TÜM HENÜZ FAZLA DEİĞİŞİKLİK YAŞAMAMIŞ ARALIK ANNELERİNE BİR SORUM VAR;
GUNEŞ KAVURUCU VE DIŞARI ÇIKMADAN DA OLMUYOR. CİLDİMİZ LEKELENMEYE ÇOK MÜSAİT DÖNEMİNDE. EN AZ 40 FAKTÖRLÜ GÜNEŞ KREMİ KULLANMAK LAZIM DİYE DUYDUM.
KİMLER NE KULLANIYOR VEYA NE TERCİH EDİYOR Bİ PAYLAŞIM YAPABİLİRMİYİZZZ. ???
(MALUM; HEM GEBE HEM GÜZEL OLMAK AYRI Bİ HAZ sengözlerimebaksanab
Bende bugün gördüm erkeğimi :) Muhteşem birşey, elleri, kolları, ayakları, parmakları, burnuşu, pipişi...yerinde duramayan bir tip, ayakları üstüste atmış, zardan ayaklarıyla güç alıp kendini bir atıyor, sanki oyun oynuyor gibi. Gördüğüm yandan bu zamana yani yaklaşık 4 saatti gözlerim sürekli yaşlı, Allah herkese bu mutluluğu versin... Öyle güzelki, şimdi ondan hiç vazgeçemem gibi geliyor. Ense kalınlığı 1,7 çıktı, kan sonucu Cuma günü çıkacak. Nasıl bekleyeceğim bilemiyorum ogüne kadar.
ya kızlarrrrrrrr çok mutluyummmmm rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu nasıl hareketliydi ayaklarını kaldırıyodu izlemeye doyamadım resmen dr da bayağı zorlandı hadi güzelim hadi bitanemmmmmm göster enseni diye bebişimle konuşuyoduuu.ha bir de ultrasonda bakarken burası genital bölge dedi ama yorum yapmıycam dedi güldü gördü yani ama söylemedi biz de eli ayağı düzgün olsun farketmez dedik.çok mu çenem düştü ne ayy napiym işin ucunda bebek olunca anlattıkça anlatasım geliyookaydirigubbakcemile3
:dance::dance::dance:
hadi gülün yandan yandan yandan biz korkmayız ondan bundan
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Canım ben LA ROCHE - POSAY 50+ yüz için olanı kullanıyorum. Eczaneden almıştım ama inan kaça almıştım hatırlamıyorum. Geçen seferki hamileliğimde almıştım, yani geçen yaz sonu. Birde açıkhavaya, güneşe filan çıkacaksam şapka takıyorum.TÜM HENÜZ FAZLA DEİĞİŞİKLİK YAŞAMAMIŞ ARALIK ANNELERİNE BİR SORUM VAR;
GUNEŞ KAVURUCU VE DIŞARI ÇIKMADAN DA OLMUYOR. CİLDİMİZ LEKELENMEYE ÇOK MÜSAİT DÖNEMİNDE. EN AZ 40 FAKTÖRLÜ GÜNEŞ KREMİ KULLANMAK LAZIM DİYE DUYDUM.
Teşekkür ederim canım.Hala yaşıyorum :)))...Korkular içindeyim acaba bebek karnımda iyimidir diye...Sen nasılsın canım?..
canım benim doktorum kullanmaya başla yoksa çok leke olur dedi bende aldım kullanmaya başladım
ben coppertone 45 faktörlü kullanıyorum memnunum bakalım nasıl sonuç alacağız
offf offf manda yuva yapmış söğüt dalına amman aman kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 oynayalım kızlar hep birden hopppp
seba mes 45 faktörlü koruyucu kullanıyorum.TÜM HENÜZ FAZLA DEİĞİŞİKLİK YAŞAMAMIŞ ARALIK ANNELERİNE BİR SORUM VAR;
aaaaaaaaaay canım annesi gibi olacak yani hııııııııııalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
gelinlikçi yapacağım ben bebiğmi inşallahhhhhhhhhhhhhh:ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3 Ne inatım bee .Yok canım sağlıkla kucağıma alayım da Allah büyüktür ikisini de istiyorum sonuçta şimdi erkek olursa 2.kız olsun, kız olursa 2.erkek olsun diye bekleyecez sonuçta.Allah büyüktür sağlıklı olsun da. Ama gerçekten bu dönemde genelde erkek bebek oluyormuş.Ben gece rüyamda kız bebeğim var gördüm de ondan öyle yaptım.Tabi rüyalar tersine de çıkabilirkaydirigubbakcemile5
meralcim işlerim vardı. sonra uyudum öle geldim
canım endişelenme onlar maşallah çok rahatlar ekmek elden su gölden :)))))ve sendeki bulantı halsizlik vs...hamilelik belirtileri devam ettiği sürece korkma tatlımmm
Canlarım beni internet yoruyor fazla kalamıyorum.Çamaşır yıkandı makinede onları da asayım yavaş yavaş sonra biraz uzanırım.Hepinizi öpüyorum görüşürüz.Güzel haberlerinizi almaya devam ederim inş. Birdaha girdiğimde şimdilik çıkmmam lazım.a.s.:1hug:
Hoşca kal canımm.Kendine ve bebişine iyi bak...Canlarım beni internet yoruyor fazla kalamıyorum.Çamaşır yıkandı makinede onları da asayım yavaş yavaş sonra biraz uzanırım.Hepinizi öpüyorum görüşürüz.Güzel haberlerinizi almaya devam ederim inş. Birdaha girdiğimde şimdilik çıkmmam lazım.a.s.:1hug:
ya kızlarrrrrrrr çok mutluyummmmm rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu nasıl hareketliydi ayaklarını kaldırıyodu izlemeye doyamadım resmen dr da bayağı zorlandı hadi güzelim hadi bitanemmmmmm göster enseni diye bebişimle konuşuyoduuu.ha bir de ultrasonda bakarken burası genital bölge dedi ama yorum yapmıycam dedi güldü gördü yani ama söylemedi biz de eli ayağı düzgün olsun farketmez dedik.çok mu çenem düştü ne ayy napiym işin ucunda bebek olunca anlattıkça anlatasım geliyookaydirigubbakcemile3
Tüm aralık annelerine hayırlı günler...
Kendinize ve sevdiklerinize iyi bakasınız.
Bn gidip bi piyasa yapayım, kıyafetti... kremdi.. carttı.. curttuu..
Öpüldünüz. yerimseniben
kızlar çok fenayım
uykum var yahuuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?