2009 Aralık Anneleri

ne kullaniyor derken, marka mi soruyorsun. bence organik/ dogal ureunler oldugu muddetce markanin onemi yok. turkiye'de var mi bilmiyorum ama ben avalon'un urunlerini kullaniyorum ve mutlakja sapka takiyorum.

ultraviyole isinlari kadar onemli bir baska nokta da vucut isinizin cok artmamasi gerektigi. eger fazla terler, kendinizi kotu hissederseniz mutlaka serin bir yere girin.

Sağ salim gelsin inşallah bebeğin canım.İnşallah kan testi sonucu da güzel çıkar.tanrım bize de yaşatsın bu güzellikleri inşallah.

Hep mutlu ol canım.Erkek olsun kız olsun eli ayağı düz olsun inşallah...

Canım ben LA ROCHE - POSAY 50+ yüz için olanı kullanıyorum. Eczaneden almıştım ama inan kaça almıştım hatırlamıyorum. Geçen seferki hamileliğimde almıştım, yani geçen yaz sonu. Birde açıkhavaya, güneşe filan çıkacaksam şapka takıyorum.

Teşekkür ederim canım.Hala yaşıyorum :)))...Korkular içindeyim acaba bebek karnımda iyimidir diye...Sen nasılsın canım?..

canım endişelenme onlar maşallah çok rahatlar ekmek elden su gölden :)))))ve sendeki bulantı halsizlik vs...hamilelik belirtileri devam ettiği sürece korkma tatlımmm

canım benim doktorum kullanmaya başla yoksa çok leke olur dedi bende aldım kullanmaya başladım
ben coppertone 45 faktörlü kullanıyorum memnunum bakalım nasıl sonuç alacağız

Hazan tmm güzelim, aklıma yazdım

mambaaa hıhı organik olmalı tabi, ama o dediğini bn hiç duymadım. bi araştıralım bakalım. tşk:)

offf offf manda yuva yapmış söğüt dalına amman aman kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 oynayalım kızlar hep birden hopppp

sen söylüyorsun burda bana kriz geliyoo beynimde bu şarkılar dönükooo ...ohhh ohhhkaydirigubbakcemile3

seba mes 45 faktörlü koruyucu kullanıyorum.
dr muhakaka bir güneş koruyucu kullanamamı tavsiye etti.
lekelenme olabilir düşüncesiyle.
ben 1 aydır kullanıyorum şekerler.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gelinlikçi yapacağım ben bebiğmi inşallahhhhhhhhhhhhhh:ecrin_bebek:
aaaaaaaaaay canım annesi gibi olacak yani hıııııııııı
amin inşallah bakalım.

ben de sacede sizlere tahminii paylaşıyorum canikom.
bakalım hep berraber görücez ne doğuracağımızı.
sağlık herşeyin başı tabiki

Canlarım beni internet yoruyor fazla kalamıyorum.Çamaşır yıkandı makinede onları da asayım yavaş yavaş sonra biraz uzanırım.Hepinizi öpüyorum görüşürüz.Güzel haberlerinizi almaya devam ederim inş. Birdaha girdiğimde şimdilik çıkmmam lazım.a.s.:1hug:

canım endişelenme onlar maşallah çok rahatlar ekmek elden su gölden :)))))ve sendeki bulantı halsizlik vs...hamilelik belirtileri devam ettiği sürece korkma tatlımmm

Canım bulantım azaldı.Yok gibi.Bir tek sabah kalktığımda oluyo..Başka bir belirtim yok zaten.Bi de burdan yemek yiyorum 2 dakka sonra sanki yemek yeyemiş gibi oluyorum.Midemde gürültüler oluyo.Akşamları da yanmalar.arada da bel ve ya azcık kasık agrıları.Göğüslerde bir değişiklik yok.Sabah doktor eve muayeneye gelicek.İçimde korku var nedense..

hadi byeeeeeeeee
iyi bak kendine sende ve benim içinde uyu birazcık:a015:

Hoşca kal canımm.Kendine ve bebişine iyi bak...

canım benim .allah tamamını erdırsın valla adına cok sevındım rabbim indsallah bizlerede o günleri gosterir

Tüm aralık annelerine hayırlı günler...
Kendinize ve sevdiklerinize iyi bakasınız.
Bn gidip bi piyasa yapayım, kıyafetti... kremdi.. carttı.. curttuu..
Öpüldünüz. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…