2009 Aralık Anneleri

dun proftan randvmuz vardıya arkadaşlar gttık.3,1 ölçtu ense kalınlıgını ama onun dışındakı herşey ii dedi.%90 sorun çıkmayacak ama akıllarda şüphe olmaması için amniosentez yada Koryon Villus Biopsisi öneririm dedi.koryon villus biopsisi hemen bu haftada yapılan bişeymiş amniosentez gibi 16.hftayı beklemek geremiyormuş bizde kara verdik ok dedik.doktor hemen yaptı lokal anestezi verdi çok cnm acımadı.sonuç 2-3 haftaya kadar çıkacakmış 3 gun yatak ıstrrhtim var.içim rhatladı ama biranönce bu işte bitmiş oldu ama korkmuyorum artık Allahın izniyle bişey çıkmayacagına iyicene inandım.dualarınız için çok sagolun arkadaşlar Allah bana ettiğiniz duaları size ve bebişlerinize saglık olarak geri döndursun inşallah.bu arada bombaya hazırmısınız teyzeleri kızım oluyor ..........................:)ultrasona göre 13+2 çıktık

cnm bencede korkulcak bısey yok kanaman felan yoksa sorun yoktur
zaman gectıkce annelerıne daha sıkı baglanıyorlar merak etme bızım gıbı cıcı annelerden kopmak kolaymı oyle kaydirigubbakcemile3

cnm hadı gozun aydın senı kız annesı senı kaydirigubbakcemile3
ay ne guzel yaa bızede sıra gelsede bızde ogrensek cınsıyetlerını
ohhh sen artık alısverıs olayına gaz verırsın pembıs pembıss
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Sağolunn kızlar kanamam yokk karnımda ağrımda yokk ama korkuyorumm işte bu artık annelik duygusu meral arkadaşımm çok haklısınn Hemen randevu aldım 11 e gidicemm bakacamm bebeğime yoksaa bugecede uyuyamam.pln79 Arkadaşımm hayırlı olsunn.Senin adına çok sevindimm çok üzülüyordumm.Rabbim sağlıklıca kızını kucağına almayı nasip etsin

benım anlamadıgım bısey var sımdı sen 12+6 sın ama 13+2 cıktın o nasıl oluo
bıde bu durumda cınsıyetınıde erkenden ogrenmıs oluyorsun
ultrasona gore 13+2 nasıl oluyor?:uhm::uhm::sm_confused:

pelincim gözün aydın,
rabbim hepimizi ve bebklerimizi korusun canım.
sendende güzel haberler almak beni motive etti. bende yarın sabah ikili test için doktoruma giseceğim. inanılmaz endişen vardı yerini heyecana bıraktı. allahın izniyle bende sağlıklı olduğunu görücem inşallah.
tıp çok ilerledi. baksana artık nelere nelere bakıyorlar.
canım gönlünü yüreğini ferah tut. rabbimin izniyle sonuçların temiz çıkacak. hepimiz birbirimiz için dualar ediyoruz edeceğizde.
kıznı ve seni öpüyorum canım.a.s.

Canım günaydın;
İnan senden ne haber gelecek diye çok merak ettim.Hayırlı haberlerle geldin allaha şükür.Allah kucagımıza meleklerimizle bize nasip etsin...

sagol arkadaşım darısı basınıza inşallah

güzel anne güzel haberlerle döneceksin rahatla bakalım

çok sago arkadasım hissetmiştim zaten uzuntunuzun boyutunu darısı basınıza saglıklı bebişler inşallah sende gelirgelmez hbr ver bize

pln 79 gözünaydın canım çok çok sevindim....merak ediyordum bende ne oldu ne yaptı diye.....çook sevindim canım gerçekten....
kızın oluyor demek oda süper....
allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin inşallah..

benım anlamadıgım bısey var sımdı sen 12+6 sın ama 13+2 cıktın o nasıl oluo
bıde bu durumda cınsıyetınıde erkenden ogrenmıs oluyorsun
ultrasona gore 13+2 nasıl oluyor?:uhm::uhm::sm_confused:

cnm adet tarihine göre 12+6 ama bebişin ölçumlerine göre ultrsanonun verdiği 13+2 hemişreye sordum cinsiyeti belli olmuşmudur diye o da ewt %90 13.haftada belli oluyor ama söylemıyolar emın olamadıkları için ama bizim profun bir tekniği var o bakar söyler diyince sordum kız dedi şaşırdım kız olabilir falanda degil direk kız dedi

harıka yaa normalde bu kdr errken söylemıorlar ne gsl erkencecık ogrendın ya
aydınlattıgın ıcın saol bu arada kaydirigubbakcemile5

meral cnm hiç korkma kalbini ferah tut senınde ii çıkacak inşallh dun profun sekreteri dediki 5 mm.çıkan ama hiçbirşeyı olmayan bebek gördum ben burda dedi ben şok oldum.Allahtan saglık sıhhat isteyecegız ve umıdımızı kesmeyecegız demekki cnm bizde seni öpuyoruz teyzesi

çok sagol cnm Allah hepimize kucagımıza almayı nasip etsin ya ewt kızım oluyor şoktayım bende dun ögrenebilecegımı sanmıyordum

:smiley-cool:
:smiley-cool:Gözünaydı canım.çok sevindim.Allah Daima güzel haberlerini duyursun.bir tane kızımız belli oldu bakalım:içelim:

güzel aralık annelerinin hepsine günydın.......Hayırlı cumalar....pelin canım çok sevindim,umarım (inşallah)senin hep böyle iyi haberlerini alırız..nilüfercim sende bize iyi haberler ver inşllah... rabbim yar ve yardımcın olsun cnm bnm...buneyaa kanaman ve ağrın yoksa rahat ol tatlım....meral biz yarın senden nasıl haber alacağız tatlımmmm:)))

çok sevindim arkadaşım umarım herşey yolunda olacak.demek kızı olacak yarın bende gidiyorum doktora umarım cinsiyetini öğrenebiliriz.hayırlı olsun cnmmmmmmm

kızlar bende yarın gidiyorum hastahaneye son kez bakılacak yine göremez isek ğ,pazartesi 11 de operasyon randevusu yazıldı...çok korkuyorum ...dua edin benim içinde olurmu...

Canım günaydın;
İnan senden ne haber gelecek diye çok merak ettim.Hayırlı haberlerle geldin allaha şükür.Allah kucagımıza meleklerimizle bize nasip etsin...

amin cnm.çok sagol meraklandıgın için bize.bu arada kızlar biz doktorda parçada alındı falan orada yattım baya uzun sure kaldık o doktor sadece sorunlu hamılelıklerle ılgılenıyormuş nasıl kalabalıkta kapı 1 dk durmadı gelenın gıdenın haddi hsabı yoktu.yani şunu demek istiyorum sadece 2li test 3 lu test degil çeşit çeşit sorunları var kişilerin o yuzden lutfen benden size tavsiyem Allaha şükretmeyi unutmayalım duamızıda eksık etmeyelım agzımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…