DIŞARI ÇIKMADAN DA OLMUYOR. CİLDİMİZ LEKELENMEYE ÇOK MÜSAİT DÖNEMİNDE. EN AZ 40 FAKTÖRLÜ GÜNEŞ KREMİ KULLANMAK LAZIM DİYE DUYDUM.
KİMLER NE KULLANIYOR VEYA NE TERCİH EDİYOR Bİ PAYLAŞIM YAPABİLİRMİYİZZZ. ???
(MALUM; HEM GEBE HEM GÜZEL OLMAK AYRI Bİ HAZ sengözlerimebaksanab

seni uyanık seni, anasınıda kandırmış:roflol:
valla bilirsin işini sen
keşke benimde öyle imkanım olsada bende iş yerinde bakabilsem kuzucuğuma. kıymatini vella çok şanslısın canım benim.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gelinlikçi yapacağım ben bebiğmi inşallahhhhhhhhhhhhhh:ecrin_bebek:

tamam sen %1^'luk kısımda ol şekerim. ama %90 ının erkek olacak

kaydirigubbakcemile3 Ne inatım bee .Yok canım sağlıkla kucağıma alayım da Allah büyüktür ikisini de istiyorum sonuçta şimdi erkek olursa 2.kız olsun, kız olursa 2.erkek olsun diye bekleyecez sonuçta.Allah büyüktür sağlıklı olsun da. Ama gerçekten bu dönemde genelde erkek bebek oluyormuş.Ben gece rüyamda kız bebeğim var gördüm de ondan öyle yaptım.Tabi rüyalar tersine de çıkabilirkaydirigubbakcemile5

gözün aydın canım çok sevindim dün banada ben bişeyler görüyorum ama söylemeyeceğim dedi 16. Haftaya kadar sabredeceksin dedi bende öğrenemedim cinsiyetini ama senin adına çok sevindim

kızlar,bakım konusunda rahatsınız yine,şükredin.benim ikiz olacak inşallah,bakalım annem mi kayınvalidem mi yardım edecek?ben çalışmam sanırım,2 bebek tek kişi zor:1rolleyes:

canım benim doktorum kullanmaya başla yoksa çok leke olur dedi bende aldım kullanmaya başladım
ben coppertone 45 faktörlü kullanıyorum memnunum bakalım nasıl sonuç alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…