2009 Aralık Anneleri

öylemi çok ii ya tamma bende kamera götüreyim bklmmm.umarım dediğin gibi olur ve izin verirler.

bende tup bebek sonucu hamile kalabildim seninkı gibi ilk denenmemde tatdım bu duyguyu kanamam falan olmadı allaha sukur ama kasık agrısı asırı derecede cekıyorum bugun tekrar dan basladı kronıkmıs gıbı herhafta carsambaları baslıyor agrım cuma gunu oglen gıbı hafıflıyor

Geçmiş olsun canım.İnşallah sağ salim bir 9 ay geçirelim de gelsin artık bu veletlerr..

umarım şu ilk 4 ayı atlatır ve hamileliğin en güzel dönemlerini birlikte yaşarız.şimdi hepimiz yok ikli test yok üçlü test yok düşük tehlikesi derkenn hep kafamızın bir yerlerinde soru işareti var.4 aylık olsun bebişlerimizde cinsiyetlerde belli olur artık hep ii şeyler konuşuruz inşallaahhh.

ah canım ah bu erkekler neden böyle yapıyor yahu
hamiş hamiş benim arkadaşlarımı üzmeye ne hakları var.
nasıl uyudu o da ayrı konu. insanın uykusu kaçar be yanında eşi yoksa
bu arada bernacım nerde kiiii
bernacım dün paso yatınca bugün kendini çalışmaya verdi sanırım. öğlen oukldan çıkıştır ama, gezintidedir, kimbilir belkide alışverişte.

dert yolunda ben acılar kadınıyımmm du aysun provadan bi çıksınnnnkafamçokkarıştı
aysuuuuuuuuuuuuun aysuuuuuuuuuuuun kız aysun bizi dert yollarında harap ettinsenağlama

ya galiba........ zaten şevket yılmazda yangın çıkmış geçen 8 yoğun bakımdaki hasta vefat etmiş

ay hala onun telaşımı var oaralarda canım yaaaaaa
rabbim sabır versin ailelerine

İnşallah canım.İnşallahhhh

hayır canım para alınmıyorr o biraz uyanıklık geliyoo bana olur mu öyle şey yaa zaten ultrason cihazı görüntüyü hafızaya kaydediyormuş...ne ayıp ama..sadece görüntü aktarımı bu ve 15-20 saniyelik görüntü için para alacakmış aaaaaaaaaaaakötükedihüso

tutmayın seçilimi allah allahkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

amin canımmmmmmmmmm ...karnım acıktı yineee

Kızlar ben Çıkıyorum kendınıze ıyı bakın (bebıŞlerede ıyı bakın ) Çok Çok ÖpÜyorum sızı

Ticker imizden bakıyorum da doğum tarihimiz hemen hemen aynı.Beraberce döveriz kaydirigubbakcemile :roflol:

ewet canım dogumu konustum son gıttıgımde dr umla 14/12/2009 alırız normal doguma bırakmıyorlarmıs tup bebeklerı kıymetlı bebekler diyor bakalım bır aksılık olmazıse aalıkta kucagımıza alacagız bebısımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…