Ben ayrıca bir ücret ödemedim CD için, ekranda da bir tarafta normal ultrason bir tarafta 4 boyutlu ultrason görüntüsü vardı ama normal ultrasonda herşey daha güzel görünüyor. CD ye baktım gelince orada ki gibi net değil, bir arkadaşımın eşi ekrandan cep telefonuna video kaydı yapmıştı, o çok güzeldi, aynen orada göründüğü gibi. Bizde gelecek ay gittiğimizde kamerayla ekrandan kaydedeceğiz. Tavsiyem bu yönde:)
cumartesiden beri yok çok şükür. İnşallah da olmaz. bana tedavi sırasında kullandığım bazı ilaçlar da yaptı. Tedaviye başladığımdan beri 5 kilo verdim, kusma yüzünden
Evet canım bende iğne sonra da jel kullanıyordum.9+4 haftadayım ben de jeli bıraktım canım..Doktorun bıra söğlemişse korkulucak bir şeyin yok demektir canım.Neden düşük tehliken var dedi ki doktorun canım kanaman falan olmuşmudur?
hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersin sende canım beniöm
Geçmiş olsun canım.İnşallah sağ salim bir 9 ay geçirelim de gelsin artık bu veletlerr..bende tup bebek sonucu hamile kalabildim seninkı gibi ilk denenmemde tatdım bu duyguyu kanamam falan olmadı allaha sukur ama kasık agrısı asırı derecede cekıyorum bugun tekrar dan basladı kronıkmıs gıbı herhafta carsambaları baslıyor agrım cuma gunu oglen gıbı hafıflıyor
ah canım ah bu erkekler neden böyle yapıyor yahuBen de bugünlerde eşimle sürekli tartışma halindeyim. O da hamile olduğumu unutup alttan almıyor beni. Çok anlayışsız, akşam pencereyi açalım dedim, çünkü oksijen azalınca oda çok kokuyor gibi geliyor. Dışarıdan ses geliyormuş pencereyi açmayalım dedi kaba bir şekilde. Ben de kalktım hamiş halimle daracık kanepede uyudum. Beyefendi de koca yatağımızda mışıl mışıl uyuduklava:
bernacım dün paso yatınca bugün kendini çalışmaya verdi sanırım. öğlen oukldan çıkıştır ama, gezintidedir, kimbilir belkide alışverişte.bu arada bernacım nerde kiiii
aysuuuuuuuuuuuuun aysuuuuuuuuuuuun kız aysun bizi dert yollarında harap ettinsenağlamadert yolunda ben acılar kadınıyımmm du aysun provadan bi çıksınnnnkafamçokkarıştı
ya galiba........ zaten şevket yılmazda yangın çıkmış geçen 8 yoğun bakımdaki hasta vefat etmiş
umarım şu ilk 4 ayı atlatır ve hamileliğin en güzel dönemlerini birlikte yaşarız.şimdi hepimiz yok ikli test yok üçlü test yok düşük tehlikesi derkenn hep kafamızın bir yerlerinde soru işareti var.4 aylık olsun bebişlerimizde cinsiyetlerde belli olur artık hep ii şeyler konuşuruz inşallaahhh.
Geçmiş olsun canım.İnşallah sağ salim bir 9 ay geçirelim de gelsin artık bu veletlerr..
helal hazancım
allaha allahsenağlamasenağlama
allahımdan tekl dılegım bu hele bi gelsin valla poposuna poposuna patpat vurcam veletın ..:roflol::roflol:
slm kzlar ya çok heveslendim sizden 2 hfta olmuştu doktora gideli ama ctesi için randevu aldım. bende beişimi çok özledim .öyle haretketli görmek istedim.cdye çektirmek için ayrı ücret aldılarmı kızlar sizden 50tl dedi ler banada ama ayrıntılı ultrasonmuş sanırım bir bilginiz varmı
TUTMAYIN BENİ kaydirigubbakcemile
hayır canım para alınmıyorr o biraz uyanıklık geliyoo bana olur mu öyle şey yaa zaten ultrason cihazı görüntüyü hafızaya kaydediyormuş...ne ayıp ama..sadece görüntü aktarımı bu ve 15-20 saniyelik görüntü için para alacakmış aaaaaaaaaaaakötükedihüso
ah canım ah bu erkekler neden böyle yapıyor yahu
hamiş hamiş benim arkadaşlarımı üzmeye ne hakları var.
nasıl uyudu o da ayrı konu. insanın uykusu kaçar be yanında eşi yoksa
Valla ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar sözü doğruymuş Meral'cim
ah canım ah bu erkekler neden böyle yapıyor yahu
bernacım dün paso yatınca bugün kendini çalışmaya verdi sanırım. öğlen oukldan çıkıştır ama, gezintidedir, kimbilir belkide alışverişte.
aysuuuuuuuuuuuuun aysuuuuuuuuuuuun kız aysun bizi dert yollarında harap ettinsenağlama
ay hala onun telaşımı var oaralarda canım yaaaaaa
rabbim sabır versin ailelerine
tutmayın seçilimi allah allahkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Ticker imizden bakıyorum da doğum tarihimiz hemen hemen aynı.Beraberce döveriz kaydirigubbakcemile :roflol:
valla doğru canımcım;ah canım ah bu erkekler neden böyle yapıyor yahu
Valla ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar sözü doğruymuş Meral'cim
"bizde ana olucaz inşallah"
sen sıkma canını. anlıycak elbet hatasını. vay be mani gibi oldu.
ben hiç doymuyorumkicokacimcoookamin canımmmmmmmmmm ...karnım acıktı yineee
yazık günah canım arkadaşım. tabiki haklısınÇok üzgünüm çoookama sinir oluyorummmm merall yaaaaaaaaaa doğru değil mii..bu insan zaten muayne ,test için para veriyooo....di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?