ya benim de uzun zamandır yok olan sivilcelerim yeniden ortaya çıkmaya başladı, saçlarım da biraz çabuk yağlanıyor. Dr Günay senin de tüp bebekdi değilmi ben seni tüp bebek forumundan hatırlıyorum.
kızlar slm acil cevap bekliyorum sizden ve sorumu soruyorum 12 +4 günlük oldum bebeğimin ense kalınlığı 0.1o çıktı sizce bu normalmi.drum normal herşey dedi. 2li tarama testi yaptırmak için başka bir yere gittim dr dediki bebeğin ense kalınlığını radyolag ölçebilirmiş sadece delirtti beni gerizekalı herif
kizlar selam bayadir giremedim ev falan tasidim.benim bebis 9+2 gunluk 7 haftalikken doktora gittimde bidahaki randevuyu kacinci haftaya alsam diye arastiriyorumda sizler kac haftalikken ikinci kontrollerinize gittiniz.ilk kontrolde kanim tansiyonum falan iyi cikti hic bir ilac vitamin hic bisey vermedi bidaha nezaman alsam sizce
meral bizim aysun un da bi şarkısı var garibiminnnnnn daha söylemedii ama "acılarınnnnn kadınıyımmmmmmmm""""hehe:)
merallll uyumaaaaaaaaa müzik falan aç şekerimmmmmmmmmmm....bugün bursa da ambulans günü zannımca yaa kaç tane oldu yaaaaaaaaaaaaaaa
ben acılaaaaaaaaaaar cocuğuyum
yıllar yılı ............ ay neydi bunun devamı yahu
beni aylık çağırıyor doktor canım. Zaten 2 li tarama için 11. -14. hafta arası gitmen gerekiyor. Ona göre ayarlayıp gidebilirsin mesela...
anaaaaaaaaa bir eş mağduru daha mı yoksam
kıslar neler oluyor bakayım.
üzmeyin kendinizi bakalım.
minik kuzucuklarınıda üzülüyor sonraklava:
Evet canım tüp bebek bende de.Şükürler olsun ki ilk denememden kaldım canım.
Allah tamamına erdirsin cümlemizinkini inşallah. Kaç haftalık oldu. Benim 11+3 .
ben acılaaaaaaaaaaar cocuğuyum
yıllar yılı ............ ay neydi bunun devamı yahu
aaa evet seninle konuşurken geçti bir tane.
acaba bir yerlerde olay mı var şeker:uhm:
slm kzlar ya çok heveslendim sizden 2 hfta olmuştu doktora gideli ama ctesi için randevu aldım. bende beişimi çok özledim .öyle haretketli görmek istedim.cdye çektirmek için ayrı ücret aldılarmı kızlar sizden 50tl dedi ler banada ama ayrıntılı ultrasonmuş sanırım bir bilginiz varmı
Evet canım tüp bebek bende de.Şükürler olsun ki ilk denememden kaldım canım.
BEN YARDIMCI OLAYIM CANIM
Yillar yili dert yolunda
Ne ilk nede sonuncuyum
Kahrediyor hayat beni
Acilarin çocuğuyum
Aminn canım.biz 9+4 haftamızdayız canım.Bulantılarım azaldı canım.Sende varmı bulantı canım?
gunaycım dusuk tehlıken falan varmı .benım vardı jel kullanıyorum bu hafta sonu bıtecek ama okudugum kadarıyla 3 ay'a kadar tehlıke varmıs .erken bıraktırıyor doktorum jelı tedırgın olmalkımıyım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?