2009 Aralık Anneleri

meralll bi anda nasıl mutlu olmuştummm pazar bursa ya geleceksin diyeeeeeeeeee...işte sağır duymaz uydurur var bi de benim gibi istediği şekilde okuduğunu yorumlar varrrrrrrrrrrr..canım akedeşimmmmm benimmmmmmm

canım yaaaaaaaaa
buluşmayı iple çekiyorum vallahikaydirigubbakcemile2

meralll bi anda nasıl mutlu olmuştummm pazar bursa ya geleceksin diyeeeeeeeeee...işte sağır duymaz uydurur var bi de benim gibi istediği şekilde okuduğunu yorumlar varrrrrrrrrrrr..canım akedeşimmmmm benimmmmmmm

canım ya önümüzdeki ay plan yapalımda buluşalım
ayyy ne kaynatırıızzzz:roflol:
sen bu hafta anacığını bir gör hele. azcık kaynetın onunlada.:sm_cool:

kızlar 2 hafta sonra ikili test yaptıracağım. yeditepe üniversitesine gidiyorum. çok fazla fiyat verdiler 500 lira ultrason ve kan testi. anadolu yakasında yaptıran arkadaşlar nerelerde ve ne kadara yaptırdınız. bide ultrason 4 boyutlu muydu.

O neymiş öyle ya, bu İstanbul hakikaten şaşırmış.

ya niye öyle fazla bi fiyat verdiler benim ikili test 20 tl.memur olduğum için indirimli tabi ama indirimsiz halinin 500e çıkacağını hiç tahmin etmiyorum delta hospitala gidiyorum küçükyalı da ultrason 3 boyutlu 4 boyutluda var hastanede

Son düzenleme:
emekli sandığı ile 300 liraya geliyormuş, biraz önce tekrar aradım. yinede 20 liranın yanıda çok farklı. deltada 4 boyutlu ne kadar acaba.

emekli sandığı ile 300 liraya geliyormuş, biraz önce tekrar aradım. yinede 20 liranın yanıda çok farklı. deltada 4 boyutlu ne kadar acaba.
kan testi 20 lira 4 boyutlunun fiyatını bilmiyorum ama telefon numarasını vereyim merak ettiğin şeyleri sor istersen hastane yeni doğan hamilelik konusunda kendini geliştirmiş bi hastane.216 388 99 99

kızlar 3 boyutlu ile 4 boyutlu ultrasonun farkı ne bu siyah beyaz olanlar ne o zaman

kızlar 3 boyutlu ile 4 boyutlu ultrasonun farkı ne bu siyah beyaz olanlar ne o zaman

3 boyut bildiğimiz 3 boyut, 4. boyut zamanmış. Yani şimdi normal ultrasondan aldığı görüntüyü dolgu yaparak 3 boyutlu hale getiriyorlar ve buna o anki haraketide eklerlerse 4. boyut oluyor.

çok çesitli ultrasonlar var ama iki üç vede dört boyutlu var iki boyutlu klasik ultrason üç boyutlu iki boyutlunun derinlik kazandırılmış hali 4 boyutlu da renkli çamur görüntü olan ultrason iki boyutlu olmazsa olmazlardan özellikle bebek küçükken ve değişik ölümlerde o kullanılıyor. 4 boyutluda daha çok ilerleyen zamanlarda organ gelişimini kontrol için kullanılıyo bildiğim bunlar yanlışım varsa düzeltin

canım Allah sana ve eşine sabır versin
hamile kalabildiğini biliyoruz ve inşallah en kısa zamanda Allahım sana saglıklı bir bebiş verir

benım doktorum önermişti çok guvenilir biryer benım olçumumden daha ii makınaları diyerk oraya yönlendirmişti.ben kadıköyde evlendirme dairesinin karşısında sanomed var orada yaptırdım 190 ytl renklı doplerrle bakıldı ama ben orada 4 boyutlu ultrason fiyatı sormuştum ilerki aylarda baktırırım diye 280 ytl demişlerdi

teşekkürler canım

sabır arkadasım ve moralımızı bozmuyoruz bizimde yuksek çıktı degerlerimiz ama bebişim ben ve babası umidimizi kesmiyoruz amnıosentez gunu verilecek yarın bize Allahım bize yardımcı olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…