kızlar hepinize günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir. ne diyecegımı nerden başlayacagımı bılemıyorum.bebeğimi kaybettım.acıların en büyüğünü yaşiyorum.içim kalbım bombos.pazartesi doktora gıdecegımı sölemıstım. gule oynaya gitmiştik eşimle.kap atıslarını göremıyorum dedıgınde doktorum delırdım.11 haftamız bıtmıstı. allahım hıcbırınıze yasatmasın yarabbım.bambaska bısey.sakin olmaya calısıyorum.şuan evdeyım size aglayarak yazıyorum paylasmak ıstedım dualarınıza ihtiyacım var.
çok teşekkürler yarın arayacağım.kan testi 20 lira 4 boyutlunun fiyatını bilmiyorum ama telefon numarasını vereyim merak ettiğin şeyleri sor istersen hastane yeni doğan hamilelik konusunda kendini geliştirmiş bi hastane.216 388 99 99
bende az once yıne leke gıbı bıse geldı ama cok belırsız bugun annem dustu ona uzuldum felan ondan olabılır mı
sıksık tuvalete gıdıp bakıcam yıne olursa doktor krem al kullan demıstı yarın alıp kullanırım ama tekrarlamaz umarım offffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
annem olur dıo adet zamanın dedı
ne bılıyım belkı benı rahatlatmak ıcın solemıstır :çok üzgünüm:
Evet adet zamanı olabiliyormuş ben de duymuştum .hamilelikte aynı adet olmuş gibi her ay kanaması olup bebeğe hiç bir şey olmayanlar bile varmış.Hiç moralini bozma
sana ne zaman oldu ıkıncısı:uhm:
günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlarr .......
günaydın canım nasılsın?a.s.
iyiyim tatlım başladım işe aslında işe değil sohbete başladım :)) sen nasılsın?
bu Arada ekledim cnm seni. tşk ederim talebin için a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?