2009 Aralık Anneleri

merallll uyumaaaaaaaaa müzik falan aç şekerimmmmmmmmmmm....bugün bursa da ambulans günü zannımca yaa kaç tane oldu yaaaaaaaaaaaaaaa

Evet canım, gayet normal. Risk sınırı 0,25-0,30 cm, ama o da tek başına bir şey kanıtlamıyor, kan verdinmi ikili test için?

beni aylık çağırıyor doktor canım. Zaten 2 li tarama için 11. -14. hafta arası gitmen gerekiyor. Ona göre ayarlayıp gidebilirsin mesela...

beni aylık çağırıyor doktor canım. Zaten 2 li tarama için 11. -14. hafta arası gitmen gerekiyor. Ona göre ayarlayıp gidebilirsin mesela...

saol canim ya benim dil sorunum varya doktoru fazla anlamiyorum ben turkiyeye tatile gitcem diye randevu vermedi bende gidemiyorum vizemde sorun cikti onun icin benim araryip randevu almam gerek onun icin sizlere sorayim dedim iste bide anlayamirom dediginin cogunu gidiyom öylesenağlama

anaaaaaaaaa bir eş mağduru daha mı yoksam
kıslar neler oluyor bakayım.
üzmeyin kendinizi bakalım.
minik kuzucuklarınıda üzülüyor sonraklava:

Ben de bugünlerde eşimle sürekli tartışma halindeyim. O da hamile olduğumu unutup alttan almıyor beni. Çok anlayışsız, akşam pencereyi açalım dedim, çünkü oksijen azalınca oda çok kokuyor gibi geliyor. Dışarıdan ses geliyormuş pencereyi açmayalım dedi kaba bir şekilde. Ben de kalktım hamiş halimle daracık kanepede uyudum. Beyefendi de koca yatağımızda mışıl mışıl uyudu klava:

slm kzlar ya çok heveslendim sizden 2 hfta olmuştu doktora gideli ama ctesi için randevu aldım. bende beişimi çok özledim .öyle haretketli görmek istedim.cdye çektirmek için ayrı ücret aldılarmı kızlar sizden 50tl dedi ler banada ama ayrıntılı ultrasonmuş sanırım bir bilginiz varmı

Ben ayrıca bir ücret ödemedim CD için, ekranda da bir tarafta normal ultrason bir tarafta 4 boyutlu ultrason görüntüsü vardı ama normal ultrasonda herşey daha güzel görünüyor. CD ye baktım gelince orada ki gibi net değil, bir arkadaşımın eşi ekrandan cep telefonuna video kaydı yapmıştı, o çok güzeldi, aynen orada göründüğü gibi. Bizde gelecek ay gittiğimizde kamerayla ekrandan kaydedeceğiz. Tavsiyem bu yönde:)

Evet canım tüp bebek bende de.Şükürler olsun ki ilk denememden kaldım canım.

gunaycım dusuk tehlıken falan varmı .benım vardı jel kullanıyorum bu hafta sonu bıtecek ama okudugum kadarıyla 3 ay'a kadar tehlıke varmıs .erken bıraktırıyor doktorum jelı tedırgın olmalkımıyım acaba

Evet canım bende iğne sonra da jel kullanıyordum.9+4 haftadayım ben de jeli bıraktım canım..Doktorun bıra söğlemişse korkulucak bir şeyin yok demektir canım.Neden düşük tehliken var dedi ki doktorun canım kanaman falan olmuşmudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…