Kızlar ben Çıkıyorum kendİnİze İyİ bakın (bebİŞlerede İyİ bakın ) Çok Çok ÖpÜyorum sİzİ
hayır canım para alınmıyorr o biraz uyanıklık geliyoo bana olur mu öyle şey yaa zaten ultrason cihazı görüntüyü hafızaya kaydediyormuş...ne ayıp ama..sadece görüntü aktarımı bu ve 15-20 saniyelik görüntü için para alacakmış aaaaaaaaaaaakötükedihüso
amin amin kendi adıma işim bitti benim 12 de evde oluyorum.bu arada mambaa nasılsın nasıl gidiyo hayat bu ara pek gelmedin gelişmeler nasıl
oku okuburdayım meral okuyorum yazdıklarınızı
sen yoksun diye hayata küstüm bennie küstün şekerim
slmarkadaşlar bende bennnnde burdayııım
mambaa biz bugun 11+0 günlüğüz sen pazartesi 11+3 mü olacaksın ben ne zaman yaptırsam die düşünüyorum da
cok isim var yahuforuma yazdiklarinizi da takip edemiyorum. size yetismek mumkun degil anacim. son sayfalardan okuyorum genellikle.
karnim biraz buyudu galiba, kasinmaya basladi gerildikce. krem kullaniyorum, cok rahatlatiyor ama yazin da vicik viciik nasil kullanicaz bilmiyorum.
Bugun 10+5'im. su vakte kadar en ufak bir hamilelik belirtim olmamasina hayret ediyorum dogrusu. doktorum da diyor ki memelerin buyudu, onu neden belirtiden saymiyorsun:))
pazartesi gunu ikili testim var. onu da atlatirsam cok rahatlayacagim...
kimler yaptirdi su vakte kadar?
cok isim var yahuforuma yazdiklarinizi da takip edemiyorum. size yetismek mumkun degil anacim. son sayfalardan okuyorum genellikle.
karnim biraz buyudu galiba, kasinmaya basladi gerildikce. krem kullaniyorum, cok rahatlatiyor ama yazin da vicik viciik nasil kullanicaz bilmiyorum.
Bugun 10+5'im. su vakte kadar en ufak bir hamilelik belirtim olmamasina hayret ediyorum dogrusu. doktorum da diyor ki memelerin buyudu, onu neden belirtiden saymiyorsun:))
pazartesi gunu ikili testim var. onu da atlatirsam cok rahatlayacagim...
kimler yaptirdi su vakte kadar?
canım 4. aya kadar krem kullanmayın diyo benim dr.cummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?