gulsah ne güzel bi haber arkdaşım maşallah kan sonucunda iyi çıkacak inşallah
:teytey: Merhaba kızlar
Hepiniz iyisinizdir umarım, Ayşeye çok üzüldük hepimiz. Allah ona sabırlar versin.Bizim de bebişlerimizi korusun.Ben de bugün randevu aldım.saat 5 te dr.'a gidicem.inşallah bebişim sağlıklıdır.
:teytey: Merhaba kızlar
hepiniz iyisinizdir umarım, ayşeye çok üzüldük hepimiz. Allah ona sabırlar versin.bizim de bebişlerimizi korusun.ben de bugün randevu aldım.saat 5 te dr.'a gidicem.inşallah bebişim sağlıklıdır.
Ay fenalığın uykudan olsun canım.Hadi uyu o zaman.Ben hamile olmazdan önce uyumayı seven birisiydim.Şimdi de günde 3 kere uyuyorum bilmiyorum hamileliktenmi yoksa alışkanlıkmı:)...
ah günaycım ah evde olsam şimdiye kadar bilmem kaçıncı uykumu uyuyor olurdum sanırım.
ama çalışıyorum ve çok zor burada uyumama.
gece21:00 gibi kesin derin uykuma dalmıış olmuyor. taki sabah 06:00'ya kadarda uyuyorum aa banamısın demiyor anancım.
senin uyku halinde tabiki hamiş olmamdan dolayı.
drgünay,edalim35,estrlm,gülşah1985,gulsila,hazan007,mambaa,mcetin1,mudoavea,sadecebu,sefamolsun,turkuaz turkuaz,vip anne;
bugün pek iyi haberler duymadık..allah onlara sabır bizim meleklerimize uzun ömür versin...Bu arada sizin işiniz yokmu? patronlarınıza sizi şikayet edicem kardeşim :) kıskandım valla
drgünay,edalim35,estrlm,gülşah1985,gulsila,hazan007,mambaa,mcetin1,mudoavea,sadecebu,sefamolsun,turkuaz turkuaz,vip anne;
bugün pek iyi haberler duymadık..allah onlara sabır bizim meleklerimize uzun ömür versin...Bu arada sizin işiniz yokmu? patronlarınıza sizi şikayet edicem kardeşim :) kıskandım valla
önemli olan hem işimizi hemde burayı halledebilmek. işte tüm marifet burada canım benim. hünerli hatunlarında işide böyle olur işteeeeelülülülülülüdrgünay,edalim35,estrlm,gülşah1985,gulsila,hazan007,mambaa,mcetin1,mudoavea,sadecebu,sefamolsun,turkuaz turkuaz,vip anne;
:))) evet zor bir durum uykusuzluk.Annelik kolay iş değil işte canımmm.hihoyyyt
önemli olan hem işimizi hemde burayı halledebilmek. işte tüm marifet burada canım benim. hünerli hatunlarında işide böyle olur işteeeeelülülülülülü
ah daha biz anneliğin a'sını görmedik canım benima.s
saçlarımla ilgili bi sorun yok ama cildim aşırı yağlanıyo sivilceler oluşmaya başladı sürekli temiz tutmaya çalışıyorum biraz boşversem bütün vücuduma dağılacak gibilerKızlar ya saç sorunu olan varmı.Benim saçlarım aşırı yağlanıyor,cansız gözüküyolar.Bir de kırılıyolar.cildim de aşırı yağlanıyor.Sizin durumlar nasıl?
Görürüz inşallah delikafadulden
saçlarımla ilgili bi sorun yok ama cildim aşırı yağlanıyo sivilceler oluşmaya başladı sürekli temiz tutmaya çalışıyorum biraz boşversem bütün vücuduma dağılacak gibiler
Kızlar ya saç sorunu olan varmı.Benim saçlarım aşırı yağlanıyor,cansız gözüküyolar.Bir de kırılıyolar.cildim de aşırı yağlanıyor.Sizin durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?