2009 Aralık Anneleri

doğru diyorsun ya .neyse baklm ben cd alaıym yanıma yinede.

mudoavea belli olmuş demek bebişin cinsiyeti hayırlısı inşallah sağlıkla sıhhatle..
gulsıla randevundan hayırlı haberlerini yarın duyarız inşallah arkadaşım.
pringles canım biz eşimle her hafta dr dayız ( kanamam olmadı-dr ultrasonlar iç kanama alanlarımı gösterdi çok şükür şuan azaldı ) düşük tehlikem olduğu için herhafta kontrole alıyor.

amin amin kendi adıma işim bitti benim 12 de evde oluyorum.bu arada mambaa nasılsın nasıl gidiyo hayat bu ara pek gelmedin gelişmeler nasıl

cok isim var yahu foruma yazdiklarinizi da takip edemiyorum. size yetismek mumkun degil anacim. son sayfalardan okuyorum genellikle.

karnim biraz buyudu galiba, kasinmaya basladi gerildikce. krem kullaniyorum, cok rahatlatiyor ama yazin da vicik viciik nasil kullanicaz bilmiyorum.

Bugun 10+5'im. su vakte kadar en ufak bir hamilelik belirtim olmamasina hayret ediyorum dogrusu. doktorum da diyor ki memelerin buyudu, onu neden belirtiden saymiyorsun:))

pazartesi gunu ikili testim var. onu da atlatirsam cok rahatlayacagim...

kimler yaptirdi su vakte kadar?

canım 4. aya kadar krem kullanmayın diyo benim dr.cummm

sevindim bende gelmeyince bulantıların başladı sandım.illa bulantı olmasına gerek yok canım annemde 5 çocuğundan birinden bulantı yaşamamış.benimde kokular iki hafta mı ne sürdü keşke sürseydi 5 kilo aldım hatta devam ediyorum.karınım bırak heryeyim büyüdü.benim bebek arka tarafta büyüyo galiba.ikilileri 11.haftasına gelenleri çoğu yaptırdı.benimkine bi daha gidecez enseyi ölçemedi.bize oralardan bilgiler versene bilmediğimiz ekstra bişey yapılıyomu.bu arada doktor balık yağı verdi ama doktorum bu gibi şeylerin tamamen ticari olduğunu düşünüyor.omega 3 ü zaten yediklerinden alırsın diyo ama içim rahat etsin diye marincap diye bi balık yağı verdi.sen hangi markayı kullanıyosun merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…