2009 Aralık Anneleri

güneş kremi zaten kullanıyosum ekstra bişey almadım chicconun bebekler için güneş kremlerini kullanıyorum niye diye soracak olursan en doğal ürün içeriğini onda gördüm kimyasallar yok denecek kadar az kışın 25 faktör yazın yüzüme 50 faktör vücuda 40 faktör kullanıyorum

:teytey: Merhaba kızlar
Hepiniz iyisinizdir umarım, Ayşeye çok üzüldük hepimiz. Allah ona sabırlar versin.Bizim de bebişlerimizi korusun.Ben de bugün randevu aldım.saat 5 te dr.'a gidicem.inşallah bebişim sağlıklıdır.

İnşallah sağlıklı olduğunu görüp te sevinerek dönersin evine canım...

hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersin sende canım beniöm

Ay fenalığın uykudan olsun canım.Hadi uyu o zaman.Ben hamile olmazdan önce uyumayı seven birisiydim.Şimdi de günde 3 kere uyuyorum bilmiyorum hamileliktenmi yoksa alışkanlıkmı:)...

ah günaycım ah evde olsam şimdiye kadar bilmem kaçıncı uykumu uyuyor olurdum sanırım.
ama çalışıyorum ve çok zor burada uyumama.
gece21:00 gibi kesin derin uykuma dalmıış olmuyor. taki sabah 06:00'ya kadarda uyuyorum aa banamısın demiyor anancım.
senin uyku halinde tabiki hamiş olmamdan dolayı.

drgünay,edalim35,estrlm,gülşah1985,gulsila,hazan007,mambaa,mcetin1,mudoavea,sadecebu,sefamolsun,turkuaz turkuaz,vip anne;
bugün pek iyi haberler duymadık..allah onlara sabır bizim meleklerimize uzun ömür versin...Bu arada sizin işiniz yokmu? patronlarınıza sizi şikayet edicem kardeşim :) kıskandım valla

:))) evet zor bir durum uykusuzluk.Annelik kolay iş değil işte canımmm.hihoyyyt

amin amin kendi adıma işim bitti benim 12 de evde oluyorum.bu arada mambaa nasılsın nasıl gidiyo hayat bu ara pek gelmedin gelişmeler nasıl

evet canım katılıyorum sana aminn diyorum.
kaydirigubbakcemile2 Bir de ben izinliyim canımmmmm laelaelaelaelae...

Kızlar ya saç sorunu olan varmı.Benim saçlarım aşırı yağlanıyor,cansız gözüküyolar.Bir de kırılıyolar.cildim de aşırı yağlanıyor.Sizin durumlar nasıl?

önemli olan hem işimizi hemde burayı halledebilmek. işte tüm marifet burada canım benim. hünerli hatunlarında işide böyle olur işteeeeelülülülülülü
:))) evet zor bir durum uykusuzluk.Annelik kolay iş değil işte canımmm.hihoyyyt

ah daha biz anneliğin a'sını görmedik canım benima.s

Kızlar ya saç sorunu olan varmı.Benim saçlarım aşırı yağlanıyor,cansız gözüküyolar.Bir de kırılıyolar.cildim de aşırı yağlanıyor.Sizin durumlar nasıl?
saçlarımla ilgili bi sorun yok ama cildim aşırı yağlanıyo sivilceler oluşmaya başladı sürekli temiz tutmaya çalışıyorum biraz boşversem bütün vücuduma dağılacak gibiler

meral bizim aysun un da bi şarkısı var garibiminnnnnn daha söylemedii ama "acılarınnnnn kadınıyımmmmmmmm""""hehe:)

kızlar slm acil cevap bekliyorum sizden ve sorumu soruyorum 12 +4 günlük oldum bebeğimin ense kalınlığı 0.1o çıktı sizce bu normalmi.drum normal herşey dedi. 2li tarama testi yaptırmak için başka bir yere gittim dr dediki bebeğin ense kalınlığını radyolag ölçebilirmiş sadece delirtti beni gerizekalı herif

saçlarımla ilgili bi sorun yok ama cildim aşırı yağlanıyo sivilceler oluşmaya başladı sürekli temiz tutmaya çalışıyorum biraz boşversem bütün vücuduma dağılacak gibiler

Evet canım bende de en çok ta alnımda sivilcelenme çok.Bu gün saçlarımı yıkıyorum.Sabah uyandığımda öğle bir durumla karşılaşıyorum ki sanki 1 aydır yıkanmamış saçlarım(.Hem de çok cansız duruyorlar artık..

kizlar selam bayadir giremedim ev falan tasidim.benim bebis 9+2 gunluk 7 haftalikken doktora gittimde bidahaki randevuyu kacinci haftaya alsam diye arastiriyorumda sizler kac haftalikken ikinci kontrollerinize gittiniz.ilk kontrolde kanim tansiyonum falan iyi cikti hic bir ilac vitamin hic bisey vermedi bidaha nezaman alsam sizce

ya benim de uzun zamandır yok olan sivilcelerim yeniden ortaya çıkmaya başladı, saçlarım da biraz çabuk yağlanıyor. Dr Günay senin de tüp bebekdi değilmi ben seni tüp bebek forumundan hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…