ah ah kıyamam ben sanacumartesi affettiririm ben sana kendimi. karşımda olcan gerekirse pataklarım seniklava:
sen yoksun diye hayata küstüm ben
yapma yawww :))))))))
sevindim bende gelmeyince bulantıların başladı sandım.illa bulantı olmasına gerek yok canım annemde 5 çocuğundan birinden bulantı yaşamamış.benimde kokular iki hafta mı ne sürdü keşke sürseydi 5 kilo aldım hatta devam ediyorum.karınım bırak heryeyim büyüdü.benim bebek arka tarafta büyüyo galiba.ikilileri 11.haftasına gelenleri çoğu yaptırdı.benimkine bi daha gidecez enseyi ölçemedi.bize oralardan bilgiler versene bilmediğimiz ekstra bişey yapılıyomu.bu arada doktor balık yağı verdi ama doktorum bu gibi şeylerin tamamen ticari olduğunu düşünüyor.omega 3 ü zaten yediklerinden alırsın diyo ama içim rahat etsin diye marincap diye bi balık yağı verdi.sen hangi markayı kullanıyosun merak ettim.
esra benim dr umda balık yağını önermiyo, hiçbir faydası yok dedi ve çok kilo aldırıyor.
BAHAR MERAL GICIKSINIZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neden olduğunu biliyorsunuz de miiiiii?
buşuşcaz diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:roflol:
bursa buraya yakın sende gel :)
hayır canım para alınmıyorr o biraz uyanıklık geliyoo bana olur mu öyle şey yaa zaten ultrason cihazı görüntüyü hafızaya kaydediyormuş...ne ayıp ama..sadece görüntü aktarımı bu ve 15-20 saniyelik görüntü için para alacakmış aaaaaaaaaaaakötükedihüso
turkuaz_turkuaz Alıntı:
beyazbeyaz kullanıcısından alıntı
bursa buraya yakın sende gel :)
hem cumartesi hem yoğun hem izmire gitcemmmmmmmmmm senağlamasenağlama
esrtml'cigim benim kullandigim multivitamin paketinin icinde ek olarak omega 3 kapsulleri var. markasi citranatal. orda var midir bilemiyorum. hergun 1 tane kullaniyorum.
balik yagi kullanmakla iyi etmissin bence. ama yeterince balik yiyorsan gerek olmayabilir. fazlasi da zarar getirmez. onemli olan balik yaginin ne tip baliklardan cikarildigi. eger doktorun vermisse zaten civa orani dusuk baliklardan yapilmistir. onun disinda ben hergun ceviz, haftada 2 gun de balik yiyorum.
ne zaman tekrar gidiyorsun ikili icin?
ben başından beri buluşma olayını ayarlamaya çalıştım kimse konuşmadı bile konu hakkında. bundan sonra ben karışmıyorum. meralle biz buluşalımda belki kıskanır hareketlenirsiniz dimi meralcim hihoyyyt
kızlar hepinize ii akşamlarrr. yazdıklarınızı okumaktan fazla yazamıyorum ama bütün gün açığım.şimdi çıkıyorum mesaim bitti ii akşamlar hepinize ve bebişlerinize öptümm herkesi.
ŞenizŞenizkızlarus bende ufak ufak kaçıyorum.
18:00'de ben çıkacağım.işlerimi toparlayayım azcık.
herbirinizi tek tek öpüyorum.
hoşçakalın kendinize iyi bakın.
bahar senle ve seçille özel selamlaryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?