herkes gitmişşş kızlarrrrrrrr ben de sizleri kokulu olarak özel öpüyorummmm....bahar cım baktım olmadı ben atlayacağım geleceğim eskişehir e gelmek isteyen gelsin canımmm....
iyi ki varsınız kızlarrrrrrrrrr.....
meralll bi anda nasıl mutlu olmuştummm pazar bursa ya geleceksin diyeeeeeeeeee...işte sağır duymaz uydurur var bi de benim gibi istediği şekilde okuduğunu yorumlar varrrrrrrrrrrr..canım akedeşimmmmm benimmmmmmm
canım ya önümüzdeki ay plan yapalımda buluşalım
ayyy ne kaynatırıızzzz:roflol:
sen bu hafta anacığını bir gör hele. azcık kaynetın onunlada.:sm_cool:
Ben burata yazarken bilgisayar önünde uyumuşum kızlar.Şimdi uyandım.:)İyi günlerrr...)))
kızlar 2 hafta sonra ikili test yaptıracağım. yeditepe üniversitesine gidiyorum. çok fazla fiyat verdiler 500 lira ultrason ve kan testi. anadolu yakasında yaptıran arkadaşlar nerelerde ve ne kadara yaptırdınız. bide ultrason 4 boyutlu muydu.
kızlar 2 hafta sonra ikili test yaptıracağım. yeditepe üniversitesine gidiyorum. çok fazla fiyat verdiler 500 lira ultrason ve kan testi. anadolu yakasında yaptıran arkadaşlar nerelerde ve ne kadara yaptırdınız. bide ultrason 4 boyutlu muydu.
kan testi 20 lira 4 boyutlunun fiyatını bilmiyorum ama telefon numarasını vereyim merak ettiğin şeyleri sor istersen hastane yeni doğan hamilelik konusunda kendini geliştirmiş bi hastane.216 388 99 99emekli sandığı ile 300 liraya geliyormuş, biraz önce tekrar aradım. yinede 20 liranın yanıda çok farklı. deltada 4 boyutlu ne kadar acaba.
kızlar 3 boyutlu ile 4 boyutlu ultrasonun farkı ne bu siyah beyaz olanlar ne o zaman
kızlar 3 boyutlu ile 4 boyutlu ultrasonun farkı ne bu siyah beyaz olanlar ne o zaman
kızlar hepinize günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir. ne diyecegımı nerden başlayacagımı bılemıyorum.bebeğimi kaybettım.acıların en büyüğünü yaşiyorum.içim kalbım bombos.pazartesi doktora gıdecegımı sölemıstım. gule oynaya gitmiştik eşimle.kap atıslarını göremıyorum dedıgınde doktorum delırdım.11 haftamız bıtmıstı. allahım hıcbırınıze yasatmasın yarabbım.bambaska bısey.sakin olmaya calısıyorum.şuan evdeyım size aglayarak yazıyorum paylasmak ıstedım dualarınıza ihtiyacım var.
çok çesitli ultrasonlar var ama iki üç vede dört boyutlu var iki boyutlu klasik ultrason üç boyutlu iki boyutlunun derinlik kazandırılmış hali 4 boyutlu da renkli çamur görüntü olan ultrason iki boyutlu olmazsa olmazlardan özellikle bebek küçükken ve değişik ölümlerde o kullanılıyor. 4 boyutluda daha çok ilerleyen zamanlarda organ gelişimini kontrol için kullanılıyo bildiğim bunlar yanlışım varsa düzeltin
herkese günaydın
bugün benim ve bebişimin morali bozukdün ikili tarama testinin sonucunu aldık..çok yüksek pozitif değerler var.doktor direk amniyosentez dedi..geceyi nasıl geçirdim bilmiyorum..inşallah bir şeyi yoktur bebeğimin 2 ay nasıl bekliycez bilmiyorum bu psikolojiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?