2009 Aralık Anneleri

canim cok cok uzuldum. allah sana sabir versin. insallah kisa zamanda yeniden hamile kalirsin. yasini tut ama umudunu yitirme.

11 hafta da cok ileriymis yahu. kanaman filan olmus muydu? doktorun sebep gosterdi mi? muhtemelen kromozomal bir bozukluk vardi. boyle olmasini uygun gordu allah demek. senin icin dua ediyorum canim.

birperi burdanda yazmak istedim canım,çok geçmiş olsun.allahım sanada eşinede sabır versin.
aynı şeyleri bende yaşadım biliyosun,en kısa zamanda toparlanırsın umarım canım.rabbime dualarını hiç eksik etme,biliyorum hayırlı zamanda yeniden hamile kalacaksın arkadaşım..
sormak istediğin şeyler olursa yaz bana canım,elimden geldiğince yardımcı olurum..

Merhaba arkadaşlar eşim maç izliyor .Final maçını. Ben de bir bakayım dedim.Ama çok duramayacam midem kötü biraz
Sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah

bende az once yıne leke gıbı bıse geldı ama cok belırsız bugun annem dustu ona uzuldum felan ondan olabılır mı
sıksık tuvalete gıdıp bakıcam yıne olursa doktor krem al kullan demıstı yarın alıp kullanırım ama tekrarlamaz umarım offffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Tekrarlamaz canım inş.hep yat bence çok wc ye de gitme.Aklına da getirmemeye çalış üzüntüden olmuştur geçer gider.:teselli: Bende de 2kez oldu

annem olur dıo adet zamanın dedı
ne bılıyım belkı benı rahatlatmak ıcın solemıstır :çok üzgünüm:

Evet adet zamanı olabiliyormuş ben de duymuştum .hamilelikte aynı adet olmuş gibi her ay kanaması olup bebeğe hiç bir şey olmayanlar bile varmış.Hiç moralini bozma

ıkılı testle ılgılı cmv testını yaptırdıgımız yerden esım fıyat almıs
12. HAFTA 2’Lİ TEST

ULTRASON DAHİL TEST 190

SADECE TEST 110
0(216) 418 43 93 teledon numarası bu arayın ıstersenız
doktroum buranın labratuvarına guvendıgı ıcın bızı buraya yonlendırdı
anadolu yakasındakıler ılgılenırler belkı

burası ozel saglık sıgortasına ındırımde yapıyor

birperi Allah sabır versin canım vardır bunda da bir hayır inş en kısa zamanda rabbim tekrar bebiş verir üzme kendini arkadaşım

Günaydın herkese....Umarım dünden daha iyi bir gün geçiririz..Hep güzel haberler alırız.Dün hepimiz cok üzüldük çok bunaldık....Herkese hayırlı günler...

iyiyim tatlım başladım işe aslında işe değil sohbete başladım :)) sen nasılsın?
bu Arada ekledim cnm seni. tşk ederim talebin için a.s.

işte kolay,muhabbette güzellikler dilerim canım bnm...sağol canım tşk ederim...ne olursa olsun birbirimizi kaybetmeyelim...rica ederimyerimseniben....iyiyim ne güzel ki bugün de evdeyim....yarın nbt e gidicem ...Yalnız bugün Acayip kolum ağrıyor...acaba üstüne mi yattım bilmiyorum..bariz bi kas ağrısı...umarım biirazdan geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…