2009 Aralık Anneleri

esrtml'cigim benim kullandigim multivitamin paketinin icinde ek olarak omega 3 kapsulleri var. markasi citranatal. orda var midir bilemiyorum. hergun 1 tane kullaniyorum.

balik yagi kullanmakla iyi etmissin bence. ama yeterince balik yiyorsan gerek olmayabilir. fazlasi da zarar getirmez. onemli olan balik yaginin ne tip baliklardan cikarildigi. eger doktorun vermisse zaten civa orani dusuk baliklardan yapilmistir. onun disinda ben hergun ceviz, haftada 2 gun de balik yiyorum.

ne zaman tekrar gidiyorsun ikili icin?

esra benim dr umda balık yağını önermiyo, hiçbir faydası yok dedi ve çok kilo aldırıyor.

hadi ya benimkide gereksiz dedi.bende üstelemedim zaten ama genede yazayım dedi senin için rahat etmez şimdi dedi:)) galiba doktorum ben rahat olayım kafama bişey takmayım da balık yağınıda içiver gibi düşündü.önemli olan moral ya.psiklojik rahatsızlığı olan birine bonibon vermek gibi bişey yaptı zannımca.

buşuşcaz diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:roflol:

turkuaz_turkuaz Alıntı:
beyazbeyaz kullanıcısından alıntı
BAHAR MERAL GICIKSINIZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neden olduğunu biliyorsunuz de miiiiii?

bursa buraya yakın sende gel :)

hem cumartesi hem yoğun hem izmire gitcemmmmmmmmmm senağlamasenağlama

ben başından beri buluşma olayını ayarlamaya çalıştım kimse konuşmadı bile konu hakkında. bundan sonra ben karışmıyorum. meralle biz buluşalımda belki kıskanır hareketlenirsiniz dimi meralcim hihoyyyt

Kızlarr muayenehaneye mi gidiyorsunuz? Her gittiğinizde ücret veriyor musunuz? Benm kendi dr.um muayenehanesine gidersem 100TL az değil.Başka dr. var kendi dr.um olmayınca gittim özel hastanede bir kısmını devlet karşıladığı için 20TL.baya bir fark var ama.kendi dr.uma da daha fazla güveniyorum

ağlama olmadı bir haftasonu atlar biz sana geliriz şekerim

anladım benim hap somon balığından yaplıoyr somonun da omega 3 yönünden zengin olduğunu okumuştum.benkokuyo diye balık yiyemedim şimdide yaz geldi taze balık bulmak zor.kışa doğru gene balığa dönerim ama yazın balık yağıyla geçireyim diyorum konserve balık da yemek istemiyorum.cuma günü gidicem 12+2 olunca valla işime geldi ense ölçümünün alınmaması bebeği seyretmek süper bi duygu.ama zaten kalın olsaydı şimdiden çıkardı dimi dedim doktora oda onayladı.ceviz değilde hergün keten tohumu yiyorum keten tohumu bitkilerden alınması gereken omega 3 yönünde en zengin olanıymış bende omega 3 manyağı oldum:)

Son düzenleme:
kızlar hepinize ii akşamlarrr. yazdıklarınızı okumaktan fazla yazamıyorum ama bütün gün açığım.şimdi çıkıyorum mesaim bitti ii akşamlar hepinize ve bebişlerinize öptümm herkesi.

ŞenizŞenizkızlarus bende ufak ufak kaçıyorum.
18:00'de ben çıkacağım.işlerimi toparlayayım azcık.
herbirinizi tek tek öpüyorum.
hoşçakalın kendinize iyi bakın.

bahar senle ve seçille özel selamlaryerimseniben

herkes gitmişşş kızlarrrrrrrr ben de sizleri kokulu olarak özel öpüyorummmm....bahar cım baktım olmadı ben atlayacağım geleceğim eskişehir e gelmek isteyen gelsin canımmm....

iyi ki varsınız kızlarrrrrrrrrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…